Setämies vai normi duunikaveri?

anonyymi_fT7

Lähes viisikymppinen naimisissa oleva mies lähettelee huumoripitoisia, ei töihin liittyviä, tekstareita vähän päälle kaksikymppiselle naispuoliselle työkaverille. Laittaa fb-kutsun ja kommentoi tiiviisti päivityksiä ja käy jeesailemassa vapaa-ajalla kodin remonteissa.

Mitä mieltä ollaan, onko kyseessä ällöttävä setämies vai ihan normiduunikaveri?

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Partalaps

      Laita nimi voi jotakin oikeaa sanoo.

      • anonyymi_fT7

        Miten se nimi sinua auttaisi sanomaan mielipiteesi?


    • rautalankaa

      Et kai sä noin tyhmä ole, ettet itsekin tuota tajua, kumpi se on?

      • anonyymi_fT7

        Väännä vielä rautalangasta, mikä tuossa käytöksessä eniten mielestäsi haisee?


    • Lerpukkaa

      Ällöttävä vanha setä.

    • Tussuavailla

      Ei se ainakaan pelkkää ystävää oo vailla tolla ikäerolla, tai sit on vähän jälkeenjäänyt.

    • Sivustavaan

      Jos asia ei liity sinuun niin heidän asiansa ei kuulu sinulle tippaakaan. Keskity vain omaan työn tekoosi..

      • anonyymi_fT7

        Jos sanon, että liittyy hyvinkin. Mitä mieltä sinä silloin olet tilanteesta?


      • Ycyvyvub
        anonyymi_fT7 kirjoitti:

        Jos sanon, että liittyy hyvinkin. Mitä mieltä sinä silloin olet tilanteesta?

        Nainen, jota tuo "setä" ei ole vokotellut, kirjoittaa täällä naama raivosta punaisena.


      • Toivoa35

        Hyi.. Mitä skeidaa kateellinen vanhasta lerpasta pätkääkään.. Nuoria ja komeita miehiä tartte edes vokotella, kun niitä tulee ovista ja ikkunoista.. No tasan ei käy onnen lahjat:DD


    • tytte

      YÖK Noita vonkaajia riittää aina. Ne luulee näyttävänsä nuorilta pyörimällä itseään nuorempien seurassa. Ne esittää että on ihan vaan kavereita mut heti tilanteen tullen alkaa kaamee avautuminen oman vaimon vioista ja omasta täydellisyydestä. Vertaillaan kavereiden kanssa baarissa näitä viestejä ja arvaillaan aina yhdessä mikä siirto seuraavaksi on tulossa. :)

    • Satunnainen_kommentoija

      Kyllähän tuo on ihan peruskuvio vanhenevalla äijällä, suunnitelmissa on saada nuorta pimpsaa ja ihan peruspuheenaihe äijien kesken. Kateellisia riittää, jos yksi äijistä on päässyt painamaan nuorta lihaa.

    • Rahaavaillaolivaan

      Löysin minäkin viestit salasuhteeltaan ja kun se käytiin läpi ensin kielsi sitten valehteli lisää. Otin yhteyttä ja alkoi olla hankalaa. Sääli että näitä "ymmärtäjiä riittää. Toki ymmärrän kun oma elämä päin seiniä ja rahan tarvetta ei kun toisen omaa" viihdyttämäään", eikä ollut kyse ettei olisi tiennyt minusta. Säälin siis minäkin miestäni joka leikki aikansa ja kun tietäisi totuuden mistä tiedon sain siltä itseltään. Säälin nyt molempia. Ymmärrän että elämässä tulee ongelmia. Rahaa voisi saada kyllästyneeseen keski ikäiseltä joka naimisissa.

    • tämmöstätälkert

      Setämies on todennäköisesti viiskymppisen naisen kanssa naimisissa. Pitkä liitto ja nämä ikäkriisit kun pukkaa päälle, sitä haluaa kaikenlaista muuta huvia, kuin oman vaihdevuosi-ikäisen naisen voivotteluja kuunnella. Joillakin sedillä tämä on vain viatonta flirttiä, jonka vaimokin sietää, mutta joillakin se menee vaimon mustamaalaukseen ja säälin kerjuuseen jos pidemmälle mennään😄

    • Kaariiina

      Hän odottaa että lankeat häneen. Sen jälkeen ootkin yleinen puheen aihe työpaikalla. Jos olet fiksu nuori sinuna kysyisin naamatusten mikä leikki tää on ja ohjeet haluaisin myös tietää.

    • kukakenenkin

      No mitenkäs sitten jos nuoret naiset juoksee vanhojen setien perässä pikkarit kosteina ja huulet hunajassa.
      Onko sekin setämiehen vika.

      • Mullamagia27

        Voin sanoa nuorena naisena, ettei suinkaan kaikki juokse ja fantasiat on erikseen.. Kyllä mua kiinnostaa ikäiseni nuoret ja komeat miehet.. Setä, se juna meni jo.


    • anonyymi_gin

      Mikä siinä on niin vaikeeta kattoo peiliin ja ymmärtää ettei ole enää mikään unelmien poikamies?

    • LadyMoon68

      Onkohan setämiehen vaimolla samat kuviot? Pitäisi ainakin olla. Itselle kun selvisi ukon säätämiset niin panin heti tuulemaan. Aika nopeasti jäi nuori mies pyydykseen ja työpaikalta tietenkin. Nyt ei toi vanheneva ukko enään suuremmin hotsita. Saa rauhassa haaveilla tyttösistään. Miehet ei tunnu tajuavan että tässä pelissä on meillä naisilla aikamoinen etulyöntiasema. harvoin jäädään ilman :D

      • innokasiines

        Sama! Ei maistu enää perusseksi äijän kanssa kotona, kun nuorella on paljon villimmät ideat ja halu kokeilla. Kiitos vaan äijälle tästäkin mahdollisuudesta. En koko 20 vuoden avioliiton aikana edes ymmärtänyt, mistä olin jäämässä paitsi. Perinteistä hinkkaamista oli kerran kuussa tarjolla. Klitan se sentään tunnisti mutta siinä se sitten olikin.


    • tuorettalihaa

      Voi olla ihan hyvin setä tai sitten normi duunikaveri. Kaikki ei näe toisissa ihmisissä pelkkiä seksiobjekteja, mutta sitä on vaikea selittää niille, joilla ei muuta päähän mahdu.

      Setämiehillä tuntuu olevan kysyntää nuorten naisten keskuudessa ja ageplayereitä riittää jokaiselle baarikierrokselle. Ei siinäkään mitään väärää ole, mutta ulkopuolisille homma näyttää vähän säälittävältä ja läpinäkyvältä. Väkisinkin tulee sellainen mielikuva, että toinen vonkaa rahaa ja toinen tuoretta lihaa.

    • Monesti viittäkymppiäkin lähestyvän miehen mielestä nuorten, nokkelien ja kauniiden naisten läheisyydessä on yksinkertaisesti mukava olla. On jokseenkin merkityksetöntä haaveileeko hän sukupuolisesta kanssakäymisestä sellaisten nuorten naisten kanssa, joiden läheisyydessä hän mielii olla, ellei hän tuo näitä haaveitaan esille kiusallisen suorasti taikka edes epäsuorasti.

      Työhön liittymättömiin viesteihin ei tarvitse vastailla, eikä niitä tarvitse edes lukea. Facebook on käsittääkseni juuri niin avoimesti luettavissa ja kommentoitavissa kuin käyttäjä haluaa sieltä omien asioidensa olevan luettavissa. Myöskään miehen apua ei tarvitse ottaa vastaan ainakaan omaan kotitalouteensa liittyvissä asioissa.

      Miehet saattavat siis vielä viisikymppisinäkin pitää ihmisistä ja jopa naisista ihan vain siksi, että heidän seuransa on mukavaa. Tämä seikka luonnollisesti herättää kateutta sellaisissa ihmisissä, joiden seura ei ole ollenkaan yhtä mukavaa kuin jonkun nuoren naisen seura on.

      • Eräspuska

        Ahaa Pertsa 😄


      • Herääjo

        Niin eri asia onko nuorten naisten mielestä papparaisen seura mukavaa? Tuskin ja eiköhän nuo ikäistensä seurassa enemmän viihdy.. Mistähän voisi keskustella, kun ollaan ihan eri leverillä?? Kateellinen tuskin tarvitsee vanhalle papalle olla.. Taitaa pappa nähdä päiväunta..


    • t6wu75w67864

      Aika outoahan se on jos et jo pikkuhiljaa ymmärrä korvata remonttiapua. Toivottavasti olet tuosta rohkaistunut.

    • Niinpäniini

      Kyllä, viihdyn paremmin nuorempien naisten seurassa, kuin omanikäisten kanssa, naiset kun vanhemmittaan muuttuvat niin ettei voi mistään keskustella asiallisesti. Toki nuoressa naisessa voi katse viipyillä muttei sen pidemmälle kuitenkaan, itsestä kuitenkin kiinni, ymmärtääkö, ettei ne ole siinä mielessä kiinnostunut, antaa mukavasti pontta päivään tai viikkoon keskustelut.

      • Matleena29v

        Voin nuorenpana naisena sanoa, että kyllä mua kiinnostaa enemmän keskustella ikäisteni kanssa taitaa enemmän olla jutunjuurta, kun lavatanssijutut ei nappaa.. Tietty, jos töissä työkaverina pappa niin pakolliset duunijutut.


      • Köyhäelämä

        No köyhää on elämäsi sisältö, jos nuorten naisten kanssa juttelu on viikon kohokohta, hanki vaikka harrastus. Taitaa pappaa vituttaa, kun jää juttelun tasolle.. Buuuah..


    • valitse

      Mitä ihmettelemistä iällä tai siviilisäädyllä tuossa on? Jos tulee toimeen toisen ihmisen kanssa ja on molemmille ok, niin mitä sitä muut analysoimaan.

    • yyghjhg

      onhan se kiva kattella hoikkaa tyttöä jolla pystytissit ja joku ilta saattaa käydä flaksi eli tytön auto hajoaa jonnekkin ja soittaa setämiehen korjaamaan, samalla voi saada munaa suuhunkin jos osaa oikein puhua, taikka soittaa hakemaan ravintelillan jälkeen niin silloin oi jo sanoa että tiukkaa pimperoa on tiedossa. näin minä tekisin nytkin kuten aikoinaankin olin tosin silloin 32 ja likka 17 lapsenvahtina tosin mutta lämmittelin sen siihen pisteeseen että antoi painaa joka reikään vahtivuorollaa ja autossa... poikaystävä tuli kateelliseksi ja tuli kerran soitteleen ovikelloakin mutta kiistin kaiken

      • Lerpukkaa

        Taitaa pappa nähdä päiväunta.. Ja unilta herättyään, se pieni lerppu peiton alla, eikä eloa näy..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe