Mies Tunisiasta

Kysymässä

Koska suomalaista miesystävää ei löytynyt, aloin tapailla tunisialaista miestä. Hän oli asunut Suomessa viisi vuotta. Me tapailimme kaksi vuotta. Avioliitto tai lasten hankinta eivät olleet tässä tavoitteena.

Kun tutustuimme, mies oli mitä mukavin ja viehättävin ja ihmettelin, miten näin sivistynyt mies on olemassa. Mies oli korkeakouluttautunut, saanut Suomen kansalaisuuden, suomalaisessa työpaikassa ja antoi vaikutelman, että arvostaa suomalaisuutta ja Suomea.

Puolentoista vuoden tuttavuuden kohdalla mies muuttui täydellisesti. Hänestä tuli kireä, jopa vihamielinen ja ehkä jopa ivamielinen suomalaisuutta kohtaan. Lopulta hän koki kaiken niin negatiivisena, että päätti lähteä kokonaan pois. Hän ei ollut enää ollenkaan se ihminen johon tutustuin. Hän muuttui aivan päinvastaiseksi, enkä tunnistanut häntä enää ollenkaan samaksi ihmiseksi.

Osaako joku lukija kertoa mitä tapahtui. Näyttelikö mies 1,5 vuotta mukavaa, mutta ei jaksanut enää pitää roolia yllä? Vai jotain muuta?

3

<50

Vastaukset

  • Haluaisitko kertoa jotain "tuntomerkkejä" miehestä? Tunnen muutamankin.

    Vastauksia voi olla toki monia, mutta valitettavasti monilla heistä on kaksoiselämä ja monella niin kiero luonne ettet sitä ikinä olisi itse saanut selville. Se, että hän lähti? Muutti?pois täältä laittaa itselle jo pohdinnan päälle. Ehkä oli vaimo jossain odottamassa, kätevästi kun 5v kulunut niin kansalaisuus taskussa, ehkä aika hakea se alkuperäinen vaimo myös suomeen.

  • Luuliko tulevansa paratiisiin aluksi, jossa kaikki on loisteliasta ja mahtavaa? Tämä kantoi häntä jonkun aikaa ja ajan myötä pettyi kokemuksiinsa paratiisista ja muuttui?

  • En osaa sanoa. Itse oli suomalaisen perus valkoisen hetero miehen kanssa 2 vuotta. Mies oli 1,5 vuotta ihana, kiltti, auttavainen ja keskusteli kaikesta. Tolkuttoman ihana. Kehui aina miten ihana olen ja olen hänelle ykkösasia elämässä. En ole hänen ensimmäinen, mutta haluaa että olen viimeinen. Menimme kihloihin ja hääpäiväkin oli sovittu. 1,5 vuoden seurustelun jälkeen mies muuttui päinvastaiseksi. Kritisoi minua ja arvoja ja sukuani ja elämäntapaan ihan ja kaikkea mikä oli tärkeää. Tätä kesti puoli vuotta, sitten erosimme. Eron jälkeen taustalta paljastui naisrinki. Mies kai kyllästyi leikkimään kotia ja halusi viettää sinkkuelämää 4-5 rakastajattarensa kanssa. Minulle mies oli sen jälkeen usein ilkeä, välillä sanoi eroa katuvansa ja vannovansa ikuista rakkautta. Ilmeisesti halusi minutkin haaremiinsa, mutta ei muuta. Onneksi loppui, ei se mies tapojaan muuta. Valitettavasti moni jaksaa näytellä 1-3 vuotta.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.