Pelaatteko rahanne ahneelle Veikkauspeliyhtiölle

KilttiMies89

Kun tavoittelette Eurojackpotin tai Loton päävoittoa. Lotossakin mainostetaan jo varmaan kymmenettä viikkoa peräkkäin kaikkien aikojen jättipottia eikä se potti edes nouse vaikka ihmiset pelaa ihan hulluna ja menettää rahansa. Mitään järkeä koko Lottoamisessa kun Veikkauksen kovapalkkaiset johtohenkilöt senkun rikastuu ja juhlii niillä rahoilla minkä pelaajat Lottopeleihin syytää. Kyllä pitäis vähintään pienempiä voittoja kasvattaa jos päävoitto jää jakamatta yli 10 viikkoa putkeen mutta eihän se tule kuuloonkaan kun Veikkaus pelaa epärehellisillä korteilla.

49

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raha-on-kemia

      Pelaan eurojack pottia ja kenoa. Kenosta voitin 200 tonnia. Eurojack potista en ole juurikaan voittanut isoja voittoja. Pitkävetoa pelaan myös, siitä tullut 500-1000 euron voittoja.

      • Toi 200 tonnia on jo mukava voitto. Extraa tosta vaan tilin päälle...👍

        Toisilla on tota arpaonnea.


      • KilttiMies89

        "Kenosta voitin 200 tonnia"

        En usko jos ei ole näyttää todisteita.

        Itsellä paras voitto Eurojackpotista on 18 euroa, Lotosta 10 euroa ja Kenosta ehkä 5 euroa.

        Pitkävedosta paras on 445 euroa 5 euron panoksella.


      • tottakai

        Onneksi olkoon --- taidat sitten asua jossain Kempele-Ylivieska akselilla....


    • Juu, pelaan. Oon joskus jopa voittanutkin tsäkällä. Ei mikään iso raha, mutta tuhansia kumminkin pienellä panoksella.

    • wanhaämmä

      Mulla on kestolotto, neljä riviä.

      • MrPresident

        Voitin viime perjantaina vinon pinon rahaa, kun möin Nokia Oyj osakkeeni 5,70 hintaan. Älkää hyvät ihmiset sortuko näihin rahapeleihin, niinden palautusprosentti on reilusti negatiivinen, ei rahapeliyhtiö muuten pysy pystyssä. Laittakaa joka kuukausi kymppi tai tonni indeksirahastoihin, niistä se vauraus tulee eikä osakemarkkinoista tarvii tietää mitään.


    • Toki pienillä summilla ollaan mukana. Jotakin pientä joskus tullut mutta eiköhän minun laitettujen eurojen määrä suhteessa saatuihin euroihin tarkoita sitä että kansanterveyttä, liikuntaa ja kulttuuria on tullut myös sitä kautta tuettua.

      • KilttiMies89

        Maahanmuuttajille ja poliitikkojen taskuihin ne kymmenet miljoonat menee jotka tyhmät ja hyväuskoiset ihmiset pelaa Lottopeleihin. Lottoarvonnat on nykyään manipuloituja että joku supertietokone ottaa kaikki pelatut rivit tarkasti talteen ja arpoo sitten numerot sen mukaan ettei kukaan taatusti voita päävoittoa. Lotto ei ole enää rehellistä.


      • anonyymi_gLM

        kannattaa muistaa se suurin tuen saaja eli politiikka. Kumma että tästä ei paljoa puhuta.


    • En lottoa enää. En kuitenkaan voita mitään. Mulla on huono pelionni... aina!

    • Totuus-

      Lottoa en pelaa. Eurolottoa 4 eurolla joka viikko Kerran oli 3 2 oikein ja muita pienempiä voittoja. Kenoa laitan 1 rivin päivä ja iltakenoon 2 viikoksi. Isoin voitto kymppitonni kenosta ja kerran 5 tonnia. Pitkävetoo pelaan usein, tänäänkin 8 lappua vetämässä. Joskus tulee jotain isompaa voittoa pitkävedosta.

      • KilttiMies89

        Minäkin enemmän Pitkävetoa pelaillut, siitäkin vain kerran yli 400 euron voitto ja kerran yli 100 euron voitto, monta kertaa ollut monen kohteen lapulla että on jäänyt yhdestä maalista kiinni satojen eurojen voitto. Ehkä pelaan liian vaikeita vetoja.


    • veskan_paikkaus

      En ole lotonnut veikkauksella yli pariin vuosikymmeneen. Hyvä näin, koska edistävät kuulemma avustuksillaan Suomen islamisaatiota.

    • Tämä-selvä

      Ei tullut lotosta mitään, minulla oli kaksi riviä lottoa . Joskus tuli jokerista jotain 300 euroa 10 vuotta sitten. Pelaan joskus kimppalottoja ja niistä on tullut yllättävän hyvin 20-100 euroa että jää hiukan voitiolle. Suurin voitto on neljä tonnia se oli monivedosta.

      • Tämä-selvä

        Laitoin siihen monivetoon muistaakseni 196 euroa.


    • KilttiMies89

      Selvää huijaustahan tuo Lotto on kun ei vieläkään kukaan voittanut päävoittoa ja edelleen on se sama 15 miljoonaa jaossa ensi lauantaina. Nyt kyllä loppui Islamisaation tukeminen minun osaltani. Tai no jos sitä vielä sen yhden vakirivin tekis ensi vkl joka ollut jo yli 3 vuotta mutta sitten saa loppua jos en voita.

      • enolelottouskovainen

        lotto rehellistä?en usko että on nyt saavutetaan aivan järettömät voitot kovilla kierroksilla ei täysosumia ja potti ei juuri kasva ja nyt kun vihdoin menee menee se luultavasti useammalle pelaajalle


    • Ammattimiess

      Eri pelit on ja optiotkin.

    • lehmänkauppoja

      Jaetaankohan tätä loton jättipottia lainkaan?
      On tullut vaikutelma, että firma ei ole saavuttanut tulostavoitteitaan, yt neuvottelut päällä. Jotkut ottavat osansa ja firma nurin?
      Miksi ei menestystä eli isoja voittoja tule Suomeen enää Eurojackpotissakaan eikä sitä mainosteta enää?

      • omaoikeus

        Jaetaan se - osunee tod näk johonkin Oulusta alaspäin muttei ihan Kokkolaan asti. Tilastojen mukaan isot voitot menee lesta-alueelle, On maan johdossa " herra" joka huolehtii omistaan ja tulee näin ostaneeksi ääniä ensi vaaleissa.... Näin meillä maata johdetaan - hyvä veli on ain ahyvä veli.


      • ahneudenmarkkinat
        omaoikeus kirjoitti:

        Jaetaan se - osunee tod näk johonkin Oulusta alaspäin muttei ihan Kokkolaan asti. Tilastojen mukaan isot voitot menee lesta-alueelle, On maan johdossa " herra" joka huolehtii omistaan ja tulee näin ostaneeksi ääniä ensi vaaleissa.... Näin meillä maata johdetaan - hyvä veli on ain ahyvä veli.

        OLen huomioinut saman asian. Ja lisäksi sen että suurinpiirtein samoilla viikoilla menee pikkuvoitot myös tuonne Turku-Pori-Rauma-Naantali akselille.
        Kummallisia sattumuksia!!! Kaverille kans nääs.


    • MisterOla

      Summat suuret, mutta voittaa normipelit. Pitkäsalkku.

    • minnerahatmenevät

      Myöskin TV uutisissa sivuutettiin historiallinen potti täysin, toisin kuin viime viikolla. Potti ei noussut?
      Jos lotto on jäädytetty, miksi osallistua. Tällainen passivoittaa ihmiset.

      • KilttiMies89

        Eihän se potti ole noussut yhtään ainakaan 2 viikkoon.


    • Joo lottoan eurolla viikko, koska sitten on lupa unelmoida lottovoitosta.

      Osakelottoon laitan sitten 50 € viikko.

    • hienoahienoa

      Pelaan vain eurojackpottia, koska on euroopan laajuinen lotto. Siinä vähän vaikeampi huijata kuin lotossa. Lotto on täyttä huijausta.

    • Rahaaa

      Veikkaus maksaa valtavia palkkoja pääjohtajalle, mutta veikkauksen lottopotti ei nouse.

      Nyt veikakus on irtisanomassa henkilöstöään, menee vissin niin huonosti.

    • nplus50

      "Se kenellä on onnea pelissä, ei ole onnea rakkaudessa." ... jep, jep, rakkaus on läsnä.

      Jos nyt kuitenkin lottoais

    • Eikannatasenttiäkään

      Ei ole uudistuksen jälkeen tullut mitään, näkee kyllä miten vaikea osua päävoittoon. Nyt veikkaus kerää menetettyjä tuloja, loton pelaaminen ei kiinnosta enää, suurin osa pelaajista, tulee tässä pidennetyssä potin tavoittelussa, saamaan vain murusia.

    • anonyymi_sx8

      En pelaa lottoa. Voittomahdollisuus on kovin kovin pieni. Lottoajista ahkerimmat ovat lievästi riippuvaisia.

    • Vakio1

      Lottoan silloin tällöin parilla-kolmella eurolla ja vakio 1:stä menee noin kerta viikkoon 4€ järjestelmällä.

      Suurin voitto Vakiosta joskus reilut 500€ ja muutama 20-50€ voitto seassa. Lotosta tullut muutama kerta 4 oikein jolla siis 10€ ja jääny siten muutaman hassun euron voitolle.

    • Joo. Mulla on 2 riviä kestona. Huomenna voitan muutaman miljoonan, gookle ei osannut kertoa paljonko mutta varmaan se selviää sitten.

    • Vetosijoittaja

      En pelaa Veikkauksen pelejä, koska pelivalikoima on urheilupelien osalta aneeminen, verrattuna eu alueen bookkereihin.
      Esim. Paf on antanut useita 5€ ilmaisvetoja, joissa voitot saa pitää.
      Pelirahaa, kun tallettaa pelitilille rahaa.
      Salasanan vaihdosta paffi antoi 5€ ja jopa siitä paffi antoi 5€, kun olivat tehneet puhelin kyselyn heidän palveluistaan, enkä ollut edes vastannut puheluun.
      Veikkaus ei koskaan anna mitään rahallista bonusta tai pelirahaa.
      Jos Veikkaus jotain antaa, niin suklaalevyn, kahvipaketin tai avaimenperän, ei mitään muuta.

      • Sepeteus222

        Paremmin sopisi rahapeliyhtiön nimeksi V I E K K A U S OY, siis v i e k k a u s, sillä yhtiölle menee pelaajilta paljon rahaa, ja vain harvat saavat isoja voittoja, Toisaalta: kenenkään ei ole pakko lottoa, vakioveikkausta, pitkävetoa ym. pelata!), Ennen vanhaan, joskus 1970 - 1980 -luvulla, oli Veikkauksella noin kerran kuukaudessa vakioveikkaus/lotto/tasapeliveikkaus-kupongissa kysely, jonka yhtenä ainoana palkintona oli uusi auto. Hieno palkinto! Noita autoja arvottiin monien vuosien aikana yhteensä varmaan monta kymmentä. Eipä ole nyt. Ehkä laki kieltää sen. Ehkä ei. Kukapa tietää. Jos joku tietää, miksi nuo autoarvonnat lopetettiin (Veikkauksen huono rahatilanneko syynä? Vai lakiko kielsi lisäarvonnat?), niin kirjoittakoon tänne, että me muutkin saisimme tietää...


      • Epäreilua

        Siis hetkinen nyt. Miten sieltä saa sen kahvipaketin tai avaimenperän tai ylipäätään mitään? Mulla ollut 5vuotta veikkauksen tili ja osallistun tutkimuksiin. Mutta en ole saanut mitään.


    • entinenpelaaja

      Ei pelata. Kummastuttaa tuo Veikan kenouutinen viime elokuulta.
      *Poikkeuksellisten voittojen takana on kaksi nettipelaajaa: toinen Joensuusta ja toinen Tuusulasta. Heistä kumpikin oli tehnyt veikkaus.fi:ssä Kenon SuperTäyskenon KunkkuKertoimilla 50 sentin panoksella. Kumpikin oli jakanut pelin 15 osuuden nettiporukaksi. Näin siis illan kenoarvonnassa saatiin peräti kolmekymmentä 100 000 euron voittajaa.

      - Nämä voitot ovat historiallisia kahdessa mielessä: Tämä on ensimmäinen kerta, kun Kenon tähtitasolla eli tasolla 11 osui päävoitto. Myös voittajien määrä on poikkeuksellisen suuri. Porukkapelin hienous on juuri siinä, että kun voitto osuu, saadaan voiton riemua useammille, iloitsee Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Simo Salmela. *
      Mä en osaa tehdä täyskenoa jossa 11 taso mutta jotkut on osannut näemmä.
      Tuohon uutiseen loppu mun ja Veikkauksen suhde

    • wertujiufdjgh

      Pelasin vuonna 2001 Miesten ampumahiihto MM Superkaksaria matka 20km
      Veikkasin tulosta 17 muu voittaja ja18 muu kakkossija,,listalla oli 16 nimeä
      Katsoin tekstiteeveestä tuloksia,,ensin oli 17 muu voittaja ja 18 muu kakkossija,,luulin kerrankin voittaneeni jotain,,kertoimet nousivat koko ajan,,arvan myyjäkin onnitteli minua,,kupongissa oli tilinumeroni jolle se olisi pitänyt maksaa,,,mutta sitä voittoa ei Koskaan Tullut Tililleni.
      Veikkaus muutti tuloksen niin että siinä olisi pitänyt olla Paavo Puurusen nimi ja numero ja kakkoseksi tulleen V Sashurin nimi ja numero,,jotka eivät olleet edes pelattavien listalla.
      Panos oli 10 markkaa,,lopullinen kerroin oli hieman vajaa 10 000,,,eli minulta vietiin 100 000 markkaa,,,jos Puurusen ja Sashurin nimet olisi olleet pelattavien listalla kertoimet eivät olisi voineet nousta noin korkeiksi!!! Nyt Yle pitää Paavo Puurusta asiantuntijana ampumahiitokilpailuissa ei viitsi enää kuunnella selostuksia kyseisistä kisoista,ellei asiantuntijana ole Sanna Leena Perunka,,on vähän enemmän asiantuntemusta.........Kiitos. viekkaus!

    • Maltan_casinoita_tukeva

      Lopettanut ajat sitten tuon koijausveikkauksen tukemisen ja siirtynyt paf;ille ja muille maltalaisille casinoille, koska veikkaus on täyttä kusetusta.
      Pitkävedoissakin kohteita suljetaan jos kerroin nousee liikaa.

    • Ilesko

      Veikkauksen pääjohtajalla 300.000€vuositulot ja bonuksia vielä PÄÄLLE TYYPILLINEN KOKOOMUKSELAINEN KOIJARI

    • En pelaa käytä Veikkauksen pelejä, lopetin joskus 2000 luvun vaihtuessa. Tällä tavalla olen voittanut Veikkaukselta 4000-8000 €

      • Sepeteus222

        Harrastin veikkausta ja lottoa joskus 1970 - 1980 -luvulla. Viikossa minulta niihin meni 10 10 MK = 20 MK. Vuodessa on 52 viikkoa, joten vuodessa rahapeleihin kului noin 1000 FIM. Lopetin veikkauksen ja loton joskus 1990-luvun alussa, kun vaimo huomautti (nalkutti) asiasta jatkuvasti. Nyt olen ollut lottoamatta ja veikkaamatta noin 28 vuotta. Paljonko olen säästänyt? No, katsotaan: 28 x 1000 FIM = 28 000 FIM. Se jaetaan 5,94573 ;lla, joka on euron suhdeluku markkaan. ( 1 e oli vuonna 2002 5,94573 FIM, ja toisin päin: 1 FIM oli 0,16818 euroa). Tulokseksi tuli kännykän laskimella laskettuna 4709,26 euroa. Olen säästänyt vajaat viisi tuhatta euroa, kun EN ole veikannut enkä lotonnut 28 vuoden aikana. SIISTI SUMMA, EIKÖS OLEKIN ?! Vau!


      • ken.tietää
        Sepeteus222 kirjoitti:

        Harrastin veikkausta ja lottoa joskus 1970 - 1980 -luvulla. Viikossa minulta niihin meni 10 10 MK = 20 MK. Vuodessa on 52 viikkoa, joten vuodessa rahapeleihin kului noin 1000 FIM. Lopetin veikkauksen ja loton joskus 1990-luvun alussa, kun vaimo huomautti (nalkutti) asiasta jatkuvasti. Nyt olen ollut lottoamatta ja veikkaamatta noin 28 vuotta. Paljonko olen säästänyt? No, katsotaan: 28 x 1000 FIM = 28 000 FIM. Se jaetaan 5,94573 ;lla, joka on euron suhdeluku markkaan. ( 1 e oli vuonna 2002 5,94573 FIM, ja toisin päin: 1 FIM oli 0,16818 euroa). Tulokseksi tuli kännykän laskimella laskettuna 4709,26 euroa. Olen säästänyt vajaat viisi tuhatta euroa, kun EN ole veikannut enkä lotonnut 28 vuoden aikana. SIISTI SUMMA, EIKÖS OLEKIN ?! Vau!

        Inflaatiokorjauksella tuo summa olisi tietenkin suurempi, mutta jos olisit pelannut niin voisit ehkä nyt olla monimiljonääri.


      • ken.tietää kirjoitti:

        Inflaatiokorjauksella tuo summa olisi tietenkin suurempi, mutta jos olisit pelannut niin voisit ehkä nyt olla monimiljonääri.

        Ahneus ja epäluottettavuus kulkevat aina käsi kädessä.


    • pidäitserahasi

      Jos en olisi veikannut mitään Veikkauksen peliä enkä peliautomaatteja, niistä säästynyttä rahaa olisi Veikkauksen toimitusjohtajan vuositulojen verran. Nyt ei ole kuin velkaa, rahapula ja nälkä joka kuukausi.

      Työttömät, eläkeläiset, kiustaut, masentuneet ja muut: elämä ei koskaan mene niin huonosti etteikö Veikkauksen peleillä saisi sitä vielä huonommaksi. Peliautomaateilla ja kasinopeleillä saa ehkä hetken hyvän olon tai ongelmat siirrettyä kauemmaksi, mutta menkää mieluummin päihdelinkkin lukemaan, mitä todennäköisemmin lopulta seuraa.

    • Fiksu.peluri

      Mutta hyvä ihminen pelaaminen on harrastus muiden joukossa. Minä pelaan silloin kun on aikaa ja rahaa.
      En odota voittavani mitään mutta jos voitan edes muutaman euron niin sehän on vain tervetullut lisä.
      Pelaaminen on ok, terve suhtautuminen ratkaisee.

    • Lottoaja

      Lottopotti voisi nousta 18,5 miljoonaan. Potti ei voi ylittää 18,6 miljoonaa, koska tuolloin teoriassa joku voisi teoriassa lotota voittorivin. Veikkaus on siis varsin kitsaasti nostanut voittopottia. Loton uudistus 7/39 7/40:een toi 3,3 miljoonaa uutta mahdollisuutta. Samalla myös yksi lisänumero poistettiin arvonnasta. Tämä on kylmää todennäköisyyslaskentaa. Peliä siis vaikeutettiin oleellisesti.

      • x7ot

        Kylmää voi olla mutta todennäköisyyksillä ei ole mitään tekemistä lottopalloilun kanssa.
        Paitsi että jokaisen arvotun rivin mahdollisuudet on 1:18 643 560


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      125
      2275
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      103
      1357
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      314
      1053
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1037
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1031
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      86
      919
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      690
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe