Gang Stalking

HolyProphet00007

Keinot on vahvistettu, ne on todellakin vahvistettu. Tavoite on vahvistettu, se on todellakin vahvistettu.. Puhutaan rikoksesta ihmisyyttä kohtaan, joka on niin massiivinen ja julkinen, ettei sitä voi olla huomaamatta. Silti kukaan ei tee mitään uhrin eteen, tai jos tekee GS-vainoojat pilaavat sen, he pilaavat kaiken.

Keinot.
- Metelihäirintä kaikkialla, missä uhri liikkuu - luo stressitilan ja eristää kohteen yhteiskunnasta.
-Metelihäirintä kotona - estää unensaannin ja saa hillittömän stressitilan yhdistettynä edelliseen.

-Mimikointi - uhria matkitaan irvokkaalla tavalla ja tehdään seksuaalisesti vihjailevia eleitä mm. kielellä ja todella kuvottavan näköisten ihmisten taholta. Ylipäätään pyritään ärsyttävällä tavalla matkimaan uhria ja häätämään hänet kaikkialta. Kova tekoyskä tai muu meteli liittyy tähän innokkaimpien "näyttelijöiden "kohdalla.

-Lievä väkivalta - päinkävelyillä ja yksittäisillä lyönneillä pyritään masentamaan uhria ja saamaan hänelle todella ei toivotun tunne kaikkialla.
-Vakavampi väkivalta - Puukotukset ja joukolla hengiltä hakkaamisyritykset. Näissä pyritään saamaan uhri vammautumaan pysyvästi tai rumentamaan uhria pysyvästi ja jopa tappamaan hänet.

- Lievät uhkaukset - uhria pelotellaan pienillä seikoilla, joita sitten tuleekin aivan tolkuton määrä. Eli lievät uhkaukset laitetaan toteutumaan ajansaatossa joka tapauksessa ja aivan uskomattomassa mittakaavassa. Tarkoituksena on saada uhri tekemään itsemurha, kun hän tajuaa uhkausten käyvän toteen koko hänen loppu elämänsä ajan.
- Vakavat uhkaukset jäävät leijumaan ilmaan ja ainakin osa niistä toteutetaan - tarkoituksena saada uhri pelon valtaan ja estää häntä elämästä normaalia elämää. Vakavat uhkaukset koskevat yleensä normaaliin elämään kuuluvia iloja.


- Lievä vahingonteko - näitä ovat pikkuvarkaudet ym. sekä kaikenlainen pieni vahingonteko uhrin omaisuudelle. Tarkoituksena on saada uhri tuntemaan itsensä törkeän vainon uhriksi, ja kun hän kertoo asiasta eteenpäin, niin ihmiset pitävät häntä turhasta valittajana. Kuitenkin näitä lieviä vahingontekoja tulee aivan uskomaton määrä.

- Vakava vahingonteko - vaurioitetaan uhrin arvokkaampaa omaisuutta. Kaverit, remonttireiskat, työkaverit ja uhriin mukavasti suhtautuneet tyypit ovat yleensä syyllisiä. Tämä vastaa täysin ammattirikollisten toimintamallia ja tällä on kaksi tarkoitusta.: 1) eristää uhri kotiinsa niin, ettei hän uskalla kutsua ketään kotiinsa tärvelyn pelossa.Tarkoituksena saada uhri elämään yksin eritettynä, koska mm. kaverit yleensä tekevät tätä toimintaa. 2) Saada uhri tekemään itsemurha. (Tosielämään pohjautuvasa Mafiasarjassa Mafia toimi juuri näin, se pilasi uhrin omaisuuden ja uhri muutti muualle ja antoi pilatun omaisuutensa mafioosolle. Kukaan ei auttanut uhria.) Gs menee astetta pidemmälle, siinä todella pyritään saamaan itsemurha aikaiseksi.

-Raiskaukset - ihmisillä on himoja ja tekijöitä voi olla 1 tai useampia ja uhri voi olla huumattu tai huumaamatta. Tarkoituksena joukkoraiskauksissa on aiheuttaa uhrin itsemurha. Lasten raiskauksia tapahtuu myös, koska lapset ja lemmikkieläimet ovatkin niitä keitä tässä pyritään satuttamaan todella pahasti.

-Itsemurhaan aivopesu - ei ole rakettitiedettä, uhria kuulustellaan ja kuulustellaan huumattuna ja kaikki, mitä hän ei haluaisi kokea, tehdään hänelle väkisin. Tehdään itsemurhaspiikkejä, joiden yhteydessä sanotaan triggerisana. Triggerisanaa ei tarvitse vielä tässä vaiheessa mylviä, mutta itsemurhaspiikki on yhtä huutoa. Jos kuitenkin uhri on naimisissa testin tilaajan kanssa, tuntee hän uhrin niin hyvin, että kuulustelua ei liene tarpeellista tehdä.

Sitten tämä kaikkien rakastama tai vihaama elektroninen häirintä: sitäkin tapahtuu. Olen kokenut tätä muutamia kertoja usean vuoden aikana mutta hyökkäykset olivat yllättävän pitkäkestoisia. Korvissani alkoi vinkumaan ja oloni tuntui täysin voimattomalta jokaisessa kodin nurkassa, silti unta ei tullut - todella vastenmielinen olotila. Tarkoituksena on saada uhri voimaan pahoin ja kenties vaikuttaa omalta osaltaan tämän väkisin luotuun itsemurhaprosessiin.

Tavoite = itsemurha, rahat voi huijata pois jo ennen sitä. Tai itsemurha rahan takia = gang stalkereiden omituinen kunniakäsitys. Itsemurhaan ajaminen ei ole suomessa rikos, joten sellaista suomessa luonnollisesti tapahtuu ja joku voi ajatella taasen uhrin omaisuuden huijaamisen ennen tämän kuolemaa olevan rikos. Olen kuullut, että tarkoituksena olisi chain reaction, eli yksi itsemurha saisi aikaan lukuisia muita itsemurhia = Miljoonia euroa testin tilaajalle.

Nyt varmasti ymmärrätte, miksi suomen valtio on minulle miljardin pystyssä ja osa teistä on ollut todistamassa tätä teatteria kenties tajuamatta kokonaisuutta. Poliisi on pelkkä murhaaja näissä jutuissa, se valehtelee syylliset vapaaksi ja uhrin syylliseksi.


Kysymys: luuletteko, että kukaan voisi haluta olla GS-vainon uhri?

39

687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vainoajat.nyt.tarkkana
    • koska.me.voimme

      Gang Stalkingia, joukkovainontaa, pohdittaessa, kysymys on laajemman luokan salaliitosta. Siihen osallistuvia ihmisiä on valistettava Suomen Laista - he syyllistyvät rikokseen. Osa ehkä tietämättään, mutta lopulta kuitenkin.
      Kohde voi olla kuka vain - venäläisittäin "Koska me voimme."
      "Juu, idänihymeet, voitte tehdä mitä vain, kun vain olette valmiita vastaamaan seuraamuksista." - meitsin vastaus idänihmeille ja heidän kätyreilleen. Kohti lasiaavikkoa ovat menossa.

    • AmericanMarco
    • supistuva_GANG

      Tuo GANG vaan tuppaa supistumaan niin pieneksi, ettei teistä jää kuin märkä pieru. Kaikki odottavat että joku tekis jotain, mutta kun ei tee. Itse joutuisit tekemään pahat tekosi, etkä sinä velliperse uskalla. Muilla on tärkeämpää tekemistä.

      M.O.T.

    • hyvä.että.selvisi

      Eli siis, vainoaminen on rikos.

      Legion on poliisille kertonut kohtelustaan; poliisi on tutkittuaan asiaa lain puitteissa todennut ettei rikosta ole tapahtunut.

      Tästä seuraa ettei vainoamista ole tapahtunut. Asiat on vain kokijan omassa päässä.

      M.O.T.

      • kauankidutettu

        Aikoinaan, kun vielä yritin ethdä rikosilmoituksia, sain vastauksen, ettei rikosilmoituksessa kertomillani asioilla ole mitään tekemistä tavallisen elämän kanssa.

        Minulta vei 1,5 kuukautta toiåua hyökkäyksestä, jonka kohteeksi jouduin. Onneksi sellaiset eivät kuuluu tavalliseen elämään, mutta tavalliseen gang stalkingiin kylläkin.


      • ghghsdsdwe
        kauankidutettu kirjoitti:

        Aikoinaan, kun vielä yritin ethdä rikosilmoituksia, sain vastauksen, ettei rikosilmoituksessa kertomillani asioilla ole mitään tekemistä tavallisen elämän kanssa.

        Minulta vei 1,5 kuukautta toiåua hyökkäyksestä, jonka kohteeksi jouduin. Onneksi sellaiset eivät kuuluu tavalliseen elämään, mutta tavalliseen gang stalkingiin kylläkin.

        yrittikö ne saada sinua hoitoon.


      • Riksunvainottu

        Ei silloin. Kun en muuta keksinytm avasin ketjun suomi24 paikkakunnan palstalle ja kerroin joitakin asioita, mitä minulle oli tehty ja mitä varoa minun kanssani, ettei minulta mene pää pimeäksi tai jalat alta.

        Mutta tapahtui se, että kun tulin suomi24 keskusteluihin, ekan kerran, minuun saatiin kontakti. Muiden gs-vainottujen tiedossa oli, että olen kohde ja pääsivät nyt kertomaan sen minulle ja antamaan linkkejä.

        Tämä kaikki tapahtui paikkakunnan palstalla.


      • riksunvainottu

        Tämä ketjun avaaminen oli se eka kerta.


      • salaliittojensalaliitto

        Jossain suhteellisen korkealla taholla virkamiehistössämme tai heidän käyttämien siviilikonsulttien joukossa, on todennäköisesti useampiakin vaikutuksenalaisia ihmisiä, jotka paljastumisensa pelossa ottavat kohteeksi välillä satunnaisiakin ihmisiä. Vainon toteuttamisella osoittavat olevansa lojaaleja ja lahjomattomia - käytännössä heijastaen omat pelkonsa tavallisiin ihmisiin. Perusteet tekemisilleen saavat heitä itseään manipuloivalta taholta.

        Masters of fake evidence.

        Ne, jotka lähtevät joukkovainoamiseen mukaan - eivät oikeasti tiedä asiasta yhtään mitään. Kuvittelevat tekevänsä palveluksen. Tekevätkin - itse Saatanalle.


      • Riksunvainottu

        En ole satunnainenn kohde. olen ollut kohde lapsesta alkaen.


      • kirjaksiastisainesta

        Sodan aikana äidin mies oli ollut jo viisi vuotta sodassa. Äiti joutui yksin elättämään kahta lasta toimistyöntekijän palkalla. Rahat olivat ihan loppu. Ei saanut mistään apua. Sitten ilmestyi ritari, joka lupasi pelastaa Ainakin, kun äiti antoi, sai säilykepurkkejs lapsille vietäväksi Äidillä oli tunteet mukana
        . Sitten sota loppui. Miehens alasi. Äiti tuli/oli raskaana. Laskettiin syntymäni aika siitä, kun isä oli äidin kanssa. Synnyin 3vk ennen tuotalaskettua aikaa. Tämän ritarin katsottiin olevan biologinen isäni, papereissa kuitenkin äidin mies.
        Ritari kuului yläluokan varakkaseen sukuun. Jouduin julmuuksien kohteeksi. Oli pyrkimys, etten koskaan tulisi saamaan lasta, mutta en haluaisikaan, Elämääni määrääviä "aivopesuja" tehtiin muutenkin.
        Tämä isä on ollut taustalla koko ajan. 1990 luvun puolivälissä jouduin tekemisiin hänen kanssaan .Voi olla, että sillä tekemistä tämän viimeisen ylikahdenkymmen vuoden helvetin kanssa, jossa viimeinen 10 v on ollut kuin gang stalking oppikirjan läpikäymistä alusta loppuun. Tämän olivat nämä muut vainotut huomanneet.
        Olen ollut elektronisen häirinnän kohteena lapsesta alkaen. Koska ala on kehittynt, ovat minunkin häirintälaitteeni ja tapani kehittyneet. On tullut mindkontrol, sirut, ym.
        Vainoni on ulottunut kaikkialle Suomessa ja ulkomailla.

        Nyt kun eläkkeellä on ollut aikaa kelata taaksepäin, olen tajunnut punaisen langan lapsuudesta alkaen koko elämän

        Tiedän vain yhden muun vainotun, jolla kaikki alkoi jo lapsena.

        Olen suututtanut paljon ihmisiä elämän aikana. Heillä on ollut tarjolla valmis vaino-organisaatio, jonka puitteissa ruveta kostamaan. En ole tehnyt mitään isoa.Useimmiten vain sanonut ääneen jonkun havainnon.


      • tämänverranelämääni

        On jotenkin käsittämätöntä, että ole pystynytb elämään tällaisenkin elämän.

        On akateeminen lopputukinto, vaikka opiskeluni yritettiin lopettaa monta kertaa Helsingistä jouduin lähtemään pakoon, koska eletronine häirintä teki olemisen siellä mahdottomaksi.

        Olen vaihtanut työpaikkoja ja siirtynyt pohjoiseen ja takaisin etelään.

        Olen pystynyt harrastamaan intohimoisestikin. Olen selitellyt tapahtuneita ilkeillä ihmisillä ja huonolla tuurilla. Lempisanonta oli, että vedän hulluja puoleeni kuin magneetti rautanauloja.
        Elektronista häirintää olen ihmetellyt kuinka se voi olla niin yleistä, jne

        Joskus vaino on ollut niin selvää, että olen sen vainoksi myöntänyt, mutta kuitenkin pitänyt erillisenä, en tajunnut jatkuvuutta.

        Jne, jne


      • einytenempää

        Olen miettinyt, mitä Suomen vainohistoriaan kannattaisi kitjoittaa.

        Onko enää hyötyä kertoa lapsuuden julmuuksista, aivopesuista, mm, kun nykyään hommat hoidetaan siruilla.
        Ja kun USA:ssa varsinkin on tarkkoja raportteja aiheista.


      • ss.ihannoijat

        Suomen vainohisrotiasta ... Lapuan liikkeen järjestämät kyyditykset?


      • kauankidutettu

        ei vaan MK Uktra, muut aivopesut, gang stalking, elektroninen häirintä, ym Suomessa tapahtuneena.


      • SunIsäs

        Minä olen nähnyt tissit.


    • dfdferwe

      Pieni vinkki sulle.Osta hyvät kuulosuojaimet niin kuulon kautta tapahtuva stalkkaus loppuu. Itse olen käytännössä kuuro ja minua stalkkaavat ainoastaan poliisi, palolaitos ja vartijat vaikka nekin riittävät

      • riksunvainottu

        Kulosuojaimia ei voi pitää koko vuorokautta. Niisä on kovat varoituksetb käytöstäm saattavat pilata kuulon.

        Korvatulpissa on hertsirajat. Kun stalkkerit saivat tietää ostoksesta, häirintä tehtii alemmila ja ylemmillä taajuuksilla.

        Sen jälkeen on käyetty ulyraääntä, mikro aallon avulla aiheutettua äänihäirintää ja ELF-äänihäirintää sun muuta.

        Ei auta kuulosuojaimet.

        Ja sitten on sirut.


    • HolyProphet00007

      Nyt on aika jatkaa hiukan syvemmälle GS-vainoon ja alkaa pohtimaan, mikä voisi olla syynä tämän tyyppiselle toiminnalle. No niin, aloitetaan ryhmistä, jotka osallistuvat vainoon.

      Ryhmiä.
      - Koululuokat
      - Kansallismieliset
      - Vasemmistolaiset
      - Ääriryhmät
      - Poliisit
      - Lasten vanhemmat
      - Virolaiset
      - Somalit
      - Muut mamut
      - Eläkeläiset
      - Naapurit
      - Suurperheet
      - Ihmiset kaikkialla missä liikkuu - tätä listaa voisi jatkaa loputtomasti.

      Pointtina tässä on se, että uskooko kukaan, että kaikki nämä ryhmät hyökkäävät uhrin kimppuun ihan tosta vaan vuosien ajan? Olen pähkäillyt tätä asiaa paljon ja miettinyt myös, miksi poliisi toimii kunniattomasti. Minulle on tapahtunut useita selkeitä rikoksia - osa vakavia ja osa lieviä - poliisi on aina haistattanut minulle paskat. Olen jopa saanut sakkoja siitä hyvästä, että pelastin ihmisen hengen: kiitos poliisi.

      Mutta mennäänpä takaisin noihin ryhmiin, miten on mahdollista, että tuhannet ihmiset alkavat vainoamaan yksittäisiä individuaaleja? Kuten sanoin olen pohtinut tätä paljon ja tämä siis yhdistettynä poliisin käytökseen, olen päätynyt lopputulokseen: kyseessä on suomenlain kumoava paperi.


      Muistan allekirjoittaneeni noin 15 vuotiaana kummallisissa olosuhteissa arkisen oloisen kyselykaavakkeen ja sen perään hyvältä kuulostaneen paperin. Paperista sai sen kuvan, että tässä tehdään sen allekirjoittajasta jotakin - tätä paperia kuitenkin ilmeisesti alettiin toteuttamaan aivan päinvastaisesti.

      Long story short: Eli pääpointit paperista ja sen yhteydestä GS:ään = GS-vainon todennäköinen selitys.

      KYSYMYS TEKSTI PAPERISSA
      Miksi GS-vaino on järjestetty? ….saavat kuolemantapauksessa kaiken, suomalaiset elävät....
      Miksi vaino kestää loppuelämän? Valittuihin otetaan myöhemmin yhteyttä.
      Miksi vainossa on useita ryhmiä? Valittuihin otetaan myöhemmin yhteyttä.
      Kuka on vainon takana? Olemme yliopistolta ja autamme yhdistyksiä, kuten...
      Miksi kaverit tekevät rikoksia? Hyötynä tässä on se, että osallistujat saavat kavereita....


      En väitä muistavani kaikkea sanasta sanaan, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin, joten tämä lienee parhaita selityksiä GS-vainolle, mitä on liikkeellä. Jätän paljon paperista sanomatta, on siis paljon, mitä ette tiedä tai tule asiasta tietämään.

      Mutta paperi vaikuttaa pikemminkin mustalta huumorilta ja alun perin oli tarkoitettu lapsen murhaamiseen - olin todella vasta noin 15 v allekirjoitushetkellä.

      P.S. Paperissa mainittiin myös poliisi ja sitoutuu maksamaan.

      • HolyProphet00007

        Olin kokonaan unohtanut, että asettelu ei toimi tällä alustalla. Selvyyden vuoksi viimeisin uudestaan omaosaavalla asettelulla: olkaa hyvä!!!

        KYSYMYS ****************************TEKSTI PAPERISSA

        Miksi GS-vaino on järjestetty?*******saavat kuolemantapauksessa kaiken, suomalaiset elävät....

        Miksi vaino kestää loppuelämän? ***Valittuihin otetaan myöhemmin yhteyttä.

        Miksi vainossa on useita ryhmiä?**** Valittuihin otetaan myöhemmin yhteyttä.

        Kuka on vainon takana?************* Olemme yliopistolta ja autamme yhdistyksiä, kuten...

        Miksi kaverit tekevät rikoksia?****** Hyötynä tässä on se, että osallistujat saavat kavereita....

        En väitä muistavani kaikkea sanasta sanaan, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin, joten tämä lienee parhaita selityksiä GS-vainolle, mitä on liikkeellä. Jätän paljon paperista sanomatta, on siis paljon, mitä ette tiedä tai tule asiasta tietämään.

        Mutta paperi vaikuttaa pikemminkin mustalta huumorilta ja alun perin oli tarkoitettu lapsen murhaamiseen - olin todella vasta noin 15 v allekirjoitushetkellä.

        P.S. Paperissa mainittiin myös poliisi ja sitoutuu maksamaan.


      • Bilco
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        Olin kokonaan unohtanut, että asettelu ei toimi tällä alustalla. Selvyyden vuoksi viimeisin uudestaan omaosaavalla asettelulla: olkaa hyvä!!!

        KYSYMYS ****************************TEKSTI PAPERISSA

        Miksi GS-vaino on järjestetty?*******saavat kuolemantapauksessa kaiken, suomalaiset elävät....

        Miksi vaino kestää loppuelämän? ***Valittuihin otetaan myöhemmin yhteyttä.

        Miksi vainossa on useita ryhmiä?**** Valittuihin otetaan myöhemmin yhteyttä.

        Kuka on vainon takana?************* Olemme yliopistolta ja autamme yhdistyksiä, kuten...

        Miksi kaverit tekevät rikoksia?****** Hyötynä tässä on se, että osallistujat saavat kavereita....

        En väitä muistavani kaikkea sanasta sanaan, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin, joten tämä lienee parhaita selityksiä GS-vainolle, mitä on liikkeellä. Jätän paljon paperista sanomatta, on siis paljon, mitä ette tiedä tai tule asiasta tietämään.

        Mutta paperi vaikuttaa pikemminkin mustalta huumorilta ja alun perin oli tarkoitettu lapsen murhaamiseen - olin todella vasta noin 15 v allekirjoitushetkellä.

        P.S. Paperissa mainittiin myös poliisi ja sitoutuu maksamaan.

        Marco, olet varmaan saanut viestiä sken jäsenistön kanne käräjäoikeuteen.


      • HolyProphet00007

        Gang stalkerit nostavat usein rosiksia asioista, joissa he itse ovat tehneet rikoksia mutta syyttävät uhria kaikesta. Tämä on yksi GS-vainon tm, eli trademark.


      • Ulli
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        Gang stalkerit nostavat usein rosiksia asioista, joissa he itse ovat tehneet rikoksia mutta syyttävät uhria kaikesta. Tämä on yksi GS-vainon tm, eli trademark.

        Jos kus... ihmisiä, niin onko se ihme että eivät niele vaan vastaavat omalla tavallaan.

        Erottelet puoluetoveteita ja ihmettelet miksi?
        Nythän oletkin sitten itse heikoilla jäillä.


    • Brainpowrrrr

      Hyvä että jotkut sentään pohtivat hyödyllisiä ja tärkeitä asiota tässä elämässä.

      • hauskanpitoa.vain

        Tän jutun pohtiminen on tuottamatonta skeidaa.
        Kuten itse joukkovainoaminenkin.
        Itäroomalaisten jälkeläisten sirkushuveja.
        Se viihdearvo. "Kato, se tappo ittensä!"

        Voisi kuvitella osallistuneiden vallantunteen olevan aikaslailla kohdillaan.
        Russian hjyymor. Näin suomalaisena on huvittavaa katsella niitä satoja ihmisiä, jotka menevät vipuun ja tappavat yhden omistaan. Vielä huvittavampaa on katsella niitä ylemmyydentuntoisia venäläisiä vainon organisoijia, kuinka omahyväisiä he ovat. Jos slaaveja, niitä itä-roomalaisia, haluaa ymmärtää - joukkovaino on juurikin se, millä tasolla heidän hyymorinsa kulkee. Ja kieltämättä - mulla on ollut riittävästi omakustanteista hauskaa.


      • huumori.on.taitolaji
        hauskanpitoa.vain kirjoitti:

        Tän jutun pohtiminen on tuottamatonta skeidaa.
        Kuten itse joukkovainoaminenkin.
        Itäroomalaisten jälkeläisten sirkushuveja.
        Se viihdearvo. "Kato, se tappo ittensä!"

        Voisi kuvitella osallistuneiden vallantunteen olevan aikaslailla kohdillaan.
        Russian hjyymor. Näin suomalaisena on huvittavaa katsella niitä satoja ihmisiä, jotka menevät vipuun ja tappavat yhden omistaan. Vielä huvittavampaa on katsella niitä ylemmyydentuntoisia venäläisiä vainon organisoijia, kuinka omahyväisiä he ovat. Jos slaaveja, niitä itä-roomalaisia, haluaa ymmärtää - joukkovaino on juurikin se, millä tasolla heidän hyymorinsa kulkee. Ja kieltämättä - mulla on ollut riittävästi omakustanteista hauskaa.

        Mitä Itä-rooman perillisten orjaksi valitsemansa ihminen voi tehdä?
        Leikkiä gladiaattoria?
        Mennä leijonien syötäväksi kuin Kristitty orja?

        Eräs tarina (Sheldon B. Kopp, Prykologinen pyhiinvaellus) kertoo neuvostoliittolaisesta naissotilaasta, joka kaikilla mahdollisilla ja kuviteltavissa olevilla tavoilla oli nöyryytetty ja kidutettu gestapon taholta, Seisoi jakkaralla hirttosilmukka kaulallaan ... sylkäisi hirttosilmukan asentanutta kiduttajaansa päin naamaa ja potkaisi pallin altaan.

        Berija oli tehokkaampi tappaja, kuin Himmler?
        Ketkä ovat tämän päivän Berija tai Himmler?
        Vinkki: Eivät välttämättä ole miehiä.


    • työnhäirintää

      Työn häirintä lienee totta. On sotkettu! En tiedä, miten on mahdollista tunkeutua asuntoihin. Mutta on jotain tapahtunut, jota ei itse voi selvittää tai käsittää.
      Miten jos olisi terveydenhoitoalalla, voisiko he sekoittaa ihmisten lääkkeet?
      Saatanaa huutavat koko ajan!

    • Bergkamp

      Kuulehan jätkä! Sinä et tiedä mitään joukkovainoamisesta muuten kuin joukkovainoamista harrastavana osapuolena, jos et ole sitten keinoja hakenut internetistä. En usko, että joukkovainoaminen olisi yleistä. Sen tiedän, että se on totta ja todella säälittävää toimintaa. Suomen poliisi on tietoinen asiasta. Kuulehan vielä, jätkä, jos sinut olisi huijattu petoksella allekirjoittamaan asiakirja, jossa menettäisit perusoikeutesi, poliisilla olisi velvollisuus esitutkia näin laajamittainen rikos tietoisena asiasta. Noin niinkuin muuten haluan sanoa, että painu hiekkalaatikolle, jossa et vahingoita toisia.

      • paperit.esille

        Olisko julkaista sitä "asiakirjaa" niin voidaan joukolla tarkastella mistä on kyse.

        Asioilla kun on aina kaksi puolta.

        Hyvin harva mielisairas itse tiedostaa tilaansa, jotenka mikäli siitä on kyse reaktiosi on ymmärrettävä.


    • Riksunvainottu

      Riihimäen palstalle Uusi ketju Riksunvainotulle on ilmestynyt 8.2.2019 23.10 nimim. Hellariystäväsi

      uhkaa tulla repimään silmäni ulos ja hakkaamaan käteni poikki. Kun ottaa huomioon, mitä on aikaisemmin tehnyt minulle on syytä olettaa, että aikoo oikeasti toteuttaa uhkauksensa.

      Heinäkuun lolla helteiden takia parvekkeen ovi ja laseja oli auki, pääsi sisään. Tai apurinsa pääsi. Minulta silvotiin hermot alapäästä ym. Ihan avoimesti kirjoitti tästä palstalle. On myrkyttänyt minua rotanmyrkyllä, ym.

      • miten.sen.näki

        Mielenkiinnosta, millaisia jälkiä tuosta silvonnasta jäi?

        Kesällä jos pitää ovia auki kaupasta vain liikkeentunnistimella varustettu häläri ovelle ja laite huutaa kuin eläin jos joku koittaa sisälle tulla.


      • finaaliinrääkätty

        Ensimmäiset jäljet, jotka peilillä katsoen näin, oli vaaleanruskea symmetrinen paviaanin perse. Tajusin myöhemmin, että desinfioitu jodilla. Miein, otanko valokuvan, mutta turvallisuussyistä jätin ottamatta

        Tämä silpoja Hellariystäväsi kirjoitti, että kirvelee muutaman päivän, muta kyllä se siitä.Kyllä fyysisiä oireita pidempään oli. Ja pehmytkudoksen vähittäinen palautmista kohti oli monivaiheine. Ei palautunut entiselleen.

        En selitä enempää, milä on näyttänyt. Minulta on tunto poissa alapäästäni. Ei saa sormin aikaiseksi minkäälaista hermojen kiihottumsta. Jne.

        Samasta syystä kuin monet raiskatut, jätin rikosilmoituksen tekemättä. Olisi vaan psyyke vaurioitunut lisää.

        Mutta tämmöinen tyyppi uhkaa nyt repiä silmät päästäni ja hakata käden poikki. Ei ole tyhjä uhkaus.


    • HolyProphet00007

      Nyt kun on käsitelty GS-vainon helposti tajuttavia asioita, on aika mennä Creepy-tasolle.

      AIVOPESU

      Ottakaa mukava asento, sillä nyt mennään. Rentoutukaa tuolissanne muutaman minuutin ajan miettien niitä asioita, mitä ette ikinä haluaisi kokea.

      Tämän jälkeen kirjoittakaa kakki mahdolliset asiat, joita ette haluaisi ikinä kokea, ranskalaisilla viivoilla ylös. Sitten miettikää positio sekä työpaikka yhteiskunnassa, jota ette ikinä haluaisi itsellenne.

      Rentoutukaa tämän jälkeen uudestaan ja olkaa hetki ajattelematta mitään kuunnellen rauhoittavaa musiikkia.

      Toimittuanne näin tajuntanne on valmis ja ajatuksenne ovat kirkkaat, jotta voitte astua MK-ULTRA maailmaan ja tajuta, mistä on kyse.

      Gang stalkingissa kaikki alkaa "kaveruudesta", joku leikkii kanssanne ystävää, vaikka ei sellainen olekaan. Tämä "kaveri" leikki on ihan yhtä vanha kuin ihmiskuntakin, nykyaikana case in point on esim. ovelta ovelle kiertelevä myyntimies. Myyntimies leikkii kaverianne viimeiseen asti, kunnes hän sitten väkisin myy teille jotain täysin kohtuuttoman kallista - ystävä olikin vihollinen. Sama on siis GS-vainon kohdalla, joku leikkii kaverianne, mutta tarkoitusperät ovat todella synkät: itsemurhan aiheuttaminen. Kaveruussuhde GS-vanoajiin kestää alle minuutista useisiin vuosiin, esim. kaksi vuotta on ihan tyypillinen "kaveri" suhteen kesto.

      Eli joku leikkii siis kaverianne ja houkuttelee teidät paikkaan, missä teille voi tehdä mitä vain rikoksia, esim. yksityisasuntoon. Sitten huomaatte yhtäkkiä, että ette kykene liikuttamaan eväännekään. Tämän jälkeen teitä satutetaan fyysisesti sekä psyykkisesti - sitten GS-vainoojat kertovat, että he haluavat hyvittää tekonsa: he yrittävät saada teidät kertomaan mitä haluatte, mitkä ovat haaveenne jamitä harrastatte ja miksi haluatte tulla. Sitten he useita kertoja lupaavat toteuttaa haaveenne ja alkavat kysymään ketä haluatte nähdä, kenet julkkiksen haluaisitte nähdä. Sitten he todella hakevat julkkiksia, mutta eivät niitä keitä te halusitte nähdä. Tämän jälkeen he vaativat teitä tekemään itsemurhan useita kertoja ja esittelevät useita eri keinoja.


      Kykenette jossain vaiheessa välillä liikkumaan ja välillä ette. Tämä kertoo jotain ajasta, mitä aivopesuun käytetään, sillä se on noin 20 min. mitä tuollaisilla aineilla aiheutettu paralyysi kestää. Eli se kestää tuntikausia. Itsemurhan teko vaatimukset ja kaikkien rahojenne sekä omaisuutenne vaatiminen tuntuu jatkuvan ikuisuuden. Poliiseja on ainakin osan aikaa paikalla, varmaankin varmistamassa toiveikkaan, että teidät saadaan kiusattua itsemurhaan- itsemurhan kiusaaminen, kun ei ole suomenlaissa rikos.

      Kuulostaako foliohattu-jutulta, kuulostaako rikokselta ihmisyyttä kohtaan? No pahempaa on tulossa. Joten rentoutukaa hetken aikaa kuunnelleen rauhoittavaa musiikkia ennen kuin jatkatte lukemista eteenpäin, jotta tajuntanne on valmis vastaanottamaan loputkin tästä salatusta GS-vainon osasta. En tiedä olenko ensimmäinen, joka tuo GS-vainoon kuuluvan aivopesun julki, mutta kuitenkin rentoutukaa ja mietiskelkää lukemaanne, ennen kuin jatkatte.


      Aivopesuhuumeista tutuin on LSD, joka ns. tajuntaa muuttava huume, josta monet hupi-käyttäjät ovat jääneet tripille. GS-vainossa aiheutettua hirveää aivopesua kutsutaankin slanginimellä Bad trip, joka viittaa LSD:n yliannostuksen aiheuttamaan koko loppuelämän kestävään matkaan mielikuvitusmaailmaan. Aivopesuhuumeet eivät yleensä aiheuta pahaa aivovaurioita, vaan jotain paljon pahempaa: ikuisen Bad Tripin.


      Sitten tulee tämä tärkein osa ja ehkä kaikkein laittomin myös, nimittäin kolmannen asteen kuulustelut. Siihen käytettävät lääke/huumausaineet voivat aiheuttaa vakavia aivovaurioita, ne vievät ihmisiltä estot pois, eli sitä sanoo mitä ajattelee kykenemättä vastustelemaan sanomisiaan. Näissä kuulusteluissa selvitetään lähinnä, mitä uhri haluaa elämältään ja mitä hän ei haluaisi ikinä kokea. Ihan kaikkia mahdollisia hirveyksiä ei ainakaan tässä vaiheessa tehdä uhrille, mutta uhri pääsee kokemaan paljon asioita, joita ei ikinä olisi halunnut kokea ja paljon ikäviä asioita tapahtuu vuosia myöhemmin, joihin en kuitenkaan näe suoranaista yhteyttä aivopesun kanssa.


      Kuitenkin minusta on alkanut vaikuttamaan siltä, että aivopesulla ja varsinaisella sen jälkeen tapahtuvalla GS-vainolla ei ole hirveästi tekemistä keskenään. Koska kokemani GS-vaino on pikemminkin standardi Trade Mark GS-vainoa kuin sitä, mitä aivopesussa haettiin. Kaikki GS-vaino on voitu saada aikaan vakoilemalla ja levittelemällä uhrin kuvaa esim. yliopistoissa, kouluissa ja ääriliikkeissä.

      En ala sen kummemmin selittämään miten aivopesu toimii, mutta se ei ole rakettitiedettä. Annan pikemminkin eräänlaisen yleisen luonnoksen asiasta, jotta tietäisitte minun puhuvan totta. Aivopesuspiikkejä tulee useita uhrin ollessa liikuntakyvyttömänä ja näiden yhteydessä uhrille tehdään asioita, joita hän ei halua ikimaailmassa kokea tuottaen samalla kipua. Ainoa, 100 varma yhteys aivon pesun ja sen jälkeen tapahtuvan GS-vainon välillä on tekoyskät.

      • tekoaivastukset

        "Ainoa, 100 varma yhteys aivon pesun ja sen jälkeen tapahtuvan GS-vainon välillä on tekoyskät."
        Oma lisäykseni on "tekoaivastukset", joita meikällä tulee vain Suomessa. Vainovuosinani olen ollut kolmella ulkomaanmatkalla, mutta siellä ei tekoaivastuksia ole tullut ensimmäistäkään. Vain Suomessa aivastan päivittäin 5-6 aivastusta putkeen plus mahdolliset flunssa-aivastukset, joten stalkkereiden mielestä en kuulu Suomeen.


      • muunmuassa

        Minäole TI ja minulle niitä tekoaivastksia teetetään

        Ihan vaikka stalkerihakeri haluaa keskeyttää sen hetkisen toimintani läppärillä, alan yht'äkkiä aivastella voimakkaasti.Siinä vaan räkä lentää ja lima valuu. Sitten on pakko alkaa yskimään limaa pois nieusta.


      • niiskutuksia
        tekoaivastukset kirjoitti:

        "Ainoa, 100 varma yhteys aivon pesun ja sen jälkeen tapahtuvan GS-vainon välillä on tekoyskät."
        Oma lisäykseni on "tekoaivastukset", joita meikällä tulee vain Suomessa. Vainovuosinani olen ollut kolmella ulkomaanmatkalla, mutta siellä ei tekoaivastuksia ole tullut ensimmäistäkään. Vain Suomessa aivastan päivittäin 5-6 aivastusta putkeen plus mahdolliset flunssa-aivastukset, joten stalkkereiden mielestä en kuulu Suomeen.

        Mullekin muutaman kerran tehty tekoaivastuksia. Mulle tehdään tekoniiskutuksia. Aina välillä, kun joku kävelee ohi, tehdään niiskutuksen ääni. Todella ärsyttävää ja ihan selvästi tekoääni. Vastaan tuleva varmaankin luulee, että se ääni tuli minusta, mutta jos sen kerran vain kuulee, niin ei osaa epäillä.


      • mitenaiheutettiin

        Olin ollut jonkin aikaa läppärillä. Ei pulmia.Kun rupesin kirjoittamaan viestiä stalkkerista.Kurkun etuosassa "tuntui".Samantien pamahti kova yskänkohtaus. Kun loppui, jatkoin kirjoittamista.


      • Hke

        HolyProphet
        Oletko Marco?
        Niin on kirjoitettu..


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      161
      1692
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1255
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      249
      1213
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1017
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      61
      892
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      172
      889
    7. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      62
      858
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      796
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      53
      721
    10. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      39
      695
    Aihe