Aihealueet

Listaukset

  Megir -kellot, kokemuksia?

  ostankiinasta

  Onko tietoa tai kokemuksia Megir merkkisistä kiinalaisista rannekelloista? Mallistossa on joitain hienon näköisiä malleja, tekisi mieli ostaa, mutta jos kello pysähtyykin ja lakkaa toimimasta heti kohta, niin menisi pari kymppiä hukkaan.

  Esimerkiksi täällä

  https://www.aliexpress.com/w/wholesale-.html?spm=2114.search0103.0.0.671e3914qpIHTo&initiative_id=AS_20190309000318&site=glo&brandValueIds=201447737&g=y&CatId=200214007

  17

  <50

   Vastaukset

   • Mitäs kuvittelisit tuon hintaisten kellojen olevan?

    • En perusta elämässä mitään muutakaan kuvitelmiin,vaan faktaan, kokemuksiin ja tietoon. Siispä en kellojenkaan ostamista. Siksi kysyinkin kokemuksia ja tietoa ko merkistä. Faktaa on se, että kiinalaiset ovat mm. kellojen valmistuksessa parantaneet laatua huimasti viimeisen 10 vuoden aikana.


    • Valitettavasti hinta peilaa laatuun todella selvästi. Miksi myydä hyvää halvalla ja halvalla ei pysty kunnollista tekemään kannattavasti. Ihan uutta asiaako?


    • ihanUusiNäkökulmako kirjoitti:

     Valitettavasti hinta peilaa laatuun todella selvästi. Miksi myydä hyvää halvalla ja halvalla ei pysty kunnollista tekemään kannattavasti. Ihan uutta asiaako?

     Seli seli setämies


    • Älä elä luuloissa ja uskossa, vaan ole realisti. No ehkä opit kun kasvat ja kokemuksesi lisääntyy, eikä koulutuskaan olisi pahitteeksi.


   • ite ostaisin noita 5 jos joku sopiva malli löytyis sit vois heittää roskiin ja vaihtaa jos lakkais toimimasta

   • Hyvälaatuisia kelloja ovat hintaansa nähden. Itsellä ollut n vuoden päivät. Hinta-laatusuhde erinomainen, parempi kuin millään muulla japanilaisella tai sveitsiläisellä kellomerkillä. Timex on seuraavaksi paras hinta-laatusuhteeltaan.

    • Juu, kun ostaa tarpeeksi halpaa rihkamaa ja se sattuu toimimaan hetken, niin se on loistava hintalaatusuhteeltaan. Mutta silti se on vain halpaa rihkamaa. Halpa kello voi tikittää useita vuosia, mutta se ei osoita laadusta mitään.


   • Todella hyvä kellomerkki ja itsellä ollut Megir jo pari vuotta käytössä, ei todellakaan ole mitään rihkamaa. Pätkii laadussa sveitsiläiset kellot mennen tullen.

    • Prolopoika, mene metsään takaisin.


    • Samaa mieltä tästä merkistä. Mallisto on vieläpä tyylikäs. Paljon paremman näköisiäkin kuin esim. sveitsiläiset räpellykset. Noita voi ostaa esim aliexpress.com sivustolta. Suosittelen!


    • Hinta/laatusuhde 7.2/5
     Vahva suositus!


   • Omistan mustalla kellotaululla varustetun neliskulmaisen Megirin. Kello on varsin tyylikäs ja massiivinen kuten asiaan kuuluu. Käyntitarkkuus on +3sek / 4viikkoa. Varsin hyvä suoritus Miyota-koneistolta.

   • Vahva suositus !
    Yleensäkin jos Kiinasta tilaa kellon niin kannattaa unohtaa kaikki muutaman euron hintaiset tai ilmaiset kellot. Ne ovat täyttä rihkamaa.
    Jos hinta pyörii parin kympin paikkeilla tai enemmän niin ovat jo hintaansa nähden yleensä tosi laadukkaita ja pysyvät hyvin ajassa, vaikkei uskoisi.
    Itsellä pari Megiriä ollut jo pidemmän aikaa ja toimivat hienosti :)

    • Hihii, juupa juu!


   • hyvä kellomerkki, mutta ei niin kestävä kuin prologue.

    • Ja toinen ahdistusviesti, hienoa.


   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    7980
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2880
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1515
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    997