Naisilla on varaa valita netissä

jepajeejepajee

Olen laittanut merkille, että naisilla on varaa valita netissä. Vastauksia tulee ovista ja ikkunoista, joten esim. normaalin näköinen 45-vuotias nainen voi hakea seuraa 30-45 -vuotiaista miehistä.

Karu faktahan on se, että komea mies voi panna ja paneekin rumaakin naista, mutta ei missään nimessä alkaisi seurustelemaan. Netissä nainen sitten sekoaa, kun niitä vastauksia tulee ja paljon. Kuinkahan moni nainen ymmärtää sen, että hän saa seuraa, mutta se jää käytännössä panemiseksi. Siinä kohtaa, kun katsotaan seurusteluseuraa, niin miehiä ei enää olekaan.

Ja koska naiselta on lähtenyt suhteellisuuden taju suurista viestimääristä, niin hän ei osaa kelpuuttaa omantasoista miestä. Ihmettelee, kun kaikki on jotain pelimiehiä tai ei halua seurustella..onpa tämä vaikeaa..

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitinäppärä1

      joo, pano rulaa, ja pariutuminen on erijuttu!!

    • aina voi vaihtaa sukupuolen

      • sp_vaihdos_ei_toimi

        "aina voi vaihtaa sukupuolen" - VALHE !

        Todellista sukupuolta EI voi vaihtaa !

        Toki, jos vaihtoleikeistä tykkää, niin thaimaalaiset kirurgit ovat varsin taitavia tekemään sukupuolenvaihtoleikkauksia. Mutta jos mies leikkauttaa itsensä "naiseksi", siinähän pettää itseään!

        Sukupuolielimien ulkonäkö kyllä vaihtuu, ja rinnatkin saa - en tosin tiedä, tapahtuuko tämä rintojensuurennusleikkauksella, vai ruiskuttamalla mieskehoon naishormonia eli estrogeeniä - riittääkö pelkkä hormoni kasvattamaan rinnat? Aataminomena myös yleensä leikataan pois. Entä ääni? Jos sille ei tehdä mitään, syntyy outo olento, joka näyttää naiselta, mutta ääni on miehen !

        Ja sitten se tärkein: JOS heteromies teettää itselleen tuollaisen operaation, niin aivot eivät tuossa muutu miksikään - jos siis ennen operaatiota seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu naisiin, niin se kohdistuu naisiin myös operaation jälkeen !

        Lesbotyttöjä voit tietysti "transnaisena" (tuota nimeähän nämä miehet, jotka ovat leikkauttaneet itsensä "naiseksi", itsestään käyttävät) yrittää iskeä, vaan mahtaako lesbonainen hyväksyä kumppanikseen transnaisen aidon naisen sijasta ?

        Kehonsa voi tosiaan nykylääketieteen keinoin muokata mieleisekseen, mutta aivot eivät tässä muutu millään tavalla, ja aivoissahan seksuaalisuus "asuu".

        Väittäisin siis, että tuollainen leikkaus ei välttämättä ratkaise mitään ongelmaa.

        Transsukupuolisuus tuntuu nykyaikana olevan jotenkin "cool".

        Mutta - niissä tapauksissa, jossa joku leikkauksen läpikäynyt on pettynyt lopputulokseen - niistä ei pahemmin julkisuudessa huudella. On ilmeisesti myös niin, että jos joku haluaisi palauttaa takaisin alkuperäisen sukupuolen, niin transjärjestöt kääntävät sinulle tässä vaiheessa selkänsä - eikä niistä ole siis mitään apua tai iloa tuossa tilanteessa.

        Yksinäiselle miehelle ainoa kunnon ratkaisu on etsiä aasialainen vaimo. Helppoa tai varsinkaan halpaa sekään ei ole, mutta se on silti ainoa keino pelastua loppuelämän kestävältä yksinäisyydeltä, johon suomalaisten naisten asenne usein miehen kohdalla johtaa.

        Aina voi tietysti yrittää aloittaa Suomessa jo olevista ulkomaalaisista naisista, mutta mitenkään helppoja nuo tapaukset eivät ole. Voi olla, että esim. Suomessa jo oleva thaimaalainen nainen ei ole sen innokkaampi kanssasi suhteesen kuin suomalainenkaan nainen.

        Itse olen tavannut yhden Suomessa jo olevan thaimaalaisen naisen. Oli aivan järkyttävän ujo ja pelokas. n. 18-19v , oli Suomessa vierailulla tapaamassa isosiskoaan, jolla taas on suomalainen aviomies.


    • M32v

      Näinhän se on. Oon pelannut tinderiä monta vuotta ja tässä just aloin miettimään monta minun tasoista oon nähnyt. Ehkä yhden tai kaksi, vaikka oon nähnyt noin 20 naista. Mätsejä kyllä tulee paremman näköisiltä, mutta vaikee niitä on päästä näkemään. Okei, ehkä olisin päässy näkemään muutaman "parempi tasoisen" jos olisin nähny vaivaa ja ajanut naisen luokse. Tähän asti oon siis nähny naisia, jotka on olleet alempitasoisia.

      Kyllä ulkonäkö on naisille sellainen asia joka kääntää asetelmat. Välillä on kiva lukea naisten viestejä komeille miehille kun nainen on se joka kissa joka jahtaa:D

    • mies1978

      Itse en Tinderiä ole käyttänyt, mutta monia muita juttuja kyllä (esim. häppäri) ja ihmettelen jos useimmilla naisilla on oikeasti runsaudenpula miehistä, sen verran luotaantyöntävän näköisiä ovat monet (ehkä 80-90%) ulkomuodoltaan. Mutta ehkä sitten olen väärässä.

    • ahdistaa

      Mielestäni täysin oikea analyysi. Lisäisin vielä että naiset kuvittelevat maailman muuttuneen jonkin sivuston tai sovelluksen myötä. Yhtäkkiä heillä onkin komeita ja karismaattisia miehiä "tarjolla". No, ehkä nämä ovat tarjolla seksin tai jonkin osuman tai flirtin tai vastaavan muodossa mutta ei se parisuhde synny sen helpommin kuin ennenkään. Eikä se synny juuri komeamman miehen kanssa kuin mitä oma ulkomuoto antaa myöten. Maailma on ennallaan vaikka jokin sovellus kuinka piippaisi ja muuta väittäisi.

    • MiesPuhuu

      Muuten samaa mieltä, mutta ei komea mies pane rumia naisia. Ei sen tarvitse. Komea mies (ulkonäkö 9 tai 10) saa esim. tinderissä aloitusviestejä naisilta (ulkonäkö 7, 8, 9, 10)

    • samaa-mieltä

      Seurannut nettideittailua 5 vuotta ja todennut tämän olevan sellaista yksinäisiltä ujoilta ongelmaisilta rahan keruu kierrätys mämmi kauppaa missä liukas Luigi vetää aina sen pitemmän korren kuiskaamalla naisen korvaan jotain sievää hospoti kielellä.

    • liuipig

      Kuka on sanonut että naiset etsii muuta kuin panoa? Maksullinen seksi pitää saada suomessa lailliseksi ja helposti saatavaksi, että voi saada tarpeensa tyydytetyksi ilman rasittavaa riippaa sen seurauksena.

      • Joopajoooooo

        Ai että naiset käy vaan panemassa niiden alfojen luona? Mä en usko tuohon. Kyllä naiset haluaa komean alfauroon parisuhteeseen, vaikka ei olis lähelläkään miehen tasoa.


    • ainaväärinpäin

      Vähemmin koulutettu rehellisesti omat asiansa kertova sellaisena kuin ovat mies on automaattisesti tilastoväkivaltainen mustasukkainen naisten seuraa pelkäävä metsässä asuva runkkari eli tämä avoimesti lähestyvä kuuluu niihin seksiä deitillä tavalla jos toisella ruikuttaviin kössiköihin joille ei kannata vastata. Pitää olla kultaa hopea tarjottimella sitten naiselta asiallinen vastaus.

      • Seliina

        Kirjoitustaitokin saattaisi auttaa.


      • IISAKKIite
        Seliina kirjoitti:

        Kirjoitustaitokin saattaisi auttaa.

        Kirjoitustaito riittää ehkä aloitukseen mutta tapaamiseen se ei riitä. Eli pään siältö ei ole ollenkaan samassa arvossa kuin ulkonäkö. Vaan sitä ei myönnetä, syötetään jotain muuta selitykseksi.
        Mutta ei huolta erotilastot huolehtii asioiden korjaamisesta silti.
        Pitkiin suhteisiin yritetään kyllä löytää selitystä jos se ei onnistu itseltä ja totuus löytyy siis elovenasta,höh.


    • nirsojanaisia

      Sitten aina kuvallisille vastaus, joo joo ja lehmät lentää. Vaikka on kuvia ollut, harvalla tulee vastaus. Ei muissakaan deittisivustoilla, vaikkei viestejä niissä ole rajattu. Kohteliasta olis laittaa, että ei kiinnosta. Enkä näytä monenkaan mielestä jätesäkiltä, ihan ok näköinen, niin deittisivuilla ei ketään kiinnostakaan, kun on mallin näköisiä tarjolla, vaikkei niitä sieltä suurin osa tulee koskaan saamaan johtuen omista suurista kuvitelmistaan omasta ulkonäöstä.

    • Nettidei

      Onhan sitä varaa valita, mutta tarjonta on aika onnetonta... Kun en huoli 10 vuotta nuorempia, vaan keski-ikäistä miestä etsin. Toiveet miehen suhteen ovat... Hoikka tai normaalpainoinen, täysijärkinen, ei riippuvuuksia ja miellyttävä tavallinen ulkonäkö.

      • Anonyymi

        Aika kova taso sulla. Ei mielenterveyspotilaat ole sen huonompaa seuraa, niissä on enemmän kusipäitä joo mutta osastolla olleena voin sanoa että et erottaisi suurinta osaa normaaleista.

        Ylipainosta voi aina päästä eroon mutta se ratkasee onko valmis tekemään asialle mitään. Olen lievästi ylipainoinen mutta oon käynyt myös salilla aikoinaan ja mulla on terveet elämäntavat ja hyvä pohja alottaa kuntoilu uudelleen. Ja salilla käy muitakin lievästi ylipainoisia jotka nostaa paljon rautaa.

        Mä taas en miehenä huoli anorektikkoja suhteeseen kuin ääritapauksissa jos ei voi vastustaa. Naisella pitää olla lihaa luiden ympärillä ja persettä. Ja hyvät kemiat. Oon yksin jos ei löydy, onnistuu sekin vallan mainiosti.


    • Sitäsaamitätilaa50

      Muistaakseni viime juhannuksen aikaan Iltasanomissa oli juttu jossa kerrottiin, että hyvin säilyneet 50 miehet taas vastaavasti voivat valita seuralaisensa, koska samanikäiset naiset krupsahtavat ja nuoremmat naiset pitävät hyvin säilyneestä miehestä. Kilpailutilanne muuttuu päinvastaiseksi.

      En epäile yhtään. Tietysti miehen pitää nähdä vaivaa ulkonäkönsä ja kuntonsa eteen.

      Nettideittailu on naurettavaa touhua ja siihen pitää etenkin miesten suhtautua siten, että ne naiset eivät ole oikeasti mitään prinsessoja.

      Ne oikeet "prisessat" saavat miestä ihan tarpeeksi in real life.

    • Itse ihmetelly kans Tinderiä, että kun painan melko monelle naiselle suht tavallisillekkin sydäntä ja silleen, mutta en saa osumia, ja tiedän olevani suht komea, mutta en vain ymmärrä, taso on kova, kun ei näytä tavis naisellekkaan kelvata, paljo ollut pyöreitä naisia mulla.

    • Voivoi47

      Miehille kelpaa seksiin nainen, joka ei suhteeseen. Naisille taas on pelkkään seksiin isommat ulkonäkö kriteerit kuin suhteeseen. Eli ei ongelmaa: nainen tietää, että on pelkkää seksiä, mut siihen on isot ulkoiset kriteerit... Win-win, jos suhdetta ei löydy:)

      • Anonyymi

        Sulla on niin, ulkonäkö ratkaisee. Naisten suusta olen kuullut ettei ulkonäöllä ole väliä kun seksiä haetaan, lihavakin kelpaa mutta suhteeseen ei.


    • Anonyymi

      Olet kyllä oikeassa siinä, että naiset hukkuvat viestitulvaan. Tämä johtuu pitkälti siitä, etteivät kaikki miehet ymmärrä lukemaansa. Itse henkilökohtaisesti olen tehnyt melko tarkan kuvauksen siitä, mitä etsin, jotta viestien määrä jäisi mahdollisimman pieneksi (tässä kohtaa miesten tulkinta on se, että nainen on nirso). Tämä ei kuitenkaan auta paskaakaan, koska miehethän kirjoittavat ihan kaikille naisille! Ja vielä ihmettelevät suureen ääneen, mikseivät saa heti vastausta. Siinä kohtaa viimeistään kannattaisi tarkastaa, minkä tyyppistä ihmistä nainen etsii. Vaikka eipä ne kellot aina soi tässäkään vaiheessa. Mukavampi on ilmeisesti saada se tyly vastaus "ei kiinnosta".

      Miehen ja naisen ero on siinä, että miehen itsetunto kohoaa viestien määrällä, kun taas naisilla laatu korvaa määrän.

    • Anonyymi

      Ei tule naisille enää vastauksia ikkunoista, ovista eikä seinien läpi.
      Jossain e-kontaktissa naiset valittavat että kukaan ei ota yhteyttä eikä kirjoita mitään.

      Ajat ovat muuttuneet. Siisti ja hyvin hoidettu mies voi valita seuralaisensa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe