Miten toimia Iisebelin etsijän kanssa

miessss

Uskovia miehiä yhdistää naisten syyttäminen Iisebeliksi. Emme kunnioita miehiä.. olemme houkutelleet miehet pahaan. Neuvonen miehiä. Uskovien palstoilla on muutama mies joiden päätyä on naisten jatkuva haukkuminen. Ensin se masensi. Nyt vain katsoo näitä ja ihmettelee missä on kunnon mies. Ihanaa kunnollista miestä rakastamme.

Äärimmillään näin miehet rukoilevat apua selityksineen että Jumala muuttaa naiset Iisebeliistä. Naiset ei saa enää syyttää miestä syntiinlankeemuksesta. Naisten tulee olla hiljaa. Naisten tulee paastota ja tehdä parannus JA ALKAA KUNNIOITTAA MIEHIÄ ja ALISTUA miehille seurakunnassa perheessä ja yhteiskunnassa. Usein tällainen mies on epäonnistunut reissulla. Jatkuva kitinä Suomessa ei lisää mitään positiivista.

53

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehenkunniako

      Nainen isebelinä väittää, että Jumalan Pyhä Henki on nainen ja että että Isebel voi olla mies MIES ei toimi koskaan iisebelimäisesti.
      Iisebel laittaa syyn syntiinlankeemuksesta miehelle.
      Isebel ei kunnioita ja alistu miehelle vaan huoraa.

      Naisten tulee hävetä ja mennä kammioon ja paastota syntejään Jeesuksessa Kristuksessa, oppien hiljaisuudessa kunnioittamaan mies- sukupuolta.

      • EIOLEOLEMASSA

        Mitäs Raamattu kertoo muu-sukupuolesta?
        Ainakaan Jumala ei ole sellaista luonut!


      • capiche
        EIOLEOLEMASSA kirjoitti:

        Mitäs Raamattu kertoo muu-sukupuolesta?
        Ainakaan Jumala ei ole sellaista luonut!

        Jumala loi solun sisäiset kemialliset ja dna:n jakautumisen mekanismit. Ne mahdollistavat myös mutaatiot ja geenivirheet. Sikiön kehitysvaiheissa voi tapahtua kaikenlaista. Eihän me enää täydellisessä Eedenin paratiisissa asuta.


      • Anonyymi

        Jos yhden vaimon eli tässä tapauksessa Isebelin varaan lasket koko naissuvun niin huonompi on miesten osa. Lueppa kertomus Eliasta ja Baalin palvojista (1. Kun. 18) niin tiedät, että miehen osa on pahempi. Eli vääräoppinen nainen pyydettiin karkoittamaan, mutta vääräoppiset miehet tapettiin.

        Raamattu on täynnä kirjoituksia haureellisista miehistä, mutta vain muutamasta haureellisesta naisesta. Vaikka naisista on kirjoitettu vähemmän kuin miehistä niin siitä huolimatta naisista saa lukea useammin hyvää kuin miehistä. Miehet tappavat ja huoraavat paljon! Jumala on antanut 10. käskyä ihmiselle, joten on valhetta, että Jumala olisi käskenyt ketään tappamaan. Jumalalla on muut keinot maan siistimiseen pahuudesta kuin laittaa oma pyhä asialle.

        Krislamia eli epäpuhdasta oppia tuo naisten alistaminen.
        Se on saanut alkunsa muinaisuskonnoissta kuten ympärileikkauskin.
        Pohjalla on miesten väkivaltaisuus eli naiset eivät muinaisessa väkivaltaisessa ja maanviljelykseen perustuvassa kulttuurissa päässeet esille.
        Jumalasta ei ole naisten alistaminen vaan paholaisesta.

        Jeesus on sanonut:
        Luuk. 18:14 Minä sanon teille: tämä meni kotiinsa vanhurskaampana kuin se toinen; sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se ylennetään."


    • jezzelis

      Onko uskovissa miehissä yhtään normaalia. Entisiä tai nykyisiä juoppoja huumehörhöjä mielenterveyspotilaita tai äärilahkolaisia ovat usein jezebelin vastustajat

      • SeHoukutteliRaisk

        Yhtä hulluja kuin islamin uskovaiset.


      • Anonyymi

        Tämä on muuten totta. Eniten naisia herjaa ja Isebeliksi nimittelee ne, jotka ovat olleet todella pahassa synnissä ja "uutena ihmisenä" he hyökkäävät naisten kimppuun, jotta saavat edes vähän hilattua itseään ylemmäs seurakunnassa.

        Voi sitä tervettä miestä, joka suvaitsee tämän tapahtua.


    • HisroriassaOllut

      >>>>>>>>>>Miten toimia Iisebelin etsijän kanssa <<<<<<<<<

      Kertoo hänelle että turha häntä on enään etsiä . Ei häntä ole ollut enään piiiiitkiin aikoihin.

      1.Kun.21: 23.".. Myöskin Iisebelistä on Herra puhunut sanoen: Koirat syövät Iisebelin Jisreelin muurin luona. .....

      2.Kun. 9:29.".. Ahasja oli tullut Juudan kuninkaaksi Jooramin, Ahabin pojan, yhdentenätoista hallitusvuotena. 30. Sitten Jeehu tuli Jisreeliin. Kun Iisebel kuuli sen, maalasi hän ihomaalilla silmäluomensa, koristeli päänsä ja katseli ulos akkunasta. 31. Ja kun Jeehu tuli portista sisään, kysyi Iisebel: "Kävikö hyvin Simrille, herransa murhaajalle?" 32. Hän käänsi kasvonsa akkunaa kohti ja sanoi: "Kuka on minun puolellani? Kuka?" Niin pari kolme hoviherraa katsoi alas häneen. 33. Jeehu sanoi: "Syöskää hänet alas". Ja he syöksivät hänet alas, niin että hänen vertansa pirskui seinään ja hevosiin; ja nämä tallasivat hänet jalkoihinsa. 34. Sitten Jeehu meni sisään, söi ja joi. Ja hän sanoi: "Korjatkaa se kirottu ja haudatkaa hänet, sillä onhan hän kuninkaan tytär". 35. Mutta kun he menivät hautaamaan häntä, eivät he löytäneet hänestä muuta kuin pääkallon, jalat ja kädet. 36. Ja he tulivat takaisin ja ilmoittivat sen Jeehulle. Niin hän sanoi: "Tässä on toteutunut Herran sana, jonka hän puhui palvelijansa tisbeläisen Elian kautta: 'Jisreelin vainiolla koirat syövät Iisebelin lihan; 37. ja Iisebelin ruumis on oleva niinkuin pellon lanta Jisreelin vainiolla, niin ettei voida sanoa: Tämä on Iisebel'"..."

      • puurot.ja.vellit

        Luetko edes vähän enemmän Raamattuasi ?

        Ilm. 2:20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

        Eli ei varmasti ole kyse siitä Iisebelistä vaan tuon Issebelin kaltaisista naisista tässä ajassa !


    • minämies

      Kannattaa tutkia Jezebelimiesten tuntoja ja taustoja. Yksi on kova ja lakihenkinen ja tiukka ja toistaa useita kertoja viikossa naisilta tarvittavaa alistumista. Yksi on ilmeisesti epäonnistunut ressukka naissuhteissaan ja kostaa nyt raamatulla kaikille naisille. Yksi on jämäkkä raamattumies ja puhuu akkojen höpinöistä ja naisten vääristä tunteista. Yksi pistää miesten väkivallan naisten syyksi kun itsepä ovat naineet rikollista ainesta, oma vika. Kannattaa miettiä mikä syynä kun raamatusta löytyy aina millä voi halventaa ja lyödä naisia.

      Jezebelmiehellä on paljon Lähi Idän miesten asenteita.

      • capiche

        "Jezebelmiehellä on paljon Lähi Idän miesten asenteita."

        Paitsi etteivät kaikki miehet Lähi-idässäkään ole tuollaisia.:) Huono itsetunto taitaa olla kaikkien iisebelittäjien ydinongelma. Sehän ilmenee ihmisessä usein kovana lakihenkisyytenä, syyllistämisenä, vähättelynä, alistamispyrkimyksinä, kateutena, jne...


      • EiUskoEnää

        Montakohan on toisenlaista? En enää usko että olisi. 1980-80-l lännessä koulutetuissa saattaa olla pari, silloin mm. Persia vapaampi.


    • rankaistus

      Yleensä kaikki mikä "parantaa" naisen asemaa on iisebelinhenkeä. Itse vastustan synnytyskivunlievennystä koska se on rankaistus naisille Raamatussa ja mitään sanaa ei saa poistaa.

    • Jahvaajatiukkoitrikoi

      Heiheihei, ei se pään leikkaus onnistu huntutanssikurssi-kuvalla facessakaan.

    • virke

      Raamattu kehoittaa miestä rakastamaan vaimoaan ja osoittamaan kunniotusta hänelle. Se ei anna lupaa kohdella vaimoa huonosti. Efesolaiskirjeessa annetaan hyviä neuvoja perheille. Ef. 5: 28 :ssa sanotaan: "Tällä tavoin miesten pitää rakastaa vaimoaan, niinkuin omaa ruumistaan. Se, joka rakastaa vaimoaan, rakastaa itseään, sillä ei kukaan ole vihannut omaa lihaansa, vaan hän rakastaa ja vaalii sitä, niinkuin Kristuskin seurakuntaa."
      Jumala ei hyväksi sellaisia miehiä, jotka kohtelevat huonosti vaimojaan. Eikä hyväksy myöskään sitä, että naista kohdellaan vain lihan himojen kohteena. Avioliitto kehoitetaan pitämään kunniallisena, muuten se ei miellytä Jumalaa.

    • HistoriassaOllut

      >>>>>>>>>>Miten toimia Iisebelin etsijän kanssa <<<<<<<<<

      Kertoo hänelle että turha häntä on enään etsiä . Ei häntä ole ollut enään piiiiitkiin aikoihin.

      1.Kun.21: 23.".. Myöskin Iisebelistä on Herra puhunut sanoen: Koirat syövät Iisebelin Jisreelin muurin luona. .....


      Hyvä myös suositella hänelle perehtymistä terveeseen Raamatun tulkintaan. Yksi asiallinen kirja jolla voi aloittaa on : "...Kirjojen kirja – avaimia Raamatun tulkintaan (2. p.) (Gordon D. Fee ja Douglas Stuart)..."


      https://www.kristillinenkirjakauppa.fi/tuote/kirjojen-kirja-avaimia-raamatun-tulkintaan-2-p-gordon-d-fee-ja-douglas-stuart/
      "...Kirjojen kirja – avaimia Raamatun tulkintaan (2. p.) (Gordon D. Fee ja Douglas Stuart)..."

      • puurot.ja.vellit

        Luetko edes vähän enemmän Raamattuasi ?

        Ilm. 2:20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

        Eli ei varmasti ole kyse siitä Iisebelistä vaan tuon Issebelin kaltaisista naisista tässä ajassa !


    • capiche

      Onko pakko toimia mitenkään. Ei ihmisten henkilökohtaisia ongelmia tarvitse ottaa kantaakseen. Nämä miehet vastaavat asenteistaan Jumalansa edessä. Siitä se miehuus alkaa - jos alkaa.

      • puurot.ja.vellit

        Eli miehessä on siis vika, jos uskova nainen ei tottele Sanaa eli Kristusta ja hänen opetustaan ???

        1. Tim. 2:12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Piet. 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,

        1. Piet. 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;

        No, Jumala siis Rakastaa meitä ja Jeesus Rakastaa meitä, mutta Jeesus EI Rakasta väärää toimintaamme eli syntejämme, eihän ?

        Joten jos miehen tulee Rakastaa vaimoaan kuten Jeesus Rakastaa Seurakuntaa, niin pitääkö siis miehen rakastaa ja hyväksyä ne vaimon väärät toimet, vain vaieten ???


      • ketäkiinnostaa
        puurot.ja.vellit kirjoitti:

        Eli miehessä on siis vika, jos uskova nainen ei tottele Sanaa eli Kristusta ja hänen opetustaan ???

        1. Tim. 2:12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Piet. 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,

        1. Piet. 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;

        No, Jumala siis Rakastaa meitä ja Jeesus Rakastaa meitä, mutta Jeesus EI Rakasta väärää toimintaamme eli syntejämme, eihän ?

        Joten jos miehen tulee Rakastaa vaimoaan kuten Jeesus Rakastaa Seurakuntaa, niin pitääkö siis miehen rakastaa ja hyväksyä ne vaimon väärät toimet, vain vaieten ???

        Pidät siis naista lapsena, jonka pitää totella? Asenne kertookin suurinpiirtein kaiken.


      • Teofilus
        ketäkiinnostaa kirjoitti:

        Pidät siis naista lapsena, jonka pitää totella? Asenne kertookin suurinpiirtein kaiken.

        Kyse ei ole siitä, minä joku pitää naista, vaan siitä, mitä Raamattu sanoo asiasta. Valitettavaa, kun Raamatun opetus ei kiinnosta edes uskovaisia. Kuinka sitten voisi kuvitella, että ne alkavat kiinnostamaan uskomattomia? Kumpaa me kunnioitamme: Jumalaa vai ihmistä.

        Kristuksen palvelijan yksi merkki on tässä: "Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisi olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija" (Gal. 1:10).


      • capiche
        puurot.ja.vellit kirjoitti:

        Eli miehessä on siis vika, jos uskova nainen ei tottele Sanaa eli Kristusta ja hänen opetustaan ???

        1. Tim. 2:12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Piet. 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,

        1. Piet. 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;

        No, Jumala siis Rakastaa meitä ja Jeesus Rakastaa meitä, mutta Jeesus EI Rakasta väärää toimintaamme eli syntejämme, eihän ?

        Joten jos miehen tulee Rakastaa vaimoaan kuten Jeesus Rakastaa Seurakuntaa, niin pitääkö siis miehen rakastaa ja hyväksyä ne vaimon väärät toimet, vain vaieten ???

        "Eli miehessä on siis vika, jos uskova nainen ei tottele Sanaa eli Kristusta ja hänen opetustaan ???"

        En minä tiedä missä teidän ihmissuhteittenne viat ovat. Saatte ratkaista sen ihan itse. Enkä näe syytä pohtia kaiken maailman iisebelittäjiä, jotka eivät liity elämääni mitenkään. Mutta sen voin naisena sanoa, että iisebelittäminen ja esitelmöinti ei lisää yhdenkään miehen vetovoimaa. Aikuisen ihmisen pitää ansaita kunnioitus muulla tavoin.


      • puurot.ja.vellit
        capiche kirjoitti:

        "Eli miehessä on siis vika, jos uskova nainen ei tottele Sanaa eli Kristusta ja hänen opetustaan ???"

        En minä tiedä missä teidän ihmissuhteittenne viat ovat. Saatte ratkaista sen ihan itse. Enkä näe syytä pohtia kaiken maailman iisebelittäjiä, jotka eivät liity elämääni mitenkään. Mutta sen voin naisena sanoa, että iisebelittäminen ja esitelmöinti ei lisää yhdenkään miehen vetovoimaa. Aikuisen ihmisen pitää ansaita kunnioitus muulla tavoin.

        Minulla ei ole mitään ihmissuhde ongelmia, käsittelen tätä asiaa yleisluontoisesti !

        Joten on turha sinun nokkia ja nokitella minua !

        Häpeä !

        Vai onko tuollainen nokittelu uskovalle naiselle sopivaa ?

        Sitten capiche, Raamattu siis varoittaa suvaitsemasta iisebelejä !

        Ilm. 2:20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

        Ei se siis lähde miehestä, vaan on Raamatun, eli Jumalan varoitus, joka pitää ottaa tosissaan ja tutkia asiaa, jos sellaista ilmenee lähiympäristössä tai Seurakunnassa !

        Eli sinuun capiche ei siis vetoa uskova mies, joka pyrkii kaikessa eli myös tässä asiassa vaeltamaan Jumalan tahdossa ???

        Sinäkö et siis kunnioita sellaista uskovaa miestä, joka ihan kaikessa pyrkii ojentautumaan Jumalan tahtoon ???

        Kuullostaa aika oudolta asenteelta, jos siis on kyseessä nainen, joka ainakin sanoo olevansa uskova !

        Miten tämä näin voi olla sinun kohdallasi capiche ?


    • puurot.ja.vellit

      Niin ja Raamattu puhuu siitä Rakastamisesta seuraavaa:

      1. Joh. 3:18 Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.

      Siis Rakastaa Totuudessa !

      Eli Jumalan Rakkaus ei ole koskaan irti Totuudesta, vaan Jumala siis Rakastaa Totuudessa !

      Mutta inhimillinen "rakastaminen" taas on irroitettu Totuudesta, eli nyt naiset siis vaativat miehiään Rakastamaan heitä ilman Totuutta.

      Tälläisen "rakastamisen" kautta siis sallitaan nykyään kaikenlaista laittomuutta ja JUmalan tahdon vastaista toimintaa, eikä siihen saisi puuttua eikä kertoa Sanan Totuutta, koska se on näiden laittomien mukaan siis rakkaudettomuutta !

      Nyky uskovat eivät siis edes ymmärrä sitä, että mitä on Jumalan Rakkaus !!!

      Mutta uskotte te tai ette, niin Jumala Rakastaa meitäkin vain ja ainoastaan Totuudessa, eikä Rakkauden nimissä tule sallia ja hyväksyä syntejä ja Jumalan tahdon vastaista toimintaa siihen puuttumatta !

      Olemmeko me uskovat siis se "maan suola" vai olemmeko käyneet suolattomiksi ???

      Matt. 24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

      Matt. 5:13 Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

    • totuutta

      Jumala on asettanut, että nainen on alamainen miehelle.

      1.Moos.3:

      16. Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva".

      Jumala on myös käskenyt, että seurakunnan vanhimmiston tulee koostua vain miehistä, koska vanhimmisto joutuu tekemään koviakin päätöksiä ja erottamaan ihmisiä seurakunnasta, siinä ei ole vääränlaisella tunteilulla sijaa. Toki miehen pitää kunnioittaa ja rakastaa naista heikompana astiana eikä sortaa tätä ja naisten tulee ottaa se osa, minkä Jumala on heille tarkoittanut. Jumala on tarkoittanut alun perin, että naiset hoitavat kotia ja lapsia ja mies huolehtii perheen toimeentulosta. Näin olikin viime vuosisadan puoliväliin asti, kunnes femininismin myötä naiset ovat alkaneet tunkeutua työelämään ja alkaneet vaatimaan samoja paikkoja kuin miehetkin. Mutta työelämässä varsinkin johtotehtävissä on myös kovat paineet ja hempeilylle ei ole sijaa, joten olisi parasta, että miehet hoitaisivat nämä. Joskus USA:ssa valamiehistö tuomitsi rikollisen murhasyytteestä, näyte oli selvä, että kyseessä on syyllinen, mutta valamiehistöön kuului yksi nainen, joka äänesti syytön, koska hänen kävi syytettyä sääliksi, kaikki muut äänestivät syyllinen. Ja niin tämä rikollinen jäi ilman tuomiota. On selvää, että Jumala on tarkoittanut miehet johtamaan myös yhteiskunnan ja työelämän johtopaikoille, siellä pitää joskus tehdä koviakin päätöksiä.

      1.Tim.2

      11. Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
      12. mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.
      13. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva;
      14. eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen.
      15. Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä.

      https://rense.com//general75/how.htm

      https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA

      Illuminati loi feminismin, jotta he voisivat (saatananpalvojina) hajoittaa perheet, verottaa koko yhteiskuntaa(ennen naisten työssäkäyntiä 50 % yhteiskunnasta) ja saada lapset aikaisin kouluun, jotta heidät voidaan aivopestä esim. evoluutioon ym. Eli heidän tarkoitus on, että vanhemmat eivät kasvata lapsiaan vaan yhteiskunta. Suomessakin vielä 1950 luvulla oli yleistä, että nainen oli kotiäiti, kuten se on ollut tuhansia vuosia. Mutta ihminen on niin "viisas", että nyt se on keksinyt, että nainen on tasa-arvoinen miehen kanssa.

      • totuutta

        Naisten tehtävä on todistaa kuten kaikkien uskovien, mutta nainen ei voi olla seurakunnan johtotehtävissä ja parempi että ei olisi yhteiskunnassakaan johtopaikoilla.


      • näillämennään

        Kannattaa ottaa sellainen mies, jonka kanssa tällaisia keskusteluja ei tarvitse edes käydä. Kunnioitusta ei voi vaatia sukupuolielimien perusteella, se ansaitaan. Ihan kaikissa ihmissuhteissa!


      • puurot.ja.vellit
        näillämennään kirjoitti:

        Kannattaa ottaa sellainen mies, jonka kanssa tällaisia keskusteluja ei tarvitse edes käydä. Kunnioitusta ei voi vaatia sukupuolielimien perusteella, se ansaitaan. Ihan kaikissa ihmissuhteissa!

        Miten se mieheen kuuluu tai on miehen vika, jos ja kun nainen ei alistu Sanan, eli Jumalan tahdon mukaan toimimaan ???

        Kunnioitusta ei Raamatun mukaan ansaita.

        Vai pitääkö naisen ansaita miehen Rakkaus myös ?

        Eiköhän kuule ole niin, että kummankin tulee alistua Jumalan tahdon alle ja siten naisen alistua oikein miehensä alle, niin sitten kaikki menee hyvin !

        Niin ja se on Jumalan Sana, että naisen tulee olla miehelleen alamainen, SE EI OLE MIEHEN ASETTAMA SÄÄDÖS !

        Mutta tehän teette siis Jumalan Sanasta ja Hänen hyvästä tahdostaan siis vääryyden ja valheen, jota teidän ei tarvitse noudattaa !

        Yrittäkää nyt ymmärtää se perus asia edes, että nämä ovat Jumalan Sanoja, eivätkä miehenne/miesten !!!


      • puurot.ja.vellit
        puurot.ja.vellit kirjoitti:

        Miten se mieheen kuuluu tai on miehen vika, jos ja kun nainen ei alistu Sanan, eli Jumalan tahdon mukaan toimimaan ???

        Kunnioitusta ei Raamatun mukaan ansaita.

        Vai pitääkö naisen ansaita miehen Rakkaus myös ?

        Eiköhän kuule ole niin, että kummankin tulee alistua Jumalan tahdon alle ja siten naisen alistua oikein miehensä alle, niin sitten kaikki menee hyvin !

        Niin ja se on Jumalan Sana, että naisen tulee olla miehelleen alamainen, SE EI OLE MIEHEN ASETTAMA SÄÄDÖS !

        Mutta tehän teette siis Jumalan Sanasta ja Hänen hyvästä tahdostaan siis vääryyden ja valheen, jota teidän ei tarvitse noudattaa !

        Yrittäkää nyt ymmärtää se perus asia edes, että nämä ovat Jumalan Sanoja, eivätkä miehenne/miesten !!!

        Siis yrittäkää nyt ymmärtää edes se, että:

        Ette te miehiä vastaan taistele, vaan Jumalaa vastaan ja Hänen hyvää tahtoaan vastaan te taistelette !!!

        Siis se on avointa kapinaa Jumalaa ja Hänen tahtoaan vastaan !!!

        Se siis ei ole miesten syytä, että Jumalan tahto on se mikä sen on !!!


      • 22.1.2019_Tiistaina.KM

        Ettekö te "paukapäät" vieläkään ole oppineet raamatunne SANOMAN Hengellistä sisältöä.

        Te otatte HERROINA johtaaksenne vaimojanne, mutta ette opeta HENGELLISELLÄ sisällöllä, vaikkapa tämän 1Tim kirjeen 2 lukua.

        Jo ennen luomista pitäisi lähteää liikkeelle, eli Sanasta ja tuon Sanan takia on luotu, ja = jos Sana ei olisi tullut "Sanallisesti" pelastamaan ihmistä - niin Sanan kautta ei olisi luotu mitään, eikä ketään. Miettikääs tuo määritelmä tarkasti, älkääkä kävelkö sen ohi. Sillä juuri siksi olette olemassakin. Eli Sana on Kristus- sijainen, sovittaja, Luoja, ja myös Jumala.
        tämä UUSI- Adam! Huomatkaa ja sen kautta ajatelkaa YLKÄÄ.
        Mahtuuko kalloon?

        No, mitä on seurakunta? M.O.R.S.I.A.N! .... hoksaatteko? Jumala loi meidät kuvakseen, mieheksi ja naiseksi loi. Ketä Hän evästi - ennenkuin edes Eevaa luotiin Adamin kylkiluun DNA.sta? Aatmia - tollot. Ei Eevaa ollut, kun Adam - vastuullistettiin olla syömättä tästä Hyvän ja Pahantiedon puusta. Ja tässä se lankeemuksen pääasiallinen pahattaj ON. Eli tämä aaaaatami! paukapäät.

        Siksi morsian opetus on aatamia muistuttava. KYSY sinä PAUKAPÄÄ nyt Jumalaltasi siellä rukouskammiossa, että mitä tehdään, äläkä ENÄÄ sitä syntiä lihassasi TEE.

        Tämä on raamatullisen ideanikkaruuden perusta, että tuo vaimon kysyminen adamilta on MUISTUTTAMASSA oikeasta ja terveestä järjestyksestä, eikä, kuten te nyt vain lihassanne kenkiänne katsoen haluatte tehdä tyhjäksi Sanan Hengellisen opin ja opetuksen ja haluatte orjuuttaa! No, osaatteko te aatamit sitten RAKASTAA vaimojanne KUIN Kristus rakasti seurakuntaa?? Eli piirrän hiekkaan syntinne tahtoelämän. Lihanne!
        Tunnustakaapa se tänne "viisaudessanne"! sen sanantutkimisen harhaisessa tulkinnassanne.

        Jos löydätte rukouskammiossanne Hengellisen opetuksen perheessänne, ongelmanne poistuisi.

        Tavallaan tämä "morsian" olemme seurakuntana me kaikki - miehet ja naiset. ja Jeesus on YLKÄ, se UUSI ADAM! Hoksaatteko? Siksi meidät on luotu mieheksi ja naiseksi, että mies oppii Kristuksen kautta rakastamaan vaimoaan ja vaimo tavallaan tuo Edenin opetuksen perheeseen, että ensimmäin tämä "vanha-aadam" lankesi, vaikka Herra vartavasten häntä opetti, henkilökohtaisesti. Siksi he MOLEMMAT ovat alasti. Voimattomia syntiä vastaan ja tekin olette alasti. Lihassa pyritte hallitsemaan.

        Siksi OIKEA Ylkä löytyykin adamille rukouskammiosta - jossa hän polvistuu seurakuntamorsiamena Vapahtajansa eteen, Herran, joka NYT ON Ylimmäisenä pappina taivaissa. Morsiamen - adamin ja evan pappeus on itse se raamatun Sana totuudessa.
        Ei lihan päätelmissä, kuin teillä näkyy vanha aatami puhuttavan, kun tietoa ei näy palstalla.

        ts. olemme lukemassa "läksyä", miten kuuluisi olla. Siksi tämä perhe-elämä on raamatullisesti, että miehestä löytyisi Kristuksen rakkaus ja sitä on vaimon hyvä kunnioittaa ja taas se opettaa- kunnioitammeko ME - Ylkämme Sanaa ja oppia, vai mussutammeko me vanhan lankeemuksen tulkintoja, muotomenoja, muotokristillisyyttä jne. jne. jne.

        Eli raamatun Hengellinen sisältö on HYVÄN siemen kautta syvällisempi, mitä te yritätte lusteittaa näkemyksillänne, kun te ette ymmärrä HÖLÖKÄSEN pölläystä asiasta.
        Te vain perinnenäkemyksien vanhan-aatamin oppia --- akka nurkkaan, ukko puhuu--- näkemystä opetatte.

        Jos ottaisitte itse ojennuksen ja tekisitte aadameinan, mitä Herra SANOO sanassaan, niin asiat alkaisi lutviintua Herran mielen mukaisesti, mutta ei. teissä puhuu LIHA.

        Tehkää kuinka raamattu opettaa- mutta vain kuin tuo Eva toi hedelmää hyvän ja pahantiedon puulta, tekin sitä muotouskonnollisen hyväntiedon puun hedelmää kannatte syötäväksi ja sanotte että syökää.
        Mutta, tämä Uusi Adam, hänpä ei syönytkään muotojumalisuutta, vaan siksi minäkin olen HÄNEN edessään rukouskammiossa, pidän oven kiinni jäljessäni, enkä syö teitinlailla mielipiteittenne hedelmiä. Vaan morsiamena syönin vaikka olen MIES - Ylkäni johdolla ELÄMÄNPUUSTA - enkä julista jumaluutta itsestäni, vaan Henki on avannut kammiossa Ylkäni Hengellisen Sananopetuksen kautta suuni ja sanon Kunnioittaen Häntä
        Jättäkää tuo tyhjänpäiväinen muotouskonnollinen perinnäisopillinen mönjä.
        Rakastakaa vaimojanne - Kristuksen lailla ja tehkää Sanan ohjeen ja neuvon mukaan totta, älkääkä syökö ominluvin kuin siellä edenissä aikoinaan.

        Siksi nämä on vertauskuvallisesti sanoitettu kieleksi, että voisi oppia totuutta.
        Tämäntähden, kun vaimo kysyy - oppikaa - ei syödä "kääresoppaa" vaan tehdäänkin TOTTA Uuden Adamin mukaan, kuuliaisuudessa, ja nöyryydessä Isän edessä, armon ja Hengen kautta voittaen Perkeleen väitteet.
        Siinä alkaa perinneopit tippumaan harteilta, eli ne viitat. Alkaa Abrahamilainen usko, kiinnostaa Elämänpuu, oksastus Kristus- ruumiiseen, JumalanSana, jne. jne.

        Joko nyt hokasitte tämän raamatun opetuksen Hengellisen sisällön, vai vieläkö te vanhan aatamin kautta väännätte akkaanne nenästä, mutta ette edes itse aatameina tee, kuten sana opettaa - rakkaudesta lähtien.??

        Eli olette edelleen sitten vanha-aatami - liha - ja syytätte Jumalaa kaikesta.

        KM


      • eikukaanluemetrikirj
        22.1.2019_Tiistaina.KM kirjoitti:

        Ettekö te "paukapäät" vieläkään ole oppineet raamatunne SANOMAN Hengellistä sisältöä.

        Te otatte HERROINA johtaaksenne vaimojanne, mutta ette opeta HENGELLISELLÄ sisällöllä, vaikkapa tämän 1Tim kirjeen 2 lukua.

        Jo ennen luomista pitäisi lähteää liikkeelle, eli Sanasta ja tuon Sanan takia on luotu, ja = jos Sana ei olisi tullut "Sanallisesti" pelastamaan ihmistä - niin Sanan kautta ei olisi luotu mitään, eikä ketään. Miettikääs tuo määritelmä tarkasti, älkääkä kävelkö sen ohi. Sillä juuri siksi olette olemassakin. Eli Sana on Kristus- sijainen, sovittaja, Luoja, ja myös Jumala.
        tämä UUSI- Adam! Huomatkaa ja sen kautta ajatelkaa YLKÄÄ.
        Mahtuuko kalloon?

        No, mitä on seurakunta? M.O.R.S.I.A.N! .... hoksaatteko? Jumala loi meidät kuvakseen, mieheksi ja naiseksi loi. Ketä Hän evästi - ennenkuin edes Eevaa luotiin Adamin kylkiluun DNA.sta? Aatmia - tollot. Ei Eevaa ollut, kun Adam - vastuullistettiin olla syömättä tästä Hyvän ja Pahantiedon puusta. Ja tässä se lankeemuksen pääasiallinen pahattaj ON. Eli tämä aaaaatami! paukapäät.

        Siksi morsian opetus on aatamia muistuttava. KYSY sinä PAUKAPÄÄ nyt Jumalaltasi siellä rukouskammiossa, että mitä tehdään, äläkä ENÄÄ sitä syntiä lihassasi TEE.

        Tämä on raamatullisen ideanikkaruuden perusta, että tuo vaimon kysyminen adamilta on MUISTUTTAMASSA oikeasta ja terveestä järjestyksestä, eikä, kuten te nyt vain lihassanne kenkiänne katsoen haluatte tehdä tyhjäksi Sanan Hengellisen opin ja opetuksen ja haluatte orjuuttaa! No, osaatteko te aatamit sitten RAKASTAA vaimojanne KUIN Kristus rakasti seurakuntaa?? Eli piirrän hiekkaan syntinne tahtoelämän. Lihanne!
        Tunnustakaapa se tänne "viisaudessanne"! sen sanantutkimisen harhaisessa tulkinnassanne.

        Jos löydätte rukouskammiossanne Hengellisen opetuksen perheessänne, ongelmanne poistuisi.

        Tavallaan tämä "morsian" olemme seurakuntana me kaikki - miehet ja naiset. ja Jeesus on YLKÄ, se UUSI ADAM! Hoksaatteko? Siksi meidät on luotu mieheksi ja naiseksi, että mies oppii Kristuksen kautta rakastamaan vaimoaan ja vaimo tavallaan tuo Edenin opetuksen perheeseen, että ensimmäin tämä "vanha-aadam" lankesi, vaikka Herra vartavasten häntä opetti, henkilökohtaisesti. Siksi he MOLEMMAT ovat alasti. Voimattomia syntiä vastaan ja tekin olette alasti. Lihassa pyritte hallitsemaan.

        Siksi OIKEA Ylkä löytyykin adamille rukouskammiosta - jossa hän polvistuu seurakuntamorsiamena Vapahtajansa eteen, Herran, joka NYT ON Ylimmäisenä pappina taivaissa. Morsiamen - adamin ja evan pappeus on itse se raamatun Sana totuudessa.
        Ei lihan päätelmissä, kuin teillä näkyy vanha aatami puhuttavan, kun tietoa ei näy palstalla.

        ts. olemme lukemassa "läksyä", miten kuuluisi olla. Siksi tämä perhe-elämä on raamatullisesti, että miehestä löytyisi Kristuksen rakkaus ja sitä on vaimon hyvä kunnioittaa ja taas se opettaa- kunnioitammeko ME - Ylkämme Sanaa ja oppia, vai mussutammeko me vanhan lankeemuksen tulkintoja, muotomenoja, muotokristillisyyttä jne. jne. jne.

        Eli raamatun Hengellinen sisältö on HYVÄN siemen kautta syvällisempi, mitä te yritätte lusteittaa näkemyksillänne, kun te ette ymmärrä HÖLÖKÄSEN pölläystä asiasta.
        Te vain perinnenäkemyksien vanhan-aatamin oppia --- akka nurkkaan, ukko puhuu--- näkemystä opetatte.

        Jos ottaisitte itse ojennuksen ja tekisitte aadameinan, mitä Herra SANOO sanassaan, niin asiat alkaisi lutviintua Herran mielen mukaisesti, mutta ei. teissä puhuu LIHA.

        Tehkää kuinka raamattu opettaa- mutta vain kuin tuo Eva toi hedelmää hyvän ja pahantiedon puulta, tekin sitä muotouskonnollisen hyväntiedon puun hedelmää kannatte syötäväksi ja sanotte että syökää.
        Mutta, tämä Uusi Adam, hänpä ei syönytkään muotojumalisuutta, vaan siksi minäkin olen HÄNEN edessään rukouskammiossa, pidän oven kiinni jäljessäni, enkä syö teitinlailla mielipiteittenne hedelmiä. Vaan morsiamena syönin vaikka olen MIES - Ylkäni johdolla ELÄMÄNPUUSTA - enkä julista jumaluutta itsestäni, vaan Henki on avannut kammiossa Ylkäni Hengellisen Sananopetuksen kautta suuni ja sanon Kunnioittaen Häntä
        Jättäkää tuo tyhjänpäiväinen muotouskonnollinen perinnäisopillinen mönjä.
        Rakastakaa vaimojanne - Kristuksen lailla ja tehkää Sanan ohjeen ja neuvon mukaan totta, älkääkä syökö ominluvin kuin siellä edenissä aikoinaan.

        Siksi nämä on vertauskuvallisesti sanoitettu kieleksi, että voisi oppia totuutta.
        Tämäntähden, kun vaimo kysyy - oppikaa - ei syödä "kääresoppaa" vaan tehdäänkin TOTTA Uuden Adamin mukaan, kuuliaisuudessa, ja nöyryydessä Isän edessä, armon ja Hengen kautta voittaen Perkeleen väitteet.
        Siinä alkaa perinneopit tippumaan harteilta, eli ne viitat. Alkaa Abrahamilainen usko, kiinnostaa Elämänpuu, oksastus Kristus- ruumiiseen, JumalanSana, jne. jne.

        Joko nyt hokasitte tämän raamatun opetuksen Hengellisen sisällön, vai vieläkö te vanhan aatamin kautta väännätte akkaanne nenästä, mutta ette edes itse aatameina tee, kuten sana opettaa - rakkaudesta lähtien.??

        Eli olette edelleen sitten vanha-aatami - liha - ja syytätte Jumalaa kaikesta.

        KM

        tuonkaiken rämpsyilynkö opit isossa kirjassa !?!

        tämä on KESKUSTELUPALSTA ellet ole sattununt sitä saarnataudiltasi hoksaamaan, nyt tiedät !

        kestää toki aikansa ennenkuin siäistät sen hohoijaa.


      • 22.1.2019_Tiistaina.KM
        eikukaanluemetrikirj kirjoitti:

        tuonkaiken rämpsyilynkö opit isossa kirjassa !?!

        tämä on KESKUSTELUPALSTA ellet ole sattununt sitä saarnataudiltasi hoksaamaan, nyt tiedät !

        kestää toki aikansa ennenkuin siäistät sen hohoijaa.

        Vain ihmisen mielipiteistäkö te keskustelette ilman Sanan oppia ja näkemystä.
        Sellainen keskustelu on aivan turhanpäiväistä ajankulua, koska se ei rakennu mihinkään iankaikkisuusnäköalaan ja tämä sentään on uskonnollinen palsta. Eli keskustelu uskosta on pohjauduttava sen lähdepohjaan.

        Eli jos keskustelette Lada- autoista, menkää keskustelemaan itäjuttujen palstalle. Renusta, tai Citikasta, niin ranskalaiset sitten jne.
        Mutta, jos keskustellaan helluntalaisuudesta, niin jo Apostolien teot puhuu helluntaista.
        Siinai puhuu helluntaista jne.

        Kun puhutaa Iisebelistä, niin siihen antaa raamattu vastauksen. Se juuri on väärän herran kanssa pelehtimistä. Eli - siis mikä oli sinun ajatuksesi, en päässyt jyvälle, mitä hait


      • puurot.ja.vellit
        22.1.2019_Tiistaina.KM kirjoitti:

        Ettekö te "paukapäät" vieläkään ole oppineet raamatunne SANOMAN Hengellistä sisältöä.

