Vihapuhepoliisit, syyttäjät ja tuomarit tulevat

dfglkjweroiu34

Suomen oikeusministeriö aloittaa kouluttamaan nyt Suomessa vihapuhepoliiseja, vihasyyttäjiä sekä vihatuomareita.

Kyseessä on Against Hate-hanke, jonka rahoitus on tullut pääosin suursijoittaja George Sorosin Open Society säätiöltä.

Nyt vielä kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt ovat kehoittaneet Suomea tehostamaan vihapuheen vastaista työtä.

Kaiken tämän Against Hate vihapuhe-kampanjan takana vaikuttaa rahaeliitin suuri viha näitä tiettyjä ihmisryhmiä vastaan, jotka ovat heränneet tietoisella mielellä, eivätkä enää suostu palaamaan ruotuun.

Tästä syystä tämä raha- ja valtaeliitti vihaa yli kaiken kansallisidentiteettiä puolustavia ihmisryhmiä, joita myös Ranskan presidentti Emmanuel Macron on avoimesti ilmoittanut vihaavansa sekä halveksivansa.

Jos nyt kertoisi totuuden, että kaikki tämä vihapuheella jeesustelu on lähtöisin Internetin aiheuttamasta seurauksesta, joka mahdollisti yksittäisten kansalaisten mielipidevaikuttamisen. Kun taas nämä rikolliset vallanpitäjät tahtovat, että valta on vain heillä ja silloin taas tämä kaikki internetissä tapahtuva mielipidevaikuttaminen täytyisi kieltää keinoilla millä hyvänsä.

Tästä syystä he sitten keksivät termin vihapuhe, jota on nyt alettu lanseeraamaan pitkin EU-maita, jonka rahoituksestä suuri osa tulee suursijoittaja George Sorosin säätiöiltä.

Lähde: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/02/sorosin-rahoilla-aletaan-kouluttamaan.html

14

<50

  Vastaukset

   • Varo, noi kertoo äitille jos niitä kiusaa.


  • Loistavaa pohdintaa ja tutkivaa journalismia taas kerran Teemulta.

   Juuri tästä on kyse, George Soros on NWO lippulaivan kapteeni ja hänen rahoituksellaan suomeenkin tehdään väkisin maahanmuuttajaeliittiä tällä vihapuheen metsästyskampanjalla.

   Varmasti kukaan ei usko suomalaista rotua olevan olemassakaan 100 vuoden kuluttua, mutta Pyhä Profetiani osoittaa todeksi sen, että tuhomme koittaa nopeammin kuin voitte edes käsittää.

   Valkoinen rotu on vähemmistönä maailmalla, sillä yli 90 % maapallon väestöstä on ei-valkoihoisia. Meitä on huijattu, me valkoiset olemme se vähemmistö, jota syrjitään ja osaa peräti vainotaan ihonvärin takia.

   • Pintasilauksella tarkasteltuna nykyinen ulkomaalaislaki on rasistinen. En ole juristi, joten en tarkkaan tiedä miten oikeuslaitos sitä tulkitsee.


  • Kiinan mallin mukaisesti: internet kansallistetaan ja asetetaan yksi palomuuri suodattamaan liikennettä siten, että tietynkaltainen ajattelu voidaan kitkeä julkisesta keskustelusta pois.

   Idean voi nähdä kahdella tavalla: se voi olla kansalaisia suojelevaa, jos valtiossa on tiukka ajatuspolitiikka tai se voi olla työkalu pienen opposition hiljentämiseksi ie maalittamiseksi. Ensimmäinen estää ajatusrikoksen. Jälkimmäinen voi olla järjestelmällistä toisinajattelijoiden tuhoamista.

   Eilisen uutisten perusteella Venäjä näyttää olevan Kiinan tiellä.

   Kolmas lähestymistapa on nykyinen: jos ylilyöntejä ilmenee, niihin puututaan jälkikäteen oikeuslaitoksen toimesta.

  • Näinhän se menee.

   • Minkään vihaisen puheen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä, vaan eliitin omasta asemasta. Se täytyy turvata keinolla millä hyvänsä.


  • Iltalehti ja Ilta-Sanomat kusevat jo housuihinsa.

  • No näin se vaan oikeusvaltiossa menee että, jos rikkoo lakia niin siitä saa rangaistuksen ja kun sen on kärsinyt, niin voi jatkaa elämäänsä.

  • ehkäpä ottivat opikseen, eikös se ole rangaistuksen tarkoituskin? Ja eikö ole parempi, jos ovat päässeet yli nuoruuden ongelmista ja päässeet sisään yhteiskuntaan? Ovat ehkä hyviä veronmaksajia ja kasvattavat lapsensakin sellaisksi, osaavat varoa samoja ongelmia joita heidän vanhempansa ovat ehkä heidän kanssaan tehneet?

  • Toki saat olla katkera, mutta se katkeruus vie voimia vaan itseltään. lain mukaan kun rikoksen tuomio on suoritettu on rikos nk. Hyvitetty ja ihmisen on lupa yrittää jatkaa elämäänsä. Kaikilla se ei onnistu ja he jäävät rikoskierteeseen. Ja yhteiskunta tietty maksaa heidän hoitonsa ym. Onhan se tietyllä tapaa hyvä, jos joku entinen rikollinen pääsee normaalin elämän syrjästä kiinni.

  • seuraava askel on toisinajattelioiden tappaminen... ai mutta sehän on jo käynnissä gang stakinkin muodossa.kiusataan ihmiset hulluiksi tai tekemään itsemurha,edes lakia ei tarvita

   • Niin, Gang Stalking, Gang Stalking: se on paha juttu.

    Koska olen Gang Stalkingin uhri, en uskalla edes kirjoittaa seuraavasta jutusta selontekoa. No mutta kuitenkin, tämä saattaa muuttaa teidän suhtautumisenne Islamiin:

    https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/imaamina-toimineelle-miehelle-lähestymiskielto-ex-vaimo-kertoi-oikeudessa-kauheuksista-jotka-tapahtuivat-television-hukuttaessa-hänen-huutonsa/ar-BBTcq8i?MSCC=1549954352&ocid=spartandhp


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   7038
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   726
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   93
   609
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   596