Miten edetä

Ihastustuskissaan

Olen tässä ihastunut opiskelijakaveriini, jonka kanssa meillä on aika paljon yhteistä. Ollaan yhteisillä luennoilla tehdään tehtäviä samassa porukassa ja molemmat ollaan poikettu toistemme luona jos jonkinlaisen projektin parissa. Aika aktiivisesti ollaan myös viestitelty ja jaettu henkilökotaisempiakin asioita. Tämä kaverini puhuu silloin tällöin kuinka typeriä muut miehet oikein on ja joskus jopa jakaa kuvankaappauksia tindermatchien kanssa käymistään keskusteluistaan. Hän myös kertoi ettei tiedä pystyykö exänsä jälkeen enää koskaan kunnon parisuhteeseen ja kuinka vaikeaa se on että randomit tulee kertomaan tunteista häntä kohtaan.

Tämä viittaisi siihen ettei kiinnostusta olisi, mutta saan häneltä melkein säännöllisesti jonkinlaisen keskustelunavauksen ja meillä on muutenkin todella paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Monesti saatetaan tuntikausia keskustella vaikka minkälaisista asioista, joten haluaisin tietenkin kaveruuden etenevän pidemmälle, mutta treffeille pyytäminen tuntuu oudolta ja vähän pelkään että jos menen kysymään asiasta menetän pian hyvän kaverin. Mitä mieltä olette, tulisiko minun kaveruuden uhalla pyytää ulos virallisemmille treffeille tai kenties seuraavissa opiskelijabileissä kännipäissään kertoa tunteistani (ollaan sovittu että muutamiinkin oltaisiin kaveriporukalla menossa)? Vai olisikohan helpompi vain pistää uutta matoa koukkuun?

(Joku kumminkin kysyy: ikähaarukka on siinä 20-25 vuoden välillä meillä molemmilla, ikäeroa alle vuosi, itse olen mies ja ihastunut sitten naispuoleiseen kaveriin)

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamutkamuina

      Ystäväsi on niin monella tavalla ilmoittanut ettei halua vakikumppania. Kuinka sinä et itse ole tuota huomannut, kun se tulee kirjoituksestasi niin selvästi muiden nähtäväksi?
      Pidä häntä vain kamuna ja jatkakaa maailman parantamista opintojenne ohella.

      Tietysti aina voit siirtää puheenaihetta yleisimpiin asioihin kun hän alkaa kertoilemaan liikaa omasta historiastaan.. Sillei lempeästi näytät ettet ole oikein kiinnostunut siitä. (Eikä sinun tarvitsekkaan olla!)
      Jos puheenaiheet kääntyvät sinulle epämieluisiksi, voit aina harventaa tapaamisianne. Tuo on vain luonnollista ihmisten keskeistä kanssakäyntiä. Toisen jaaritusten kuuleminen on kuin liimaa joka saattaa kietoutua liiaksi sinun ympärille. Sitten vasta onkin vaikeampaa tehdä " hajurakoa." Ja -hokkus pokkus - olet liisterissä liian syvällä.

      Vietä aikaasi muidenkin opiskelukavereittesi kanssa äläkä edes haaveile liimautua tuohon yhteen.

      • sesamakuinylhäällä

        Kiitos 😕😔✅


      • Omakohtaistakinkokemusta

        Kyllä se nyt pahasti siltä näyttää, että olet joutunut sille kuuluisalle kaverivyöhykkeelle. Naiset ei kyllä heposti usko tähän, mutta kyllä sinun kohtalona on seurata sivusta hänen toilailujaan ja siiten kun on kolahtaa saat olla keräilemässä häntä kasaan, kun sinä olet niin hyvä kaveri. Oletko muuten varma, että hän ei luule sinua homoksi? Hänellähän voi olla varma käsitys siitä ettet ole ollenkaan kiinnostunut tytöistä.


      • edelleensesama
        Omakohtaistakinkokemusta kirjoitti:

        Kyllä se nyt pahasti siltä näyttää, että olet joutunut sille kuuluisalle kaverivyöhykkeelle. Naiset ei kyllä heposti usko tähän, mutta kyllä sinun kohtalona on seurata sivusta hänen toilailujaan ja siiten kun on kolahtaa saat olla keräilemässä häntä kasaan, kun sinä olet niin hyvä kaveri. Oletko muuten varma, että hän ei luule sinua homoksi? Hänellähän voi olla varma käsitys siitä ettet ole ollenkaan kiinnostunut tytöistä.

        Jep, kuulostaa ihan järkeenkäyvältä. Ei varmasti luule homoksi, olen melko idioottivarmasti vihjannut kiinnostuksestani. Olemme myös puhuneet toistemme parisuhdetilanteista ja taisin valitettavasti saada vahvistuksen että uutta olisi alettava hakemaan kiikariin. Olen jo huomannut tuon että saan olla ”keräilemässä kasaan kun kolahtaa”. Taitaa olla naisilla melko yleistä tämmöinen? Oli miten oli, sainpahan hänestä hyvän ystävän/kaverin.

        Kiitoksia äärettömästi asiallisista ja harkituista vastauksista!


    • kiitoskaikilletalkup

      Kiitos kaikille vastanneille, teistä oli uskomaton henkinen apu. Sain vihdoin otettua asian puheeksi ja pakithan sieltä tuli, mutta sekin tuntuu oudolla tavalla todella hyvältä kun stressi helpottaa. Suosittelen kaikille, vaikka asian puheeksi ottaminen onkin vaikeaa etenkin silloin kun tietää tuloksen. Puhuminen auttaa aina

    • Anonyymi

      Kaveri.......kuinkahan tärkeä mahdat olla edes tuossa roolissa.

      En usko, että kannattaa ladata tuotantopanoksia tähän frendiin juuri ollenkaan.... Ei aikaa tahikka vaivaa.

      Testaa itseäsi. Kun tämä "kaveri" tyrkkää sulle seuraava keskustelunaloituksen, lähde salille, leffaan tai ala sahata takkapuita. Käytä naapurin kilpikonna lenkillä ja kipaise kaupassa. Leivo vielä täytekakku, nuku yönyli, tee täysi työpäivä ja vastaa hänelle sen jälkeen joku ytimekäs, lyhyt viesti, johon ei ole helppo keksiä jatkoa/vastausta.

      Sulla voi olla tunne, että hän on hyvä ystävä, mutta luulen, että hänelle olet ehkä enemmänkin tyyppi, johon ei ole kovin tärkeä edes pitää yhteyttä.


      Kun itse et tee aloitteita ja jätät vastaamisen vähän harvempaan, niin näät, ettei tyyppi ole moksiskaan. Hänellä on muuta tekemistä.


      Etsi joku, jolle sä olet tärkeä😍

    • ei miehet halua olla millään friendzonella

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4723
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4562
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      617
      4168
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3117
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2671
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2203
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2153
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      220
      2152
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1765
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe