Yle: vastuuton media ja häpeämätön mediavaikuttaja

Yleturha

37

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heikato

      totuutta ei saada aina persujuntin mieleiseksi

      • Varanotaari

        Ylen totuus on suvakin totuus.


      • kannattaalukeatarkemmin

        Kyseisessä uutisessa todetaan alempana: "Vähiten kannatusta saa maahanmuutto Lähi-idästä tai Afrikasta. Päinvastoin ENEMMISTÖN mielestä Suomen tulisi VÄHENTÄÄ maahanmuuttoa näiltä alueilta."
        Totuus on siis nimenomaan Perussuomalaisille mieleinen. Perussuomalaisethan eivät vastusta länsimaalaista maahanmuuttoa vaan nimenomaan Läh-idästä ja Afrikasta tulevaa, erityisesti turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten tuloa. Uutisesta kannattaa lukea muutakin kuin otsikko. Yle tietysti pistää otsikkoon sen, mikä sitä miellyttää.


    • Meilläkaikkihyvin

      Voi persuparkaa kun nyt kivistää sielua. Totuus ei aina persun mielen mukainen! Ahdistaako noin kovasti. Terveisiä monikulttuurisesta perheestä ja suvusta. Meillä menee hyvin.

      • Senkinmolo

        Kuinka paljon teidän monikulttuurinen perhe nauttii valtion tuesta muiden kustannuksella, kun maahanmuuton ja haittamaahanmuuton kustannukset on 3200000000€ vuodessa? Vapaamatkustajat toki ovat tyytyväisiä.


      • Duunissaollaan

        Ei yhtään. Kaikki töissä ja veronmaksajia. Paitsi yksi lapsi, joka adoptoitu.


      • Meilläkaikkihyvin
        Senkinmolo kirjoitti:

        Kuinka paljon teidän monikulttuurinen perhe nauttii valtion tuesta muiden kustannuksella, kun maahanmuuton ja haittamaahanmuuton kustannukset on 3200000000€ vuodessa? Vapaamatkustajat toki ovat tyytyväisiä.

        Meidän monikulttuurisessa perheessä ja suvussa me olemme jokainen Kelan tukien varassa. Vituttaako persupaskaa painaa niska limassa töitä kun rahaa saa helpommallakin?
        Meillä menee hyvin.


      • Olettemenestyjiä

        Onnittelun parasiiteille valinnasta.


      • Sotekaatui
        Duunissaollaan kirjoitti:

        Ei yhtään. Kaikki töissä ja veronmaksajia. Paitsi yksi lapsi, joka adoptoitu.

        Hyvä meininki. Entäs sexual emergency maistuuko?


      • kaikillesekopäille
        Meilläkaikkihyvin kirjoitti:

        Meidän monikulttuurisessa perheessä ja suvussa me olemme jokainen Kelan tukien varassa. Vituttaako persupaskaa painaa niska limassa töitä kun rahaa saa helpommallakin?
        Meillä menee hyvin.

        Näyttelijät ei ehkä vieläkään tunne yhtää persua ja sekös harmittaa mutta pidättäydy vaan omiesi parissa.
        Nyt kun perussuomalaiset tuli toiseksi suurimmaksi puolueeksi Suomessa, Krista ei tunne tätä Suomea omakseen.

        Hänelle on kuitenkin kelvannut vuosien varrella perussuomalaisten innoittamana esim. Putous-hahmoyyt, soijaa pukkaa sun muut. Hän ei tunne suomalaisia, mutta yrittää kovasti esittää heitä.
        https://www.vauva.fi/keskustelu/4449581/ketju/krista_kosonen_ei_tunne_ketaan_kuka_olisi_aanestanyt_persuja


    • älänuolaseennenkutippuu

      Tämän kyselyn tulos, jos se on esimerkiksi tarkoitushakuisen kysymyksenasettelun avulla, liian maahanmuuttomyönteinen kansan todelliseen mielipiteeseen verrattuna, on maahanmuuttovastaisten etu tulevissa eduskuntavaaleissa.

      Silloin moni puolue alkaa kalastella olettamiaan maahanmuuttomyönteisiä äänestäjiä, joiden luulee olevan enemmistönä kansasta, ja saa näin ollen huonon vaalituloksen. Ja PS kiittää.

      Esim. demarit voivat edellä mainitulla tavalla vielä mokata jo melkein plakkarissa olevan vaalivoittonsa, ja pääministerin paikan.

    • SeiskanReportteri

      Olen hieman huolissani ihmisten lukutaidosta ja etenkin luetun ymmärtämisestä.

      Tässä tutkimuksessa , kun sen vaivautuu edes hätäisesti selailemaan , tulee aivan selvästi esille mm. seuraavat seikat suomalaisten asenteesta:

      1)"Kysely: Maahanmuuttoa kannattaa useampi kuin vastustaa – tulijoiden alkuperällä ja perusteilla on väliä Opiskelijat ja EU-maista tulevat työntekijät toivotetaan tervetulleiksi, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita karsastetaan"

      2)"Enemmistö vähentäisi maahanmuuttoa Lähi-idästä ja Afrikasta"

      3)"Vastaajien asenne maahanmuuttajiin oli erilainen riippuen siitä, mistä ja millä perusteilla maahanmuuttajat saapuvat Suomeen. Yleisesti ottaen opiskelijat ja EU-maista tulevat työntekijät toivotetaan tervetulleiksi, kun taas pakolaisia ja turvapaikanhakijoita karsastetaan."

      4) "Sen sijaan puolet vastaajista olisi valmis vähentämään pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden sijoittumista kotiseuduilleen. Vain vajaa viidennes ottaisi heitä lisää."

      5)"Vähiten kannatusta saa maahanmuutto Lähi-idästä tai Afrikasta. Päinvastoin enemmistön mielestä Suomen tulisi vähentää maahanmuuttoa näiltä alueilta."

      - Mielestäni tästäkin kyselystä tulee varsin selvästi ilmi keskivertosuomalaisen mielipide maahanmuutosta. Työ ja opiskeluperäinen on erittäin OK ja tämä humanitäärinen maahanmuutto ei juuri kannatusta keräile suomalaisten keskuudessa. Ainoastaan jos joku lukee pelkät otsikot , niin hän voisi hieman johtua harhaan.

      Kysely vastaa myös aika hyvin omia ajatuksiani.

      • Yletietää

        Älä ole huolissasi sillä mitään ei ole tehtävissä otsikkolukemisten osalta Ylenkin hyvin tiedostamana vain otsikkojen merkitessä vaikuttamistarkoituksessa.


    • Koneinsinöörithävetkää

      Kaikki vihapuheet pois sillä Oulussa ei mitään nähtävää matujen rotuaarihengailun osalta.

    • qåaäzm

      Yle ei erotellut uutisessaan hyvää työperäistä maahanmuuttoa sekä haittamaahanmuuttoa toisistaan. Näillä on valovuoden ero. Jos kysytään kansalta, kannattaako se haittamaahanmuuttoa, vastustus on murskaava.

      • qåaäzm

        Vihreät hörhöt ja demarit toki kannattavat myöskin haittamaahanmuuttoa, koska eivät ole vastaankaan sitä millään tavalla nousseet.


      • qåaäzm kirjoitti:

        Vihreät hörhöt ja demarit toki kannattavat myöskin haittamaahanmuuttoa, koska eivät ole vastaankaan sitä millään tavalla nousseet.

        On se jotenkin ymmärrettävissä, koska nämä työllistävät tätä vihervassariporukkaa.Monta lepoisaa työpaikkaa missä arki ei rasita ja palkka on kohtuullinen sekä tilipäivä aina varma.


    • suvakkilutka

      Persupellet ovat itse häpeämättömän tyhmiä ja kateellisia sosiaalipummeja.

      • Huomaathan

        Olet nimimerkkisi veroinen.
        Pahoitteluni imbesilliydestäsi.


    • YksiLensiYliHilseen

      Yleen uskoo vain ne, joille tietokone menee yli hilseen..

    • fns

      Matut vittuun.

    • Sairas.yhteiskunta

      Maahanmuuttajat raiskauksineen ja muine rikoksineen kuten kuinka kalliiksi tulevat, on vähän sama kun homot ja lesbot omalla aluellaan. Aiheita joista ei saa sanoa miten asia normaalin mielestä oikeasti on, ja mitä mieltä ihmiset yleensäkin on.

    • olettekotyytyväisiä

      Lastensairaalalle ei löytynyt rahaa mutta maahanmuutolle 3,2 miljardia ja sotehölmöilyyn paloi satoja miljoonia, hyvä nerkki ja piäministeri lakeijoineen.

      • Todella häpeällinen tämä lastensairaalan rahoitusepisodi.Veikkauksen tuotoista kyllä löytyy rahaa kaikenlaisille muslmientukiyhdistyksille ja muuhun huuhaa tasoiselle toiminnalle.


      • Hallitusturha

        Mikä oli Bernerin rooli ja miksi ei löytynyt rahaa tähän tarpeeseen, kuka on vastuussa?


    • Ylessäfriikkejä

      Kukaan itseään kunnioittava kansalainen ei nykyään myönnä olevansa ylessä töissä. Tämän takia kukaan ei tunne ketään yleläistä, tämä on realiteetti ja mokutuksesta seurausta.

    • niinpähäntaas

      Niinpä. Maahanmuuttoinstituutin tilastoista selviää hyvin, että meitä suomalaisia muutti pelkästään lähinaapuriimme Ruotsiin heti sotien jälkeen aina tähän päivään noin 620.000. Kaikenkaikkiaan tilastoinnin alusta asti meitä muuttanut eri maihin noin 1.4 miljoonaa.

      Muistan itsekin Ruotsiin muuttaneena ja sieltä palanneena, ruotsinkielen taitoisena, lukeneeni silloin, ettei meidän suomalaisten sinne muuttaminen saanut ruotsalaisten keskuudessa kovin suuria kannatuslukuja. Olimmehan kielellisesti ja kulttuurisesti kovin erilaisia. Ennakkoluulot meitä kohtaan olivat todella kovat. Jäimme lisäksi eristyksiin omiin piireihimme. Käsittääkseni tämä ennakkoluuloisuus jatkuu vieläkin.

      • Puppua.juttusi

        Et ole ahkerasta trollaamisesta huolimatta koskaan Ruotsissa ollutkaan.
        Vihervassariagendasi pönkittämiseksi toistellut samaa tarinaa vuosia vain.
        Tuntuuko vanne noin kireältä jo 400.000- jargonin pakkotoistelijana?


    • koittakaaryhdistäytyä

      Yle osoitti omalla uutisoinnillaan televisiolähetyksessään manipulaation laadun, vain otsikko tuotiin esiin mutta ei muuta aiheeseen liittyvää.

    • Kannattaisi lukea huolella kyselyn tulokset, koska kyselyssä oli monta eri kysymystä. Erikseen kysyttiin työperäisestä maahanmuutosta millä oli vähiten vastustusta.Lähes puolet kyselyyn vastaajista vastusti haittamaahanmuuttoa ja vastustus nousi varsinkin lähi-idästä ja afrikasta tulevien pakolaisten kohdalla yli 50%:n.

      • Törkeääjournalismia

        Ongelma on se että Yle uutisoi oikeasti vain maahanmuuttomyönteisiä olevan enemmän kuin maahanmuuttovastaisia. Todellista sisältöä ei uutislähetyksessä edes mainittu.


      • Törkeääjournalismia kirjoitti:

        Ongelma on se että Yle uutisoi oikeasti vain maahanmuuttomyönteisiä olevan enemmän kuin maahanmuuttovastaisia. Todellista sisältöä ei uutislähetyksessä edes mainittu.

        Muistaakseni aamulla (lauantai) ylen teksti-tv:eellä oli laajempi juttu, tosin ne poistuu aika nopeasti, kun toimittuksessa joku poliittinen toimittaja huomaa, että sitä voi tulkita väärin heidän ajatusmaailman vastaisesti.


      • HäpeällinenYLE

        Tässä todistusaineisto ennenkuin poistavat TÖRKEÄN mediavaikuttamisen:
        https://areena.yle.fi/1-455951
        Alkaen n. 1:18.
        Yle:
        47% suomalaisista suhtautuu maahanmuuttuun myönteisesti.
        41% suhtautuu maahanmuuttoon kielteisesti.
        MITÄÄN TAUSTOJA MUUTA OLEELLISTA AINEISTOA ei esitetä.


      • HäpeällinenYLE kirjoitti:

        Tässä todistusaineisto ennenkuin poistavat TÖRKEÄN mediavaikuttamisen:
        https://areena.yle.fi/1-455951
        Alkaen n. 1:18.
        Yle:
        47% suomalaisista suhtautuu maahanmuuttuun myönteisesti.
        41% suhtautuu maahanmuuttoon kielteisesti.
        MITÄÄN TAUSTOJA MUUTA OLEELLISTA AINEISTOA ei esitetä.

        Eihän tuossa ole, kuin murto-osa siitä uutisoinnista.Eli tyypillinen osatotuus.Ylen teksti- tv:ssä oli kattava otos suomalaisten mielipiteistä lauantai aamuna.


    • EnIkinäÄänestäPunaVihreä

      Eikös yleläiset ole kaikki vasemmistolaisia ja pahimmat vielä vihervasemmistolaisia ?

      Mikäli näin on asia edelleenkin on tämäkin otsikointi varsin ymmärrettävää , sillä yleiseurooppalaisissa tutkimuksissa on havaittu ,että mamuäänestäjät ovat taipuvaisia antamaan äänensä nimenomaan vasemmisto- ja vihreille ehdokkaille, joten tuotakin taustaa vasten tämä otsikointi on täysin ymmärrettävää.

      • qåaäzm

        On kuvottavaa että maassa jossa vähintään toinen puoli väestöstä on oikeistolaista ajattelultaan, täällä saa mällätä täysin punavihreä yle. Kuinka tämän sallitaan tapahtuvan? Yksi aate saa manipuloida koko kansaa. Törkeää.


    • Maahanmuuttoa toitotetaan kaikista ns. virallisista lähteistä, mutta taitaa tämä maan halpatyömarkkinat kiinnostaa varsinaista työvoimaa yhä vähemmän.
      Alkaa Virokin jo mennä ohi suomen tarjousten, virolaiset perääntyvät jo takaisin omille kotikonnuilleen.
      Mutta Viro nyt onkin manner-europpaa, joten tämä periferia jää ainoastaan näiden verovaroin tuettujen ja elätettävien "uusyrittäjien" varaan, joita ek peräänkuuluttaa liki päivittäin.
      Ja entä sitten kun nämä yritteliäisyytensä osoittavat, niin johan poliisi puuttuu siihenkin, kuten nyt espoossa ilmenneeseen huume- ja ase-kotiteollisuusbisnekseen.
      Millä tänne kuvitellaan kenenkään oikeasti työhön hakeutuvan enää tulevan, kun maailmalle on laajasti tiedotettu, kuinka hyvä sosiaaliturva meilä on ihan kansainvälisillä sopimuksilla taattu, eikä tarvitse muuta tehdä, kuin asettua taloksi.
      Joillain parturi tai pizza-bisneksillä ei ole minkäänlaista taloudellista arvoa muille, kuin näiden yrittäjien sukulaisille, joille ehkä voidaan rahaa lähettää, niiden tuotto tälle yhteiskunnalle on vain negatiivista.
      Jos ne kannattaisivat, niin kyllä sitä hommaa löytyisi suomalaisia taatusti ihan omasta takaa tekemään. mutta suomalaisia yrittäjiä ei tueta verovapauksilla eikä taatulla toimeentulolla tuloksesta riippumatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      84
      3843
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      91
      3070
    3. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      65
      3023
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      43
      2415
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      88
      2202
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1797
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1786
    8. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      326
      1784
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      26
      1760
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      62
      1610
    Aihe