Naiselle ei kelpaa komea mies

Tämä-selvä

10

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juu eipä niille kelpaa edes miehen kokonen pitkä mies. Mutta jos on rahaa ja julkkis niin on naisia. Mutta sinkkuna mentävä on.

    • marinasenkunjatkuu

      Tavallisesti sä mariset siitä, että naisille kelpaavat vain komeat miehet, eivätkä tavikset ollenkaan, rumista puhumattakaan. Nyt sitten pitää marista siitä, ettei joku yksilö välitäkään komeasta, vaan etsii ehkäpä juuri tavista tai mahdollisesti jopa rumaa...

    • No eipä toffe mitään menetäkään ainakaan kuvan perusteella. Todella halvan näköinen nainen valtavine tatuointeineen, juurikasuineen ja lättähiuksineen. Veikkaan, että kun laura on täyttänyt 30 on todella kulahtaneen näköinen.

      Veikkaan, että laura hakee jännempää tyyppiä kuin tuo Toffe, joka on aika babyface.

    • Kaunis.nainen

      No Laura sai hetken julkisuutta.. Varmaan tajusi, että ei tsänssejä, kun monet naiset tuolla on paljon kauniinpia.. Itse en ymmärrä noita valtavia tatskoja? Pienet tatskat ihan ok. Aika skeptinen olen, että noista rakkaus löytyis vaikka toffe onkin aika namu.

    • Heh, onhan siitä koitettu monet kerrat sanoa yks jos toinenkin nainen täälläkin. Ei se ulkokuori ole pääasia, vaan se miten käy arvot ja ajatukset yhteen. Jos ei ne käy mitenkään tunnu istuvan yhteen, niin on aivan absurdia edes yrittää mitään, vain koska toinen sattuu olemaan hyvännäköinen.

      Ja kun nainen sanoo, ettei joku ole hänen tyyppiään, niin silloin häntä viehättää erilaiset piirteet...esim erimalliset kasvot, hiukset, vartalo, silmät...

      Ja toiset meistä ihmisistä on vielä pikkutarkempia sen suhteen, miellyttääkö vastapuolessa ulkoiset ominaisuudet kuinka täydellisesti. Toiset taas joustaa enemmän ja mieltyy ja mukautuu, vaikka mielikuvissaan olisi maalaillut ns. ihannekumppanin ulkoisesti. Kun sen vaikutuksen tekevän immeisen sitten kohtaa, se saattaa olla aivan eri näköinen, kun ajatusleikeissään olis ajatellut olevan.

      Ja aivan ihana ja iahstuttava sisältä ja päältä. Kaikinpuolin.

      Ja mun henkilökohtainen mielipide on, että ulkonäöstä en oo niin tarkka, kun arvomaalimoista yms. Ja ihan varmasti samnalaisia ajatuksia on jollakulla muullakin naisella ja miehellä, siitä miten kumppaninsa valkkaa...ja mikä siihin vaikuttaa enmmän ja mikä vähemmän.

      Kaikki ei myöskään ole materiaali ja raha keskeisiä..joten ei voida yleistää, kun on mammonaa ja mainetta...se vetoaa. Se vetoaa kehen vetoaa, sitä tuskin kukaan kieltää. Mutta ei suinkaan kaikkiin, monelle se ei ole mikään itseisarvo. Vaan itseisarvo on se Dissinkin puhuma ymmärrys ja nimenomaan yhteisymmärrys siitä mihin päin ja miten elämää yhdessä kuljetellaan...

      • Päläpälä

        Uskon, etä aika moni on valmis luopumaan maineesta ja mammonasta, kunhan joku vaan oikeesti arvostaisi ja rakastaisi. Nuo on kuitenkin minusta aika kylmiä arvoja, raha ja maine...mihinkäs se itse ihminen siinä sijoittuu, muuta kuin kappaleeksi josta ja jolla hyödytään?

        Parisuhteessa kumpikin hyötyy toisistaan aina jotenkin, sehän on ihan ok. Mutta hyväsikäyttö onkin sitten jo perseestä. Että esim. esittää välittävänsä vain, jotta saa rahoittajan tai näyttelykapineen...ja nitähän täällä moni uskoo naisten olevan. Vaikka aivan turhaan, aivan typerää. Ei kaikki naiset ole sellaisia. Joka sanoo, ettei nainen voi rakastaa oikeasti miestä miehen itsensä takia, ei tiedä naisen rakkaudesta mitään...mikä on suuri sääli..


    • nössömäisiä

      Nykyään tollasia "komeita ja raamikkaita" miehiä on paljon kun moni alkaa pentuna jo treenaamaan ja ovat pitempiä. Mutta ei se miehiseksi tee, nuo patseloorit ovat vähän nössömäisiä.

    • Pillujen--asiantuntija

      Tuossa pätee se että kun nainen näkee miehen ulkonäön niin kiinnostu loppuu siihen. Nainen pitää miestä rumana ja sen takia ätmitkään ei saa naisia koska jokainen nainen pitää ätmejä rumana joten ei kiinnostusta tule. Ei ätmit saa edes mahdollisuutta vaikka luonne olisi kiva mutta naisille vain ulkonäkö merkkaa.

    • ÄtmiToteaa

      Toi nainen, joka ilmoitti tuolle komealle miehelle, ettei kipinää ole, niin on aika kurppaantunut. Jos vielä kuvittelee, että kelpaa komeammalle, niin turha kuvitella.
      Juu ei saa tuo nainen enää edes ätmiä, mutta kuvittelee saavansa top-5 tason jagilleijona laatumiehen.

    • Tämä nainen olikin italialaistaustainen. Joten turha enää ainakaan valittaa "suomilehmistä".

      Tuo Bacherlori ei kyllä omaan makuuni iskenyt. Se ei silti tarkoita, etteikö kaupungilla liikkuessani minua vastaan tulisi päivittäin montakin omaan makuuni komeaa tai hyvännäköistä miestä. Kyse ei siis kohdallani ole "nirsoudesta" vaan siitä että minulla sattuu olemaan erilainen maku kuin niillä medioilla, jotka ovat alkaneet kutsua kyseistä Bacheloria "komistukseksi".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe