Aika kulkee, muistot jäävät

Leiafcaeljbceclfbafbeäl

Jos on joskus elänyt rakkauden tunteen vallassa jotakin henkilöä kohtaan, eihän se pois lähde vaikka joskus jopa toivoisi. Hän vain oli hän kaikkine ominaisuuksineen, henkisine ja fyysisine. Muistaa puhetyylin, olemuksen, tuoksut ... Hänen jälkeensä tullut hyväluontoisempi ihminen ei vaan herätä niitä oikeita tunteita, mutta yksinkertaisesti väsyin olemaan aina yksin.. 8 v etsin . Tällaiset kirjoittelut tälle palstalle eivät kylläkään helpota oloa, päin vastoin ahdistus lisääntyy.

8

1413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmiess

      Voi, kunpa tämä olisi eräältä naiselta minulle, mutta ei varmaan ole koska meidän tarinamme päättyi jo 34vuotta sitten. Rakkaus jäi, kaipuu, hänen tuoksunsa ja äänensä säilyy mielessäin.

      • Anonyymi

        Kuka olet, tunnisteita? Niin päättyi


      • Anonyymi

        Vuosluku pitää paikkasa varmaan minulle M


      • Anonyymi

        Varmaan tuo on minulle tt


    • Alaraskas

      Kannattaa miettiä siinä suhteessa ollessaan näitä asioita ja toimia sen mukaisesti. Harvoin se toinen lähtee pois ilman syytä, ja jos se lähtee, niin se syy on sellainen että takaisin ei tule. Kyllä siinä on asian kanssa kärvistelty jo pitkään, jos lähtee.

      Itse lähdin pois hirveän eksäni luota. Täytyy myöntää, että jos saisin eksältäni viestin, että pildeä olisi tarjolla, niin tarttuisin tilaisuuteen heti, koska seksi oli hyvää. En pystyisi kuitenkaan ko. ihmisen kanssa asumaan saman katon alla. Ihan hirveä, ja ennen lähtöäni totesin että täysin korjaamiskelvoton. Jos kaipaatte jotain naista, niin todennäköisesti myöskään seksuaalinen kanssakäyminen ei häntä enää kiinnosta. Se on naisten erityisoikeus, että eksältä todennäköisemmin saa pippeliä, vaikka homma onkin ohi.

    • tunteiden.takana

      Ymmärrän sinua aloittajaa. Kuka tahansa ei ole kuin hän.

    • Pavovalone

      Mikähän siinä on, että "hyväluontoisempi" ei herätä tunteita? Olen ennenkin törmännyt tähän ilmiöön ja mielestäni itsekin ollut se "hyväluointoisempi", kuka ei ole lopulta toista sytyttänyt --> jätetty. Muut tuttavat, ystävät, ulkopuoliset miehet/naiset aina kertoo, kuinka turvallinen, mukava, hauska heittäytyjä olen. Mutta onko se sitten se turvallisuus mikä mättää? Miksi hoitaa asioita ISOLLA FONTILLA, kun voi keskustella ja ottaa vastuuta omista sanoista ja tunteista loukkaamatta toista? Niin, keskustella, puhua ja pussata. Onko se sitä, että toisen ei tarvitse olla tämän tästä jankkaamassa jostakin esim. kotihommista, eikä olla kuulemassa vastaavaa toisinkaan päin? Onko se niinkuin loppuun makusteltu purukumi, yllätyksetöntä jne. vaikka olisi yhteistä ja mielekästä tekemistä? Ärsyttääkö se, että saa vapaasti tulla ja mennä, kunhan on reilu ja rehellinen? Kyllästyykö toinen intohimoiseen seksiin, vai tuleeko siitäkin itsestäänselvyys niin, ettei tarvitse edes tehdä asian eteen mitään? Kaipa siihen tottuu, kun tietää varmasti "saavansa".

      No puuttuuhan tuollaisesta jännitys ja menettämisen pelko. Ei ole mitään, minkä eteen tarvitsisi taistella. Mutta sitähän se nykyelämä on. Suorittamista ja yrittämistä. Ihan kaikessa. Elämyksetkin on suoritus, mikä täytyy jakaa someen. Turvallinen ja tavallinen "hyväluontoinen" kumppani on jotain, minkä eteen ei tarvitse "suorittaa" mitään.

      Ehkäpä ihmiset, joilla ei ole tällaisia kokemuksia ja tuntemuksia, ei näillä palstoilla pyöri. Ehkäpä kuulun vain siihen pieneen vähemmistöön tässä maailmassa, joka on suuri enemmistö täällä lukemassa ja kirjoittelemassa. Onnea heille, joilla on parempia kokemuksia ja hyvä turvallinen elämä kumppaninsa kanssa. Niitä on omissakin läheisissä ja olen heidän puolesta onnellinen. Hekin onnellisia siitä, mikä minä olen ja että olen heidän elämässä. Ehkä sitä toivoa vielä on, vaikka parisuhderintamalla ei ole onnistunutkaan.

      Suuri ikävä on yhtä, vaikka jätetyksi tulin. En ole mielestäni pois saanut, mutta olen oppinut olemaan onnellinen siitä, mitä meillä joskus oli. Se sai minut ymmärtämään itseäni paremmin ja oivaltamaan muitakin hyviä juttuja tästä elämästä. Ilman häntä ja "meidän" parisuhdetta tämä minun prosessi ei olisi ehkä ikinä käynnistynyt. En uskalla ääneen toivoa ja yritän sulkea pois ajatuksen, että ehkä voisimme joskus kohdata uudestaan oppineina ja kasvaneina ihmisinä. Itse eroon, kun ei mitään draamaa tai riitoja liittynyt. Minun näkemyksen mukaan meidän väliin tuli joku muu asia (ei ihminen), mikä ei meidän suhteeseen liittynyt. Ns. "oman elämän kriisi", mikä sitten pitäisi hänellä käsitellä itsekseen läpi, jos siihen kykenee. Itsestäni on kasvamassa hyvää vauhtia uusi ja ehdompi kehitysversio, siltä ainakin tuntuu. Onneksi on elämän varrella ollut aikakausia, kun olen ollut yksinäänkin onnellinen. Tiedän olevani sitä uudestaan ja sillon on hyvä kohdata mahdollisesti jotain uuttakin. Ja jos en kohtaakkaan tai alan ronkeliksi, niin voin kuitenkin olla onnellinen. Onneksi on ihanat lapset, ystävät yms. läheiset ja tarvittaessa yhteys tähän menneeseen "suureen rakkauteenkin"..

    • Anonyymi

      Jeps, juuri näin! Hätkähdän edelleen kun näen hänen näköisen miehen kun olen liikenteessä, ja vuosien takaa on juttu. Täydellisen turhauttavaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe