sipilä pistää vastuuseen maahanmuuttokriittiset

SuurvisiiriSipilä

40

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuuskomissio1

      Mitä muuta tämmöiset matubisneksien ja kansojen sekoittamisen ihannoijat osaisivat esittää?

      Kaikki nuo liberaalit Sipilä mukaan lukien, ovat petoksellisia omia valtioitaan ja kansalaisiaan kohtaan.

      Muistaakseni Hollannissakin on jo muslimien valtaamia alueita, joille ei ole asiaa uskontokuntaan kuulumattomilla.

      Taannoin sieltä näytettiin dokumenttia kyseisestä aiheesta ja sillä perusteella olisi kauhuskenaario missä vain.

      Ei auta kuin äänestää vastavoimia niin euro, kuin kotimaankin vaaleissa, jollain tämä mädätys pitää lopettaa, toivottavasti se tapahtuu pian?

      • saunavastan_voima

        Hyvin kyllä muistat Hollannin vallitsevan tilanteen.

        Vahvistan Totuuskomissio1, että itse olin kuullut luottamuksellisesta läheteestä tiedon, siis juurikin kys. uskontokuntaa omaavalta hollantilaiselta,, että hakeutui aina sopivan vapaa-ajan koittessa Hollantiin, juurikin kys. alueille, jotta voisi paremmin harjoittaa uskontoansa.

        Oli muutenkin sellaista ruokoushuoneeseen hakeutuvaa tyyppiä. Eipä niin merkittävästi
        taida poiketa yksilöistä, lestojen uskonnollisessa yhteisössä.


    • haistakaavitt

      On tämä pöpilä kyllä umpihullu mies!

      • Sipiläulos

        On se!


      • Porvari_

        Mutta kansaa ei enää äänestääkään Sipilää


    • niinväsynyt

      Muistakaa nyt nämä kaikki kun menette äänestämään, muuten ei tule muutoksia. Varsinkin isompien kaupunkien asutuskeskuksien ihmiset. Koko ajan loppuu pienten kuntien pakolaismäärärahat ja sen tälkeen tulee taas nippu matuja johonkin isompaan kaupunkiin. Maaiaiset ja poronpurijat äänestää Kepua mutta se on niiden tulonlähde.
      Vielä olisi mahdollista hidastaa islamisaatiota Suomessa, ilmastonmuutokselle suomi ei voi mitään, suomi on jo tehnyt voitavansa. Ihmismäärän holtiton lisääntyminen vaikuttaa ilmastoon.
      Miettikää ja älkää kaikkeen uskoko, ottakaa asioista selvää .......

    • on-niin-älyvapaata

      ".kompromisseja ja päätöksiä tekemällä.... saadaan ihmiset vakuuttumaan....ei uhkakuvia luomalla..lisätään taakan jakoa pakolaisista.."

      EUssa kun ei noita päätöksiä ole kyetty tekemään, saati sopimuksia pitämään.
      Mitä muita päätöksiä on tehty kuin Venäjälle pakotteita, Iranin kanssa "pidetty" ydinase sopimus?
      Brexit sopimus tehtiin, mutta kuka uskoo ettei sitä "sovelleta/muuteta/peruta" parin ison EUmaan sovittua Mayn kanssa "kahdenkesken".
      Kompromisseja on tehty eli todetaan ei saatu yksimielistä päätöstä aikaan.

      Ei ole kyetty vetämään yhtä köyttä pakolaisasioissa; palautuksissa, pakolaisten vastaanotosta, annetuista "palveluista"/oikeuksista...vain yhteen käteen sopii maat jotka noudatti edellistä taakan jakoa.
      Ei kunnioiteta yksittäisten EUvaltioiden itsemääräämisoikeutta. 2 korkeintaan 5 EUvaltiota sanelee "EUn arvot ja suunnan", jotka muut maat tulee hyväksyä kansansa edun kustannuksella. Sanellaan MITÄ PUOLUEITA EU VALTIOIDEN KANSOJEN TULEE ÄÄNESTÄÄ!!
      Maahanmuuttoa vastustavat?!?! Entä onko täysin leväperäistä valtapuolueiden pakolaispolitiikkaa, (niin EUn kuin Suomenkin) vastustavat myöskin populistipuolueita, joita ei saa äänestää?
      Entä EUn arvot; ihmissalakuljetuksen, laittomien rajanylitysten, laittomasti maassa oleskelemisen hyväksyminen (kuinka monta on otettu kiinni/saanut tuomion?). Passien, viisumien ja kansalllisuuksien antaminen rahasta, Suomen Ankaran lähetystössäkin väärin perustein jaetut viisumit (Tajjan kamu suurlähettiläänä, joten ei vahingossakaan mainittu uutisissa)....

      Minusta näyttää kyllä, että EU on rappeuttanut;
      arvot, moraalin, luonut meille sisäisen uhan, turvattomuuden kansalaisille, korruption, lisännyt rikollisuutta, kahtiajakoa, köyhyyttä, kymmenien tuhansien "nimettömien" laittomasti EUalueella liikkuvien joukon, jotka eivät kykene kuin rikoksia tekemällä, seilaten maasta toiseen, elättämään itsensä..."harmaa armeija"......
      pakolaispolitiikallaan jota ei pidä sekoittaa maahanmuuttoon!!

      Sipilä olisi voinut perehtyä ja keskittyä hoitamaan hommansa , Suomen pääministerinä,
      Suomen kansalaisten suojeleminen/heidän etujen/asioiden, ettei oli ollut tarvitta antaa pelolle tai vihalle valtaa.
      Ei olisi tarvinnut vihapoliisia, järkyttyä "yksittäistapauksista" niin terroristi-iskun kuin lastenkin törkeiden raiskausten ja tappojen kohdalla, jne.

      Onko ilmaston muutoksella masinointi pelottelua, jo tarhaikäisille alkaen? Jäätikkö sulaa, maat jää veden alle. Metsäpalot ja hirveät ilmastomuutokset lisääntyy. Kaikki hyönteiset kuolee. jne.
      Vastuullisuutta kaipaisi jo tuo liiallisuuksiin menevä ilmaston muutoksen kampanjointi..sekin niinkuin "maahanmuuttajien" lisääminenkin on menettänyt uskottavuuden.

    • että.näinkin

      Mitä se tarkoittaa "vastuuseen" tarkoittaako hallitusvastuuta vai mistä on kyse?
      Täytyy nyt toivoa että ihmiset osaa sen verran ajatella, että sipilän ei enää tämän kautensa jälkeen tarvitse huolehtia maan asioista, pääsee kotiinsa hoitelemaan kempeleen kämppää asumiskuntoon ja tarjoamaan vuokralle.

    • sipilä-sipuli

      sipilä ei halua itse ottaa vastuuta, vastuu on pistettävä niille jotka eivät liity asiaan.

    • sual

      Nyt Sipilä päästää sammakoita suustaan. Suomessa ei saa käydä tervettä väittelyä maahanmuuttopolitiikasta. Jos ei ole Sipilän linjoilla asiassa, syyllistyy vihapuheeseen ja leimataan rasistiksi. Verrattuna muihin Pohjoismaihin, Suomessa harjoitetaan löperöä maahanmuuttopolitiikkaa. Meillä saa loputtomiin tehtailla turvapaikkahakemuksia, tuet ovat Pohjoismaiden parhaat, Helsingissä paperittomat saavat ilmaiset terveyspalvelut. Maahanmuuttajien ei tarvitse opetella edes kieltä. Vielä kahdenkymmenen Suomessa vietetyn vuoden jälkeen saa täydet tulkkipalvelut tarvittaessa. EU on jatkuvien kokouksien organisaatio. Siellä ei saada mitään aikaiseksi. Maahanmuuttokriisi ja eurokriisi ovat tästä hyviä esimerkkejä. Tulipaloa ei sammuteta, vaan se jää kytemään leimahtaakseen taas uudestaan. Tämä on pessimistin pelottelua, mutta miksi niitä EU:n yhteisiä ulkorajakeskuksia ei saada aikaiseksi? Odotetaanko taas uutta maahanmuuttokriisiä ja todetaan sitten, että eihän näin olisi pitänyt tapahtua. Nyt siirtolaiset vaeltavat maasta toiseen käyttäen hyväksi vapaata liikkuvuutta. Populismin noususta poliitikot saavat syyttää itseään. Asioille ei tehdä mitään, vaan odotetaan niitten pahenemista. Tai sitten pannaan isoon haavaan pieni laastari kuten se, että maksetaan Turkille siitä että pitää liiat tulijat maassaan. Nyt niitä on alkanut tulla Espanjan ja Italian kautta. Kyselyn mukaan suurimmassa osassa Euroopan maita pidetään maahanmuuttokriisiä suurimpana uhkana. Siksi populistipuolueet nostavat suosiotaan Euroopassa. Miksi tästä ei saisi puhua? Kun muistaa vuoden 2015 kriisin, se muistutti aseetonta hyökkäystä. Tulijoitten ei tarvinnut sanoa muuta kuin "asylum" ja heille aukesi taivas. Me taas olimme kädet ylhäällä, ja maksamme suurta laskua vieläkin. Sekin tuntuu uskomattomalta, että kielteisen päätöksen saaneita ei voi palauttaa. Ei ihme, että maahanmuuttokriittisyys kasvaa.

    • Kääk

      On huolestuttavaa tuo hallituksen vihamielisyys omaa kansaa kohtaan. Voimankäyttö kansaa kohtaan ennakoi kansan kohtaloa. Sota ulkomaiden kanssa ei ole läheskään niin tuhoisaa.

    • qåaäzm

      Olisikohan nyt viisainta äänestää ainoaa kansamme puolustajaa persuja?

      • IslamKelassa

        Olisi hienoa nähdä kun joku viherkommari,demari tai muu suvakki yrittää kumota nuo väitteet.... ai niin onhan se rasismi, rasismi ja rasismi...... tosin totuuden kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä.....


    • maantuhoaja

      Sipilä vittuun.

    • OlenRasistiOikeasti

      Toivotaan että tuo limasko Sipiläinen joutuu terroristien uhriksi ja paskat lentää seinille koko ilosta.
      Maahamme tulee takaisin sotimaan lähteneet terroristit ja näiltä varmaan onnistuu kaulojen katkomiset sun muut ilon aiheetkin..

      • EiköTotta

        Eiköhän se siitä talostaan saa vastaanottokeskuksen jollekkin radikalisoituneelle terroristi solulle......


    • Potkut.tulisi

      Jos normaalissa työpaikassa joku toimisi ja puhuisi kuten Sipilä.

    • sjdksjd

      hui kun pelottaa. merkelikö se laitto tän pöljän asialleen.

    • saatanansipilä

      Pipilä kusee keskustan laariin. Aivan sama äänestän PS.

    • kengännauhanmyyjäksi

      Sipilä sahaa vaan omaa oksaansa. Kuutpai!

    • eppäillä-aina-soppii

      Joko koko juttu on IL;n tarkoitushakuista uutisointia tai sitten tässä viisi EUmaan pääministeriä pistää "alta lipan" EUn demokratiaa ja kansan valtaa.
      Juuri kun on uutisoitu EUmaiden kansoista, jokaikisen, enemmistön suurimmat huolenaiheet olevan maahanmuutto ja terrorismi !!!
      Viime Euvaaleihin mentäessä oli suurimmat; työttömyys, talous ja vain Saksalla oli oman valtiontalous.

    • PorpillisestiBussi

      Kannatan keskustaa ja Juha Sipilää.
      Tämä saa clintonistit vihaiseksi.
      Heille demokratia on verkostoitumista ja voimankäyttö väline varastaakseen ihmiskunnalta Englannin ja median kanssa.
      Clintonisteilla ei ole moraalia eikä staminaa, ennemmin tai myöhemmin he vajoavat keskeltä heidän terävällä veitsen terällä. Onneksi voimme äänestää keskustaa ettei tälläisiä keskivajoamia tule. Heille(clintonistit) olisi vuosisatojen juhla jos kuolisin "vahingollisesti".

      • sätkynukke

        Clinton oli pelkkä sätkynukke, jossain määrin T.Balirkin. Nii- o muuten tää palljon puhuttu lestaki. Clinton muuten oli istunut kautensa, amerikkalaiseen tyyyliin, Vertauskuvallisesti hän oli ollut punaniskapressa, joka istuskeli olkipaalilla kuubalaista sigge/sätkää pyöritellen, länkkärihattu päässä. Oli siinä se skandaalikin, jolle on aina ollut tilausta, kuten Clintonin suhde M. Levinskiin.

        Mut joo, kannatuksesi kertoo maalaisuudestasi ja pian puhkeavasta kuplasta, jossa olet elänyt.
        Onnea valitsemallesi tielle!


    • Kerrastapoikki

      Kannatan kaikkien isämmaalaisuutta ihannoivien roskapuolueiden välitöntä deaktivointia.

      • trollarille

        Suomessa todella löytyy kaltaisiasi pihalla olevia ilmapäitä.


    • jhvhjm

      Onhan mm. Halla-ahollakin suoria ajatuksia mokutuksen ratkaisuiksi, joten mitä tuo Sipilän ketku sitten valehtelee ettei muka löydy mitään ratkaisuja "peloitteluihin"?
      Voisi itse edes antaa ihmisille vähemmän syitä huolestua oman maansa sosiaalisesta kehityksestä kuin mitä on mokutuksella ja asuntonsa lupaamis-sekoiluillaan suomalaisille aiheuttanut.
      Sika äijä.

    • Sipilänurapianohi

      Onko Sipilän mielentilaa tutkittu koskaan, ei vaikuta terveeltä ja virkaansa sopivalta ihmiseltä.

    • psvaalitulee

      Koskas sipilä haastaa Halla-Ahon

      A-TALK

      • Kirurgi

        Eipä taida uskaltaa...


      • tosiasiassa

        Sipilä ei osaisi vastata Halla-ahon vaikeaan kysymykseen kuin korkeintaan: Esitit todella, todella hyvän kysymyksen, niin kuin poliitikoilla on tapana vastata heidän käsityskykynsä ylittäviin kysymyksiin.


      • Sitäodotellessa

        Se olisi hienoa katsottavaa, kun Mestari nöyryyttäisi Lestaa.


    • harkintaakäytettävä

      Vai niin .Eiköhän se ole nämä maahanmuuton kautta kansallisen turvallisuuden vaarantaneet pikemminkin ne jotka on vastuuseen saatettava maan sisäisen turvallisuuden vaarantamisesta. Toinen vakanva ongema on työperäisen maahan muuton jota tulisi tarkastellamaan intressejen kannalta kriittisesti,sillä Suomessa on riittämiin työttömiä omasta takaa ja maata kalvaa työpaikkapula,joten tuohon suuntaan toimiminen on maan intressejen kannalta kyseenalaista.

      Lisäksiasiansuhteen on huomionarvoista se että maassamme ei ole kyetty tarjoamaan kansalaisillemme riittävää perustulontasoa ,joten on moraalisesti kyseenalöaista tarjota sitä maanrajojen ulkopuolisille kansakunnille,enne kuin tuo kyetään turvaamaan oman maan kansalaisille. Valtiomme päämiesten tehtäviin kuuluu etusijjalla kansakuntamme asioiden hoitamine parhaalla mahdollisella tavalla ,sekä sen kansalaisten elinolojen turvaaminen ei ulkovaltojen vaateiden tai toiveiden täyttäminen, joka etusijalle mennessä maan etujen edelle , on tulkittavissa maanpetokselliseksi toiminnaksi.

      • faktaa

        Käväisin tässä muutama vuosi sitten San Franciskossa ja siellä mm. eräällä mustien asuttamalla alueella. Meno oli todella pelottavaa.
        Sipilän pitäisi mennä sinne opintomatkalle, niin ehkä hänkin lopulta tajuaisi missä mennään.
        Yhdysvallat on yrittänyt muka sopeuttaa eri etnisyyttä olevia jo satoja vuosia, mutta tilanne on yhä ennallaan. Niin kaukausia sukulaisia on vaikea opettaa asumaan yhdessä ilman ristiritoja.


      • Juhapetteri

        Sipilän pulttu tutisee, kun hän tiedostaa, että oma ura oli tässä ja Perussuomalaiset vie hänen paikkansa.


    • ettäpitääolla

      Liberaali demokraatit , he he he ,- eiks zirinovskiki ollu lb -puolueen johtaja venäjällä , vaan ei ollu kututtu paikalle ,sellasta syrjintää se politiikka on .

    • Anonyymi

      syömmä oulussa porilaiset turun malliin

    • Anonyymi

      sipilä.sipilä.sipilä

    • Anonyymi

      Hyvä keskusta ja sipilä

      demareilta ja husuilta tukea suomen hyväksi

    • Anonyymi

      Miksi sipilä puhuu mitään Suomen tulevaisuudesta kun on takarivissä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe