Kiusaaminen kun vahinko jo tehty.

Vahinkojotehty

Tosiasia on että minut on kiusattu ulos työpaikasta. Reilu puoli vuotta sitä, että ei vastaa tervehdykseen ja katselee pitkin nokkavartta on yllättävän tehokasta.

Olen tällä hetkellä kuitenkin jo saanut uuden työpaikan, tai paremminkin ammattikurssi joka johtaa uuteen työhön alkaa kuun vaihteessa. Tällä hetkellä olen edelleen nimellisesti vanhan työnantajan palkkalistoilla mutta sairaslomalla kuun vaihteeseen.

Kannattaako ilmoituksen tekeminen silti? Kyseessä on mitä ilmeisimmin narsisti joka saa potkua kiusaamisesta. Ajattelin vaan että tyypin touhut tulis silti julki että ei vois samaa paskaa jatkaa muille.

Vai mitenkähän tällaiseen suhtaudutaan? Porukka ajattelee että lähtiessä vittuilen?

4

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katseeteenpäin

      On näytön kysymys. Voi olla että toisilla ihmisillä on aivan eri näkökulma kertomaasi "narsismi" asiaan. Se ettei joku duunikaveri vastaa tervehdykseen on hänen asiansa. Jotkut vain ovat sellaisia outoja. Voi olla myös sisäänpäin kääntynyt luonne. Itseäni sellainen ei isommin hetkauta tässä elämässä. Kun lähtee vanhasta työpaikastansa niin lähtee ilman isompia dramaattisia räyhäämisohjelmanumeroita. Omalle lapsen egolle ei kannata antaa liikaa valtaa. Se on housuun pissaamista. Katse vain eteenpäin siihen uuteen mahdollisuuteen ja juttuun. Kivat työkaverit ainakin morjestat reippahin mielin. Heitäkin varmaan on ollut. Yhden ihmisen ylenkatse työpaikalla ei haittaa. Jos sen sijaan kaikki sorsivat ja tuuppivat se on jo vallan eri juttu. Silloin minäkin saattaisin sairastua. Toivotaan että se uusi duuni toimii ja työkaverit ovat asialinjalla.

    • Hannah209

      Ns. mykkäkoulu on epäasiallista käytöstä ja työsuojelurikos, johon työnantaja on velvollinen puuttumaan heti tiedon saatuaan. Vaasan hovioikeus on muistaakseni 2015 antanut päätöksen, jossa kuukausien tervehtimättömyyttä pidettiin työsuojelurikoksena, johon työnantajan olisi pitänyt puuttua. Työnantaja tuomittiin maksamaan korvauksia kiusatulle työntekijälle.
      Aloittajan kohdalla tämä työnantajalle ilmoittaminen taitaa olla myöhäistä, kun hän on jo onneksi siirtymässä uuteen, toivottavasti parempaan työpaikkaan. Eli jos kerran joku jättää vastaamatta tervehdyksen, menee vielä huonon päivän piikkiin, mutta viikko on jo liikaa.

    • MuuttomiesTku
    • STRIFe

      Meidän työpaikalla on yksi vanha ukko joka ei 9/10 kerroista vastaa jos sille sanoo huomenta, mutta muuten on tosi mukava ja puhelias koko ajan. Pahoitin siitä aluksi mieleni, kunnes tajusin että hän on samanlainen ihan jokaiselle. Nykyään tajuan olla sanomatta huomenta hänelle, mutta outoa kyllä hän saattaa vastata jos sanon jollekin siinä vieressä olevalle. Ota näistä selvää? Ei kannata odottaa että sinut ymmärretään. Tee vain omia juttujasi ja juttele muiden kanssa niitä näitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe