Soldem kokemuksia?

Laavu

Kuinka paljon ihmisillä on kokemuksia yrityksestä joka käyttää markkinointinimeä Soldem?

Tästä oli hyvä avata uusi ketju, koska yritys on aikaisemmin toiminut STC(Suomen telecenter) nimellä. Ihmiset eivät varmasti löydä kokemuksia nyt oikean yrityksen alta. Nimenvaihtoon suurena syynä varmasti on ollut se että vanha nimi on kulutettu loppuun ja huonojen kokemuksien vuoksi ihmiset osasivat vältellä paikkaa.

Yrityksen toimialahan on puhelinmyynti. Heillä on useita eri toimeksiantoja mitä tekevät alihankintana. Alan perinteiseen tyyliin työntekijöitä haetaan aina jollakkin hienolta kuulostavalla nimellä. Tämä ei kuitenkaan poista työn raadollisuutta ja huonosti toimivan organisaation temppuja.

Soldemilla myös käsitykseni mukaan oikeassa projektissa toimimalla on mahdollisuus päästä kohtalaisiin ansioihin. Tämä vaatii todella ammattimaista otetta työhön ja todella kovaa panostusta.

Yrityksestä on hyvä tuoda julki asioita mitkä kannattaa ottaa huomioon jos sinne päättää hakeutua. Yrityksellä on erittäin huono johtamiskulttuuri mikä lähtee luonnollisesti valumaan ylhäältä alaspäin. Tämä on todella tärkeä asia myyntiorganisaatiossa. Yrityksen johdolla ei ole kokemusta muista alan töistä ja heillä ei ole mitään päteviä koulutuksia. Tämähän luonnollisesti näkyy jokaisen työntekijän arjessa. Tämä organisaatio on rakennettu puhelinmyyjien kesken jossa on sitten kavereita nimitetty toimitusjohtajiksi, myyntijohtajiksi, kouluttajiksi jne. Tämä on sellainen sokea johdattaa sokeaa ilmiö millä ei tietenkään ole hyviä vaikutuksia kenellekkään.
Suurena asiana myös on huomioitava yrityksen palkkaus mikä on tärkeä asia kaikille työssäkäyville. Yrityksessä maksetaan tietysti pohjapalkka mikä on niin pieni kuin on mahdollista maksaa. Tämä ei ole huono asia, koska myyntiä ei kannata tehdä pohjapalkalla. Provisioissa sitten onkin suuria puutteita. Provisiot on ajettu ahtaammalle vuosi vuodelta. Näissä myös tapahtuu muutoksia nopealla aikataululla mikä on todella huono seikka. Yrityksessä siis ei ole turvassa koskaan palkkauksen suhteen.

Tässä yrityksessä on myös tapana lupailla työntekijöille asioita mitkä eivät tule koskaan tapahtumaan. Näillä viesteillä työntekijä yritetään vaan pitää mahdollisimman pitkään talossa, jotta hänellä olisi jotain odotettavaa. Hyvänä huomiona on yrityksen sisäiset koulutukset. Ihmisille annetaan kuvaa mahdollisuudesta edetä urallaan käymällä sisäisiä koulutuksia, mutta käytännössähän tämä on sula mahdottomuus kaikkien kohdalla. Kouluttajina toimivat henkilöt joilla ei ole mistään muualta hankittua kokemusta, kuin kyseisessä yrityksessä. Se on huolestuttavaa.

Suosittelenkin vakavasti harkitsemaan jos kyseiseen yritykseen meinaa mennä. Alalla on monia toimijoita joilla peli on vilpitöntä ja palkkaus on kohtuullista. Kannattaa alan kokemus hankkia suoraan alkulähteeltä, eli sieltä missä myydään omia tuotteita. Myynti on kovaa hommaa, mutta sitä suosittelen kokeilemaan, mutta en tässä yrityksessä.

Millaisia kokemuksia teillä on yrityksestä?

2

544

  Vastaukset

  • Taas soi puhelin ja juuri kun vastasin niin se lyötiin heti kiinni. Kun soitan takaisin, aina sama naisääni sanoo että "hei, yritimme tavoittaa sinua Soldemilta"

   Näitä ihme puheluita on nyt tullut jo useamman kerran ja päätin nyt googlettaa tämän soldemin nimen. Mikä tarkoitus näillä turhilla luuri-korvaan puheluilla oikein on?

  • Häirikköfirma jota ei tunnu kiinostavan mitkään kiellot tele/suoramarkkinoinnista
   jatkaa vaan soittelua ja yrittää myydä puhelinliittymiä ja vakuutuksia. Soittaessa ei myyjät kyllä mainitse mitään soldemmista vaan on olevinaan suoraanisomman firman työntekijöitä pyh!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   246
   3491
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   27
   2087
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   18
   1512