Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nähdäänköhän me enää ikinä?

uoyssimI

Ethän lähde vielä pois..

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Josminustakiinni

      Niin nähdään :)

    • Missedyoutoolong

      Vuoden päästä. Nyt on otettava vastuuta tekemisistään.. ja ens kerralla, kun nähdään niin voidaan moikata taas, kuin vanhat ystävät eikä vältellä toisiamme kuin entiset rakastavaiset. Ei muistella menneitä enään :).

      • paremmin-nyt

        Tämä melkein voisi olla eräältä jonka tiedän ja joka lähti vuodeksi pois noihin aikoihin. Noh, minun käytös riippuu täysin sinun käytöksestä kun tavataan. Näinhän se on aina mennyt.


    • aitoriitta

      Toivon, että nähdään mutta luulen, että kuluu vielä aikaa. Tavallaan ollaan tuttuja mutta tavallaan täysin tuntemattomia. Kaikki alkaa alusta. Jos tapaamme, tapaamme kuin ensimmäistä kertaa. Jutut sen mukaisia.

    • Hopeso

      Varmasti nähdään 😊

    • ldlix

      Eero, minähän lähdin jo.

    • sananensunnuntaille

      Vaikeaahan tässä on tulevaisuutta ennustaa, mutta ainakin jos kaiken hyvän pohjalla on kunnioitus ja luottamus, niin kunnioitus minun puoleltani tietysti jo on. Vaikkei se todellakaan ole itsestään selvää. Minulla on tarve luottaa, en ole lähtökohtaisesti kovinkaan epäluuloinen, ja näen sinut ihmisenä, jonka kanssa on turvallista olla. Mielenkiintoisesta ihmisessä löytyy myös säröjä, ja uskon että sinullakin on omasi. Tämä kaikki on tietysti vain omat ajatukseni, minulla ei ole loppujen lopuksi käsitystä hänen ajatuksistaan. Ja mitäpä hän osaisi ajatellakaan. Mutta minusta on hienoa, kun ihminen toimii johdonmukaisesti ja on oma itsensä alusta loppuun. Se on tietenkin vain se, mitä minä näen, mutta sillä mennään, mitä nähdään.

    • Kaipatsu

      Niin, yksikin lähti juuri. Tiedän hänellä olleen tunteita jo vuosia ja käytöksestä päätellen tunteet ovat pysyneet vahvoina. Ehkä hän edelleen toivoo että jatketaan mihin jäätiin sitten kun palaa maailmalta. Ei taida vain onnistua kun työpaikka on menossa pois alta enkä usko että hän ottaisi yhteyttä vaikka kuulisi tilanteesta. Hänestä on varmaan hankalaa pitää yhteyttä jonkun kanssa tutustumis/suhdemielessä kun on sidoksissa muualle. Pelkäämpä että tähän tämä päättyy sillä tuskin enää tullaan tapaamaan....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe