Mitä treffeille tuliaiseksi, mitä päälle

EspanjastaTulloo

Olen nelikymppinen mies ja vähän käynyt treffeillä. Millaiset vaatteet olisi viisasta olla? Tuskin mitään yliampuvaa mutta tuskin mitään arkistakaan? Samoin onko ok viedä jotain pientä? Ja mitä se voisi olla? Onko kukka kliseinen? Ollaan puhelimessa juteltu paljon ja sillä tavalla tunnemme toisemme. Tiedämme toisemme myös menneisyydestä lapsemme yhteisistä hoitopaikoista, joten kummankin ulkonäkö ei tule yllätyksenä joten ylipukeutuminen tuntuu typerältä.

22

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukatonhyvä

      Kukat käy ihan hyvin. Ne on kaunis ele ja niin harvinaisen herrasmiesmäistä nykyaikana että älä ihmettele jos hämmentyy. Itseäni on lahjottu vain kerran koko seurustelu ja deittihistoriani aikana ja jäi kyllä mieleen lopuksi ikää kun kerrankin tunsi itsensä tärkeäksi. Yleensä halutaan vipata vain rahaa ja valitetaan, että onko pakko laittaa farkut. Sitten ilmestytään paikalle jossain vanhoissa pieruverkkareissa ja tuulitakissa, itselläni on vaatteet ja meikit ollut viimeisen päälle. Tietty kaiken tämän päälle on pitänyt maksaa miehenkin ilta.

    • muistoja.nekin

      Minä sain kerran ensitreffeillä kuivamustekynän jossa oli nimeni. Se oli kiva huomaavainen lahja, valitettavasti mies oli käyttänyt profiilissaan vanhaa kuvaa, eikä siitä syystä tehnyt kovin hyvää vaikutelmaa.
      Kukkia voi aina viedä, vaikka minusta ei ensitreffeille tarvitsekaan mitään viedä.

    • nopeaatoimintaa

      Mun mielestä tollasten kukkien tuonti on pelkkää typerää teatteria ja kaikenmaailman kynttiläillalliset. Kyllähän nainen tietää, että se mies haluaa pillua, niin minkä takia kierrellä ja kaarella suoraan vaan petiin, niin säästyy aikaakin.

    • Tulppaaneja

      Mä ilahtuisin kukista. Nyt on tulppaanit tulleet kauppoihin. Iso kimppu tulppaaneja! Ruusut ois yliampuvia - ja myöhemmin, itsepoimitut luonnonkukatkin on todella ihania!


      Suklaa (laihdutus!) ja alkoholi on hankalia tuntemattomalle; ei niitä.

      Älä vain sitten laita haju- tai partavesiä. Miehen oma tuoksu on parasta.

      Älä välitä tuosta yllä olevasta (on takuulla kateellinen mies).

    • karkuteillä--

      20 vuotta sitten, kun olin 17 vuotias, muistan selvästi, kun join olutta puistonpenkillä ja siihen tuli sellanen lähes 50 vuotias "mammeli" jonkinmoisessa humalatilassa istuen viereeni. Siinä se tuijotti minua jonkinaikaa ja kysyin kun alkoi vaivata, että onko hänellä jotain asiaa, niin tämä "mammeli" vastasi, että jos annan hänelle yhden oluen kassistani, niin saan häneltä "tuheroa." En ennen sitä, enkä sen jälkeenkään, ole koskaan juossut naista karkuun, mutta tämä tapaus pakotti nuoren pojan juoksemaan, kovaan ja kauas.

    • Johannessamo.JM

      Sellaiset vaatteet missä itse viihdyt ja vie vaikka kananmuna...

    • nopeaatoimintaa

      Kuuleppas tulppaani-nainen, mistä ihmeestä minä olen muka kateellinen ? Mulla on 10 vuotta ollut vaimo ja olen tehnyt hänelle selväksi, etten minä kanna siten mitään rehuja hänelle, enkä tarjoa mitään "kynttiläillallisia" enkä vie mihkään "ULOS SYÖMÄÄN" että näillä ehdoilla mennään, mitkä minä lyön pöytään. Se riittäköön hänelle, että saa nauttia joka ilta seurastani.

      • Tulppaaneja

        Seurustelin yhden juuri sinunlaisesi kanssa. Valitettavasti. Myötätuntoni vaimollesi; mä ymmärsin karata. Mä yritin sitä kans ulos syömään ja pari kertaa se suostui mutta sitten nalkutti, että huoltoasemalle! Kun pihvin saa siellä 7.95 € niin mitä järkeä maksaa 20 tai 30 €?

        Onneksi tämän ketjun 40 v mies vaikuttaa todella paljon fiksummalta kuin exäni. Olisin ilahtunut kedon kukista!

        Aika hyvin arvasin sukupuolesi ja tyyppisi, muuten.


    • nopeaatoimintaa

      Ketjun aloittaja... Espanjasta tulloo..? Kysyit, mitä laittaa päälle ? No kondomi tietenkin hyvä mies !

    • viisasnainen

      Neuvoni on, ettet missään nimessä pukeudu nimenomaan "yliampuvaksi," koska... Tai itseasiassa, kerron sinulle omankohtaisen kokemuksen. Itse olin pari vuotta sitten "sokkotreffeillä" ja tapasimme sovitussa ruokaravintolassa tämän miehen kanssa, joka tuli sinne viimeisen päälle sliipatussa sinertävässä puvussaan, kiiltokengissään, upea iso kultakello (ei ehkä oikea) ranteessaan ja hiukset myös sliipattuina ja parran ääriviivat huolella ajeltuina. Yleikuva, tästä miehestä ja hänen, kuin etukäteen opetellusta "herrasmies" käyttäytymisestään, oli siinä, että ajattelin tämän miehen pelaavan varman päälle "peliään," että varmasti onnistuu aikeissaan. Siinä sitten söimme ja keskusteluiden ohessa otimme parikolme lasillista viiniä, jonka jälkeen kiitin miestä illasta ja palasin kotiin ihan yksin. Tåmå mies oli jotenkin, liian hyvää ollakseen totta, siksi en jatkanut enään hänen tapaamistaan. Se oli hyvä ratkaisu, koska pari viikkoa myöhemmin, menin ystävättäreni kanssa samaan ruokaravintolaan syömään, tämä sama mies, samoissa vaatteissaan, oli jonkun toisen naisen kanssa siellä syömässä. Lähdimme välittömästi pois, ettei mies vaan huomaisi minua.

    • nopeaatoimintaa

      Mä en olisi päivääkään tollasen tulppaaninaisen kanssa. Varmasti jäkättäjä pahimmasta päästä ja siihen vielä lisäksi, sellainen kokoaika vaatija... Mennään sinne, mennään tänne, haluan sitä, haluan tätä, käydään siellä, käydään täällä... Huh huh... Tuollainen nainen pilaa kaiken miehisyyden.

    • viisasnainen

      Kyllä se on niin "nopeantoiminnanmies" että sinä se olet joka pilaa naisen.

    • nopeaatoimintaa

      "Epäviisasnainen" ??? Kuinka niin minä pilaan naisen ??? Päinvastoin, minähän suojelen naista antamalla hänelle selvät rajat mitä ei saa ylittää ja jos minä elätän tämän naisen, niin se silloin noudattaa niitä käskyjä jota sanon.

      • Kghkö

        Yök. Ei sinusta aikuisen ihmisen kanssa suhteeseen ainakaan ole. Ihmisparka joka sinua joutuu kestämään.


    • viisasnainen

      Just joo. Hyvästi.

    • nopeaatoimintaa

      Espanjasta tulloo.... Kerrohan meille kaikille sitten, kävikö flaksi, eli saitko "pesää" ja muistathan, "kordarit" messiin ja eikun lykkyä tykö.

    • Karrella

      Laita puhtaat, ehjät vaatteet. Siistit kengät. Aja parta, pese hampaat. Snadisti tuoksua..
      Älä haise röökille, saati kaljalle.
      Kukkakimppu on ok..ainakin minä tykkäisin.
      Ole positiivinen. Elämän alamäkiä ehtii puida myöhemminkin.

    • onneaetsintään

      Joko ap treffeillä kävi? Veitkö kukkia tai jotain? Jos veit, niin kiinnostaisi kuulla, mitä veit ja miten treffikumppani suhtautui viemisiin.

    • tyhmyyden.huippu

      Koska ketjun naiset näyttäisivät tykkäävän ap,n kaltaisesta miehestä, todistaa se sen että haluavat kokemattoman vähän yksinkertaisen miehen jota saavat sitten ohjailla mielinmäärin.
      Ellei 40v mies tiedä mitä laittaisi päälleen tai mitä pitäisi viedä naiselle, olisi parasta tyytyä vain äitiinsä ainoana naisenaan.

    • EspanjastaTulloo

      Edelliselle kysyjälle vastaukseksi että käytiin treffeillä. Sittemmin tilanne johti siihen että seurustellaan onnellisesti. Niin mahtava nainen oli siellä vastassa että en voinut vastustaa ja sama päti onneksi myöskin toistepäin. Pukeuduin ihan tapani mukaan trendikkäästi, sliippasin parran, tukan jne. En vienyt mitään tuliaisiksi kun en varmaksi tiennyt mieltymyksistä, mutta onnekkaasti tuntui oma olemus riittävän.

      Yksinkertainen tuskin olen, sen verran kouluja on käyty ja titteleitä hankittu. Parisuhteissa taas olen hyvinkin kokematon, sillä tietoinen valinta panostaa uraan on tuonut taloudellisesti riippumattomaan tilanteeseen. Parisuhde on minulle tavallaan sivuseikka ollut aina sillä olen muuten elämässäni määrätietoisesti uhrannut kaiken uralle ja ollakseni itsenäinen. Jos viinaa otan saan pillua satavarmasti kertomalla mitä teen työkseni ja miten asun ilman että tarvitsee omaa luonnetta edes mainostaa. Siten aidon parisuhteen saaminen on muutenkin ollut äärimmäisen hankalaa ja toisinaan jopa vastenmielinen ajatus. Tämän leidin kanssa onneksi luonne teki vaikutuksen eikä häntä näytä raha tai muu kikkelin jatke kiinnostavan koska on itsenäinen hänkin. Empä ole maallista puolta hänelle vielä edes kertonut, mutta näkee aikanaan jos ei koliikki iske.

    • aikamiespoika

      No ekaks otat kunnolla rohkasu ryyppyjä ja akalle tuliaiseksi liukuvoide ja pukedut naisten alusvaatteisiin. Kyllä siinä sitte pesää irtoo aika mukavasti:)

    • Piitukka

      Mukaan 1 punainen ruusu ja rento meininki, kohta voit pyyhkäistä mun hiukset korvan taa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe