Onko mies vain kohtelias

Kuvitteleee

En ota selvää työpaikkani miehestä. Olen itse ihastunut häneen, hän on todella komea ja mielestäni täysin eri tasoa kanssani.

Mies välttää katsekontaktia kun kävelee vastaan käytävällä (olisiko tajunnut että olen ihastunut ja siksi yrittää viestiä että ei kiinnosta?), mutta tulee päivittäin kysymään jotakin työasiaa minulta ja silloin katsoo suoraa silmiin pitkään, liekkö vain kohtelias. Mutta viimeksikkin tuntui kuin ei kääntäisi katsetta olenkaan ja hän oli hyvin vakavana. Keskustellessa hän on vakava ja pysyy vain työasioissa mutta nauraa kuitenkin jutuilleni.
Hän kysyy mielipidettäni työasioihin, vaikka periaatteessa voisi muiltakin kysyä.

Ja mitä minä teen... olen ujo joten välttelen katsetta ja yleensäkkin häneen törmäämistä, vaikka naispuoleisten työkavereiden kanssa vitsailen hyvinkin paljon, hän on varmasti huomannut että elän huumorilla. Välillä hän kävelee perässäni kysymään jotakin, melkein juoksen häntä karkuun. Emme kuitenkaan ole jutelleet mistään henkilökohtaista. Hän on varmasti huomannut erilaisen käytökseni häntä kohtaan. :) mutta silti hakeutuu päivittäin juttelemaan. Hän ei vaikuta kovinkaan ujolta, mutta ei ylisosiaalliseltakaan. Hän on hillitty ja rauhallinen.

Sanokaa nyt kuvittelenko kaiken vai pitääkö hän minuun vain asiallisen työkaveri linjan ja pakon edessä tulee kysymään asioita? Luultavasti hän on tottunut naisten huomioon koska on tosi komea ja muutkin työpaikalla ovat sen havainnoineet.

10

63

  Vastaukset

  • Oireet ovat selvät. Pallo on sinulla. Kutsu hänet kotiisi teelle. Kerro suoraan, että olet ihastunut häneen, ja tarjoat muutakin kuin teetä, jos hän tahtoo.

  • Jotenkin minun on hyvin vaikea uskoa, että hänen tyyppinen mies ihastuisi minuun kun en ole mikään kaunotar ja keskustelut on olleet lyhyitä, vain töihin liittyen. Eikä hän myöskään flirttaile millään tapaa. On vakava ja asiallinen.

  • Unohda se ja näytä sille miehelle vaikka NÄRHENMUNAT!

  • Todennäköisesti hän on vain kohtelias Teille! Teette suuren virheen jos paljastatte ihastumisenne. Voitte saada syytteen ja kirjallisen varoituksen työpaikka-ahdistelusta! Unohtakaa turhat haihattelut ja keskittykää työhönne. Niinhän tämä ko mieskin tekee ja on vakava ja asiallinen. Ei työpaikka ole muutenkaan mikään iskupaikka eikä seurustelupaikka vaan siellä tehdään TYÖTÄ.

   • Haastattelututkimuksen mukaan opiskelu- ja työpaikka ovat tavallisimmat paikat, joissa parisuhde on alkanut. Ennen ykkönen oli tanssipaikka, nykyisin aivan marginaalinen.


  • Puhumalla ne asiat selviää,ei ainakaan jää harmittamaan et mitä jos.Heitä vaikka kevyttä flirttiä jutustelun sekaan ja katso miten reagoi. Tuskin kukaan nyt päivittäin pelkkiä työasioita asiakseen kyselee, jos kerran voisi kysyä muiltakin:).Kerranhan tässä vaan eletään...

  • Kerran tulee usein juttelemaan niin pitää sinusta varmasti.Jos haluat jotain tapahtuvan välillänne niin koita vaikka varovasti vihjata että pidät hänestä, tuskin suuttuu kohteliaisuudesta. Saattaa miehellä olla välillä huono päivä tms. ja siksi ei välttämättä aina jaksa katsella sillä silmällä...rohkeutta peliin ja äläkä nyt ainakaan karkuun juokse:)

  • Keskityppäs niihin töihin. Voi olla että huomannut tilanteen ja välttelee juuri sen takia. Ite keskityn ainakin siihen itse asiaan, oli kyseessä harrastus opiskelu tai työ. Joskus tulee läppää heitettyä jos tutustunut johonkuhun mutta mitään säätöä en noissa mestoissa todellakaan jaksa tai halua ja jos tulee niin todellakin välttelen

  • Onneksi en ole SE mies jonka perään kuolaan :D
   Tämähän on epäluottamusta kun pitää täällä (some) ruikuttaa "jonkun" perään ja "muka" livenä menet karkuu !?! "soppii eppäellä" !!!! teetkö todella niin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   585
   9267
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1142