        Te otatte HERROINA johtaaksenne vaimojanne, mutta ette opeta HENGELLISELLÄ sisällöllä, vaikkapa tämän 1Tim kirjeen 2 lukua.

        Jo ennen luomista pitäisi lähteää liikkeelle, eli Sanasta ja tuon Sanan takia on luotu, ja = jos Sana ei olisi tullut "Sanallisesti" pelastamaan ihmistä - niin Sanan kautta ei olisi luotu mitään, eikä ketään. Miettikääs tuo määritelmä tarkasti, älkääkä kävelkö sen ohi. Sillä juuri siksi olette olemassakin. Eli Sana on Kristus- sijainen, sovittaja, Luoja, ja myös Jumala.
        tämä UUSI- Adam! Huomatkaa ja sen kautta ajatelkaa YLKÄÄ.
        Mahtuuko kalloon?

        No, mitä on seurakunta? M.O.R.S.I.A.N! .... hoksaatteko? Jumala loi meidät kuvakseen, mieheksi ja naiseksi loi. Ketä Hän evästi - ennenkuin edes Eevaa luotiin Adamin kylkiluun DNA.sta? Aatmia - tollot. Ei Eevaa ollut, kun Adam - vastuullistettiin olla syömättä tästä Hyvän ja Pahantiedon puusta. Ja tässä se lankeemuksen pääasiallinen pahattaj ON. Eli tämä aaaaatami! paukapäät.

        Siksi morsian opetus on aatamia muistuttava. KYSY sinä PAUKAPÄÄ nyt Jumalaltasi siellä rukouskammiossa, että mitä tehdään, äläkä ENÄÄ sitä syntiä lihassasi TEE.

        Tämä on raamatullisen ideanikkaruuden perusta, että tuo vaimon kysyminen adamilta on MUISTUTTAMASSA oikeasta ja terveestä järjestyksestä, eikä, kuten te nyt vain lihassanne kenkiänne katsoen haluatte tehdä tyhjäksi Sanan Hengellisen opin ja opetuksen ja haluatte orjuuttaa! No, osaatteko te aatamit sitten RAKASTAA vaimojanne KUIN Kristus rakasti seurakuntaa?? Eli piirrän hiekkaan syntinne tahtoelämän. Lihanne!
        Tunnustakaapa se tänne "viisaudessanne"! sen sanantutkimisen harhaisessa tulkinnassanne.

        Jos löydätte rukouskammiossanne Hengellisen opetuksen perheessänne, ongelmanne poistuisi.

        Tavallaan tämä "morsian" olemme seurakuntana me kaikki - miehet ja naiset. ja Jeesus on YLKÄ, se UUSI ADAM! Hoksaatteko? Siksi meidät on luotu mieheksi ja naiseksi, että mies oppii Kristuksen kautta rakastamaan vaimoaan ja vaimo tavallaan tuo Edenin opetuksen perheeseen, että ensimmäin tämä "vanha-aadam" lankesi, vaikka Herra vartavasten häntä opetti, henkilökohtaisesti. Siksi he MOLEMMAT ovat alasti. Voimattomia syntiä vastaan ja tekin olette alasti. Lihassa pyritte hallitsemaan.

        Siksi OIKEA Ylkä löytyykin adamille rukouskammiosta - jossa hän polvistuu seurakuntamorsiamena Vapahtajansa eteen, Herran, joka NYT ON Ylimmäisenä pappina taivaissa. Morsiamen - adamin ja evan pappeus on itse se raamatun Sana totuudessa.
        Ei lihan päätelmissä, kuin teillä näkyy vanha aatami puhuttavan, kun tietoa ei näy palstalla.

        ts. olemme lukemassa "läksyä", miten kuuluisi olla. Siksi tämä perhe-elämä on raamatullisesti, että miehestä löytyisi Kristuksen rakkaus ja sitä on vaimon hyvä kunnioittaa ja taas se opettaa- kunnioitammeko ME - Ylkämme Sanaa ja oppia, vai mussutammeko me vanhan lankeemuksen tulkintoja, muotomenoja, muotokristillisyyttä jne. jne. jne.

        Eli raamatun Hengellinen sisältö on HYVÄN siemen kautta syvällisempi, mitä te yritätte lusteittaa näkemyksillänne, kun te ette ymmärrä HÖLÖKÄSEN pölläystä asiasta.
        Te vain perinnenäkemyksien vanhan-aatamin oppia --- akka nurkkaan, ukko puhuu--- näkemystä opetatte.

        Jos ottaisitte itse ojennuksen ja tekisitte aadameinan, mitä Herra SANOO sanassaan, niin asiat alkaisi lutviintua Herran mielen mukaisesti, mutta ei. teissä puhuu LIHA.

        Tehkää kuinka raamattu opettaa- mutta vain kuin tuo Eva toi hedelmää hyvän ja pahantiedon puulta, tekin sitä muotouskonnollisen hyväntiedon puun hedelmää kannatte syötäväksi ja sanotte että syökää.
        Mutta, tämä Uusi Adam, hänpä ei syönytkään muotojumalisuutta, vaan siksi minäkin olen HÄNEN edessään rukouskammiossa, pidän oven kiinni jäljessäni, enkä syö teitinlailla mielipiteittenne hedelmiä. Vaan morsiamena syönin vaikka olen MIES - Ylkäni johdolla ELÄMÄNPUUSTA - enkä julista jumaluutta itsestäni, vaan Henki on avannut kammiossa Ylkäni Hengellisen Sananopetuksen kautta suuni ja sanon Kunnioittaen Häntä
        Jättäkää tuo tyhjänpäiväinen muotouskonnollinen perinnäisopillinen mönjä.
        Rakastakaa vaimojanne - Kristuksen lailla ja tehkää Sanan ohjeen ja neuvon mukaan totta, älkääkä syökö ominluvin kuin siellä edenissä aikoinaan.

        Siksi nämä on vertauskuvallisesti sanoitettu kieleksi, että voisi oppia totuutta.
        Tämäntähden, kun vaimo kysyy - oppikaa - ei syödä "kääresoppaa" vaan tehdäänkin TOTTA Uuden Adamin mukaan, kuuliaisuudessa, ja nöyryydessä Isän edessä, armon ja Hengen kautta voittaen Perkeleen väitteet.
        Siinä alkaa perinneopit tippumaan harteilta, eli ne viitat. Alkaa Abrahamilainen usko, kiinnostaa Elämänpuu, oksastus Kristus- ruumiiseen, JumalanSana, jne. jne.

        Joko nyt hokasitte tämän raamatun opetuksen Hengellisen sisällön, vai vieläkö te vanhan aatamin kautta väännätte akkaanne nenästä, mutta ette edes itse aatameina tee, kuten sana opettaa - rakkaudesta lähtien.??

        Eli olette edelleen sitten vanha-aatami - liha - ja syytätte Jumalaa kaikesta.

        KM

        Jopa osaatkin olla pahasti paisunut !

        Olet kuin ylitäytetty ilmapallo, joka on jo puhkeamaisillaan !

        Tässä on nyt keskusteltu VAIN Jumalan asettamasta järjestyksestä naisen ja miehen välillä, eli tämän asian LUONNOLLISESTA puolesta ja miten se tulee toteuttaa !!!

        Tässä ei ole keskusteltu Hengellisistä kuvista vielä ollenkaan, eikä ole tarviskaan, sillä kyse on uskovan alistumisesta Jumalan selvääkin selvemmän tahdon alle !

        Joten lopeta siis tuo täysin asiaton vaahtoamisesi, KIITOS !

        Ja opettele asiallisesti KESKUSTELEMAAN, äläkä pullistele "oppineisuudellasi", joka sekin on siis pielessä selvästi.

        Siis perus "kuva" miehestä ja vaimosta on siis Kristus ja Seurakunta !

        31 "Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi."
        32 Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa.
        33 Mutta myös teistä kukin kohdaltaan rakastakoon vaimoaan niinkuin itseänsä; mutta vaimo kunnioittakoon miestänsä.

        Mutta asia siis sanotaan selvästi jo tässä, että mikä on ydin:

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Eli on:

        1) Hengellinen puoli, eli Morsiamen eli Seurakunnan tulee olla alamainen Kristukselle eli miehelleen !

        2) Luonnollinen puoli, eli naisen tulee olla alamainen miehelleen !

        Mutta jos siis nainen ei sustu olemaan alamainen miehelleen siis IHAN KUTEN SEIURAKUNNAN KRISTUKSELLE, niin se luonnollinen "kuva" särkyy, eikä se kerro enää Hengellistä Totuutta !!!

        Silloin jos tutkimme luonnollista ja nainen ei ole miehelleen alamainen, niin eihän Seurakunnankaan sen "kuvan" mukaan tarvitse olla alamainen Kristukselle !!!

        Siihenhän nyt on Suomessa uudestisyntyneidenkin uskovien kohdalla menty !!!

        Eli uskovat komentavat Kristusta, eli ovat siirtyneet "pääksi", eli homma on ihan samoin päälaellaan kuin luonnollisessa elämässäkin, eli nainen hallitsee ja vallitsee miestään !!!

        Siksi kirjoitin jo edellä:

        " Siis yrittäkää nyt ymmärtää edes se, että:
        Ette te miehiä vastaan taistele, vaan Jumalaa vastaan ja Hänen hyvää tahtoaan vastaan te taistelette !!!
        Siis se on avointa kapinaa Jumalaa ja Hänen tahtoaan vastaan !!!
        Se siis ei ole miesten syytä, että Jumalan tahto on se mikä sen on !!! "

        Joten voisitko lopettaa sekoilusi ja sekavat kirjoittelusi ja väärät syytökset siitä, että olemme vain muotouskonnollisia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ja pyydätkö nyt samalla noita valheitasi ja vääriä syytöksiäsi anteeksi, siis jos sinä ITSE olet uudestisyntynyt uskova, niin tokihan sinä niin toimit ???


      • capiche
        puurot.ja.vellit kirjoitti:

        Siis yrittäkää nyt ymmärtää edes se, että:

        Ette te miehiä vastaan taistele, vaan Jumalaa vastaan ja Hänen hyvää tahtoaan vastaan te taistelette !!!

        Siis se on avointa kapinaa Jumalaa ja Hänen tahtoaan vastaan !!!

        Se siis ei ole miesten syytä, että Jumalan tahto on se mikä sen on !!!

        "Ette te miehiä vastaan taistele, vaan Jumalaa vastaan ja Hänen hyvää tahtoaan vastaan te taistelette !!!"

        Emme "me" vaivaudu taistelemaan ketään vastaan. Me elämme vain omaa elämäämme. Johon ei ole onneksi koskaan kuulunut iisebelittäjiä.


      • puurot.ja.vellit
        capiche kirjoitti:

        "Ette te miehiä vastaan taistele, vaan Jumalaa vastaan ja Hänen hyvää tahtoaan vastaan te taistelette !!!"

        Emme "me" vaivaudu taistelemaan ketään vastaan. Me elämme vain omaa elämäämme. Johon ei ole onneksi koskaan kuulunut iisebelittäjiä.

        Kyllä Capiche vaikuttaa vahvasti siltä, että sinä vastustat Sanaa eli Kristusta !

        Mutta kyllähän te siis OMAA elämäänne elättekin, ettekä alistu Jumalan tahdossa vaeltamaan.

        Olet siis vastustanut noita selvääkin selvempiä Jumalan ohjeita usein näissä keskusteluissa !

        Vai voitko sanoa, että olet sanonut kaikkiin niihin naista ja vaimoa ja heidän asemaansa liittyviin Raamatun paikkoihin, että: "Amen, noin se on ja noin minä toimin kuin Herran tahto on! "

        Syyn Jumalan antamista selvistä ohjeista sinä olet syytänyt yksin miesten niskaan, sehän sinun toimintatapasi on ollut !

        Olet siis syyttänyt uskovia miehiä vääriksi alistajiksi, jos nämä ovat vain tuonneet sinulle tiedoksi sen, mitä Raamattu sanoo eli mikä Jumalan tahto on !

        Mutta kun väität ja syytät miehiä siitä väärästä alistamisesta siinä kohtaa, niin sinä siis syytät Jumalaa siitä, että Hän siis vääryydellä alistaa naisia !

        Mutta tälle todellisuudelle taidat itse olla yhä umpi sokea ?

        Toistan vielä sen perus ydin kysymyksen sinulle capiche:

        Vai voitko sanoa, että olet sanonut kaikkiin niihin naista ja vaimoa ja heidän asemaansa liittyviin Raamatun paikkoihin, että: "Amen, noin se on ja noin minä toimin, aivan kuten Herran selvä tahto ja säätämys on! " ???

        Eli soditko sinä itse Jumalaa vastaan vai et ?


    • Kantto

      Naiset ovat kuukautisten takia herkkiä ja ailahtelevaisia. Ja näin henkisesti sairastuvat mstisairauksiin ja vanhyydenhöperyyteen. Mummoni hoivakodissa on vain pari miestä mutta kymmeniä mummoja. Mies näin järkevänä ja juurevana säilyy kotonaan tulematta höpsöksi. Kuukautise ekevät hikost astiasta hullun ja hän ei voi päättää mitään. Lukekaa petri paavolan opetus.

      • näinsemeneeusein

        melko vaikeita ovat ikipiiat vanhetessaan niistä pakkaa tulemaan aivan mahdottomia, kun oma elämä on mennyt karikoille niin pitäähän se muidenkin elämä viedä samaan kivikkoon.

        kun kukaan mies ei ole kelvannut tai huolinut, kun oma mentaali on niin viheliäinen ettei kukaan täyspäinen ala sellasen kanssa päivänkään yhteiseloon, siinä sitä on iisebeliä tarpeeksi.


      • 22.1.2019_Tiistaina.KM

        Näkyy siinä lihalliset keskustelevan keskenään ja nyökyttävän toisilleen samanmielisenä.
        Eli todelliset Iisebelit.
        Kuten raamatunopetuksessa on sanottu 2 Kor. 11
        Mutta, minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Evan,
        (ts. seurakunnan tänään, meidät seurakuntaruumiin, olkoon miehiä ja naisia Ylkänsä edessä.)
        jae tai säe kolme jatkaa
        niin teidän MIELENNE EHKÄ TURMELTUU POIS, [MISTÄ] ..... vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.

        Hoksaatteko taas? Ette ole hoksanneet.

        Taas mennään Edeniin ja sanan opetukseen. Menkääs sinne rukouskammioihinne oppimaan ja jättäkää perinnäisopit oven ulkopuolelle hapattamasta.

        Kun Eva petettiin, se kuvaa seurakunnan, eli meidän pettämistä.
        Adamhan ennen luomista oli Jumalan evästämä, Evaa ei ollut vielä.
        Miettikääs taas Sanaa- joka oli Jumalantykönä ja oli Jumala. Tämä Uusi Adam!
        Tämä Uusi Adam - hän on Jumalan Sana - eväs. Jumala puhuu suoraan.
        ja me olemme seurakunta, morsian - tai se Iisbel - joka antautuu vieraalle - perkeleelle.
        Häpy auki sen sanalle ja siinäpä sitä alastomuutta kerrakseen - hoksaatteko ollenkaan?

        Morsian on oltava YLJÄLLEEN, eli Uudelle Adamille -uskollinen- ja kysyttävä AINA häneltä neuvoa ja ohjetta elämään, sekä elettävä tämä Uuden Adamin kanssa -samanmielisesti-
        ts. Jumalan Valtakunnan neuvon ja ohjeen mukaan, jos ette ole tätä ymmärtäneet, niin ymmärtää NYT!

        Vai kuten tuo sana sanoo, käärme kavaluudellaan petti Evan - meidät, niin teidän, siis meidän -mielemme- mielenne ehkä turmeltuu pois siis mistä.

        siitä ---vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan, eli Uuteen Adamiin, Ylkään, tulevaan Kuninkaaseen ja me - morsiamena - tänä "eevana"
        Loihan Herra meidät - mieheksi ja naiseksi....

        2. kor. 11:3 hieman avaa meille "vanhoille aatameille" perustuksia, missä Hengellinen huone pitäisi seistä. Yljän edessä, Ylimmäisen Papin edessä, että pappeutemme toimisi.
        Muutoin LUSTE on hapatteena seurakunnassa.

        ts. tämä Kristus- mies- vaimo - järjestys on opetusmuoto ja kun sitä yhdessä perheenä katsotte, ja opitte, alkaa terve "perhe-elämä", joka ei väärällä tavalla ALISTA toinen toistaan ja näin mies todella rakastaa puolisoaan ja vaimon on helppo siinä kunnioittaa miestä, koska Sanan Hengellinen sisältö on sisäistynyt sydämiin ja näin "rukouskammiossa" kukin on Ylkänsä edessä Hengellisellä mielellä hakemassa päiviinsä oppia ja neuvoja sekä elämään vilpittömyydessä ja puhtaudessa.

        Tavoitelkaa sitä elämäämme, astukaa ulos vieraista lusteopeista, joka tekee tyhjäksi Jumalan Sanan Hengellisen sanoman ja sisällön.

        Oppikaa tarkastelemaan asioita oikein ,se tervehdyttää teidätkin.

        Pääsette oikeaan "morsiamen" lastensynnyttäjän asemaan, kun Sana siementää seurakuntaruumiin, saa aikaiseksi elämän ja syntyy terveitä lapsia -iankaikkista elämää varten 1Tim 2:15 "hän pysyyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä YNNÄ SIVEYDESSÄ.

        Siis uskollisena Kristukselle, eikä teidänlaisina Iisebeleinä antaudu rienaajan opille ja ohjeille ja olette häpy paljaana ja alastomina.

        Minä näen teidät täysin ilman vaatteita. Ei ole sijaisuhrin Yljän hääpukua yllänne. On vain LIHA


      • sullaonpaksuthousut
        22.1.2019_Tiistaina.KM kirjoitti:

        Näkyy siinä lihalliset keskustelevan keskenään ja nyökyttävän toisilleen samanmielisenä.
        Eli todelliset Iisebelit.
        Kuten raamatunopetuksessa on sanottu 2 Kor. 11
        Mutta, minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Evan,
        (ts. seurakunnan tänään, meidät seurakuntaruumiin, olkoon miehiä ja naisia Ylkänsä edessä.)
        jae tai säe kolme jatkaa
        niin teidän MIELENNE EHKÄ TURMELTUU POIS, [MISTÄ] ..... vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.

        Hoksaatteko taas? Ette ole hoksanneet.

        Taas mennään Edeniin ja sanan opetukseen. Menkääs sinne rukouskammioihinne oppimaan ja jättäkää perinnäisopit oven ulkopuolelle hapattamasta.

        Kun Eva petettiin, se kuvaa seurakunnan, eli meidän pettämistä.
        Adamhan ennen luomista oli Jumalan evästämä, Evaa ei ollut vielä.
        Miettikääs taas Sanaa- joka oli Jumalantykönä ja oli Jumala. Tämä Uusi Adam!
        Tämä Uusi Adam - hän on Jumalan Sana - eväs. Jumala puhuu suoraan.
        ja me olemme seurakunta, morsian - tai se Iisbel - joka antautuu vieraalle - perkeleelle.
        Häpy auki sen sanalle ja siinäpä sitä alastomuutta kerrakseen - hoksaatteko ollenkaan?

        Morsian on oltava YLJÄLLEEN, eli Uudelle Adamille -uskollinen- ja kysyttävä AINA häneltä neuvoa ja ohjetta elämään, sekä elettävä tämä Uuden Adamin kanssa -samanmielisesti-
        ts. Jumalan Valtakunnan neuvon ja ohjeen mukaan, jos ette ole tätä ymmärtäneet, niin ymmärtää NYT!

        Vai kuten tuo sana sanoo, käärme kavaluudellaan petti Evan - meidät, niin teidän, siis meidän -mielemme- mielenne ehkä turmeltuu pois siis mistä.

        siitä ---vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan, eli Uuteen Adamiin, Ylkään, tulevaan Kuninkaaseen ja me - morsiamena - tänä "eevana"
        Loihan Herra meidät - mieheksi ja naiseksi....

        2. kor. 11:3 hieman avaa meille "vanhoille aatameille" perustuksia, missä Hengellinen huone pitäisi seistä. Yljän edessä, Ylimmäisen Papin edessä, että pappeutemme toimisi.
        Muutoin LUSTE on hapatteena seurakunnassa.

        ts. tämä Kristus- mies- vaimo - järjestys on opetusmuoto ja kun sitä yhdessä perheenä katsotte, ja opitte, alkaa terve "perhe-elämä", joka ei väärällä tavalla ALISTA toinen toistaan ja näin mies todella rakastaa puolisoaan ja vaimon on helppo siinä kunnioittaa miestä, koska Sanan Hengellinen sisältö on sisäistynyt sydämiin ja näin "rukouskammiossa" kukin on Ylkänsä edessä Hengellisellä mielellä hakemassa päiviinsä oppia ja neuvoja sekä elämään vilpittömyydessä ja puhtaudessa.

        Tavoitelkaa sitä elämäämme, astukaa ulos vieraista lusteopeista, joka tekee tyhjäksi Jumalan Sanan Hengellisen sanoman ja sisällön.

        Oppikaa tarkastelemaan asioita oikein ,se tervehdyttää teidätkin.

        Pääsette oikeaan "morsiamen" lastensynnyttäjän asemaan, kun Sana siementää seurakuntaruumiin, saa aikaiseksi elämän ja syntyy terveitä lapsia -iankaikkista elämää varten 1Tim 2:15 "hän pysyyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä YNNÄ SIVEYDESSÄ.

        Siis uskollisena Kristukselle, eikä teidänlaisina Iisebeleinä antaudu rienaajan opille ja ohjeille ja olette häpy paljaana ja alastomina.

        Minä näen teidät täysin ilman vaatteita. Ei ole sijaisuhrin Yljän hääpukua yllänne. On vain LIHA

        tee runokirja seuraavaksi !


    • Vastavoima888

      Mikä oli syy, MIKSI mies ajettiin pois Paratiisista?

      Mikä oli syy, Miksi Jumala tuhosi koko maailman vedenpaisumisella?

      Mikä ON syy, miksi tulee Ilmestyskirjan mukainen Jumalan viha kaikkien jumalattomien päälle?

      Syy ja "ansio" ja seuraus on, nainen!

      eli, vielä KERRAN saa nainen&perkele, koittaa ja sen jälkeen Jumala tekee uuden maan ja mitä lie tekee.

      Joten, jokainen nainen, joka ei rakasta Totuutta, on "joutuva" tähän osaan viiimeisinä päivinä, eikä ole kuin "musta tahi valkoinen".

      Joten perkele, eli itse saatana antaa naiselle vallan jjjoka kestää, 3.5 vuotta eli 42 kuukautta, ja sitten he saavat palkkansa.

      ja palkka on ilmoitettu:
      Ilm. 17:16
      Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.

      Ilm. 19:20
      Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

      Joten, iisebebblin "henki" on tuleva vain vahvemmanksi ja vahvemmaksi, kunnes se saa tääyden vallan, jotta perkele tarjosi jo alussa naiselle.

      Ei miehelle, SILLÄ Miehellä oli ja on tuleva olemaan kaikki valta mitä maanpäällä tarvitaan ja on!

      no sama se.

      valitettavasti, olkaan valmiit sillä minä tulen pian!

      Oikea ja alkuperäinen Vastavoima

      • 22.1.2019_opittavaksi

        Taas hapatteen sokeaisema sanoma suussasi, kun Hengellinen sisältö puuttuu.
        Syyllistät kuin Adam Jumalaa vaimosta.

        Tätä se on, kun seurakunta on hapatettu itse Sanasta, ja Hengellisen opin sisältö puuttuu, joka avaisi sisältöä.

        Ja niinhän se on. Ei rienaaja halua, että porukka näkisi paikkaansa morsiamena, seurakunta siis. ja Ylkänsä - taivaassa ja kyseleisi Sanan ohjeet ja neuvot elämäänsä.

        Vaan, että muotouskonnollisuus porskuttaisi edelleen tässä langenneessa eedenissämme ja oltaisiin valtajakkarallamme ja julistetaisiin olevamme niitä jumalia.
        Kyse on kultaisen vasikan opista ja monta langennutta aaronia siinä kumartaa kansanhuutoon.

        Otahan sinäkin lusikka kauniiseen käteen ja mene Herrasi - Uuden Adamin eteen ja kysäse, että ootko sinä morsian, pitäisikö sinun olla Yljällesi alamainen.

        Ideahan on siinä, että me oppisimme paikkamme ja tämä meidän Hengellinen morsius tulisi terveeksi ja hääpuvun pukeminen tulisi täten toteutettua Ylhäältä, että antautuisimme oikealle Yljälle.
        Näin Sana saisi siementää oikeaa elämää ja Elämänpuu tulisi todeksi.

        Menkäähän uudelleen Ison Kirjan ääreen oppimaan. Paljon on opittavaa.


      • Vastavoima888
        22.1.2019_opittavaksi kirjoitti:

        Taas hapatteen sokeaisema sanoma suussasi, kun Hengellinen sisältö puuttuu.
        Syyllistät kuin Adam Jumalaa vaimosta.

        Tätä se on, kun seurakunta on hapatettu itse Sanasta, ja Hengellisen opin sisältö puuttuu, joka avaisi sisältöä.

        Ja niinhän se on. Ei rienaaja halua, että porukka näkisi paikkaansa morsiamena, seurakunta siis. ja Ylkänsä - taivaassa ja kyseleisi Sanan ohjeet ja neuvot elämäänsä.

        Vaan, että muotouskonnollisuus porskuttaisi edelleen tässä langenneessa eedenissämme ja oltaisiin valtajakkarallamme ja julistetaisiin olevamme niitä jumalia.
        Kyse on kultaisen vasikan opista ja monta langennutta aaronia siinä kumartaa kansanhuutoon.

        Otahan sinäkin lusikka kauniiseen käteen ja mene Herrasi - Uuden Adamin eteen ja kysäse, että ootko sinä morsian, pitäisikö sinun olla Yljällesi alamainen.

        Ideahan on siinä, että me oppisimme paikkamme ja tämä meidän Hengellinen morsius tulisi terveeksi ja hääpuvun pukeminen tulisi täten toteutettua Ylhäältä, että antautuisimme oikealle Yljälle.
        Näin Sana saisi siementää oikeaa elämää ja Elämänpuu tulisi todeksi.

        Menkäähän uudelleen Ison Kirjan ääreen oppimaan. Paljon on opittavaa.

        "Otahan sinäkin lusikka kauniiseen käteen ja mene Herrasi - Uuden Adamin eteen ja kysäse, että ootko sinä morsian, pitäisikö sinun olla Yljällesi alamainen."

        mikä ja missä on UUSI ADAM?

        voitko perustella, Kirjoituksilla, missä on moinen opetus!

        Missä kohtaan Jeesus, JOKA ON LUONNUT KOKO maailman, on uusi?
        eikö Paavali opeta että, VIIMEINEN!

        uusi ei ole sama kuin viimeinen!

        se että mukamas, käytät raamatullisia, vertauksia, morsian ja ylkä, siementää, Elämän puu jne jne..
        Kuka ja MIKÄ ON ELÄMÄN PUU?

        millä tavalla, Jumalan Kaikkivaltiaan, Herran Sebaotin, esikois pojan tulee olla ja tulla todeksi?

        Eiköö Jumala ole ikuinen ja on AINA todellisuus?

        AINA te eksytty, mutta, voi teitä, sillä te saatte, ja TE JOUDUTTU, itkemään ja valittamaan!

        Nainen ON SE JOKA petettiin, EI MIES!

        se on TOTUUS!

        En minä syyllist vaimoa/naista, mutta JOKAISEN joka on samassa hengessä ja mielen tilassa kuten iissebell, bileam ja nikoliittain!

        Miten on, kenelle, Ilmestyskirjja on kirjoittettu?

        eikö uskoville!

        1 Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle,

        jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa,

        11 joka sanoi: "Kirjoita kirjaan, mitä näet, ja lähetä niille seitsemälle seurakunnalle, Efesoon ja Smyrnaan ja Pergamoon ja Tyatiraan ja Sardeeseen ja Filadelfiaan ja Laodikeaan".


        ja nytt itke ja valita, sillä seuraava osa ON USKOVILLE, ei maailmalle:

        22 Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa;
        23 ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan.

        tautivuode on KUOLINVUODE josta ei nousta.
        vaan tulee kuolema, USKOVILLE!

        ja uskovan lapsille!
        23 ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea,

        Kenen lapset, uskovan lapset jotka eivät tehdo tehdä parannusta ja hyljätä iisebelin jja bbileamin ja nikoliittaain oppia.

        eli lyhytkäisesti, olla, JUMALALLE ja miehelle alamainen ja tottelevainen.

        ELI TTÄMÄ ON NÄHTY JO, tämä ei ole protetia joka saattaa tapahtua vaan SE TAPAHTUU, jja nyt se alkaa!

        joten, jokainen JOKA tekee parannuksen, voi sitten pelastaa itsensä ja lapsensa.

        mutta sama se, sillää Ilmestyskirja sanoo:

        Ilm. 13:
        7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

        PYHIÄ vastaan.

        Dan. 7:21
        se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,

        Dan. 7:25
        Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

        Daniel, NÄKI ja sanoo että neljäs eli viimeinen PETO ON NAISPUOLINEN!

        ja tahto on tappaa pyhiä.

        eli pyhä on EROITETTU jostain joukosta, niin että se ei ole samaa joukkoa.

        eli mies on PYHÄ! eli eroitettu.

        4. Moos. 8:14
        Erota leeviläiset israelilaisten keskuudesta, että leeviläiset olisivat minun omani.

        NAISET eivät ole pyhää papistoa, ei ole eikä tule olemaan!

        Joten, itkekää jja valittakaa, sillää minä ttulen pian, ja minulla on sekä vitsa että sauva kädessä.

        1. Kor. 4:21
        Kummanko tahdotte? Tulenko luoksenne vitsa kädessä vaiko rakkaudessa ja sävyisyyden hengessä?

        ja valitettavasti, ON JO TAPAHTUNUT:

        21 Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan.

        eli naisella on vain yksi keino millä voi vietellä miestää ja siitä keinosta ei tahdota tehdä parannusta, joten kuolin vuode odottaa teitä


    • istvanhulk

      Kyllä minä miehenä sanon että mitä ovat naiset tehneet. Pilanneet kaiken. Nainen hysteerisenä ei pysty opiskelemaan ja työntekoon. Mies pystyy. ja me miehet olemme saaneet kaikki nopelpalkinnot. naiset vain pari joku maria cyrie sai.

      • hukassa.olet

        Mitä ne Noobelit iankaikkisuudessa voittaa? Päinvastoin, taitaa hävitä.
        Minusta näyttää, että miehuutesi vain pystyy heiluttamaan lihaansa, ei muuta.


    • s-seutulainen

      Ajatella, että Magdalan Maria sai nähdä ensimmäisenä ihmisenä ylösnousseen Herran Jeesuksen!

      • jatkuuko

        NIin minkä suuren ajatuksen siitä ajattelit kehitellä?


      • s-seutulainen
        jatkuuko kirjoitti:

        NIin minkä suuren ajatuksen siitä ajattelit kehitellä?

        Suuren ajatuksen?
        Voiko olla suurempaa kuin saada nähdä ylösnoussut Jeesus Kristus!


    • siperiaopettaa

      Suuressa maailmassa meidän tulee olla suvaitsevaisia vaikka joku uskonto pitää naisia jalkarätteinä eikä pidä heidän raiskaamistaan edes kovin kummoisena asiana. Sitä nyt vain tapahtuu. Jos sitä ei hyväksy, niin on itseasiassa suurempi paha kuin nuo tekijät ja jos siitä kovin kirjoittelee, voi poliisi tulla kolkuttelemaan ovelle, että miten sitä et pysy lain kirjaimessa.

      Sellaiseksi on muuttunut maailma, vaikka jotkut jälkeen jääneet ateistit uskontoja ja niiden arvoja haukkuvatkin. Mutta he ovat sellaisia nihilisetejä, että kyllä siperia heidät vielä tavoille opettaa.

    • Vastavoima888

      Miksi, naiset, JOPA uskovat, tulevat vihaamaan miehiä suurella vihalla, nyt kun loppu lähestyy?

      Ps. 78:2
      1 Aasafin mietevirsi. Kuuntele, kansani, minun opetustani, kallistakaa korvanne minun suuni sanoille.
      2 Minä avaan suuni mietelmiin, tuon ilmi muinaisaikojen arvoituksia.
      3 Mitä olemme kuulleet, minkä olemme saaneet tietää ja mitä isämme ovat meille kertoneet,
      4 sitä me emme heidän lapsiltansa salaa, vaan me kerromme tulevalle polvelle Herran ylistettävistä teoista, hänen voimastansa ja ihmeistänsä, jotka hän on tehnyt.
      5 Hän asetti todistuksen Jaakobiin, hän sääti Israeliin lain ja käski meidän isiemme julistaa ne lapsillensa,
      6 että jälkipolvi saisi ne tietää, saisivat tietää vastedes syntyvät lapset, ja nekin nousisivat ja kertoisivat niistä lapsillensa.

      Kenelle, Jumala neuvoo eli kehoittaa opettaa TIEnsä ja oikeudensa, pojille, ei tytöille.

      Ef. 5:13
      12 Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;
      13 mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.
      14 Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!"

      Mark. 4:22
      21 Ja hän sanoi heille: "Eihän lamppua oteta esiin, pantavaksi vakan alle tai vuoteen alle? Eiköhän lampunjalkaan pantavaksi?
      22 Sillä ei mikään ole salattuna muuta varten, kuin että se tulisi ilmi, eikä kätkettynä muuta varten, kuin tullakseen julki.
      23 Jos jollakin on korvat kuulla, hän kuulkoon."

      Sananl. 6:23
      Sillä käsky on lamppu, opetus on valo, ja kurittava nuhde on elämän tie,

      Siis, lappu, eli valo on se joka ON OPETUS.

      5. Moos. 6:7
      1 "Ja nämä ovat ne käskyt, säädökset ja oikeudet, jotka Herra, teidän Jumalanne, on käskenyt teille opettaa, että seuraisitte niitä siinä maassa, jota te menette ottamaan omaksenne
      2 -että sinä pelkäisit Herraa, sinun Jumalaasi, ja noudattaisit kaikkia hänen säädöksiänsä ja käskyjänsä, jotka minä sinulle annan, sekä sinä että sinun poikasi ja poikasi poika, kaikkena elinaikanasi, ja että saisit kauan elää.

      Unhottiko Jumala naiset, opetuksessa?

      Joten, VALO, eli tieto mitä vielä on osin salassa tulee julki..
      SILLÄ Jumala sanoi:

      Se että naiset tulevat tietämään ettää heillä on ollut alusta asti VAIN SIVU OSA koko Jumalan suunnitelmassa.
      eli he eivät ole "mitään".

      Mutta, perkele tarjoaa heille:
      5 vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".

      NIINKUIN JUMALA!

      Nainen ei ole jumala eikää naisesta tule edes Jumalan Kuvaa, sillä Kirjoitettu on:
      2. Kor. 3:18
      Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki.

      Mikä oli/on tämä muuttava henki?

      1. Kor. 15:
      45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.

      Joten tässä ketjussa on USEIN pyritty esittämään että Jeesus ON UUSI ADAM!

      ei ei ole uutta aatamia, eli Jeesusta vaan VIIMEINEN!

      se että. naiselle ei ole samankaltaista henkeä kuten miehellä, sillä Kirjoitettu on:
      "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"

      ei siis sekä että, mies ja nainen.
      Ensimmäinen aatami oli ja on MIES jolla on munat.
      Viimeinen Aatami, Jeesus ON MIES.

      ja tämän kuvan kalttaisiksi tehtiin AATAMI, ei Eeva.

      Joten:
      Kol. 1:15
      ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa.

      2. Kor. 4:4
      "1 Sentähden, kun meillä on tämä virka sen laupeuden mukaan, joka on osaksemme tullut, me emme lannistu,"
      niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.

      Kenellä on VIRKA ja virkoja seurakunnassa, esikuvien eli Vanhan Testamentin mukaan.
      VAIN MIEHILLÄ!
      ei sekä että.

      1. Kor. 11:7
      Miehen ei tule peittää päätänsä, koska hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.

      Mies on samankaltianen alussa kuten Jeesus, ja miehestä tulee samankaltainen kuin Jeesus.
      Jeesus on vain ja yksin mies, ei joku transu!

      ja nainen ei ole miehen kuva vaan KUNNIA!

      joten, kun tämä salaisuus mikäää on ollutt salassa, tulee julki, sillä valo eli opetus eli lakii eli JUMALA itse sen paljastaa, niin se ei ole naisille mieleen!

      joten, peton on nousemassa! ja se vihaa miehiä.

      no sama se, sillä me TIEDÄMME (tieto,opetus,valo) että me muuttumme silmän räpääyksessä.

      joten, ei ole UUTTA AATAMIA on viimeinen Aatami JOKA ON HENKI!

      Joh. 4:
      23 Mutta tulee aika ja on jo, jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa; sillä senkaltaisia rukoilijoita myös Isä tahtoo.
      24 Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."

      Jumala on Henki, ja Jeesus on se joka sen "toi" meille.

      1. Kor. 15:
      "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.

    • PasiToivonen

      Pääset taivaaseen naimaan pikkutyttöjä.

    • PasiToivonen

      Paitsi että ne pikkutytöt asuvat pääsääntöisesti helvetissä ja pääsevät ajoittain taivaaseen täyttämään tarpeitasi.

    • Anonyymi

      PasiT juuri kiteytti sen, miksi monet miehet eivät kestä naisia tasa-arvoisessa asemassa. Eli heidän liha on heikko.
      Aika monessa lahkossa on sisällä seksikultti. Esim. lestoista on paljastunut omiin tyttäriin sekaantumista. Tuo naisten alistaminen ja väheksyminen on paholaisen tekoja. Moni seuraa Paavalin oppeja kieroon vääntäen paholaista tulijärveen.

      Lisäksi tulee muistaa, että siellä missä miehet johtaa ja naiset on hiljaa esim. katolisessa kirkossa ja musumaissa niin synti on raskain.

      Eli tunnusmerkki:

      Alista naista = todista olevasi saatanan sätkynukke.

    • Anonyymi

      Joillekin uskoville miehille nyt vaan kaikki uskovat naiset, jotka avaavat seurakunnassa suunsa ovat iiisebelejä ym. vastaavia, mitä haukuttavaa tai moitittavaa raamatusta nyt ikinä löytää yksittäisenä sanana tai jakeena naisia vastaan. Ei tarvi kuin naapurin kanssa puhua kuulumisia penkissä, niin on iisebel.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe