kiinan turkistarhausvideo todistetusti lavastus

aasdfasdfasdf

11

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t3qaergzeagbx
    • mitä_uskoa

      Tai Kiina maksoi miehille, että he väittäisivät videota väärennetyksi, palauttaakseen maineensa.

      • aasdfasdfasdf

        kinassa olisivat tainneet saada kunniansa takaisin vain henkenäs menettämällä,kiina mahtaa vähät välittää tällaisista kunnian palautuksista.


    • inhokkilistalla

      Kiinalaiset ovat kauheita eläinrääkkääjiä.

      • Eiköskuu

        Eikö teidän kannattaisi mennä sinne auttamaan.


      • Yrjö9

        Jos Suomessa asiat ovat turkistarhoilla parasta laatua maailmassa, niin eikö tosiaan kukkahattutätien pitäisi rynnätä suurin joukoin Kiinaan laittamaan asiat kuntoon? Olin Kap Verdellä, ja siellä oli suomalaisia tytön hupakoita neuvomassa paikallisia ravintolanpitäjiä antamaan jäännösruuat kulkukoirille. Joku järjestö Suomesta ne viulut maksoi, eikä "työ" painanut! Ja varmasti kivempaa havaintojeni mukaan kuin Kiinassa.


    • Anonyymi

      Voi saa ihminen olla tyhmä, jos rääkkäystä lavastetuksi luulet.
      ENSINNÄKIN: tämä on tapahtunut Kiinassa, jossa korruption kautta tehdään kaikki maineen pelastamiseksi. Kiina kun on suuri turkistuottaja.
      TOISEKSI: tämän soopan julkaisija on SUOMEN TURKISELÄINTEN KASVATTAJAIN LIITTO RY ja nämä niin sanotut "tutkijat" olivat turkisalan käattojärjestön IFF:n palkkaamia.
      Yrittävät kaikin keinoin keksiä ja kaunistella, miksi alan julmuudet eivät olisi totta, vaikka niin vaan kaikkialla nähtävästi taas tapahtui!! :D Säälittävä yritys, koska alan ihmiset kidutuksen silti tekivät, ja artikkelilla puhutaan vaan epämääräisesti "miehistä". Ihan sama onko joku siitä maksanut (voivat olla ihan turkisalan puolustajia näyttelemässä eläinsuojelijoita, kun omaa elinkeinoa uhkaa kato.)
      Mutta naurettavaa vielä todeta artikkelin loppuun:
      ”Salakuvausvideoilla yhdistellään kaikenlaista, uusia kuvia ja vanhoja vaikka toisesta maasta. Tuotokset eivät edusta todellista arkea tiloillamme." Noh videokuvaa kuin videokuvaa turkiseläimen käsittelystä ja ihan sama mistä maasta ja milta kaudelta materiaali, kyseessä on nylkeminen turkin vuoksi ja se on väärin missä tahansa ja milloin tahansa.

      Kyllä nämä kaikkensa bisneksensä eteen tekevät ja Kiinassa varsintodennäköistä. Jopa keksivät, että eläinsuojelijat maksaisivat jollekin kiduttamisesta. JA VAIKKA NÄIN olisi joku poikkeuseläinsuojelija tehnyt, HEHÄN ITSE KIDUTTIVAT herranen aika, sehän on tässä oleellista!!!

      Kyllä kaikkea joku ProFur epätoivoissaan yrittää, kun konkkaan nämä raakalaiset ajetaan. Totuus on, että bisnes ei päivänvaloa kestä, niin täytyyhän näiden itsensä kaikenlaista sopaa julkaista, vaikka alan ihmiset itse kidutuksen tekivät! :D Ei eläinsuojelijat ole kiduttaneet. Ja vaikka joku olisi maksanut, mistä kukaan tietää, että he ovat oikeita "eläinsuojelijoita oikealla alalla". Sillä on merkitystä, kuka kidutuksen lopukädessä teki, herranen aika. Käyttäkää järkeä ja omaa arviointikykyä!!

    • Anonyymi

      Miten niin lavastus? Kidutus on todellinen ja alan ihmiset kidutuksen tekivät. Kidustusta eivät tehneet eläinsuojelijat eikä siitäkään tiedä, ovatko maksajat oikesti "eläinsuojelijoita". Tuskin. Tämä on turkisalan typerä keino yrittää pestä heidän tulovirtaansa uhkaavat eläinten puolustajat. Kiinassa tällainen korruptio ja salailu on vielä aivan arkipäivää. Voi vaan itse ihan miettiä kumpi tässä on todennäköisempää. Mutta merkitystä on sillä, kuka kidutuksen viime kädessä tekee!

      • Anonyymi

        Selitäpä, minkä mekanismien kautta kiinalainen turkistarhaaja sinun mielestäsi ansaitsee paremmin nylkemällä turkiksensa eläviltä eläimiltä kuin kuolleilta?

        Onko sinun mielestäsi elävien eläinten nylkeminen helpompaa ja/tai nopeampaa kuin kuolleiden?


    • Anonyymi

      Tässä just näkee, mikä lopputulos on, jos Suomesta lopetetaan tuottoisa ja työllistävä kettutarhaus, ja se automaattisesti siirtyy Kiinaan. Mutta eihän eläinsuojelijoiden mielestä eläimillä olekaan mitään merkitystä, vaan oman itsensä pätemisen tarve on pääasia.

      • Anonyymi

        Vihreät eläinsuojelija pe....et jokapaikkaan pesityy


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe