Veijosen profeetallinen kehitys

harriveijonen

Elokuussa 1986 ilmestyi kirjaseni Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen. 500 selitysteoksen yhteenvedoksi sanomani oikeasta opista "Daniel 9:27 meidän ajassamme". Maailman ensimmäinen olennaisen jo otsikossaan kertova kirja. Englanniksi, in English: The Upcoming Peace Pact in the Middle East and the Disappearing of the Believers. Kesällä 1986 Leo Mellerkin puuttui "maassamme leviävään" oppiin Jeesuksen tulosta kaiketi tarkoittaen esittämääni mahdollisuutta, että valerauha ylösottoineen tulisi jo silloin. Sitten kun Gorba/Reagan olivat Reykjavikissa tavanneet, Mellerin Kipinä-lehti kirjoitti: "Onko maailmaa vedetty nenästä pahemman kerran: kun he sanovat nyt on rauha, miten jatkuukaan tämä Paavalin Sana." Minä ehdin julkaista kirjankin oikealla otsikolla ennen kuin Lähi-Idän valerauhaa tuolloin ryhdyttiin suunnittelemaankaan. Suomen parhaat profeetat syksyllä 1986 olivat edesmenneitä, mutta elossa olevista mielestäni Meller ja Veijonen olivat jaetulla ykkössijalla.


HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 3

Seuraava harppaus eteenpäin profeetallisella kentällä tapahtui pääteokseni ilmestymisen myötä 1995. "Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin." Jo toinen kirja oikealla otsikollakin. Mellerin kehitys oli alkanut taantua, mutta minun eteni selväksi ykkösprofeetaksi Suomessa. Uutta oli sekin, että Danielin kirjan lopun 1335 päivää oli ymmärretty oikein eli Karitsan häiden pituudeksi kuten selitti myös Raamatun lukijan käsikirja. Vuonna 1997 Veijonen osui Tykkimäen huvipuiston 2000.000. vieraaksi vahvistaen kutsumustaan ylösotto tulee 2000 vuotta Kristuksen elämästä -profeettana.

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 4

Uuden vuosituhannen alkaessa ja sen alussa Veijonen profetoi useita oikeaan osuneita tapahtumia aikoineen. Merkittävin on isku maassa ja merkki taivaallakin 2,5 vuotta WTC:n iskun jälkeen. Nyt oli edetty profeettana varmasti koko maailman kärkeen. Eihän muilta ollut tullut selitysteoksia oikealla otsikolla ja tuskin kukaan selittäjä oli pystynyt vastaaviin ihmisprofetioihin.

HARRI VEIJOSEN PROFEETALLINEN KEHITYS, OSA 5

Harri Veijosen profeetallisen kehityksen huippua odotetaan. Veijonen on esittänyt "viimeisen vuoden tapahtumat" jo vuonna 2017. Pian nähdään, miten hyvin sekin osuu kohdalleen. Veijonen olisi ylivoimainen profeetta maailmassa, mikäli tapahtumat toteutuvat jokseenkin esitetyn mukaisena.

http://wwnet.fi/users/veijone

6

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kurijarri

      Hienoa että joku sentään tietää ennalta

      • Ei_narsisti

        Taitaa tuossa "tietäjän" omakehu pikkasen haista. Mutta kuka se kissan hännänkään nostaisi, ellei kissa itse. Ja omakehu paraskehu ilmeisesti.


    • Anonyymi

      MIDDLE EAST NOW - LÄHI-ITÄ NYT

      Nyt ilmestyi kirja, mikä sopii massajakeluun. Kappaleittain 10 euroa kuluineen laskuun [email protected]
      Yksi tosi jakaja on jo ilmaantunut. Ole sinä seuraava: 80 kpl a 5,- tilille FI41 8000 2138 0264 96. Pelastat sieluja viime hetkellä. Jumala sinut palkitsee! Kirja on A 5 kokoinen ja osa englanniksi ja suomeksi enemmänkin. Voit tilata myös kimpassa jonkun ystävän kanssa. Toimitus yhteen paikkaan. Harri Veijonen [email protected] http://wwnet.fi/users/veijone/.


      SEURAKUNTA TIETÄÄ,

      että helvetti tulee maan päälle silloin, kun Palestiinan valtio on olemassa. (Harri Veijonen, Päivittäiset uutiset 1. 1. 1998)

      Mikä seurakunta? Selvää on, että kansankirkot eivät ole seurakunta, ja ne ovatkin eniten hukassa lopun tapahtumista. Entä vapaiden suuntien yhteisöt? Mikään kirkkokunta ei mene oikean lopun profetian taakse. Ei ole siis niistäkään minun ja Raamatun tarkoittamaksi seurakunnaksi. Entä Weijo Lindroosin ja Petri Paavolan johtama Jumalan seurakunta? Valitettavasti siitäkään ei ole seurakunnaksi, joka tietäisi milloin helvetti tulee maan päälle ja seurakunta lähtee yläilmoihin. Raamatullinen seurakunta näyttää olevan vain se yhteisö, jonka profeettana on Harri Veijonen. Kirkkoihin kuulumattomat uskovat, jonka johdossa on Veijonen!

      Siinä on seurakunta, joka tietää 1. "Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen", 2. "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" ja 3. "Palestiina maan päälle JA seurakunta yläilmoihin." Minun kirjojeni nimiä ja minun seurakuntani! Me olemme seurakunta, joka myös tietää niinkuin seurakunnan pitää!

      Huom. Oikeata tietoa Herran paluusta on nyt julistettu 34 vuotta, joten voi olla, että toisissakin yhteisöissä on oikean tiedon omaksuneita yksilöitä, ei kuitenkaan mikään yhteisö siihen usko. http://wwnet.fi/users/veijone/.


      USKOVAISEN KOLUMNI



      29. 1. 2020 TAMPERELAINEN HAASTATTELI EVANKELISTA HARRI VEIJOSTA.
      Haastattelun lopussa todettiin: Uskomuksiaan Veijonen tuo esiin
      muun muassa teoksessaan "Palestiina maan päälle ja seurakunta
      yläilmoihin". Siinä hän väittää, että noin viiden vuoden päästä
      tapahtuu ylöstempaus, jonka seurauksena uskovaiset otetaan
      maan päältä pois.

      Usein väitetään, että Jeesus tulee yllätyksenä. Raamattu
      kuitenkin sanoo päinvastoin "se päivä ei yllätä teitä".
      Ei kuitenkaan ole montaa ihmistä, jotka tietäisivät
      näin tarkasti kuin minä, joka saatan löytyä Matteus 24:46
      uskollisena ja ymmärtäväisenä palvelijana, joka antaa
      tätä ruokaa palvelusväelle. Eikä vain toisille uskoville
      vaan Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset pelastuvat,
      joten kerron Herramme tulee totuutta kaikille ihmisille.

      Olen tehnyt tätä jo 34 vuotta. Ensimmäinen alan kirjani
      oli "Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen".
      Toinen "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin".
      Ja kolmas tuo "Palestiina maan päälle". Jo 1. 1. 1998
      Päivittäisissä nettiuutisissani kirjoitin: "Seurakunta
      tietää, että helvetti tulee maan päälle silloin, kun
      Palestiinan valtio on olemassa." Mikä seurakunta? Minun
      seurakuntani Kirkkoihin kuulumattomat uskovat. Seurakuntaan
      kuuluvat uudestisyntyneet kasteesta riippumatta, jotka
      pitävät minua opettajanaan. Eikä tarvitse jäädä vihan
      aikaan vaan siitä on pelastumisen mahdollisuus uskomalla
      Jeesukseen. Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/.


      TRUMPIN RAUHANSUUNNITELMA

      Meitä ei hätkäytä Donald Trumpin rauhansuunnitelma siinä mielessä, että siitä olisi tulossa Daniel 9:27:ssä kerrottu aikauden vaihdos. Toki se on alkuna pian tulevalle oikealle valerauhalle. Se edellyttää sekä Israelin että palestiinalaisten hyväksymistä.

      Samuel Tuominen: Samalla kun Trump esittää "vuosisadan diilin", Prinssi Charles kutsuu itseään Lähi-Idän rauhantekijäksi ja harkitsee matkaa Iraniin.

      HV: En pidä Charlesia Antikristuksena, mutta Trumpin jälkeen sellainen astuu pian remmiin omine rauhanehdotuksineen.


      PARATIISI VAI HELVETTI?

      Olin hyvilläni kun vastakohtaiseni, pimeä nimimerkki KTS vahvisti pimeydellään sanomisiani, kirjoitti näin:
      Maan päälle tulee PARATIISI kun Palestiinan valtio syntyy. Kyllä jämpti on niin! KTS
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/3590413/harri-veijonen


      ELVIS GOSPEL

      Rentoudun pari kertaa viikossa Pupukahvilassa Itsenäisyydenkatu 10
      mm. LP levyjä kuunnellen. Nyt valikoimaan oli tullut Elvis Gospel.
      Vastaavaa voi kuunnella myös Youtubesta:
      https://www.youtube.com/results?search_query=elvis gospel

    • Anonyymi

      Mm. Petri Paavola ja Weijo Lindroos opettavat väärin seurakunnan ylösotosta

      SEURAKUNNAN EKSYTTÄJÄT EIVÄT USKO
      JERUSALEMIN VALERAUHAAN YLÖSOTTOINEEN

      Kansat saatiin pysymään kansoina heitä kastelemalla ja opettamalla kastelemaan. Saarnatun Sanan vastaanottaneita eli opetuslapsiksi tulleita eli seurakuntaan syntyneitä piti kastaa ja opettaa pitämään kaikki mitä Jeesus Kristus oli käskenyt heidän pitää.
      Lopun aikana eksyvät valitutkin, jos mahdollista. Olen viime aikoina esittänyt, että kuulun sellaisten erittäin harvojen ihmisten joukkoon maailmassa. En tiedä onko missään maassa nykyisin enempää kuin yksi valittu "aasi" johtamaan päinvastaiseen suuntaan kuin paavin seuraajat. Toki muitakin oikeaan suuntaan vetäjiä löytyy, mutta he ovat asian ymmärtäneet olematta raamatun valittu-termin mukainen valittu.

      Luopunut kirkollisuus, seurakunnasta kirkoksi muuttuminen tai maailman mukaan mukautuminen on sellaisen "seurakunnan" jäsenelle takuu päästä pedon haltuun, vihan aikaan. Huomaamatta herätysliikkeestä tulee sammutus- tai porttoliike, kun se veljeilee kuninkaiden kanssa vaikka vain "valtion kirkon" kautta.

      Esimerkiksi Harri Heino piti pahana varsinkin niitä kristillisiä lahkoja, jotka eivät suostu yhteistyöhän ev. lut. kirkon kanssa. Vaikkemme lahkoudukaan sama hyvä Heinon vastustama ominaisuus löytyy meiltä. Uskontojen uhrien tuki ry löytää parhaat lahkot sieltä, missä tosiasiassa on pahimpia kuten ortodoksi- ja ev.lut. kirkot, jotka jopa kirkkoon kuulumattomien yritysten rahoja ryöstävät valtion tuella.

      Raamatun mukaan seurakunnan eksyttäjät nousevat omasta joukosta ja he ovat väärää puhetta puhuvat miehet, Apt 20:30. "Omassa seurakunnassa" on mahdollista "nousta". Jumalan seurakunnassa kaikki ovat veljiä eikä kenelläkään ole mahdollisuutta nousta niskanpäälle, hallitsemaan toisia. Eri nimisten lahkojen johtajiksi nousevissa siis juuri on noita seurakunnan eksyttäjiä.

      Seurakunnat kokoontuvat kodeissa, ja jokaisella on jotakin annettavaa, eikä yksi aina ole äänessä kuten kirkkoherra. Täällä saavat ääntä pitää seurakuntalaiset kirkkojen ulkopuolelta, mutta jopa ev. lut. kirkon jäseniltä olen hyväksynyt tekstejä uutisiin ym. silloin, kun he sanovat Raamatun mukaista asiaa. Tekstini ovat usein evankeliumin saarnaamista, mihin ulkopuolisilla ei ole sananvaltaa vaan oikeus vastaanottaa uskoon tullen. Pääasiassa ovat tutkimusta ja ymmärryksen lisääntymistä edellyttävät profeetalliset selitykset, joihin monet pitkäänkään uskossa olleet eivät osaa tarjota rakentavaa aineistoa. Kiitos kaikista yrityksistä!

      Niinkuin Jumalan Sana osoittaa ja kuten 1979 alkaen kirjoittajakin on julistanut: "rauha" ylösottoineen tulee. Seurakunnan eksyttäjät vastustavat selvää Sanan ilmoitusta ylösotosta muistakin syistä kuin vain haluten olla tietämättömiä niistä asioista, minkä avulla ylösoton päivän lähestymisen näemme, mikä seurakunnan tuntomerkki on, Heb 10:25.

      Helluntaiherätys hylkää raamatunvastaisena harhaoppina erilaiset laskelmat... Ei ole odotettavissa, että helluntaikirkon opinmäärääjäksi itsensä ylentänyt saarnaaja peruisi väitteensä, minkä yhteydessä teki kirjoittajasta epäsuoran julkisen harhaoppistuomion. Kun paraskin kirkko kerran on jonkun pannaan julistanut, asiaa ei voida peruuttaa, ainakaan niin kuin se on tehty, julkisesti.

      Kateus on merkittävä tekijä ylösoton totuuden vastustamisessa. Vaikka tässä on ajoista tietämättömille osoitettu paljon enemmän, tapahtumienkin ennaltatietäminen, heillä vielä riittää rohkeutta vastustaa Jumalan selvää ja itse säätämillään tapahtumilla todistamaansa esittämääni totuutta. Mikä häpeä, että lapsenmielinen lastentarhanopettaja panee koko korkea-arvoisen papiston ja saarnaajat matalaksi osoittaen todeksi sen mitä väittää samalla osoittaen noiden, joiden Sanan selitys pitäisi hallita, olevan enemmän tai vähemmän itse harhassa.

      "Tällaista harhaoppia meidän seurakunnassamme". Harhaoppiseksi haukkumalla kuppikuntien jäseniä hallitaan. Haukkumisen kohde tietenkin kirjoittaja ja ne, jotka totuutta julistivat ei vain Evankeliumin ylösotosta vaan myös Jumalan seurakunnasta. Oli onni, että "harhaoppisena" pääsin "omasta" seurakunnasta.

      Jos lukija on uskonnollisen yhdistyksen jäsen niin vaikka se olisi paras yhdistys siihenkin kuuluminen on vaarallista taisteltaessa eksymistä vastaan. Kirkot eivät tiedä laittoman tulon yksityiskohdista eivätkä siten ole mielistyneet Jumalan Sanaan, Totuuteen, 2 Tess 2:1-12. Kaikki kirkot siis ovat eksyttäjiä ylösoton vuonna.

      Miksi pohditte vuosia kun Daniel 9:27 aloitus on TAPAHTUMA Antikristuksen ilmestyminen vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa! Ja kun he sanovat nyt on rauha ei hätää mitään, oik. rauha ja turvallisuus, silloin heidät yllättää tuho ja meidät pelastetaan tulevasta vihasta! Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/.

      • Anonyymi

        Katselin näitä Veijone sivustoja. Huomasin tämän: Israel ja iankaikkinen rakkaus. Vanha hyvä kirjanen , näin mainittiin.

        Omistan tämän: ISRAEL JA IANKAIKKINEN RAKKAUS. Lueskelin tätä lehtistä. Aiheesta Tuhatvuotinen valtakunta rauhanvaltakunta, jota Kristus hallitsee pyhiensä kanssa 1000 vuotta tämän maan päällä Jerusalemista käsin.

        Näin suuri osa eri uskonsuunnista uskoo, ja näin he julistavat. Suotakoon heille 1000 vuotinen rauhanvaltakunta maan päällä.

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa, ei täällä tuhoutuneen maan päällä. Taivaassa ei ole syntiä eikä kuolemaa oleva.

        Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katselin näitä Veijone sivustoja. Huomasin tämän: Israel ja iankaikkinen rakkaus. Vanha hyvä kirjanen , näin mainittiin.

        Omistan tämän: ISRAEL JA IANKAIKKINEN RAKKAUS. Lueskelin tätä lehtistä. Aiheesta Tuhatvuotinen valtakunta rauhanvaltakunta, jota Kristus hallitsee pyhiensä kanssa 1000 vuotta tämän maan päällä Jerusalemista käsin.

        Näin suuri osa eri uskonsuunnista uskoo, ja näin he julistavat. Suotakoon heille 1000 vuotinen rauhanvaltakunta maan päällä.

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa, ei täällä tuhoutuneen maan päällä. Taivaassa ei ole syntiä eikä kuolemaa oleva.

        Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---

        Jatkan vielä kun jäi pois tämä: KALERVO SYVÄNTÖ Israel ja iankaikkinen rakkaus.

        1234567---


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe