kiinan turkistarhausvideo todistetusti lavastus

aasdfasdfasdf

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t3qaergzeagbx
    • mitä_uskoa

      Tai Kiina maksoi miehille, että he väittäisivät videota väärennetyksi, palauttaakseen maineensa.

      • aasdfasdfasdf

        kinassa olisivat tainneet saada kunniansa takaisin vain henkenäs menettämällä,kiina mahtaa vähät välittää tällaisista kunnian palautuksista.


    • inhokkilistalla

      Kiinalaiset ovat kauheita eläinrääkkääjiä.

      • Eiköskuu

        Eikö teidän kannattaisi mennä sinne auttamaan.


      • Yrjö9

        Jos Suomessa asiat ovat turkistarhoilla parasta laatua maailmassa, niin eikö tosiaan kukkahattutätien pitäisi rynnätä suurin joukoin Kiinaan laittamaan asiat kuntoon? Olin Kap Verdellä, ja siellä oli suomalaisia tytön hupakoita neuvomassa paikallisia ravintolanpitäjiä antamaan jäännösruuat kulkukoirille. Joku järjestö Suomesta ne viulut maksoi, eikä "työ" painanut! Ja varmasti kivempaa havaintojeni mukaan kuin Kiinassa.


    • Anonyymi

      Voi saa ihminen olla tyhmä, jos rääkkäystä lavastetuksi luulet.
      ENSINNÄKIN: tämä on tapahtunut Kiinassa, jossa korruption kautta tehdään kaikki maineen pelastamiseksi. Kiina kun on suuri turkistuottaja.
      TOISEKSI: tämän soopan julkaisija on SUOMEN TURKISELÄINTEN KASVATTAJAIN LIITTO RY ja nämä niin sanotut "tutkijat" olivat turkisalan käattojärjestön IFF:n palkkaamia.
      Yrittävät kaikin keinoin keksiä ja kaunistella, miksi alan julmuudet eivät olisi totta, vaikka niin vaan kaikkialla nähtävästi taas tapahtui!! :D Säälittävä yritys, koska alan ihmiset kidutuksen silti tekivät, ja artikkelilla puhutaan vaan epämääräisesti "miehistä". Ihan sama onko joku siitä maksanut (voivat olla ihan turkisalan puolustajia näyttelemässä eläinsuojelijoita, kun omaa elinkeinoa uhkaa kato.)
      Mutta naurettavaa vielä todeta artikkelin loppuun:
      ”Salakuvausvideoilla yhdistellään kaikenlaista, uusia kuvia ja vanhoja vaikka toisesta maasta. Tuotokset eivät edusta todellista arkea tiloillamme." Noh videokuvaa kuin videokuvaa turkiseläimen käsittelystä ja ihan sama mistä maasta ja milta kaudelta materiaali, kyseessä on nylkeminen turkin vuoksi ja se on väärin missä tahansa ja milloin tahansa.

      Kyllä nämä kaikkensa bisneksensä eteen tekevät ja Kiinassa varsintodennäköistä. Jopa keksivät, että eläinsuojelijat maksaisivat jollekin kiduttamisesta. JA VAIKKA NÄIN olisi joku poikkeuseläinsuojelija tehnyt, HEHÄN ITSE KIDUTTIVAT herranen aika, sehän on tässä oleellista!!!

      Kyllä kaikkea joku ProFur epätoivoissaan yrittää, kun konkkaan nämä raakalaiset ajetaan. Totuus on, että bisnes ei päivänvaloa kestä, niin täytyyhän näiden itsensä kaikenlaista sopaa julkaista, vaikka alan ihmiset itse kidutuksen tekivät! :D Ei eläinsuojelijat ole kiduttaneet. Ja vaikka joku olisi maksanut, mistä kukaan tietää, että he ovat oikeita "eläinsuojelijoita oikealla alalla". Sillä on merkitystä, kuka kidutuksen lopukädessä teki, herranen aika. Käyttäkää järkeä ja omaa arviointikykyä!!

    • Anonyymi

      Miten niin lavastus? Kidutus on todellinen ja alan ihmiset kidutuksen tekivät. Kidustusta eivät tehneet eläinsuojelijat eikä siitäkään tiedä, ovatko maksajat oikesti "eläinsuojelijoita". Tuskin. Tämä on turkisalan typerä keino yrittää pestä heidän tulovirtaansa uhkaavat eläinten puolustajat. Kiinassa tällainen korruptio ja salailu on vielä aivan arkipäivää. Voi vaan itse ihan miettiä kumpi tässä on todennäköisempää. Mutta merkitystä on sillä, kuka kidutuksen viime kädessä tekee!

      • Anonyymi

        Selitäpä, minkä mekanismien kautta kiinalainen turkistarhaaja sinun mielestäsi ansaitsee paremmin nylkemällä turkiksensa eläviltä eläimiltä kuin kuolleilta?

        Onko sinun mielestäsi elävien eläinten nylkeminen helpompaa ja/tai nopeampaa kuin kuolleiden?


    • Anonyymi

      Tässä just näkee, mikä lopputulos on, jos Suomesta lopetetaan tuottoisa ja työllistävä kettutarhaus, ja se automaattisesti siirtyy Kiinaan. Mutta eihän eläinsuojelijoiden mielestä eläimillä olekaan mitään merkitystä, vaan oman itsensä pätemisen tarve on pääasia.

      • Anonyymi

        Vihreät eläinsuojelija pe....et jokapaikkaan pesityy


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe