Njc ongelma

Onkomuillaongelmia

Miksi en voi enää kirjautua palveluun väittää että salasana tai käyttäjätunnus on väärin vaikka ne on oikein. Sitten jos klikkaan kohtaa unohditko salasanan niin se ei tuu perille se ei tule sähköpostiin eikä puhelimeen. En voi hakea työpaikkoja koska palvelu ei enää toimi. Sitten jos rupean tekemään kokohommaa alusta niin sitte se kumminkin väittää että se on jo olemassa.

4

2435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ehkä se on vain hyvä asia, koska sinne ei kannata mennä töihin. ainoa minkä saa työstä kirjallisena on sopimus mahdollisesta vuokratyöstä. hyvin tarkkaan teroittavat että se ei ole työsopimus. jokaisesta keikasta on erillinen työsopimus, jota ei kuitenkaan kirjallisena saa. myöskään keikan kestoa ei kerrota koskaan vaikka sitä monesti kysyisikin. suoraan sanovat että kiertävät nollatuntisopimusten kieltoa keikkatyösopimuksilla. käytännössä voivat ilmoittaa koska tahansa että huomenna ei tarvitse tulla. esimiehiltä ei saa mitään perehdytystä, joten kaikki apu tulee työkavereilta riippuen siitä miten he ehtivät neuvoa. eli ei paljoakaan. eli jos et omaa kunnollista kokemusta hakemastasi työstä niin ei kannata hakea. mutta jos vielä olet halukas heille töihin niin kannattaa ottaa yhteyttä suoraan heihin että saat tunnukset toimintaan.

    • Anonyymi

      En suosittele. Ensinnäki muokkasivat tunteja jälkikäteen, vielä aamuyön tunneilta vartit katos ja selitys siihen: Kuulemma auton pakkaus ja heidän työautojen lämmitys tulee tehdä omalla ajalla. Kiva kotona lämmitellä omat auto ja sitten kuuluisi ennen työaikaa skrapata heidän autojaan ja pakkailla työvälineet. Helposti 15-30min homma.

      Työterveys.. seki yks naurettava homma. Eli esim työstä aiheutunutta rasitusvammaa ei saanu tutkituttaa, koska tapaturmaraporttia ei ole. Tämä on just sitä, että "työsopimusta" allekirjoittaessa kerrotaan, että tämä ei oo työsopimus. Sit ku tarvii työterveyttä, niin et todellakaan pääse. Keikoista ei koskaan kirjoitettu työsopimusta ja näin ollen estävät työterveyteen pääsyn.

      Työkeikat täytyy tehdä huonoilla välineillä, tästä kärsii sekä työntekijä, että asiakas. Itsellä kotonaki paremmat välineet.
      Työaikojen kirjaus myös sellaista, että en näe asiakkaan etuna, asiakas maksaa siirtymistä, jonnekkin ne siirrosta aiheutuneet ajat laitetaan.

      Asiakaspalvelu saa nolla pistettä. Näistä ongelmista soittelin pääkonttorille, josta saat vaan naurut.

      Sovittuja keikkoja peruttiin edellisenä iltana ja palkkaa niistä ei sitten tullut. Tässä menettää rahaa hitokseen, jos tekee useammalle firmalle töitä ja kieltäytyy sitten toisesta keikasta. Näistäkin vaan sanottiin, että ei ole sopparia. Todellisuudessahan suullinen sopimus on sitova, kummallekin osapuolelle. Kummasti vaativat sen noudatusta työntekijältä, vaikka toistuvasti sitä itse rikkovat.

      Teinpä huvikseen itsekin sitten viimeisenä kertana sen, että ilmoitin vain, että en tulekaan töihin, kun sain paremman keikan. Siitä se riemu repes 😆

      Kiertäkää kaukaa, älkää menkö töihin. Parempia firmoja on. Itselin monessa töissä olleena, niin tälläistä kokemusta ei ole ollut.

    • Anonyymi

      Älkää ikinä, ainakaan Njc Oulu, menkö töihin, kusetusta alusta asti.

    • Anonyymi

      Et menettänyt mitään. Sama ongelma minullakin tuon kirjautumisen kanssa. Harmi, kun NCC käyttää kyseistä vuokrafirmaa OYS 2030 työmaalla, moni hyvä tekijä jää ulkopuolelle juurikin tämän kyseisen vuokrafirman pelleilyn vuoksi. En ole koskaan ymmärtänyt miksi yritykset käyttävät näitä sutenöörejä rekrytoinnissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe