Miten kumppanista eroon

Jarkkistth

Asuttu kumppanin yhdessä runsaan vuoden minun omistamassani kiinteistössa, toinen maksanut hieman asumisestaan. Haluan nyt kuitenkin kumppanista eroon, eikä hän. ole halukas lähtemään, miten tuo menisi jos virallisesti hakisi vaikka häädön?

4

<50

Vastaukset

 • Ulosottoviranomainen on se taho, mihin kannattaa ottaa yhteyttä, jos ette tule sopuun keskenänne asiassa.

 • Hakemus käräjäoikeuteen yhteiselämän päättymisen takia. Hakemus kannattaa laittaa vireille nopeasti, koska sen käsittely kestää. Jos tuleva exä muuttaa ennen häätöä pois, niin hakemuksen voi perua.

 • Ulosottoviranomainen....????? Mitä helvettiä....????? Hah hah hah hah.... On tämä maailma mennyt kummalliseksi, postinkantajat leikkaavat ruohoa ja ulosottomiehet leppaavat ukkoja pihalle...???? hah hah hah hah...

 • Jos asuu omassa asunnossa niin toisen saa pois kun sarjoittaa likon uudestaan kun toinen on vaikka töissä niin se siitä. Toinen tapa on että tästä parisuhteesta ei tule mitään ja annat vaikka kuukauden aikaa hankkia asunto itselleen ja sen jälkeen sarjoittaa lukot niin se on siinä. Jos toinen rupeaa kiukuttelemaan mutta heikoilla on kun ette ole naimisissa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3504