Miten ukkomiehestä eroon?

Eikoskaanenää

Minulla oli muutaman kuukauden suhde naimisissa olevan miehen kanssa. Lopetin suhteen, koska tajusin olevani loppujen lopuksi pelkkä pano, vaikka mies muuta väitti. Mies ei vaan nyt ymmärrä, että päätökseni on lopullinen. Häneltä voi tulla 20 viestiä päivässä, kuinka hän kaipaa minua ja seksiämme. Kuinka olen niin kaunis ja muuta todella lipevää mielistelyä. Jos se ei tehoa, niin ääni muuttuu kellossa, ja alkaa tarinat helvetillisistä kotioloista. Tiedän että mies valehtelee, hänen valehtelunsa oli yksi syy miksi jätin hänet. Miten saan miehen ymmärtämään, että me ei olla enää me eikä meistä sellaista tule. En voi suututtaa miestä, koska joudumme olemaan jatkuvasti tekemisissä. Pitääkö minun ottaa joku mies kuvioihin, jotta pääsen hänestä siististi eroon?

31

90

  Vastaukset

  • Ala laskuttamaan yhteisestä ihanasta ajastanne! Ennen tapaamista, määrää hinta tuplana , (kysy ammattisiskoiltasi tämän päivän taksat). Plus yötaksan lisä!

   Ellet ota rahallista palkkiota suorittamastasi maailman vanhimmasta ammatista, olet kyllä hiukan jälkeenjäänyt!

   • Kyllä ja sovit tapaamiset eli ne panot huippukalliisiin hotelleihin, ja panon jälkeen maksatat hänellä syömiset. Valitset listalta kaikkein kalleinta, vaikka ei nälkä olisikaan. Eiköhän se siitä helpotu. Kotiin ei vaan kannata päästää ilmaisille panoille.


  • Sano selkeästi että joo kyllä kivaa oli mutta tämä oli tässä. Älä vastaa soittoihin tai viesteihin sen jälkeen kun olet selvästi sanonut että et halua enää jatkaa suhdetta.
   Jos jatkat kommunikointia, se on merkki äijälle että ehkä haluatkin jatkaa...

   Ei tarvitse olla töykeä vaikka on johdonmukainen. Kyllä aikuisen äijän täytyy kestää johdonmukaisuus!
   Imartelu taas kertoo siitä että hän pitää sinua vähän tyhmänä ja huiputettavana. Hän luulee että kun imartelee, niin taas saa seksiä.
   Sinun on päätettävä että oletko tyhmä...
   Toisaalta jos haluat irtoseksiä häneltä, niin mikäs siinä koska hän itseään tyrkyttää! Mutta silloinkin sinun täytyy olla rehellinen ja sanoa että tämä on vain seksiä.
   Kuitenkaan varatun äijän kanssa ei pitäisi tapailla ja jos tapailee, ei pitkään. Siitä ei seuraa mitään hyvää.

  • Kerro vaimolle.
   Jo luulis miehen narinan loppuvan.

  • Kuulostaapa tutulta! Tuntuu siltä, että naimisissa olevat miehet pitävät toista naista jonain saavutettuna etuna. Kun vain tarpeeksi kauan jankuttaa ja itkee ikäväänsä ja "surkeita" kotioloja, niin kyllä sitä seksiä taas irtoaa. SÄÄLITTÄVÄÄ!

  • Melkein ainoa keino päästä eroon todella sitkeästä ukkomiestakiaispallosta, on alkaa näkyvästi seurustelemaan.

  • Onko pakko roikkua ukkomiehissä. Katsokaa peiliin siellä vika.

   • En roiku ukkomiehestä, enkä tapaile häntä enää. Hän on sairaalloisen takertunut menneeseen ja pommittaa minua viesteillään, vaikka en edes vastaisi. Viestejä voi tulla kymmeniä päivässä. Jos en vastaa, alkaa minun syyllistäminen ja uhriutuminen, kuinka kotona on pelkkää helvettiä. Tiedän varmalta taholta, että niin ei ole paitsi ehkä vaimolla, koska mies on patologinen pettäjä. Elämäni pahin virhe, kun sorruin hänen tolkuttomaan imarteluun ja lupauksiin tulevasta.


   • Eikoskaanenää kirjoitti:

    En roiku ukkomiehestä, enkä tapaile häntä enää. Hän on sairaalloisen takertunut menneeseen ja pommittaa minua viesteillään, vaikka en edes vastaisi. Viestejä voi tulla kymmeniä päivässä. Jos en vastaa, alkaa minun syyllistäminen ja uhriutuminen, kuinka kotona on pelkkää helvettiä. Tiedän varmalta taholta, että niin ei ole paitsi ehkä vaimolla, koska mies on patologinen pettäjä. Elämäni pahin virhe, kun sorruin hänen tolkuttomaan imarteluun ja lupauksiin tulevasta.

    Nyt paljastit itsesi! Et taida olla ihan ruudinkeksijä? Muutaman kuukauden tuttavuuden jälkeen” sorruin uskomaan hänen lupauksiin tulevasta”!! Hei haloo!!
    Taitaa olla mies samaa maata tai tämä on van aloittajan päiväuni.


  • Haistata pari kertaa ja jos ei tehoa sano, että ilmoitat ukon työpaikalle ahdistelusta. Mikäli vieläkään ei tehoa hae lähestymiskieltoa ahdisteluun. Muuta puh numerosi..... älykännykässä on mahdollisuus---hylkää puhelut---ym keinoja on

  • Jos jo kymmeniä viestejä päivittäin lähettelee, niin sano, että, please lopeta nyt heti. Jos otat vielä kerrankin yhteyttä muissa kuin työasioissa tai minkä takia nyt yhteyksiä joudutte pitämään, niin sinä teet hänestä rikosilmoituksen syytät vainoamisesta.

   Äläkä missään nimessä tuhoa miehen viestejä vaan tallenna ne. Siis jos se menee oikeaksi ahdisteluksi ja sinun on pakko tehdä se rikosilmoitus, koska eihän miehen tämänhetkinen käytös ole enää tervettä. Piste.

  • Sano että ota ero vaimostas. Jos se oikeasti haluaakin olla sinun kans eikä vaimonsa. Eihän tuo mikään erikoinen tilanne ole.

   • En halua häntä enää vaikka hän eroaisi. Hävettää, että olen hänen kanssaan edes ollut, maineenikin on mennyt ukkomiehen työpaikkahupina. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, mies on valehtelija ja psykopaatti limanuljaska. Nyt onkin ollut monta päivää hiljaista, ei edes viikonlopun känniviestejä tullut, jokohan sillä olisi uusi kierroksessa.


   • Eikoskaanenää kirjoitti:

    En halua häntä enää vaikka hän eroaisi. Hävettää, että olen hänen kanssaan edes ollut, maineenikin on mennyt ukkomiehen työpaikkahupina. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, mies on valehtelija ja psykopaatti limanuljaska. Nyt onkin ollut monta päivää hiljaista, ei edes viikonlopun känniviestejä tullut, jokohan sillä olisi uusi kierroksessa.

    Mietit onko sillä jo joku uusi kierroksessa.
    V****ako se sinulle enää kuuluu, missä se on, tai kenen kanssa se on. Olisit onnellinen kun ei enää soittele eikä viestittele!


  • Yksinkertainenko olet, sanot miehelle että otat yhteyttä miehen vaimoon ellei viestittely lopu.

  • Häh. No onhan niitä eroja ollut kautta aikain, mikä ihme se olis jos eroaisikin vaimostaan ja aloittaa uuden elämän toisen naisen kanssa.
   Olet aika yksinkertainen omaa mantraasi putkiaivoisesti ajatteleva onneton lahna. Selkärankasikin on varmasti yhtä jämy kuin puutarhaletku.

  • Ukkomiehet kun ovat päässeet valheellisesti luikertelemaan toisen naisen elämään, niin ei niistä hitto vie meinaa päästä eroon millään. Kaikissa tarinoissa sama kaava. Ensin valehdellaan, että ollaan just erottu tai eroamassa tai, tai... ja sen jälkeen alkaa kuulostelu, mikä soopa uppoaa daamiin. Daami kun sitten saa tarpeekseen kieroilevasta niljakkeesta, niin ei! sitten alkaa hillitön pommitus ja ruikutus. Mikä noit miehiä vaivaa? Eikö voisi vaan yksinkertaisesti pysyä kotona kulissien suojassa ja hankkia itselle vaikka robotti tyttöystävän kaukoidästä :) Kaikki tsemppi niljakkeiden vaimoille, jotka valitettavasti ovat onnellisen tietämättömiä näistä työpäivän tai -matkan ohessa olevista viihdykkeistä - ellei sitten ole yhdessä sovittu juttu ;)

   • Miksi ihmeessä eivät soita sille vaimolle ja kerro kuinka toinen on puhunut eroaikeista tai erosta, sillähän se rehellisyyskin selviää. Lisäksi myö ihmetyttää se, wttä jos toinen on pitkäänkin pettänyt niin miten vaimot voivat olla kuin ei mitään ja tehdä täysen syyllisen kaikista muista, mutta ei pettävästä ukkoraukastaan. En ymmärrä ihmisten järjenjuoksua täällä.


  • Tämä on nolo kaikille osapuolille. Älä anna enään kiusata itseäsi. Kerro sille että soitat vaimolle. Lopettaa viimein. Kerran kun leikkiin ryhtynyt ja tietoisesti et saa sitä lopettamaan koska olet jo leikkinyt sen kanssa. Sano että käännät viestit vaimolle. Eiköhän silloin lopeta. Minäkin koin saman tilanteen. Ja kun kiinni jäivät joutui joko lopettamaan kakkosen pidon tai jatkamaan mun kanssa. Mutta välillä viestittelystä jäi kiinni. Kun otin yhteyttä suoraan loppui viimein. Mutta leikkiään jatkoi siihen asti kunnes minä ilmoitin asiasta. Jos nyt satut olemaan se "kakkonen" laita mulle viesti teen siitä lopun. Mutta muista jatkoi leikkiä sinun kanssa pitkään. Joten näin saat sen loppumaan. Jos olet se kakkonen. Tiedän että valehteli kiinni jäädessään sinusta varmaan kaiken. Ota yhteyttä niin tehdään loppu säälittävästi käyttäytyvästä miehestä.

  • Kysynpä vaan, miksi ylipäätään rupesit ukkomiehen kanssa sekstailemaan? Olet varmaan silloin useammankin ukkomiehen työpaikkapano?

  • Puhelin-numero estolistalle.Loppuu viestit.

  • Kannattaa katsella sellainen ukkomies jolla on talous kunnossa ja hoitaa asian niin että mies eroaa.
   Väsähtäneessä liitossa elänyt mies lähtee oitis kun pääsee taas elämän syrjään kiinni ja näin myöskin uuden kumppanin elämä saa taloudellista turvaa.
   Ihmissuhteissa ja elämässä yleensäkin järjen käyttö on sallittua ja perti suotavaa.

   • Useimmiten sillä ukkomiehellä on talous kunnossa tasan niin kauan, kun se on vaimonsa kanssa kimpassa. Jos miehellä on talous kondiksessa, sillä tuskin on myöskään mitään rutiköyhää muijaa.


  • Estolistalle, kuten tuolla jo mainittiinkin. Älä vastaa mitään, äkkiäkös hän siihen kyllästyy.

  • vaikka eston laittaa, viesti näkyy mustalla listalla, niitä ei kannata lukea, mutta säilyttää voi kaiken varalta

  • Siistejä vaihtoehtoja ei enää ole. Luultavasti tehokkainta on uhkailla suhteen paljastamisella.

  • Pidän huolen seksuaaliterveydestäni, haittaaks se?

  • Kannattaa laittaa ne viestit vaimolle. Ei se vaimo sinua tule syyttämään kerta eroon haluat. Etkä halua sitä vaikka eroaisi. Laittaa se vaimo seinille sen miehen. Ukkomiehet ovat ikäviä kavereita. Käyttävät tilanteen hyväkseen. Jos eroa ei ole kuulunut helevetistä huolimatta ei taida vaimo tietää teistä. Mieti omalle kohdalle entäs jos oma miehesi leikkii sun sekäntakana? Laita vaan vaimolle viestut ja pyydä laittamaan asiat kuntoon. Niin kauan kun teitä "ukkomiehen ymmärtäjiä löytyy jatkaa ne leikkejään.

  • Jos kerta kertoo elävänsä helevtissä miksi eroa ei kuulu? Omette säälittäviä kakkosia kun uskotte tarinat kun kotona ei tiedetä. Säälin todella minunkin tutuissa on yksi nainen joka luulee olevansa salainen kakkonen. Milloun tuokin kakkonen tulee "kuulluksi" sillä vielä kusipää ex joka hämmentää sen elämää. Voin vain kuvitella minkälaista elämää viettää. Toki olen varovainen ettei kiinnostu miehestäni. Inhottavia akkoja jotka leikkivät toisen miehen kanssa.

  • Oletko harkinnut miehen murhaamista?

  • Jos kerta laittaa viestejä päivässä niin paljon mikset estä niitä? Jos satut olemaan ukkoni kakkonen niin voit toki myös mulle soittaa. En ole estänyt sinua. Sinä kylläkin minut. Älä anna sen käyttäytyä noin. Laitoin kyllä valitsemaan kumman ottaa. Ja pyysin myös että pyytää anteeksi. Tuskun on sitäkään tehnyt. Joten lippumaan saat vain joko estämällä sen tai soitat minulle. Munäkin epäilen käytöksestä että näin touhuaa vielä sinun kanssa. Älä anna enään kiusata. Ajattele edes omia läheisiäsi ja jos siitä kiinni jäät.

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7828
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5293
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4216
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3145