Mistä johtuu ettei täällä keskustella

Herätykseksi

kaikille hyväksi, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, Jota tietenkin edekyyttää siitä asiallisesti ja rakentavasti Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi tavalla ja tarkoituksella kesksutelemista.

Kaikesta muusta, ja vain omalla, Ei Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, tavallanne.

Pimeydessäkö vieläkin, vai mikä estää?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valkeudeksi

      Sen vielä ymmärrän että pimeydessä elävät ei näe, mutta että, eivät kuulekkaan, sitä ihmettelen. Syystä, kun eivät vastaa heille ositettuun kymyksiin.

    • aloittajalla.ongelma

      Eikös me ihmiset elä maailmassa. Onko sinulla jokin tulkintaongelma - kun se sinua niin vaivaa viikottain? Vai haetko jotain muottiuskonnollisuutta, jota sitten ihaillaan, vai mikä sinua riivaa?

    • Valkeudeksi

      Niin, niin, ihan koko "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" on ainakin Kristuksen Jeesuksen seuraajat, = Kristityt, kutsuttuja. Ei tämän pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman mukaisesti eläviksi, puhuviksi ja toimiviksi. Jossa se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, = "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja siksi, PAHA perii!!

      Kristittyjen kuuluu elää ja toimia / vaikuttaa kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Laillisen / Luvallisen, Totuuteen perustuvan Oikeuden mukaisesti, jota on VAIN, Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukainen ja perustuva.

      Maailmalliset elää maailmallisesti, taivaalliset kaikilla hyväksi taivaallisesti. Vaihtohetoja vain kaksi. Ne, joko kaikille hyväksi, tai pahaksi puolet. Hyväksi puolta on vain Raamatun UT mukainen ja perustuva, kaikki muu ja muulla tavalla eläminen ja toimiminen, sen vastaista, sitä, joista tulee näitä SYYSTÄ, Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuuksista tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. hirvittävyyksiksi seuraamuksia.

      Näitä joista tieotusvälineen (vain joistakin) kautta maailman päivittäin uutisoi!

      Joita SYYSTÄ Jumalan Sanan vastaisuuksista tuomioksi seuraamuksia, jo lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on.

    • Herättelevä

      Ei näytä Oikeasta Kristillisyydestä (kaikilta osin Raamatun UT mukainen) muita edes millään tavalla kiinnostavan. On niin siihen epäoikeuden mukaiseen / Totuuteen perustumattomaan, (vain pelkkä tyhjä sana) maailmalliseen = laittomaan demokratia uskontoon uskovia ja mielistyneitä, ettei kaikille hyväksi Kristillisyydestä, niin väliäkö?!!

    • Eikiitosjeesus

      Nimenomaan tiedon valo ihmmisten mielissä on saanut ymmärtämään ettei kristillisyys missään muodossa ole hyväksi ihmisille eikä yhteiskunnalle.
      Kuinka voisikaan. Perustuuhan koko koko"kristillisyys" väärinkäsitykselle että eräs muinainen AU-lapsi, joka veti hyvän performancen saarnamiehenä soppansa eteen, olisi jotenkin erityinen.
      Vähällä olisi päästy kun puhki pantu Maria-parka olisi puhunut totta.

      • Herättelevä

        Niin se Totuuteen perustumattoman valhetiedon / pimeyden, pettävä / eksyttävä valo,on kyllä todella voimakasta ja lähes kaikkia maailman ihmisiä yhä suurempaan pimeyteen / tuhoon vievää.

        Siinä kun se itse kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta, josta siksi tulee näitä SYYSTÄ pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. hirvittävyyksiksi, tuomioksi seuraamuksia. Joista tiedostusvälineet päivittäin, ihan kautta maailman (vain joistakin) uutisoi!!


      • Grigori22

        Jos todellisuus on pohjimmiltaan fysiikkaa, silloin MISSÄÄN ei ole mitään mieltä. Ateistin pyrkimys saada elämäänsä tolkkua ja järkeä ja totuudellisuutta muutoin kuin myöntämällä kaiken mielettömyys, on looginen harha-askel. Miksikö? Siksi, että mielekkyys ei ole fyysisen todellisuuden ominaisuus. Esimerkiksi kvarkeilla ja leptoneilla ja ties millä muilla ydinfysikaalisilla ilmiöillä on ominaisuuksia, mutta totuudellisuus, valheellisuus ja mielekkyys eivät niihin lukeudu. Tällöin ateistin riekkuminen Suomi24:llä julistamassa "totuuttaan" on LOOGISESTA ateismin näkökulmasta käsin vain yksi fysikaalinen ilmiö lukemattomien muiden fysikaalisten ilmiöiden joukossa. Mitään "järkeä" moisessa "toiminnassa" ei ole; se ainoastaan tapahtuu siinä missä kaikki muutkin fysikaaliset ilmiöt.


      • Eikiitosjeesus

        Mitä järkeä olisi antaa muinaistarujen vaikuttaa omaan nykyisyyteen muuta kuin viihteenä korkeintaan.
        Maallistuminen parantaa onnellisuutta. Vertaa vaikka Suomea 100v sitten. Toivomme samaa laajenevassa mitassa kaikkialle. Se olisi ratkaisu lähes kaikkiin maailman ongelmiin.
        PS. Mörköjä on turha pelätä.


    • Herättelevä

      No, eikö nyt kukaan ilkee tunnustaa sitä syytään, siihen miksi ei halua kesksutella Kristillisyydestä, että mitä kaikkea edelyttää, että sellaiseksi Raamatun UT mukaisen kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväsi tulisi. joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi.

      "Hedelmistään kun puun tunnistaisi" sellaiseksi, kaikille hyväksi hyvää hedelmää tuottavaksi.

      • Onhan niitä halukkaita tässä vuosien varrella ilmennyt, mutta olet valitettavasti tehnyt joka kerta varsin nopesti selväsksi, ettet halua keskustella kenenkään halukkaan kanssa.


    • Eikiitosjeesus

      Johtuisiko siitä ettei raamattu ja kristillisyys ole kellekään hyväksi. Kyllä terveen ihmisen pitäisi jaksaa pysytellä totuudessa.

      • Herättelevä

        Niin niin. Vain kaikilta osin kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisuudessa pysyminen, on sitä Totuudessa pysymistä, eihän sitä mikään muu olekkaan.

        Kaikki muuhan on sitä, sen vastaisuutta, sitä jossa "piru" se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii. Todisteitahan niistä PAHAN perimistä tulee joka päivä, ihan kautta maailman. Jos kuka uutisointeja maailmalta seuraa, niin tietää.


      • Eikiitosjeesus
        Herättelevä kirjoitti:

        Niin niin. Vain kaikilta osin kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisuudessa pysyminen, on sitä Totuudessa pysymistä, eihän sitä mikään muu olekkaan.

        Kaikki muuhan on sitä, sen vastaisuutta, sitä jossa "piru" se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii. Todisteitahan niistä PAHAN perimistä tulee joka päivä, ihan kautta maailman. Jos kuka uutisointeja maailmalta seuraa, niin tietää.

        Raamattu voitaisiin julkaista Harlekin-sarjassa. Sekin on puhdasta hömppää.
        Piru ja muut maskotit vie vain uskovaisia, ei niitä jotka ovat realisteja.


    • Hieman_Vain_Raamattua

      Jeesus Kristus on Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle (Hepr.1:2), Ja nimenomaan Jeesus Kristus on Jumalan Sana (Joh. 1:1-18). Raamattu on kokoelma kirjoituksia, joista muutamissa kerrotaan Jumalan Sanasta, ei sen enempää. Kun katsot Yle Areenasta uutisia vaikkapa Sauli Niinistön valinnasta Suomen presidentiksi, niin Yle Areena ei ole se uutinen, ja vielä vähemmän Yle Areena on Suomen presidentti. Samanlainen on Raamatun asema suhteessa Jeesukseen Kristukseen.

      • Herättelevä

        Niin Raamatun UT opetukset, ohjeet ja kehoitukset kirkastaa kaille hyväksi Kristusta Jeesusta / Jumalan tahtoa. Sitä kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisuutta, sitä ainoastaan Oikeasti Laillista. = Kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisuutta. = sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, Kaikille / kaikkien Oikeutta. Sitä Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Ihan Lain / Laillisuuden kaikille hyväksi olevan Oikeuden, täyttymyksen mukaisuutta ja perustaa.

        Näin,hieman paremman selvyyden vuoksi ja saamiseksi syvemmin tarkentaen.


      • Herätyys

        Niin, ja kaikki muu ja muulla tavalla puhumiset ja toimimiset / vaikuttamiset sitä pimeyden puolen ruhtinasta, joka koituu kullekin sitä demokratia uskonto puolen herraa palvelevalle, tuomioksi.

        Siitä kun tulee näitä SYYSTÄ (kaikkia vääryys ja pahuus), epäoikeuden mukaisuudesta, = kaikille hyväksi Raamatun UT vastaisuudesta, tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. hirvittävyyksiksi seuraamuksia. Joista tiedostusvälineet päivittäin kautta maailman (vain joistakin) uutisoi.


    • Herätyys

      Jaaha, ja edelleenkin täällä kaikki "maailmalle valkeudeksi" soihdut sammunneina, "maalle suolattomina" maailmallisuuden unelmisaan NUKKUU!! Jossa vain jollain tavalla uskossa OLO tilassa olevia "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee. Ja jossa PAHA perii!!

      • Herätyys

        Että koitakaahan nyt herätä!Nostakaa päänne Kristus Jeesus Oikeaan arvoonsa ja asemaan elämässänne ja lähtekee "maalmalle valkeudeksi" soihdut palavina, maalle suolaksi" kutsumustehtäväänne, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön yhtyvästi / ryhtyvästi. Niin että kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi, niin että vois "hedelmistään" sellaiseksi, kaikille hyväksi, "hyvää hedelmää tuottaviksi" tunnistaa.

        Nukkuvistahan, vain krist. uskonnollisesti / maailmallisesti elävistä, ei sitä hyvää hedelmää tule esiin, eikä siksi löydä. Ovat niitä hedelmää tuottamattomia, = TUOMION lasesti eläviä, jonka laisen Herra Jeesus kirosi / tuomitsi, kuihtuvaksi!!

        Jeesuksen nimessä...Uskovilleen / muillekin Oikeaan, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kritsillisyyteen HERÅTYKSEKSI!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe