Puheilla ei yhteiskuntaa rakenneta, teot ratkaisevat

mietipätätä

Suomen hyvinvointi ratkaistaan työllisyyden kautta. Jos valtion kassaan ei tule tuloja, niin ei ole mitään jaettavaa. Ei vähäosaisille, ei yliopistoille ja korkeakouluille ja eikä soteen. Ympäristöhössötys ampuu taulun ohi. Se on tärkeä asia, mutta eduskuntavaaleissa pitää äänestää kykypuolueen ehdokkaita. Puheilla ja ideologialla ei yhteiskuntaa rakenneta. Vain teot ratkaisevat.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavanduunari

      Eniten hirvittää, jos vihervasemmisto saa hallitus vastuun. Se ei ole koskaan johtanut työllisyyteen, päivastoin. Järjettömillä veroilla, tulee tuho. Ympäristön suojelu on ok. Ilmaston muutos hössötys on se höpö höpö juttu. Ilmastoverotus ei muuttumista pysäytä, eikä lopeta.

    • pahaltanäyttäämuuten

      Joo, vihervassarit tuo tuhoa entisestään. Ihan samoin tapahtuu kokoomuksella ja kepulla. SDP taas halaa haittamaahanmuuttoa, joiden elättäminen ja huvittaminen kustannetaan meidän suopmalaisten yhä vähenevistä verovaroista. Se on niin käsittämätöntä ! Sen takia äänestänkin perussuomalaisia (äänestän harvoin) , sillä siinä on puolue, joka ainakin on oman maan ja kansalaistensa asialla.

    • teotratkaisee
    • äänestänkö.vai.enkö

      Persut ei lupaile olemattomia satasia sinne ja tänne, kun taas kaikkien muiden puolueiden lupaukset on vaan huulten heiluttelua ja unohtuu heti vaalejen jälkeen ! Kun rahaa eli ajettavaa on vähän, perheissäkin mietitään aina ensin, MIHIN sitä rahaa syydetään ! Ei suinkaan pystytä lapsille lupailemaan esim. viimeisintä tekniikkaa jos ei ole ruokapöydässä mitään mitä syödä !
      Suomessa rahaa syydetään nykyiseen haittamaahanmuuttoon ja EU:hun, mille ei näy mitään rajakattoa ! Miksi toimimattomaan EU:hun syydetään ylipäätään rahaa ? Kelloja se kyllä pystyy siirrättämään tai ei, kurkun ja perunan "täydellisyyttä" mittauttamaan mutta jokin Eurooppaa sisältäpäin nakertava haittamaahanmuutto onkin yhtäkkiä täysin fatalistinen asenne, että katsotaas miten tässä käy, annetaan olla ! Just. Aivan käsittämätöntä toimintaa !Tähänkin persut puuttuu vaikkakin tässä maassa tullaan kävelemään kansan selkärangan päältä vielä niinkin, että äänestetyimmät puolueet ei pääsekään demokratian mukaan hallitukseen vaan jo asiansa pahasti sössineet kokoomus, keskusta ja demarit "muodostaa hallituksen" eli rikkoo törkeästi demokratiaa ! Mitä kansalle siis jää ? Ei edes sen ainutta ääntä uurnilla ! Törkeetä !

    • Sipilän-suurmokat

      Suomessa on 250.000 työtöntä. Eilenkin Juha Sipilä suuureen ääneen toitotti, ja luetteli kuinka on karmea ja pysyvä työvoimapulaa idässä ja on pohjoisessa ja Turun alueella ja kaikkialla. Sipilä on yhtä hölmö kuin Soinikin, eli laastarina halutaan hakea Filippiineiltä tai Afrikasta muka työvoimaa.

      Ja muka tehtäviin joita he eivät osaa mitenkään tehdä. Filippiiniläiset "sairaanhoitajatkin" ovat laitosapulaisia, joita käytetään Suomen sairaaloissa vain siivoushommiin, ruuan jakeluun ym.

      Saman aikaan meillä on 60.000...70.000 hoitajakoulutuksen saanutta, jotka eivät kuitenkaan ole hoitoalalla töissä. Osa on työttömänäkin, erilaisista syistä ja eri verukkeilla.

      Sipilä ei koko 4 vuotisen pääministerikautensa aikana kyennyt millään lailla ratkaisemaan näitä tämän tyypin ongelmia. Ei ole uudelleenjkoulutettu juuri ketään, eikä ole ammatista toiseen siirtymistä helpotettu.

      Sipilä epäonnistui kaikessa muussa, paitsi siinä, että hommasi lapsilleen ja sukulaisilleen hyviä tilauksia ja osake-etuuksia Fortumin ja muiden valtionyhtiöiden varoilla.

    • hyväpersut

      Mitä olemattomaan työvoimapulaan tai ostovoima a la Soros-puutteeseen tulee, palkkojen ja työehtojen polkemisella ei todellakaan nosteta elintasoa eikä etenkään luoda ostovoimaa, mutta kylläkin sitä Soroksen kuulua "ostovoimaa", jota ennestään jo elätetään verovaroillamme ja jotka näin olleen pyörittää samoja verovaroja ! Aivan sairas systeemi. Perussuomalaisilla hyvä systeemi puuttua nykyiseen haittamaahanmuuttoon ja toisaalta EU:n toimimattomuuteen, mikä se sellainen pakkoluukku nyt on, jonne verovarat vaan uppoaa , mutta mitään konkreettista ei saada pienenä nettomaksajamaana !

      • odotaninnollajo

        Eilen 8.4 uutisissa kerrottiin, että perussuomalaiset on liittynyt eurooppalaiseen yhteistyöhön toisten oikeistopopulistien kanssa. Tätä uutista onkin odotettu ! Se vahvistaa eurooppalaista linjausta ja tekee toimimattomasta EU:sta vain kurjan haittamaahanmuuton aisankannattajan eli tarvitsemmeko EU:ta vai rahoitammeko vain ... Niinpä. Perussuomalaiset ottaa tähänkin asiaan kantaa kun muut puolueet vaan hyssyttelee !


    • valinta.selvä

      Persut paljasti ja kertoi avoimesti jo aikoja sitten, mihin nykyinen haittamaahanmuutto johtaa, mutta muut puolueet vaan hyssytteli ja päästipä nykyinen hallitus kymmenettuhannet paperittomat rikolliset jopa maan alle pakoon, eikä minkäänlaisia vastuita ole kannettu näin pahasta mokusta ! Ei totisesti ole olemassakaan toista sellaista puoluetta, joka ajaa Suomen ja suomalaisten asiaa kuin perussuomalaiset .

    • missatyo

      Uskon että työnantajat osaavat laskea kuten ennekin ja jos todellinen työvoimapula niin varmasti ottavat ja opettavat työn kädestä pitäen , onnistui ainaskin ennen ja homma toimi , unelmat kortistosta täysin osaavaan ja ilmaiseen tekijään taitavat usenmiten olla tämän ruikutuksen takana , ei työvoimapula ole todellinen kasvuneste kuin ejkä erittäin korkean teknologian parissa. Ja jos ei tilauksia ole niin eivät kyllä ota ketään seisoskelemaan tumput suorina vaikka ilmaisiksi työvoimaa saisivat. Tuo ruikutus kun on niin hyvä keino kiristää työntekijöitä eikä maksa mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe