Sosiopaattiset terroristit eli ns. spugeradio: ilmianna!

Anonyymi

Ns. spugeradioon eli sosiopaattien rikolliseen ja mielisairaaseen meluhäirintään Helsingin eri kaupunginosissa ovat lähes kaikki kyllästyneet. Näitä sosiopaatteja on monia, miehiä ja naisia ja he suoltavat ilmeisesti radioaaltoja käyttäen ilkeämielistä ja muuta tekstiä kaikkien kuultavaksi, vaikkei kukaan sitä halua kuunnella. He kaiuttavat tekstejään esim. kauppakeskuksissa, kirjastoissa, yksityistaloissa ja niiden pihoilla. Taroitus on vain aiheuttaa ihmisiä häiritsevää melusaastetta. He ovat toimineet esim. Vallillassa, Malmilla ja Pukinmäessä sekä tänä vuonna ja viime vuonna. He itse kutsuvat melusaastettaan spugeradioksi.

Jos tiedät tähän toimintaan osallistuvia henkilöitä tai muuten kärsit heidän tahallisesti aiheuttamastaan puhemelusta, tee rikosilmoitus esim. internetissä osoitteessa: www.poliisi.fi. Kaikille kaikuvan äänen tuottaminen on luvanvaraista toimintaa ja tähän päivin öin jatkuvaan ilkeilyyn, jota ei voi sulkea itse pois mitenkään kuten esim. radiota, ei lupaa viranomaisilta voi koskaan saadakaan. Luvan voi saada haettuaan esim. festifaalien musiikkin, joka tapahtuu tietyn ajan ja tietyllä alueella - muttei tällaiseen jatkuvaan tai milloin missäkin esiintulevaan puheäänimetelöintiin, jonka tarkoituksena on vain tuottaa yhteiskuntaan häiriötä.

Tee rikosilmoitus myös jos olet joutunut tämän häirinnän vainoamiseksi tai se häiritsee sinua. Itse olen jo tehnyt kaksikin rikosilmoitusta tästä toiminnasta. Poliisi kaipaa vain lisätietoja ja toisetkin rikosilmoitukset antavat poliisille kuvaa toiminnan laajuudesta. Jos teet rikosilmoituksen netissä, kannattaa käyttää julkisia internet-yhteyksiä, esim. kirjastossa. Omaa konetta käytettäessä sen ip-osoitteen voi jäljittää.

0 kommenttia

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.