Löysin ihanan miehen....

Vbnmnnn

Eilen yksi ihana mies otti minuun yhteyttä palstalla. Meillä synkkasi välittömästi ja mies halusi myös soittaa minulle ja juteltiin koko ilta. Tänään laitoin miehelle viestin mihin en ole saanut vielä vastausta.. Olinko liian tyrkky..... ?? Mietin pitkään, että voinko laittaa viestin vai pitäisikö odottaa miehen viestiä.... Hitsi nää alut on aina vaikeita miten pitäisi toimia.....

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastaa

      Ei kaikki heti vastaa. Et ollut tyrkky.

    • Vohoih

      Miehet on metsästäjiä. Liian helppo saalis ei kiinnosta. Jos mies ei tavoittele sinua niin se ei myöskään ole kiinnostunut joten älä kommunikoi turhan innokkaasti ja etene vain jos mies osoittaa selkeästi vaivannäköä ja kiinnostusta.

      • Pelitön

        Jos juttu on toimiva, siinä ei tarvitse pelata pelejä. Ei edes alussa.


      • Vohoih

        Ei se ole pelaamista vaan miehen perusluonteen tajuamista. Itse olen ollut aloitteellinen ja päätynytkin parisuhteisiin mutta miehien mielenkiinto on nopeasti laantunut ja yksi kerrottu syy on se että olen liian helppo. Liian helppo olla kanssani, liian helposti lähestyttävä, olen joustava, hymyilevä ja ymmärtäväinen. En saa naistyypillisiä raivokohtauksia ja käytökseni on loogista, en tarvitse apua mihinkään ja pärjään täysin itse ja se tuntuu miehistä ikävältä ja saa heidän olonsa tarpeettomaksi. En ole myöskään fyysisesti heikko enkä teknisesti lahjaton. Minussa ei ole mitään haastetta. Ex mieheni viihtyy oikein hyvin uuden vaikean vaimonsa kanssa, ehkä siinä on se kipinä sitten ja arvaamattomuus ja miehen täytyy saada arvailla mikä nyt on. Pysyy jännitys suhteessa.


      • syvällinennainen
        Vohoih kirjoitti:

        Ei se ole pelaamista vaan miehen perusluonteen tajuamista. Itse olen ollut aloitteellinen ja päätynytkin parisuhteisiin mutta miehien mielenkiinto on nopeasti laantunut ja yksi kerrottu syy on se että olen liian helppo. Liian helppo olla kanssani, liian helposti lähestyttävä, olen joustava, hymyilevä ja ymmärtäväinen. En saa naistyypillisiä raivokohtauksia ja käytökseni on loogista, en tarvitse apua mihinkään ja pärjään täysin itse ja se tuntuu miehistä ikävältä ja saa heidän olonsa tarpeettomaksi. En ole myöskään fyysisesti heikko enkä teknisesti lahjaton. Minussa ei ole mitään haastetta. Ex mieheni viihtyy oikein hyvin uuden vaikean vaimonsa kanssa, ehkä siinä on se kipinä sitten ja arvaamattomuus ja miehen täytyy saada arvailla mikä nyt on. Pysyy jännitys suhteessa.

        Tosi hyvä kommentti! Minusta tuntuu ihan samalta, miehet ei kiinnostu minusta, koska olen heti alussa avoin, ystävällinen ja joustava. Omilla jaloillaan seisova, herkkä, mutta henkisesti vahva nainen ja ulkonäkökin ihan nätti, mutta ei.. Olen liian innokas, kun itseä miellyttävä mies lähestyy, en osaa 'pelata' mitään vaikeasti saavutettavaa enkä muutenkaan pimitellä mitään itsestäni. Aidosti haluan tutustua ja mies kai säikähtää, luulee, että tässä joku 'hullu' :D No, en kyllä ihastu helposti, mutta tutustun ihmisiin helposti. Olen huomannut, että tavis naiset saa parhaiten seuraa!


    • Soon

      vaan väsyny eilisestä ja makoilee persläpi syrjällään uunin ylisillä. Kyllä se siitä lämpee.

    • Hjnnnnmmm

      Oon samaa mieltä, että edes alussa ei tartte pelata pelejä, jos juttu on tarkoitettu onnistumaan.. Joten ajattelin viestiä laittaessa, että jos homma yhteen viestiin kaatuu, niin sitten saa kaatua... Mies kyllä kertoi kiinnostuksestaan varsin selkeästi ja itse ehdotti tapaamista yms. Jotenkin olisi tuntunut tylyltä, jos en olisi mitään viestiä laittanut mukavan jutustelun jälkeen.... Ja laittamani viesti oli varsin neutraali. Kiitin vaan kivasta keskustelusta ja laitoin vielä, että kiva olisi nähdä lähiaikoina.

      • mikään.ei.varmaa

        Kokematon olet vielä kun et tiedä että aivan turha hehkuttaa mitään ennen tapaamista. Eka sekunti livenä voi riittää jo hylkyyn, aivan sama miten ihanaa on ollut ennen näkemistä, sillä ei ole mitään merkitystä.
        Toivottavasti et ole sortunut kuvien otossa siihen mitä naiset harrastaa että saisit kuvan onnistumaan 150 prosenttisesti, livenä mies saa pettymyksen ellet ole ollenkaan kuvasi kaltainen.

        Sama myös päinvastoin.


    • fghjkllh

      Ei vois vähempi kiinnostaa....

    • Ehkähänon

      Varattu

    • Alkuja

      Lörpöttelitte koko eilisillan puhelimessa. Siinä lienee selvinnyt monta asiaa tuosta "ihanuudesta". Ihanuudesta voi tosin tulla myös rasite alkuintoilun jälkeen. Kuka voi sen kertoa oletko tyrkky hänen mielestä.

    • Nmmmm

      Löysin ihanan miehen ja kadotin myös sanan tien.... Ei miehestä ole kuulunut sunnuntain jälkeen mitään... En tiedä, säikähtikö jotenkin, kun kumpikin selvästi tunsi jotain, kun juteltiin.. Niin ja tässä oli vaan sitä jotain, oon ollut viime aikoina yhteyksissä muidenkin miesten kanssa. Luulisi, että jos mies oli kiinnostunut, niin hänestä olisi jo kuulunut jotain tai olisi ainakin vastannut viestiini.. Toisaalta eihän tässä ole kulunut kuin pari päivää, voihan se olla, että hänestä vielä kuuluu.. Hän itse sanoi haluavansa tavata, kehui nätiksi ja oli aidosti kiinnostunut ja välittävä.... No, ehkä ymmärsin jotain väärin.....

      • seon.elämäntarkoitus

        Ei saa uskoa kaikkea mitä toinen sanoo. Myyntipuhetta pöksyihin pääsemiseksi..


    • Hitonhitto

      Mä olen kanssa tällainen ystävällinen, joustava ja rento nainen enkä jaksa pelailla yhtään mitään. Näytän tunteeni aika avoimesti ja olen muutenkin aito ilman, että mikään seinähullu olisin. Miehet ei vaan sitten yleensä kiinnostu, on toki sitten joukossa nämä, kenen kanssa pitkiä parisuhteita on tullut ja jotka on arvostaneet juuri minunlaista naista. Siksi jatkan tällä tiellä olemalla oma itseni. Ulkonäkö ja kroppa ihan ok, mutta kaipa olen vaan liian helppo eikä kipinää sitten löydy? Ja aika itsenäinen ja pärjäävä olen, joten sekin varmasti on joillekin ei-toivottu ominaisuus enkä kovin naisellinen ole muutenkaan.

      En vaan tiedä mistä ikinä löytäisin miestä, koska nämä nettijutut ei jostain syystä enää nappaa ( tullut pari täydellistä kusettajapaskiaista vastaan ja näistä vähän into laantui ) ja elämänpiiri vähän suppeahko. Kaipa sitä pitäisi laajennella alkajaisiksi ja katsastella sitä kautta. Sen olen oppinut, että jos joku vaikuttaa liian hyvältä niin se todellakin on juuri niin ja silloin kannattaa juosta ja kovaa ;)

    • Bnmmmmmm

      Tosiaan viikko sitten soiteltiin.. Siinä välissä laitoin pari asialista ja melko neutraalia viestiä. No, nyt eilen mies laittoi viestiä ja kertoi tehneensä yövuoroa.. Toki hän kertoi jo puhelimessa työputkestaan, mutta en tiennyt, että kyse on yövuorosta.. Eli sinänsä ymmärrettävää, ettei ole viestitellyt.. No, tämän eilisen viestin jälkeen miehestä ei ole kuulunut.. Ehdin jo innostua.. Toisaalta täytyyhän miehen saada palautua töistään.. Jospa hänestä vielä kuuluu....

      • mua.ei

        Ajattele asiaa vähän. Haittaisiko sun viestittelyä jos tekisit yövuoroa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe