Seksi muiden kanssa juuri ennen suhteen alkua

goooods

Ollaan seurusteltu nyt jotain 3 kuukautta. Joskus vielä tapailuvaiheessa ennen kuin olimme sopineet varsinaisesta seurustelusta, mutta jolloin olimme jo kuitenkin todella paljon tekemisissä, nykyinen tyttöystäväni oli yötä erään toisen tyypin luona. Tuona kyseisenä iltanakin olimme todella paljon yhteydessä. Illan kulusta ja viesteistä kuitenkin aloin epäileen, että yöpyminen ei ollut pelkkä kaverillinen yöpyminen. Hän vakuutteli silloin, että mitään ei ollut tapahtunut ja että voin olla huoletta. Häntä myös ärsytti se, että en luottanut häneen. Olimme tuolloin myös sopineet jo aiemmin, että hän tulee seuraavana päivänä pidemmäksi aikaa mun luo. Painoin silloin ajatukseni alas ja ajattelin, että ihastus ja rakkaus sai mut ajattelemaan pahinta. Juttelimme asian läpi ja annoin olla. Tapahtuma unohtui ja jäi pois.

Nyt viikonloppuna sitten tyttöystävä halusi puhdistaa omaatuntoaan ja kertoi, että tuona kyseisenä viikonloppuna asiat ei ihan mennytkään niin kuin hän oli sanonut vaan niinkuin olin epäillyt ja pelännyt. Yritin olla asiassa fiksu ja ajatella, että menneet on menneitä ja että emmehän me edes virallisesti seurustelleet silloin. Asia aaltoili mielessäni. Välillä sitä en edes miettinyt ja jos se oli mielessä niin pystyin suhtautuun siihen neutraalisti ja jollai tapaa hyväksyvästi. Välillä sitten taas se oli mielessä todella vahvasti ja aiheuttaa suurta pettymystä ja jotain inhon tapaista tyttöystävääni kohtaan. Ollaan juteltu asiasta tyttöystävän kanssa muutamia kertoja. Hän vakuuttelee, että tuon tapauksen jälkeen ei tapahtunut enää mitään ja ettei hän enää tekisi niin. Ja uskon häntä. En epäile, että hän vielä menisi mitään tuollaista tekemään. Silti tuo tapaus häiritsee mielessä välillä tosi paljonkin. Miten tässä pitäisi edetä?

7

<50

  Vastaukset

  • Kysy häneltä kuinka hän hyvittää sinulle valehtelun? Itse tapahtunutta ei saa muutettua muuksi joten sen kanssa pitää elää. Jos hänen mielestään ei ole tarvetta millekään hyvitykselle, kertoo se, että hän aikoo edelleen antaa muillekin mahdollisuuden.

   • Ja mitenkähän sinä -sopeutumista- hyvittäisit kyseisen valehtelun?
    Pitääkö naisen antaa pimpsaa nyt vaikka viis kertaa päivässä jos ap niin haluaa?
    Vai pitääkö sen suostua esim. seksissä johonkin sellaiseen hommaan josta se itse ei tykkää ja jota se ei haluu?
    Vai maksaako se aloittajalle tonnin tai kaksi vai kymppitonnin rahassa siitä että ap unohtaa jutun?
    Tekeekö nainen kuukauden ajan kaikki kotityöt, vai miten sä aattelit, että asia on hyvitetty?


   • Mielikuvitusta puuttuu, jos ei itse keksi. Sanat eli anteeksipyyntö kuitenkin on niin halpaa, etten itse sellaista pelkästään noteeraa.


  • Kannattaa varmaan todeta kumppanille, ettei jatkossa pysty täysin luottamaan toiseen, koska tietää hänen pystyvän valehteluun. Niinhän asia onkin.. Aika näyttää palautuuko täydellinen luottamus toiseen.

  • Se noiden miesten kanssa kuten leipomisesssa, suolaa ja sokeria pitäis olla tasapainossa. Jos toista lisää niin toistakin pitää lisätä.

   • Vuosia sitten itselläni oli samanlainen tilanne. Seurustelimme noin 3 kk, kun mies sanoi että hänellä on vähän huono omatunto ja hän haluaa kertoa minulle ettei ole ollut täysin rehellinen. Aloittaessaan seurustelun kanssani, hän oli kuukautta myöhemmin tutustunut ravintolassa yksinhuoltajanaiseen. Koska heillä oli sama harvinainen uskonto, mies oli lupautunut järjestämään lapselle uskonnonopetuksen. Ravintolasta oli päädytty "keskustelemaan "naisen kotiin ja siitä sitten oli asiat edenneet rakasteluun. Mies kertoi asian hymyillen kuin siinä ei olisi mitään ollut. Oli helpottanut kun oli kertonut asian julki. Kuukauden asia oli mielessäni, sitten tein ratkaisuni. Ero. En pystynyt luottamaan häneen enää, eikä tehtyä ei saanut enää tekemättömäksi .


  • Jos ei voi luottaa toiseen, niin se vain syö suhdetta jatkuvasti ja sua itseäsi myös. Oman itsensä vuoksi ei kannata jäädä suhteeseen, jos joutuu kyseenalaistamaan luottamustaan toista osapuolta kohtaan jatkuvasti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   216
   4110
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   146
   3101
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   113
   1131
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   33
   725