Sote on tuhoamassa Suomen julkisentalouden täysin

HurvittävätKulut

Soten voimaantulo aiheuttaisi nykyisen muotoisena aivan hurjat kustannukset julkiselle sektorille. Ne joille maksettaisiin kovat tulot menisivät ne lisäksi verottomana veroparatiiseihin.

Kuvio hurjine kuluineen on karmea. Kokoomuksen mielestä rahat on siirrettävä yrityksille eikä kansalaisten huolenpitoon.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nähtävissäjonyt

      Sote on liikemiehiä ruokkiva järjestelmä se ei välitä kansalaisista . Kuka soten laittoi alulle?

    • yleinen

      ne uskoo vain yleislakkoa ettekö ymmärrä . mitään muutosta ei tapahdu ilman lakon uhkaa.kuitenkin tämän maan bkt tehdään 70 prosenttisesti palkansaajien nahasta.
      .

    • KatastrofinUhka

      Onneksi siellä eduskunnassa jotkut alkavat tajuta, että sote tuollaisenaan syöksisi valtion talouden katastrofiin. Kokoomus on aivan uskomaton. Ilmeiseti haluaa tuhota ihmisten hyväksi rakennetut turvaverkot työntämällä kaiken rahan yrityksille. Valtio joutuisi karsimaan valtavasti muita etuuksia soten kulujen kattamiseksi. Katastrofaalista.

    • totuudentorvisoi

      Sotekaatajat ovat isänmaan vihollisia. Kiurun jarrutus ja nyt perustuslakivaliokunnan jarrutus on poliittista paskaa. Kansa maksaa ja kärsii, kun ei pääse lääkäriin ja vanhustenhoivaa ei saada kuntoon. 13 vuotta on sotea väännetty. SDP ja Vasemmistoliitto eivät sitä hallituksessa oloaikanaan saaneet aikaan. Nyt vain jarruttavat ja jarruttavat, ettei joku muu pätevämpi saa sitä aikaan. He kusevat omaan aamupuuroon.

      Vihervasemmisto saastuttaa ihmisten ajatuksia teilaamalla hoivayhtiöitä. Miten Li Andersson aikoo sanktioida julkisen puolen huonon hoidon. Noin puolet vanhusten hoidosta on hoidettu kuntien omissa laitoksissa ja puolet on kunnan päättäjät ulkoistaneet. Miksi ovat ulkoistaneet? Usein siksi, että eivät ole itse kyenneet sitä hoitamaan. Ongelma on siirretty yrityksille. Näin ongelma on siivottu maton alle piiloon. Nyt tullaan esiin rinta rottingilla ja aseet kädessä teilaamaan - teilaamaan oman käden tulokset.

      On todennäköistä, että kuntien itse hoitamissa laitoksissa on vähintään yhtä paljon ongelmia kuin yrityksen hoitamissa. Yritykset laittavat epäkohdat nopeasti kuntoon. Se on niiden elinehto. Muuten yritys kuolee. Miten sanktioidaan kunnalliset puutteet? Kuka on vastuussa. Saako valtuuston puheenjohtaja sakot, joutuuko perusturvajohtaja vankilaan? Entä Li Andersson?

    • säästöjäpitäisihakea

      Tuollainen sote olisi vain kepun puoluepolitiikan tulos, ei säästäisi yhtään euroa. Kun asiantuntijat puhuivat säästöistä, he puhuivat 5 sote alueen tuovan säästöjä. Kepu ajoi omaa maakuntamallia, jossa sote alueita yli 15, siinä ei enää säästöjä löydy. Kokoomus hyväksyi kun sai valinnan vapauden mukaan siihen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe