Ministeriöiden ryssänviha sodan asialla

kivipaasi

Kolme ministeriötä on julkaissut virkamiesraportin Voiman Venäjä, jossa varoitellaan taas kerran Suomea Venäjältä uhkavasta hyökkäyksestä. Tämän uhkan vuoksi Suomen olisi oltava entistä tiiviimmässä yhteistyössä NATO-maiden johtaman EU:n kanssa. Kyseessä on taas kerran ”arvovaltainen” kannanotto, jolla ajetaan Suomea NATO:n jäseneksi. Venäjä, jonka sotilasbudjetti on 7 % NATO-maiden budjetista, valmistelee tämän propagandan mukaan hyökkäystä länteen ja siksi Suomenkin on varustauduttava ja liityttävä läntiseen puolustusliittoon.

Venäjä on Putinin aikana luopunut Jeltsinin aikaisesta Yhdysvaltain sanelemasta politiikasta, joka vei maan talouskatastrofiin ja oli tekemässä siitä amerikkalaisten alusmaan. Tämän vuoksi Yhdysvallat käynnisti sotilaallisen ja propagandakampanjan, jossa valmistellaan yhteenottoa Venäjän kanssa maan johdon vaihtamiseksi uusiin nukkehallitsijoihin. Useat Euroopan NATO-maat ja myös Suomen NATO-piirit ovat olleet tässä varauksettomasti mukana.

Suomen liittyminen NATO:on (mitä kannattaa vain viidesosa suomalaisista) kannustaisi Yhdysvaltoja entisestään Venäjän vastaisen sotilaallisen konfliktin aloittamiseen. Jos Venäjä ja NATO joutuvat aseelliseen konfliktiin, tämä voi laajeta hetkessä ydinsodaksi, joka tappaa meidät kaikki. Miksi Suomen ministeriöt eivät ole huolestuneet todella suurista uhkista kuten ydinsodasta ja ilmastomuutoksesta. Miksi ne ovat ryssänvihassaan valmiita näitä uhkia entisestään lisäämään?

7 kommenttia

Vastaukset

 • Russotrolli.

  • Liian helppo selitys. Miten todistat? Ryssitteletkö suomalaisia trolleiksi senkin jälkeen kun venäjä valtaa suomen estääkseen mahdollisesti suomen liittymisen natoon --> kyllä natolle, kyllä osaksi venäjää.


 • Vaikkaan että pääskyset ei ehdi pesiään tänä keväänä rakentamaan kun täälläkin on jo täys rähinä päällä.

 • ei USA:aa eikä NATO:akaan Suomen ongelmat kiinnosta - pätkän vertaakaan.

  Eipä Suomen kannata liittyä mihinkään UTOPIA-puolustusliittoon sillä vain ikiomat aseistetut joukkomme kykenevät oikeesti puolustamaan maatamme.

  Kukaan ei sodan mahdollisesti syttyessä ryntää tänne meitä pyyteettömästi auttamaan ja sotimaan ja puolustamaan; meillä kun ei ole rikkaita öljylähteitä tai mitään muitakaan strategisia, muiden maiden joukkojen puolustettaviksi arvostamia kohteita; on vain Talvivaara ongelmallisine jätevesineen
  Kannattaa pitää vain oma puolustusvalmius edelleenkin hyvässä kunnossa eikä luottaa talkoisiin tai naapuriapuun.

 • voihan venäjä

 • voihan venäjä

 • Aloitus on todella ajankohtainen ja loistava. Itse en näe mitään syytä sodalle paitsi se, jos suomi halutaan liittää natoon. Se, miksi venäjä on alkanut aggressiivistumaan... jotenkin vaikuttaa siltä, että länsim. media on jättänyt kertomatta jotain. Krimin valtaus ei ole syy massiivisille vastatoimille. Kautta aikain on vastaavanlaisia valloituksia tapahtunut. Ei ole mitään oikeaa aikaa milloin jonkun valtion rajat olisivat olleet "oikein". Ellei pyritä ajattelemaan asia niin, että "se oli aina silloin kun maa oli suurimmillaan". Tämähän oikeuttaisi tällöin SSSR:n takaisin tulon. Onhan suomikin kuulunut venäjän ja ruotsin vallan alle. Itsenäisyys annettiin EU:lle omaa rahaa myöten. Venäjä on itsenäinen, ja rakastan hypistellä kaikkien itsenäisten maiden omia rahoja ennemmin, kun eu valuuttaa, olkoon vaikka miten pieni kolikko.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.