Evijärvi ulos kaksineuvoisesta!

Kauhavaerottaevijärven

Kaksineuvonen aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut. Kauhavalla osa valtuutetuista on sitä mieltä, että asia ratkeaa sillä, kun Evijärven terveysaseman ovet pistetään kiinni ja henkilökunta irtisanotaan. Tästä syntyy ne tarvittavat säästöt. Hyvin Kauhava kohtelee liitoskumppaniaan?

17

<50

  Vastaukset

  • Äkkiä neuvottelut Järvi-Pohjanmaan perusturvan kanssa siihen liittymiestä käyntiin, Kannatta iskeä ennenkö mahdollinen Evijärven tk:n säppiinlaittaminen tehdään. Hyvää on ollut palvelu ja tutut ihmiset.

   • Tökeää toimintaa Kantakauhavalta, jos aloite on lähtenyt kauhavalaisilta valtuutetuilta. Raha on kelvannut tähän saakka ja ovat keskittänee t kuntayhtymän toimintaa kantakauhavalle, jonka vuoksi yt-neuvottelut ja 34 henkilötyövuoden säästötavoite. Ei mene ilman irtisanomisia.


  • Kurvinen, Kurvinen , Kurvinen..... Kyllä Kurviselle Evijärveläisten äänet kelpais. Ja Kauhavalle rahat.

   Ääni Kokkolaan!

   • Tervemenoa!


   • Nyt kurvit suoraksi elkää hyvät ihmiset menkö halpaan keväällä.se puhuu hyvää . Ja tekeetoista .Teitä ei pelasta liittyminen kauhavaan.Ainoa mennä järviseudu mukaam.Elkää tukeko kauhavalaisia vaaleissa.Ne on toisin ajattelioita.Näin kommentoi teidän puolella olija.


  • Hyvä jos Evijärvi saadaan pois Kauhavan vaivoista. Hommatkoon palvelut jostain muualta.

   • Jos Evijärvi lähtee kuntayhtymäastä, se purkanutuu. Kauhava jää yksin. Siitä seuraa entistä massiivisemmat yt-neuvottelut. Erilaisia päälliköitä ja pikkujohtajia joutuu lähtemään kysymään töitä muualta. Viime vuodet eri asteista johtoporrasta kasvatettu venäläisen byrokratian mukaisesti.


   • byrokratiarussian kirjoitti:

    Jos Evijärvi lähtee kuntayhtymäastä, se purkanutuu. Kauhava jää yksin. Siitä seuraa entistä massiivisemmat yt-neuvottelut. Erilaisia päälliköitä ja pikkujohtajia joutuu lähtemään kysymään töitä muualta. Viime vuodet eri asteista johtoporrasta kasvatettu venäläisen byrokratian mukaisesti.

    Vuonna 2018 kuntayhtymässä noin 50-60 eri tasoista esimiestä, päällikköä ja johtajaa!


  • Pitäjäläisét ottakaa päättäjiä tukasta ja antakaa vähän aivovoimistelua.Onko saatu vähän tikkaria.

  • Kaksineuvosessahan on toimittu täysin päinvastoin kuin muualla Etelä-Pohjanmaalla sote uudistuksen valmisteluvaiheessa ja vasten Etelä-Pohjanmaan sotevalmistelijoiden esittämiä ohjeistuksia eli mm. uusien toiminen ja virkojen perustamisesta pidättäydytään, Nyt kaksineuvoinen tullut tilanteeseen, että toimintaa pitää supistaa ja säästöjä syntyä. On pakko saada kaksineuvoisen toiminta supistettua siihen muottiin, että se jollakin lailla saataisiin Kauhavalle mahdollisesti rakennetaavaan sotekeskukseen sijoitetuksi. Kaksineuvoisen johtajat ovat mainostaneen aina uuden toiminnan aloittamisesta, että "kilpailukyvyn parantamiseksi" perustetaan sitä ja sitä uutta toimintaa!! Kaikki toiminta on pikkuhiljaa keskitetty Kantakauhavalle. Ei reuna-aluilla ole näitä palveluja tarjota kuin nimeksi.
   Missä muualla on Etelä-Pohjanmaalla keskitetty esimerkiksi lääkärin vastaanotot 50km -80 kilometrin päähän? Ei missään muualla Etelä-Pohjanmaalla kuin Kaksineuvoisen alueella tarvitse lähteä lääkärin vastaanotolle näin pitkän ajomatkan päähän!
   Onko säästöjä syntynyt, nyt kun on keskitetty Kantakauhavalle? Jos säästöjä olisi syntynyt, niin ei kai huomisen yhtymähallituksen esityslistalla olisi asiana "Yt-neuvottelut koskien koko henkilöstöä" ja 34 henkilötyövuoden säästöpaineet!!! 1-1.5 miljoon euron tavoite?

   • Nyt evijärvi on huonossa kelkassa.Sitä kelkkaa on vaikea pysäyttää.Omat koirat purivat.


   • Seur kirjoitti:

    Nyt evijärvi on huonossa kelkassa.Sitä kelkkaa on vaikea pysäyttää.Omat koirat purivat.

    Tohtiiko koira kotihin tulla.


   • Olg kirjoitti:

    Tohtiiko koira kotihin tulla.

    Koirahan on pidettävä kiinni. Myös Evijärvellä.


  • Nyt on alkanut lähtölaskenta.

  • Toivottavasti ei taas ala se Attendon kehuminen ja muu ihmisten huijaaminen erilaisilla lupauksilla.

   • Etelä-Pohjanmaan maakunta sote liian pieni alue väestöpohjaltaan ja mitoitettu jo nyt 3x suuremmalle väestöpohjalle. Tulee kovat maakuntaverot maksettavaksi etelä-pohjalaisille, jos jokaiseen tuppu kylään vielä rakennetaan 20-30 miljoonan sotekeskus. Haastetta tulee edes saada pysymään erikoissairaanhoito nykyisellä tasolla.


   • Siinä ensimäinen Attendonisti


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7828
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5293
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4216
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3145