Tinder ja Naiset

Gandalfharmaa

Hei, mun on pakko tehdä kirjotus asiasta mikä on nyt tullut useiden miesten keskuudessa ilmi nyky "deittailussa" jos sitä ees voi siks sanoo🤔 hienoo jos joku nainen tän lukee, niin heitänkin ilmoille kysymyksen heti. Mieti itsellesi rehellinen vastaus.
1.Laitatko heruttavan kuvan profiiliin jotta saisit enemmän huomiota.
2. Keräät mätsejä, saat viestejä, mutta jätät vastaamatta suurimpaan osaan, koska täytyis oikeesti keskustella., mutta vastaat jos joku kehuu sua. Sen jälkeen et ole yleensä yrittäny jatkaa keskustelua tai et oikeestaan ole edes kiinnostunut siitä tyypistä, mut se tuntuu mukavalta kun on paljon mätsejä ja miehet kehuu ja viesti boxi on täynnä aina kun meet tinderiin.?

Pointtina että olemme yhdessä isossa porukassa miehiä huomanneet että nyky deittailu on ajanut ison osan naisia vaan korjaaman omaa itsetuntoaan ja kiillottaa some kuvaansa. Ei ole enää kyse siitä joko sovelluksessa että oikeesti oltais kiinnostuneita näkee ihmisiä vaan se on vaan hauska peli mistä saa vähän kehuja yms...
Moni nainen tietysti vuonna 2019 etsii sitä omaa he-maniä ja muuta supersankaria tai elää ajassa jolloin käytiin lavatansseissa ja oli miehen tehtävä hakee naine tanssimaan. (ymmärsit vertauskuvan?)
Miehelle alotteen tekeminen ei ole sellanen asia yleisesti että siinä mietittäisiin (olen nyt herrasmies ja naisten makuun), tässä määrin miehet on kehittyneempiä ku naiset deittailu maailmassa. Mietipä tilannetta että mies odottaisi että nainen vielä kuuluis esim keittiöön ja ruuan täytyis olla valmiina kun tulee kotio tai eläis muutenkin samaa aikakautta. Sillon naisen arvo oli todella paljon pienempi.. Naiset taas haaveilevat menneisyyteen usein.
En nyt enempää jaksa jaaritella, mutta miesten puolesta voisin kertoa naiset että jos nainen nykypäivänä haluaa hyvän miehen itelleen nii se ei tule vaikeasti tavoteltavana olemalla, vaan se sytyttää ja saa miehen ku miehen silmät loistaa innosta jos nainen
Osottaa että sitä ei kiinnosta miten joskus on tapailu yms deittailu kuulunut suorittaa vaan ottaa ite miehestä kiinni ja puhuu ja näyttää että on kiinnostunut. Näitäkin miehiä on monenlaisia ä, mutta yhtään itseensä arvostava ja Määrätietonen mies ei kattele pelleilyä vaan poistaa turhat mätsit. 👍 Eli kuilu alotteen tekemisen suhteen on tullu ns. tasoihin.. Nainen ei välttämättä vie enään tilannetta tai pääse kenen tahansa miehen kiinnostuksen alle pelkällä ulkonäöllä. Sosialiset taidot ja keskustelut on korkeemmassa arvossa, koska pelkät kuvat ja some huomio poseeraaminen on niin arkipäivää että ei se herätä mielenkiintoa. Tästä syystä esim. Tinder testit mitä kirjoittaa on noussut todella korkeseen arvoon miesten suhteen ketkä ei hae pelkkää panoa, silloinhan se on hc luokan pelaajalle melkein se ja sama mikä edes sun nimi on.
Kun taas ihminen kuka osaa erottua muullakin kun ulkonäöllä on paljon viehättävämpi ja mielenkiintosempi. Tästä syystä anna deittailu maailmaan naisille vinkin että ei naisilla ole peliä mitä miehet ei jo tietäs 🤓 😏 joten kaikki rohkasti tutstuu toisiinne ja unohtakaa kaikki turhat muinaiset perinteet yms se saralta. Koska huomaatte että jopa se ihminen kuka saattaa näyttää kuvissa peli mieheltä, nörtiltä, ujolta, ylimieliseltä... Tms saattaa ollakin se maailman mahtavin tyyppi.
Ihminen on niin kaun yksin kun elämä pyörii itsensä ympärillä. Voin sanoa, et en ole itekkää huonon näköinen, mutta elämä on opettanut olemaan maanläheine ja katsoo muutakin ku sitä peiliä. Tällä tavalla luodaan uusia suhteita ja elinikäsiä ystäviä.
Nyky maailma on pilaamassa somen luomalla kuvalla monen naisen ja miehen normaalin kuvan elämästä ja siitä mikä on oikeesti kaunista.
Miettikää näitä asioita välillä vaikka ne on deeppejä, mut hetken ku pysähtyy ja miettii haluaako sitä että deittailu on sitä että miehet kuolaa kuvia vai onko se sitä että tekee oikeesti jotai ja näkee uusia ihmisiä ja on valmis siihen ite? Valmis myös itse näkee sen vaivan kiireisessä arjessa tutustuu uusiin ihmisiin? ☺️ Voitte vain miettiä tämän teksti luettua, miksköhän joku mies ei lähesty sua tai poistaa sut tinderissä. Tms.. Se mies haista susta asennetta että et oo oikeesti swaipannut häntä kiinnostuksen takia vaan enempi joko oot odottelija tyyppiä tai sit oman kuvan kiillottaa. ✌️ Näitä hommia on myöskin miehissä. En halua antaa siis kuvaa että miehet on täydellisiä ja naiset tekee väärin yms 😂en en.. Mutta eiköhän nää asiat oo niitä naisten juttuja. Loppupeleissä.
Miettikää ja koittakaa✔️

10

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ok-OK

      Pirun asiallinen ja todenmukainen kirjoitus.

    • uuuuuu

      Olen nainen enkä keräile mätsejä, mutta niitä viestejä tulee sen verran paljon ettei olisi aikaa mihinkään muuhun jos niihin kaikkiin alkaisi vastata. Joten vastaan niille jotka vaikuttavat lupaavimmilta viestin perusteella ja jatkan keskustelua jos juttu kulkee ja on jotain yhteistä. Ei vaikuta mitenkään ainakaan mun itsetuntoon, tuli viestejä 100 tai 0. Toivon vaan ja katson jos joku sopiva sattuisikin tulemaan siellä vastaan.

      • " Ei vaikuta mitenkään ainakaan mun itsetuntoon, tuli viestejä 100 tai 0. "

        Harhaa! Jos nettideiteillä et saisi ollenkaan viestejä vaikuttaisi se takuuvarmasti sinun itsetuntoosi ja omakuvaasi.


    • Anonyymi

      Minulla on hyvä kasvokuva sekä pari kuvaa jossa näyn kokonaan (vaatteet päällä), ja pari lausetta itsestäni.

      En kerää matcheja, laitan sydäntä kaikille kiinnostaville, siinä toivissa että tulee match yhden sopivan miehen kanssa.

      Jos tulee oikein kiva profiili, jossa teksti, joka jotenkin nappaa, laitan viestiä ekana. Viestejä tulee todella paljon, vastaan kaikille ainakin moikat, mutta en jaksa jatkaa mitään turhanpäiväistä lätinää säästä, mitä tein tänään ja ulkonäöstäni kymmenien miehien kanssa yhtaikaa. Jatkuvasti täysi inbox ahdistaa.

      Tähän mennessä olen seurustellut kahdesti ja tapaillut kolmea miestä, ilman että se on johtanut seurusteluun. Kaikissa seurusteluun johtamattomissa suhteissa minä tein aloitteen, ensimmäisen kanssa päädyimme lyhyeen seksisuhteeseen, toisen kanssa tapailu jatkui jonkin aikaa, oli läheisuuttä, mutta ei koskaan seksiä, nykyisin olemme parhaat ystävät, kolmas tapailu loppui tapailuna lyhyeen (ei seksiä tämänkään kanssa), mutta hänkin on minulle läheinen ystävä.

      Molemmat seurusteluni (2 vuotta ja 4,5 vuotta) ovat alkaneet sillä, että mies teki aloitteen tutustumiseen, ensimmäisen tapasin yökerhossa, mies tuli juttelemaan, kysyi numeroa ja muutaman suostuttelun jälkeen suostuin hänen kanssaan treffeille. Toinen seurustelu alkoi nettideitin kanssa, mies aloitti keskustelun ja aika pian pyysi ulos. Molemmat miehet olivat aloitteellisia ja minä puolestaan etäisempi, kummatkin johtivat hyvään, useamman vuoden suhteeseen. Eli tämän perusteella minulle näyttäisi toimivat perinteinen mies vie -tapa, vaikka olen ollut ja olen edelleen aloitteellinen itsekin.

    • Yogamies

      Kyllä miehet myös itse ovat syypäitä kieroutuneeseen tilanteeseen, joka nettideittailumaailmassa vallitsee.

      Parikymppinen keskinkertainen nainen saa viestejä 16-70 vuotiailta miehiltä, vapailta ja varatuilta, satoja viikossa. Ei siinä siis tarvitse olla kauhean aloitekykyinen. Siinä tietysti tulee myös helposti harha, että leikkii vaikeastitavoiteltavaa, jos vastaa sadasta vain viidelle.

    • Anonyymi

      Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan. Heivatkaa vasemmalle ja poistakaa matcheista itsetuntoaan kohentelevat mirkut herutuskuvineen, ei heille ole pätkän väliä, matchilla tai sinulla. Keskittykää pojat siihen tytteliin, joka ei laita heruttelukuvia ja ehkä vähän kertoo itsestänsä.

      Itsekeskeinen missy ei muutu sillä miksikään, että täällä rageet, omaa näkemystäsi voit muuttaa vaikka niin että laajennat skaalaa.

    • Hei, hyvin kirjoitettu. Ootko vapaa? Täällä nainen, joka allekirjoittaa kertomasi 😉

    • Anonyymi

      Naisilla on eri tarkoitusperiä mitä hakevat tinderistä. Mitä geneettisempi parempi mies eli alfampi niin sitä helpommin/nopeammin nainen heti tapaamassa ja harrastamassa seksiä tämän kanssa. Tavallinenkin mies voi suosiolla unohtaa ne "näyttävimmän" näköiset tinderistä.

    • Anonyymi

      Naiset tinderissä: Etsin sinua raamikas yli 180cm mies plaaplaaplaa

    • Anonyymi

      En tidä ,mut mä uskon et se on nuorten aviomiesten ja naisten pettämis kenttä. Olen 60v ja ei löydy mitään. Joten olen vahvasti sitä mielt'ä , et , jos Tinderissä roikkuu , sen on avioeron auku.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe