Vasemmistoliiton johto kannattaa poliittista islamia

osaako.hävetä

Koko ajan on ollut nähtävissä kuinka vasemmisto diggaa muslimeita, edes rikollisia mamuja ei saisi palauttaa. Ja jos liitto saisi yksin päättää, niin kaikille tulijoille pitäisi antaa turvapaikka. Isis:läiset ovat myös tervetulleita.

Suomessa asuva kurdi lyttää kunnolla näitä punavihreitä suvakkeja blogeissaan, tässä yksi hyvä juttu.

"Tosiasiassa teette kaikille liberaaleille muslimeille ja muslimitaustaisille ateisteille karhunpalveluksen tekemällä islamistin, eli Lähi-Idän natsin työn heidän puolestaan hiljentämällä kaikki niin tärkeät ja hauraat äänet, jotka peräänkuuluttavat liberalismia islamin kontekstissa. Mutta, ette usko tätä pakolaisen suusta, jos kantasuomalainen ei sano sitä, ja jos kantasuomalainen sanoo, pidätte häntä rasistina."

https://www.anteryasa.fi/islamin-kritiikille-on-asetettu-ylitsepaasemattomat-kriteerit/

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pirkko.kuu-karkku

      Kannattaisi kannattaa suomalaisuutta ja sen uudistamista ja suomalaisen kulttuurin esiintuomista ja sukukansarakkautta, jossa me ugrit emme ole kovin hyvin kunnostautuneet.

    • 000001101111

      Hauskaa nämä reppana rasistien harhat. Missä ja kuka vasemmistossa on puhunut juuri muslimien tai isis taistelijoiden puolesta? Reppanat kuvittelevat olemattomia ja sitten hyökkäävät omien harhojensa kimppuun kuvittelemalla niiden olevan totta. Maahanmuutto ja sen puolustaminen koskee kaikkia riippumatta uskonnoista, ihonväristä se on ihmisoikeus kysymys ei uskonto. Vasemmistolaiset ovat pääosin uskonnottomia joten ei minua kiinnosta uskomukset yhtään. Ihan sama mihin satuun kukakin uskoo..

      • kari.kommunisti

        Noilla monilla rasisteilla on lievää rankempi psykoosi. Se aikaansaa pelkotilan, ja joka puolella näkee vaan islamia ja islamia. Lattian raoistakin tulvii tupaan islamia.


      • 111111011011000000

        Näin se tosiaan on..


    • 11001001001

      Rasistit ovat kyllä säälittävää..

      • punesdesse

        nimen omaan olen kuullut saman kuin aloittajakin. mm perussuomalaisten maahanmuuton tiukentaminenhan perustuu kansalaistemme suojelemiseen josta vasurasistien mukaan ei saisi puhua,mutta me puolustamme sinuakin...kun islamin päämäärä eli vääräuskoisten voittaminen olisi joskus tapahtunut ja joutuisit ateistikommunistina oikeuden eteen,niin heidän lakien mukaan sinut tapettaisiin. näin kävisi mm homoille ja naiset olisi 500 vuotta sitten vallinneessa tilanteessa. euroopassakin tapahtuu jatkuvasti sharialakiin perustuvia tuomioita,jopa alkuperäiskansalaisille,mutta niistä vaietaan suvaitsevaisuuden nimissä. ei tarvitse olla järjen jättiläinen kun tutkii näitä asioita,meinaan muista lähteistä kuin kansantahdosta. islamilaisen suhtautumisen suomalaisiin on ilmentynyt lapsiemme raiskauksilla ja lukuisina raakoina murhina,mutta sitähän älykääpiövasemmisto haluaakin.


      • 11111111000

        Juu ei minun Suomeni kaipaa sinun, yhdenkään persun tai kenenkään muun reppana suojelua. Breivik ja nyt Uusi-Seelanti kertoo mitä teikäläisen harhat aiheuttaa.


      • Vassarit on säälittäviä työpaikkapolitiikkoja ne joilla on yleensä työpaikka.Ne eivät ymmärrä, että jos tänne päästetään porukkaa joka koko elinkaarensa elää sosiaalituella, niin se nostaa kaikkien palkansaajien verotusta, joko suoraa tai välillisesti. Myös tutkimusten mukaan, tämä sosiaalituella elämäntapana perintyy suurelta osin näille muualta tulleille vielä suuremmissa määrin kuin kantasuomalaisille köyhille.


      • 000011111100

        Se tietysi monessa reppana rasistista selkeästi toteutuu. Mutta onneksi mamut pääsääntöisesti ovat rasisteja ahkerampia ja parempia työntekijöitä.


    • 1111110

      Uusi-Seelanti olkoon varoituksena mitä vihapuhe tuo mukanaan.

      • rauhanpuolesta

        Perussuomalaisena TUOMITSEN KAIKENLAISEN väkivallan ja siksipä ihmettelenkin vasemmistokommunistien vaikenemista kun kristittyjä tapetaan muslimimaissa ja haukutaan suomalaisuutta puolustavia rasisteiksi ja natseiksi,vaikka itse edustatte parhaiten heitä ja vielä heikoinpia vastaan. vasemmiston hyväksymä ja lisää vaatima maahanmuuttohan lisää myöskin väkivallantekoja puolin ja toisin-joten viisainta olisi pitää islamkulttuuri pois suomesta ja tuoda vain kristittyjä pakolaisia suomeen. ääni PERUSSUOMALAISILLE takaa turvaa suomalaisille ja oikeille pakolaisille-ei terrorille


      • polllkkiu

        uuden seelannin rasisti oli vasemmistolainen


      • 1110001001100001
        rauhanpuolesta kirjoitti:

        Perussuomalaisena TUOMITSEN KAIKENLAISEN väkivallan ja siksipä ihmettelenkin vasemmistokommunistien vaikenemista kun kristittyjä tapetaan muslimimaissa ja haukutaan suomalaisuutta puolustavia rasisteiksi ja natseiksi,vaikka itse edustatte parhaiten heitä ja vielä heikoinpia vastaan. vasemmiston hyväksymä ja lisää vaatima maahanmuuttohan lisää myöskin väkivallantekoja puolin ja toisin-joten viisainta olisi pitää islamkulttuuri pois suomesta ja tuoda vain kristittyjä pakolaisia suomeen. ääni PERUSSUOMALAISILLE takaa turvaa suomalaisille ja oikeille pakolaisille-ei terrorille

        Breivik ja nyt Uusi-Seelanti kertoo mihin persujen ja muiden reppanoiden harhat johtaa.


    • rasismieioletaidelaji

      Suurin ongelma maassamme on kansalaisten äärettömän huono itsetunto. Pakko miellyttää, olla poliitisesti korrekteja, uhrautua ja tulla hyväksytyksi. Persut huutelee nurkan takaa kilpaa, kun tietävät, että koskaa eivät joudu hallitusvastuuseen. Vihervassarit elävät säälittävissä kuplissaan yhteiskunnann varoilla, millä avustuksilla ja apurahoilla kukin. Ilman minkäänlaista yhteiskunnallista vastuuta maamme turvallisuudesta, rakentamisesta ja kilpailukyvystä.

      Hyväksyn työperäisen maahanmuuton, kunhan ovat rautaisia alan ammattilaisia, mitä nyt kukin tekeekin ja raferenssit kohdillaan sekä takuuraha löytyy.
      Yhtäkään Irakilaista raiskaajaa, tai afrikkalaista velttoa muslimia en hyväksy. Turvapaikan ansaitsee hädässä oleva perhe, eikä kukaan muu. Ihon värillä ei ole väliä, vaikka olisi keltaisesta mustaan. Ihmisyys mitataan teoilla.

      Ja sitten..., en ymmärrä miksi ihmiseen vaikuttaa tai paremminkin voidaan vaikuttaa syyttämällä rasistiksi. Sanalla ei ole aikoihin ollut mitään painoarvoa ja merkitystä mihinkään. Kun argumentit ovat oikeat ja lahjomattomat ja ymmärtää mistä puhuu ja ymmärtää ennenkaikkea, että kysymyksessä on globaali eurooppalainen kusetus. Vassarit , RKP ja demarit ovat vain sopivan yksinkertaista ja sinisilmäistä sakkia ymmärtääkseen, mihin heitä ohjaillaan.

    • SuldaanOzanJaHusuMusu

      Viherkommareista Suomen Islamoiminen kehitysmaamuslimeilla on ihmisoikeus, tarkoittaako se sitä että kansaenväliset sopimukset ja Suomen perustuslaki velvoittavat siihen.... ja mitään näistä ei voi ikinä muuttaa, koska muuten rasismi......

      • 00000110001101

        Rasistit ovat kyllä niin tyhmää porukkaa..


    • Hei tänään kannatta katsoa Tv-1:n tuleva ohjelma MOT. Huomenna sitten kommentien aika.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1270
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      39
      1116
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1005
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      175
      964
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      43
      841
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      122
      755
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      728
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      713
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      671
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      657
    Aihe