Avioeron peruminen

mummopupu

Kaikki alkoi niin olemattomasta.
What´s Up jäi miehellä auki kun hän matkusti kaukomaille. Pian sen kautta ja yleensä poikkeuksetta meidän tavallisten tallukoiden nukkumaan menon aikana alkoikin sadella vaikka minkälaista viestiä mielestäni naisilta vieraalla kielellä , joita lähdin pian tulkitsemaan googletranslaattorin kautta. Kävi niin, että siinä tulkitsin viestit ja samalla sallin itselleni lähentymisen ystävämme parturimiehen kanssa.
Yksi asia johti toiseen sitten kaiken lopuksi avioeroon. Ajatus eli omaa elämää; mies pois Suomesta, puhuu illat pitkät muiden naisten kanssa vaikka minulle sanonut jo hyvät yöt aikoja sitten. Myöhemmin mustasukkaisena kostin petoksella, koska miehen fokus oli miesten maailmassa ja rahan sampoamisessa ja minä koin naiseuteni loukkaantuneen, tulin kovin iloiseksi kaikesta saamastani huomiosta, mitä ikinä sainkaan, kuhan sain.
Oli platoonisesti marokkolainen mies ja sierraleonelainen, joista jälkimmäinen ystävyydestään mieheeni huolimatta alkoi minulle lirkutella ja myydä hierontaa luonaan, sen ostin ja sinne menin ja se myöhemmin toistui kerran samoissa viettelyksen merkeissä.
Suunnittelin että hänet sitten ylväästi, päättäväisesti ja todellakin lopullisesti käyn dumppaamassa tyylillä. Kolmas kerta toden sanoi. Tilasin taksin, joka oli sovittu taksi-isännän kanssa ja sipsutin hissille , jonne tuli anoen jäämään. Jätin antamatta sit aamulla piparia, kotona hymyilin silloin kuin hangon keksi. Hän jäi mua kaipaamaan, se ei jäänyt epäselväksi.
Mission complished !
Sierraleonelainen oppi ehkä jotain siitä, että kannattaako kerätä kokoelmansa kavereittensa naisia. Hän seurustelee, silti tuli ja sekaantui huomionkipeään naiseen joka olin ja vittu pilas meidän avioliiton. Sitäpaitsi petti uskovaista mormoonityttöystäväänsä, jonka kanssa on yhdessä ollut pitkään. Käry kävi meillä pettureilla kun mun linja oli jäänyt auki jonnekki miehen koneelle vuorostaan.
Mieheni sanoi minulle vihaavansa minua, jonka vuoksi laitoin eron vireille. Viha sanana oli liikaa ! Seksin hekumaan sotkin käsitteen "Rakkaus" . Vasta nyt kun hekuma vieraaseen on todellakin haihtunut tajuan mitä tarkoittaa RAKKAUS.
Uskomattominta on se, ettei meillä ollut riitaa, mutta puhumattomuutta ja ilottomuutta , mutta suurin puutteista oli kosketuksen puute.
Nyt kun aikaa on kulunut ja ollaan menty eteenpäin niinkuin mummo lumessa konsanaan, nään kaiken selvästi ja eihän meidän olisi koskaan pitänyt eroa ottaa. Sallia vapautta toisillemme. Minäkin olen perusmustasukkainen muija, ja aina kaiken nään että joku nyt viettelee mun miestä jne.
Tuotinko itse koko kaavan miettimällä jo lähtökohtaisesti väärin mun miehestä uskottomana koska ei huomannut minua, eikä antanut fyysistä rakkautta. Raha ja miesten maailma oli tärkeämpää.
Että olipa kerran juttu, joka on eletty. Avioeronko peruisin, ainakin sitä mietin nyt. Ötyä !

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

    Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
    Maailman menoa
    183
    3456
   2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

    Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
    Maailman menoa
    105
    874
   3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

    Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
    Maailman menoa
    102
    762
   4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

    Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
    Ikävä
    29
    503