Suomen Seurakunta ilmoittaa !!!!!!!!

Suomen Seurakunnassa on päätetty yksimielisesti että me hyljämme harhaanjohtajat saatanan haltuun. ´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Steyr

      Onko sulla savis sun 'vintti' pimentyny aivan kokonaan, kun noin löperöitä aiheita suollat?

      Ja galluppeja galluppien perään, joissa ei ole mitään tolkkua missään asiassa..

      • Aivan kuin joku sussa sai raivarin ?


      • Et kait ole niistä joka harhaanjohtajat tekevät riivatuksi?


      • Sinivalko.fenno

        Ruotsissa jokin taho tahtoo tietää meistä.

        Niillä on Savis agenttina.

        Järjestö käyttää piilonimeä Suomen seurakunta.

        Jos näet männyn takaa kurkistelevan tyypin jolla leveälierinen stetson silmillä, isot viikset ja rintapinssi jossa amerikan tähtilippu, jos se lisäksi supisee outoja rannekelloonsa, se on ehkä Savis tai muu seurakuntalainen ottamassa selvää maastosta ja maanpettureista, Ruotsin saapuvia maajoukkoja varten.

        Viholliset, sinivalkoiset suomalaiset: luovutettava saatanan haltuun.


      • Steyr
        Savis kirjoitti:

        Aivan kuin joku sussa sai raivarin ?

        Otahan poju pami huuleen, että rauhotut..

        Ja se paina kertakaikkiaan mieleesi, ettet enää yritä tehdä meitsistä riivattua tai samankaltaista hömelöä niinkuin itse olet.


      • L_S

        Ikävä kyllä, sellainen suhtautuminen toisiin ihmisiin, on ihan todellisuutta uskovien keskuudessa. Ihminen joka käyttää sitä aseenaan, ei varmastikaan koe tekevänsä hengellistä väkivaltaa tai ymmärrä tekevänsä sitä.

        Olen kokenut uskovien paljon pyrkivän hallitsemaan, juurikin sillä, että toinen uskova esittää näkevänsä toisessa ihmisessä saatanan ja sanoo sen ja se usein ilmenee silloin kun joku jää alakynteen...


    • Kirjakääröt

      1Kor.5:5 Biblia (1776) Annetaan saatanan haltuun lihan kadotukseksi, että henki autuaaksi tulis Herra Jesuksen päivänä.

      • SananValossa

        Tällaiset Tuomitsemiset ovat jotenkin jälleenmuodissa lahkolaisten joukkioissa.

        Surullista, kun harrastavat Väärän Tuomion lausumisia, siitä pahimmiltaan seuraa, että Väärän Tuomion lausujat joutuvatkin ITSE KADOTUKSEEN!


      • kamalaaaa

        kirjakääröt siis harhajoukkojen päämies paikalla...


    • Onks Suomen Seurakunnalla ympärileikkaamoa?

      • JaSieläPuhutaSvenska

        Tuskin. Mutta pyöreä huone rukouskokouksia varten.


    • Hienoa että pilkkaatte !! Tulee siitä kautta tietoa että on astunut oikeassa suunnassa ja Herätys on tulossa ja istun oikeassa Pöydässä missä ette ole. Kiitos Herralle teistä !!

    • L_S

      Aloitukesi on sillä tavoin ärsyttävä, että kirjoitat koko seurakuntana, tuskin kukaan muu seurakuntalainen on antanut tiedotusvastuuta sinulle, eli se on vain yksittäisen ihmisen kirjoitus.

    • L_S

      Se on muuten aika hurjakin ajatus, että joku ihminen voi kokea, olevansa kaikessa tiedossa, täydelliseksi tullut eli toisinsanoen omaavansa tiedon avaimet kuten Jumala... se on yhtäkuin väittäisi itse olevansa Jeesus.

      Tätä ihmiselämää on sen verran tullut kuitenkin jo elettyä, että turhat luulot siitä, etteikö tekisi elämässään virheitä, on kadonneet.

    • Jobinpostia

      "Suomen Seurakunta ilmoittaa." Näin Patmos kirjoittaa, vaikka Patmos on lähetyssäätiö, eikä mikään Suomen seurakunta.

      • Saviksen.puolesta

        Siis onko tuo Saviksen edustama "seurakunta" Patmos??? 😶

        No, johan on Meller hankkinut puljulleen tiedottajan!

        Luultavasti Savis tekee siellä työtään kahvipalkalla. Tuo hyväsydäminen sielu.

        Tarjooko Lexa koskaan raukalle esmes viineripullaa?

        Vai syökö kaikki ite? ☹

        Kansanliike Saviksen puolesta!


    • Jopi48

      Patmos blogi 2.11.2013 Leo Meller: "Joka tuntee minut ja minun talouskäsitykseni, tietää, että raha on minulle suuresti pyhä." Mitä pitäisi ajatella, onko Melleri kaikkien aikojen huijari?

      • Leoveljestä tulisi hyvä valtiovarainministeri.


    • Pieni.poika

      VOI SAVIS PARKAA.

    • Totta.voi.sitä.parkaa

      Vinttikamarissa ei ole kaikki järjestyksessä.

    • TääOnLiianJulmaa

      Alan nyt tajuta tuota Savisen pakkomiellettä "herätystä" kohtaan...

      Savis-parka. Paljonko olet syytänyt rahaa "ihan pian alkavan herätyksen" hyväksi? Menikö isoisän talo, metsät ja traktorit? Eikä vieläkään näy herätystä?

      Voi Luoja! 😣

    • Pilkkaajillekyytiä

      2.  Tim.3:1-.  MUTTA  TIEDÄ  SE,  ETTÄ  VIIMEISINÄ   PÄIVINÄ   ON TULEVA VAIKEITA  AIKOJA.
      2.  ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailioota, ylpeitä herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiitämättömiä, epähuskaita,
      3.  rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
      4.  pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia:
      5.  heissä on jumalisuuden ulkokuori,  mutta he kieltävät sen voiman.  Senkaltaisia karta.
      2.tim.3:7-9.16-17.  Jotka  aina on opetusta ottamassa,  eivätkä  koskaan voi päästä  totuuden  tuntemiseen.
      8.   Ja  niinkuin  Jannes  ja Jambres  vastustivat  Moosesta,  niin nuokin vastustavat  totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet  ihmiset, jotka eivät uskonkoetusta  kestä.
      9.  Mutta  he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä  on käyvä ilmeiseksi kaikkille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.
      16.  Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt  Jumalan Hengen vaikutuksesta, on  myös hyödyllinen  opetukseksi  nuhteeksi,  kasvatukseksi  vanhurskaudessa.
      17.  että  Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut .
      2.tim.4:3-4.22.  Sillä  aika tulee, jolloin  he eivät  kärsi tervettä  oppia, vaan omien himojensa mukaan  korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
      4.  ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.
      22.  Herra  olkoon sinun henkesi kanssa. Armo olkoon teidän kanssanne.
      Tiit.1:10-11.16.   Sillä paljon on niskoitelevia, turhanpuhujia  ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikkattujen  joukossa;
      11. semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.
      16.  He väittävät  tuntevansa Jumalan,  mutta teoillaan  he hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia  ja tottelemattomia ja kaikkiin  hyviin tekoihin kelvottomia.
      Tiit.2:15.  Puhu tätä ja kehoita ja nuhtele  kaikkella  käskyvallalla. Älköö kukaan  sinua halveksiko.
      Tiit.3:10.  Harhaoppista  ihmistä  karta,  varoittuasi  häntä kerran tai kahdesti.
      2.Pie.2:1. Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään  turmiollisia, harhaoppeja, kieltävätpä  Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
      2.Pie.2:14-15.19.  heidän silmänsä ovat täynä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä;  he viekottelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen hajaantunut sydän

      • Peukalo siitä kommentista.


    • harriveijonen

      VIIMEINEN
      SUURI HERÄTYS
      SIDOTTU YLÖSOTON AJAN ENNALTATIETÄMISEEN
      Haulla uutuuskirjat löytyi myös Kuva ja Sanan uutuudet. Päällimmäisenä Teijo-Kalevi Lusan teos "Ehtoosade". "MILLOIN MYÖHÄISSADE LANKEAA? Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys! Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa.."
      Valitettavasti Raamatun opetusta asiasta ei löydä Teijo Lusankaan kirjasta vaan pitää katsoa mitä Harri Veijosen "Suomimorsian" sanoo. Sitähän voimme lukeakin maksutta netissä päivittäin osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/.

      EHTOOSADE mitä Raamattu ja Harri Veijonen jo vuodesta 1986 alkaen ennustaa on ehdollinen sikäli, että se ei tavoita lainkaan Teijo Lusaa, Leo Melleriä eikä useimpia tämän Harri Veijosen tekstinkään lukijoita, koska he eivät usko sitä että seurakunnan ylösotto ennaltatiedetään juuri niin tarkasti kuin Harri Veijonen on opettanut. Viimeinen suuri herätys tavoittaa vain ja ainostaan ne henkilöt, jotka uskovat seurakunnan ylösotosta niinkuin Harri Veijonen kirjoitti!

      Islam - ystävä vai vihollinen. Ajanteos Oy:n Pekka Sartolan uutuuskirja. Ystävä sikälikin, että se tässä palvelee termillä vihollinen kuin Islam ikään käsittäen KAIKKI ne henkilöt, jotka eivät ole Harri Veijosen opetuksen ystäviä. Niinkuin sanottu jo vuoden 1986 kirjani liitteessä, "Viimeiset tapahtumat armotalouskaudessa", suuri lyhyt herätys on ylösoton edellä. Sellainen suuri herätys EI OLE MAHDOLLINEN MISSÄÄN, missä ei tiedetä seurakunnan ylösoton tulevan kohta Jerusalemin valerauhan vahvistamisen jälkeen! Suuri lyhyt hysteerinen herätys kuin tuhatluvun vaihteessa, mutta tällä kertaa se ei ollut turha vaan koitui siinä mukana olleiden pelastukseksi. Kaikkien niiden, JOTKA TIESIVÄT YLÖSOTON AJAN valerauhan vahvistamisen jälkeen ja siksi olivat hysteerisesti heränneitä viimeisellä hetkellä! Ja KAIKKI Mauno Viinikkalat sun muut muka herätyssaarnaajat olivat, eivät ainoastaan HERÄTYKSEN ULKOPUOLELLA vaan seurakunnan eksyttäjiä ylösoton vuonna ja SUURIMMAT SUURIMMAN HERÄTYKSEN ESTÄJÄT! Kakki he ns. kristityt seurakuntaan nähden PAHEMPIA KUIN YKSIKÄÄN MUSLIMI! Kristitty. Ystävä vai vihollinen?!
      Seurakuntalainen -lehti 26. 8. 2006 * http://wwnet.fi/users/veijone/

      • Savikselle

        Että tällaisiakin saarnamiehiä vieläkin on. Neuvoisin herkkäuskoisia ja -sieluisia pysymään tällaisista HYVIN kaukana.

        Voin kuvitella "elävässä elämässä", minkälainen pyörremyrsky voi syntyä, kun tämänkaltainen, Yksi Ainoa Ja Oikea Herran Profeetta Ja Tietäjä Ja Te Muut Ette Tiedä Mitään, ilmaantuisi ovesta keskelle seurakunnan herkkää lauluhetkeä. Virret seis ja nyt kuuntelette!

        Eikai Savis ole tällaisten uhri? Ei ihme, jos tällaisessa komennossa alkaa herkällä sielulla yläkerta visertää ja hän alkaa hädissään toistaa "opettajansa" sanoja: "Tulee iso herätys. IltaRANKKAsade! Iso osa maailmaa kääntyy uskomaan MEIDÄN JOHTAJAA! Me täällä tiedetään. Annetaan kymmenykset niinku meidän herra ja johtaja käskee! Te muut ette ole mitään. Olette vain Saatanan asialla! Näin sanoo Meidän Pastori, joka tietää ja jolle Herra on näin puhunut! Kalluppi: Pääseekö ilman kymmenyksiä Taivaaseen? Kyllä tai ei? Voiko pelastua jos eroaa Oikeasta Seurakunnasta? Kyllä tai ei?"

        Savis-kulta. Ihan totta. Me jotkut olemme ilmeisesti käsittäneet sinut väärin. Ala elää omaa elämääsi. Jätä kaikenlaiset lahkot. Eivät ne pelasta sinua, vaan ovat jo kadottaneet! Olet kadottanut oman elämäsi Jeesuksen kanssa. Joutunut, Jeesuksen sijasta, ulkopuolisten ihmisten, myös lahkojohtajien orjaksi, keitä sitten lienevätkin (kirjoitan tuossa edellä yleisesti, en välttämättä nimeämällä ketään erityisesti).

        Jeesus on sinun Herrasi, Savis! Olet vilpitön uskova, mutta aivan selvästi uskonnollisten rikollisten käsiin joutunut, ehkä jo aivan nuoruudestasi asti. Ei noin selvää jälkeä tee kuin elinikäinen manipulointi ja syyllistäminen.

        Jeesus tuli vapauttamaan orjat kahleistaan. Jos uskot Jeesukseen, jätä kaikki muut "herrat" elämässäsi, älä salli heidän enempää ottaa herruutta sinun omassa, ainutkertaisessa elämässäsi, jonka he henkisellä ja hengellisellä tasolla ovat jo pahoinpidelleet, lähes murhanneet.

        Ala ajatella itse ja päättämään itse omasta elämästäsi. Lopeta gallupit, vaikka ymmärrämmekin nyt niiden tarkoituksen. Osaat kuitenkin itsekin vastata niihin, kunhan vain uskallat! Haet apua. Nyt saat sitä. Tartu käteen ja nouse ylös lattianraosta!


    • Yöherätys

      Älkää antako rahaa.

    • Kirjakääröt

      Aam.9:13 Biblia (1776) Katso, se aika tulee, sanoo Herra, että yhtä haavaa kynnetään ja niitetään, ja yhtä haavaa viinamarjat sotkutaan, ja kylvetään, ja vuoret makiaa viinaa tihkuvat, ja kaikki mäen ovat hedelmälliset. Jooel.3:18

    • >>> Tulee siitä kautta tietoa että on astunut oikeassa suunnassa ja Herätys on tulossa ja istun oikeassa Pöydässä missä ette ole.

      Savis, herätystä ei tule ennen kuin uskovat heräävät.

      • Steyr

        Savis ei ole ymmärtänyt eikä edes halua ymmärtää tätä tosiasiaa, että se paljon puhuttu herätys alkaa aivan ensisijaisesti seurakunnasta, joka on taantunut ja jopa vieraantunut Jeesuksesta.
        Ja kun seurakunta aivan tosissaan herää, niin se Jumalan aittoihin viljaa kerää Jumalan elopelloilta.


      • Jos olisit Jumalan Henki niin tietäisit että Oikea Herätys ei tulee ennen kuin Uskovat rukoilee Hengessä Ja Totuudessa Joelin 2 muka. Tai Uskova mutta uhrata täytyis siihen rukoukseen.


      • Savis kirjoitti:

        Jos olisit Jumalan Henki niin tietäisit että Oikea Herätys ei tulee ennen kuin Uskovat rukoilee Hengessä Ja Totuudessa Joelin 2 muka. Tai Uskova mutta uhrata täytyis siihen rukoukseen.

        Savis, nukkuessa ei voi rukoilla. Ensin täytyy herätä todellisuuteen.


      • Sekö on sinun mielestä se Oikea Herätys joka pitää tulla?


      • Savis kirjoitti:

        Sekö on sinun mielestä se Oikea Herätys joka pitää tulla?

        Savis, et kai sinä oikeasti luullut, että lankeaisin läpinäkyvään ansaan. Saadakseen oikeat vastaukset pitää kysyä oikeat kysymykset.


    • RiistäjienRuoskaaVastaan

      Mihis Savis katosi? 🤔

      Tuliko "ylhäältä" käsky (enkä tarkoita Isä Jumalaa), että nyt et kirjoita sanaakaan foorumille, ettei Herran työ ja herätys vaarantuisi?

      Niin ja Savis, voisitko tehdä vähän ylitöitä ja viedä niitä kotiisikin, on niin paljon hoidettavaa Herran Elopellolla ja mulla on tärkeä kokous Buenos Airesissa ylihuomenna, kone lähtee illalla. Olen kolme viikkoa pois, on töitä myös Havaiilla, Herra johdattaa työmme Havaiin juutalaisten luokse.

      Meillä on nyt tiukka tilanne firmassa, täytyy tinkiä palkoissa ja kuluissa, ymmärrät kyllä, mutta Herra kerran Taivaassa maksaa sinulle kaiken! Haleluuja! Ameen!

      Savis! Missä oot? Älä pelkää! Siunausta sinulle. 🙂 Herra on orpojen ja vähäosaisten auttaja.

      Mutta rikkaat porhot, köyhien riistäjät, paistuvat kerran Helvetin tulessa!

    • Suomen Seurakunta ottaa eroon niistä jotka eivät halua Puhdistua ja Pyhittyä ! Ja uuden aloituksen täytyy tehdä !

      • SeurakunnanYstävä

        Kiitos viestistäsi. 🐇

        Huomaan, että voit sentään entiseen tapaasi, joten voin nukkua yöni rauhallisesti.

        Laila tov! (Hepreaksi "Hyvää yötä"!) 🌖🌟


      • Kyllä !! Ja siitä kiitetään Jumala yhdessä !! Nuku siunattu yö siunattu kun olet !


    • miettikääs.Sanaa

      Kuis se pystyy Suomen seurakunta päättää jotain, kun se on karsittu jo Jerusalemin kokouksen perusteella ulos Apostolisesta seurakunnasta, sen pakanuuden tähden.
      Kun on itse harhassa, niin harhainenko sitten harhassaan esittää jotain omistavansa.
      Aivan ihmeellisiä päätöksiä.
      Palatkaa ensin Apostolisen Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan lähteille, ymmärtäkää, missä teidän Abrahamilainen usko pitäisi elää ja puhukaa vasta sitten harhaanjohtamisista.
      Sitä ennen puhutte tuuleen.

      • Lue ensin mistä Suomen Seurakunta koostuu niin ymmärrät. Teinhän minä siitä kirjoitusvirheineen ilmoitus.


    • ppåppppåpp

      Kaikki vauvakastajat pitää hyljätä Saatanan haltuun.

      • Vauvojen.puolesta

        Kylläpäs sinä vihaat vauvoja. "Vauvat Helvettiin!"

        Jeesus taas sanoi: "Sallikaa lasten tulla Minun tyköni, sillä sen kaltaisten on Taivasten Valtakunta."

        Toivottavasti tunnollasi ei ole montaa vauvamurhaa, yksikin on tietysti liikaa. Pitäisikö laittaa ruumiskoirat nuuhkimaan takapihaasi? Niin lapsivihaa on viestisi täynnä.

        Autuaita ovat vauvakastajat.


      • Vauvojen.puolesta kirjoitti:

        Kylläpäs sinä vihaat vauvoja. "Vauvat Helvettiin!"

        Jeesus taas sanoi: "Sallikaa lasten tulla Minun tyköni, sillä sen kaltaisten on Taivasten Valtakunta."

        Toivottavasti tunnollasi ei ole montaa vauvamurhaa, yksikin on tietysti liikaa. Pitäisikö laittaa ruumiskoirat nuuhkimaan takapihaasi? Niin lapsivihaa on viestisi täynnä.

        Autuaita ovat vauvakastajat.

        Miten merkillinen logiikka pitää olla, jos oletetaan Jumalan heittävän vauvan helvettiin sen takia, ettei hänelle ole tehty jotain, mihin hän ei ole voinut itse mitään vaikuttaa? Suorastaan sairasta.


      • Kristitty.luth
        Tipale kirjoitti:

        Miten merkillinen logiikka pitää olla, jos oletetaan Jumalan heittävän vauvan helvettiin sen takia, ettei hänelle ole tehty jotain, mihin hän ei ole voinut itse mitään vaikuttaa? Suorastaan sairasta.

        Teillä taas on logiikkanne heittää vauvakastajat Helvettiin.

        "Kaikki vauvakastajat pitää hyljätä Saatanan haltuun."

        Te ette mistään muusta osaa puhua kuin nimitellä toisen uskontokunnan henkilöitä, Jumalan papistoa.


      • Kristitty.luth kirjoitti:

        Teillä taas on logiikkanne heittää vauvakastajat Helvettiin.

        "Kaikki vauvakastajat pitää hyljätä Saatanan haltuun."

        Te ette mistään muusta osaa puhua kuin nimitellä toisen uskontokunnan henkilöitä, Jumalan papistoa.

        Luuletko, että kovinkin suuri osa vapaiden suuntien uskovista on noin hullua mieltä? Seurakuntaamme kuuluva, eläkkeellä oleva pastori oli mm.joskus leikkisästi todennut luterilaiselle papile jotenkin siihen tapaan, että "uskon kyllä laosikasteenkin olevan siunaukseksi, Kasta sinä heidät silloin, minä kastan sitten, kun tulevat uskoon." Kyseinen pastori on ehkä sydämellisin ihminen, jonka tunnen (samoin vaimonsa). Sanoo aina kavahtaneensa kovanluonteisia ihmisiä, olivat sitten uskovaisia tai eivät.


    • Hahhahhaa

      Yksimielinen päätös, jonka savis on ihan yksin päättänyt.

      • Yhdistämässä kaikki..


    • "Suomen Seurakunnan" on helppo tehdä yksimielisiä päätöksiä kun ei ole muita jäseniä kuin savis.
      :D

      • OllaanKilttejäSavikselle

        Savis katosi toviksi muutamapäivä sitten ja huolestuin jo että seurakunta on murhannut hänet liian rohkeana toisinajattelijana herransanimessä, mutta sieltähän hän taas ilmaantui entisenä Saviksena. 😊

        Nyt on oltava hänelle hyvin kilttejä. Pistin vähän leikiksi muutama päivä sitten. Onneksi Savis-veljemme kesti koetuksen pystypäin.


      • Mä tykkään kun yritätte olla kilttejä.. : ) : ) : ) : )


    • Mitä > 2. Kor. 6:15
      Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?

    • Täysinahdasta

      Hyvähyvä, Jeesus yksin rakastaa niitä.

    • Kirjakääröt

      1Kor.10:21 Biblia (1776) Ette taida Herran kalkkia juoda ja perkeleiden kalkkia. Ette taida osalliset olla Herran pöydästä ja perkeleiden pöydästä.

    • hyljämme

      Onko tämä savis pakolainen, vai mistä tuo kielen osaamattomuus tulee?
      Ei kovin mukavaa luettavaa, kun uhotaan huonolla suomella. Siinä asia jää kakkoseksi.

      • Ei.tietoo

        En tiedä, mutta mahd. joko suomenruotsalainen tai ruotsinsuomalainen.


    • Jopi48

      1Moos.4:12 Kun maata viljelet, ei se ole enää sinulle satoansa antava; kulkija ja pakolainen pitää sinun oleman maan päällä.

    • Onko alettu tarjoa eri ylösnousemus henki sen varalla ettei Pyhä Henki voi nosta syntinen Taivaaseen kun Hän ei voi likaista itseä? Mitä belair on tekemistä ylösoton kanssa?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jes! Miljoonat diesel-autot joutumassa ajokieltoon

      Erittäin hyvä ilmastouutinen! https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/a1277257-1244-4700-9bd7-399ef4d4313c "Tuo ajokiel
      Maailman menoa
      378
      4272
    2. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      16
      1176
    3. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      168
      1106
    4. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      190
      1003
    5. Makea kysymys

      Tiedätkö onko kaivattusi perso makealle? 😋
      Ikävä
      90
      937
    6. Odotan että eroat

      Sitten vasta meidän suhde voisi alkaa. En halua mihinkään pettämiskuvioihin mukaan. Sun pitäis siis ottaa riski, että jä
      Ikävä
      40
      932
    7. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      120
      876
    8. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      71
      821
    9. Maailmankaikkeuden synty

      Universumi syntyi reilut 14 miljardia vuotta sitten ns alkuräjähdyksessä. Aluksi laajentuminen tapahtui jopa valoa nopea
      Luterilaisuus
      185
      821
    10. Ei siitä pääse yli eikä

      ympäri, että tunsin sinua kohtaan niin paljon ja aidosti, ettei siitä palaudu tutuin konstein. Jos vaikka aloitan siitä
      Tunteet
      50
      784
    Aihe