Flirttaileeko miehet vaikkei tuntisi fyysistä vetovoimaa?

pppppo

Jos joku flirttailisikin vain huvikseen, tekisikö miehet niin kuitenkaan sellaisia naisia kohtaan joita ei pidä seksuaalisesti viehättävinä? Pitääkö jonkinasteinen vetovoima kuitenkin olla vai voiko rumillekin flirttailla?

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aina.pannaan

      Vaikka nainen ei kiinnostaisikaan mutta on sellainen että voisi panna, flirttailen.

    • ihansejasama

      Paskaa voi ajankulukseen jauhaa vaikka kenen kanssa, ei sillä ole mitään merkitystä, vaikka olisi kuinka susiruma se toinen, kun ei ole pienintäkään tarkoitusta pidemmälle mennä.

    • flurtatious

      Tulee joskus ihan täysin vahingossa, jos juttu lähtee lennokkaalle tasolle. Niistä voi sitten ymmärtää vähän kaikenlaista. Yleensä kyllä vaan niille, jotka kiinnostaa.

    • pppppo

      Jos mies haluaa tutustua naiseen pelkästään ystävänä eikä mitään sen enempää, voiko mies siinä tapauksessa heittää flirtttiä silläkin uhalla että sen ymmärtää väärin?

    • Etoleenäänsalainen

      Uskomatonta kakkonen että uskot sen juttuhin noin herkästi. Kävin lukemassa olihan yrittänyt poistaa ne. Ihan tiedoksi sulle mitä kertoo ei pidä paikkaansa. Mitä kuvittelet täällä kotona kertovan. Toki se pontevasti kieltää kun kysyn. Ei ehkä kannata ottaa ihan noin helposti. Kysy siltä pääsenkö vaklaamaan ne viestit? Jos joskus kiinni jään lähteköön mutta onneksi minulla todisteet kopioituna teidän salaisesta leikistä ja aijon eron tullessa ne jakaa. Näin voin saada teidän jatkon aika hankalaksi sen lupaan. Vien tuhkatkin pesästä niin sanotusti. Eroa se ei saa ennenkuin myöntää kaiken. Se miksi se jatkaa sun kanssa on juuri se että uskot paskan. Siinäkös selität ystävällesi mitä olet tehnyt ja kenen kanssa. Häpeä typerä jos et minuun ota yhteyttä näin saat sen kyllä. Lopeta tuo typerä leikki sen kanssa.

      • Pow

        Miten joku voi olla noin kuin sinä?
        Sinun olisi hyvä alkaa vaikka tennistä harrastaa. Onko se mahdoton ajatus? Saisit vähän muuta ajateltavaa niin ehkä se hymykin tulisi esille kun piilossa on ollut..


    • ätmikakkonen

      En flirttaa oli vetovoimaa tai ei. Olen itse surkea ätmi jolle edes naarasrotat eivät pyllistä. Flirttaamisesta joutuisin vain me too listalle.

    • Jookyllä

      Monet jätkät haluaa ihan samalla tavalla kun naisetkin, hakea huomiota ja testata vetovoimaansa flirttaamalla ja pelailemalla, ei erota toisistamme sikoina yhtään....

    • boyo28

      Totta kai. Osittain siksi, että miehen ei tarvitse kuin olla hauska ja se tulkitaan flirttailuksi. Mies voisi kertoa samat jutut kavereillensa eikä tilanteessa olisi mitään homoa mutta naisia naurattaessa tilanteessa on aina kevyt flirttailun henki vaikka mies ei olisi kiinnostunut seksistä.

      Samassa hengessä myös kaikki pikkutuhmat kaksimielisyydet voivat yksilöstä riippuen mennä huumorin piikkiin, ja kaikki miehet tietävät että pieni kehu silloin tällöin pitää naiset siedettävämmällä tuulella oli kiinnostusta tai ei.

      Ylempänä mainittu oman markkina-arvon kartoittaminen pikku itsetunnon kohotus tietty tosiasioita myös. Tieto tai olettama siitä, että toinen olisi kiinnostunut ja että valinta on omissa käsissä tuntuu hyvältä. Tämä pätee sukupuolesta riippumatta.

      Mitään väärinymmärryksen pelkoa ei ole. Miehet eivät lähtökohtaisesti pelkää joutuvansa tilanteeseen jossa heiltä odotettaisiin seksuaalisia palveluita tai joissa he eivät kokisi pystyvänsä kieltäytymään. #metoo-henkinen "no en mä nyt varsinaisesti sanonut ei mutta kyllä sen ois pitäny ymmärtää että koin oloni epämukavaks" ei kuulu keskiverto miehen ajatusmaailmaan, koska alitajuisesti mies aina tietää kykenevänsä kieltäytymään seksistä tarvittaessa vaikka fyysistä voimaa käyttäen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe