Michael on SYYTTÖMÄKSI todettu ! Myös FBIn toimesta.

MichaelOnSyytön1234

Olen seurannut Jacksonin uraa kymmeniä vuosia ja myös luin aikoinaan oikeudenkäynnin perusteluja VAPAUTTAVALLE päätökselle !! Huom VAPAUTTAVALLE! Edes FBI n vuosien seuranta ei löytänyt Jacksonilta mitään, mikä viittaisi pedofiliaan, ei netistä, ei puhelimesta , ei mistään mitään.

Ja raskauttavaa sille valehtelevalle pojalle oikeudenkäynnissä oli se, ettei hän pystynyt kertomaan, kumman näköinen penis on Jacksonillä, ympärileikattu vain nk normaali. Nehän ovat täysin eri näköiset ! Ja kuvat näytettiin pojalle, että varmasti tiesi, miten eri näköisiä ne ovat. HÄN VASTASI eli ARVASI VÄÄRIN ! Paljastui näin valehtelijaksi perusteellisesti. Tätä ennen poliisit väkisin riisuivat Michaelin ja kuvasivat väkisin hänen peniksen, mikä on ääri ääri nöyryyttävää , ja tämä tapahtui Michaelin omassa kodissa.

Kun kyseinen poika tuli täysi-ikäiseksi, hän meni oma-aloitteisesti kertomaan poliisille, että hänen vanhemmat pakottivat hänet aikoinaan valehtelemaan hyväksi käytöstä, koska halusivat ison summan rahaa Michaelilta. Eli pojalla oli todella huono omatunto valehtelemisesta silloin, nuorudessa tuollaiset asiat, esim. vakavat valehtelemiset , voivat uskottavasti ahdistaa vakavasti mieltä.

Michael oli juuri vastakkainne persoona pedofiileille, arka, ujo, herkkä, empatiakykyinen, introvertti, toisin kuin oikeat pedofiilit, jotka ovat itsekkäitä, omien tarpeidensa tyydyttäjiä, ekstroverttejä, rohkeita, taitavi apuhumaan ja manipuloimaan, itsevarmoja, psykopaatteja eli empatiakyvyttömiä, mikä on ehdoton edellytys pedofiilille. Vain LAVALLA Michael oli roolissaan hyvinkin rohkea. Kuten monet näyttelijät ovat tosi arkoja arjessa, mutta lavalla erittäin rohkeita.

Miettikää niitä MILJOONIA !!!, mitä nuo kaksi illan Tv 2:n dokumentin miestä ovat nyt saaneet tuotantoyhtiöltä, kun ovat suostuneet valehtelemaan Michaelista ! Maailman laajuisesti ostettu ohjelma, = erittäin tuottoisa BISNES tuotantoyhtiölle. Siitä riittää jakaa miljoonia noille miehille.

Miksi ohjelmaa kustutaan dokumentiksi, koska siitä puuttuvat täysin vastapuolen tiukat kysymykset ja näkökulma ?? Niin paska työ laadullisesti kuin olla voi ! Yksipuolisuuden huippu.

Kehonkielen ammattilaisena ihmettelen jo nyt klipin perusteella, miksi haastateltavan kädet on piilotettu ?! ? ! Ihminen ei pysty valehtelemaan niin, ettei hänen kehon kielensä paljasta hänen valehtelevan. Eli käsien liikkeissäoli vikaa, kuvaaja ammattilainen ymmärsi sen.

TÖRKEÄÄ että kansan rahoilla on ostettu tuollainen huippukallis ohjelma TV 2: lle ! Saisivat hävetä !

3

<50

Vastaukset

 • Kiitos jakamisesta, tiedoistasi. Me nuoremmat emme tiedä noin vanhoja asioita Michaelista.

 • Lapset ovat kertoneet nukkuneensa samassa huoneessa Michaelin kanssa eli tuskin on täysin viaton. Aikuinen mies samassa huoneessa pikkulasten kanssa. Kuvottavaa! Saman tekevää onko seksiä harrastettu vai ei, MJ teki moraalittomasti!

 • Eikö se Jackson painanutkaan nappulaa hississä, eikä vetänyt pentua pulkassa?

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5516
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1083
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  134
  964
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  595
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  397