Aihe

Nuorempi nainen katsoo pitkään

kakkosmieheksikö

Taustaa: olen 50 - vuotias mies. Minulla oli pieni romanssi neljä vuotta sitten 20 vuotta nuoremman naisen kanssa. Nainen seurusteli tuolloin ikäisensä miehen kanssa.

Kun naisen ystäväpiiri ja sukulaiset saivat tietää puuhasteluistamme he tekivät kaikkensa estääkseen naisen siirtymisen pysyvästi vaikutuspiiriini (tämä oli silloinen arvaukseni). Tässä he myös onnistuivat.

Nyt on kulunut neljä vuotta. Nainen on mennyt naimisiin ja asuu yhdessä silloisen poikaystävänsä kanssa, joka on nyt kolmekymppinen kuten vaimonsakin. Pariskunta on edustava: nainen edelleen urheilullinen ja kaunis ja mies nuorekas, urheilullinen ja komea. Pariskunnalla ei ole lapsia.

Törmäsin naiseen n. kuukausi sitten sattumalta. Nainen reagoi läsnäolooni hyvin voimakkaasti. Kurkki minua sivusilmällä useiden tuntien ajan ja lopulta poistui paikalta järkyttyneen oloisena (vapisi). Nainen oli tuolloin yksin liikenteessä radalla.

Viime viikolla törmäsin tähän pariskuntaan. Alkuillasta nainen näytti tunteitaan avoimesti miestään kohtaan. Mitä pidemmälle ilta eteni sitä enemmän naisen katseet harhautuivat minuun miehensä sijaan. Loppuillasta nainen tuijotti jo minua useiden minuuttien ajan psykoottisesti. Tätä tuijottelua tapahtui täysin avoimesti miehen läsnäollessa. Lopulta mies sai jonkinlaisen mustasukkaisuuskohtauksen ja teki minulle selväksi voimakkaalla elekielellä että voisin häipyä paikalta. Oletan että mies vaistosi minun ja naisen välillä olevan jotain sutinaa.

Fiilis oli että nainen ei halunnut tehdä miestään mustasukkaiseksi kiusallaan vaan aidosti edelleen piti minusta.

Kysymys: kannattaako vielä yhden kerran yrittää ? rakastajan osa kelpaa minulle aivan mainiosti.

8

53

  Vastaukset

  • Eipä kannata yrittää ja satutat vaan ittees.. Miksi vaihtaisi nuoren ja komean miehen vanhaan patuun, mitä sinulla olisi tarjota?? Selvästi nainen yritti tehdä komean miesystävänsä mustasukkaiseksi. Unohda tämä naikkonen ja jatka elämääsi.

  • Nuorena naisena haluan sanoa, että joskus nuoret naiset haluavat seikkailua vanhemman miehen kanssa, mutta useimmiten kumppaniks otetaan, se omanikäinen. Kukaan pysty tosirakkautta ystävien tai sukulaisten kautta estämään, joten älä petä itseäsi. Nainen valitsi ikäisensä kumppanin, eikä sinua, joten hyväksy asia. Mitä järkeä alkaa joksikin salarakkaaksi? Joka tuskin sinun kannalta päättyisi hyvin. Enkä ihmettele, jos naisen ystävät eivät sinua hyväksyneet, 20v ikäero liikaa ja, kun nainen 40v niin tuskinpa katselee enää 60v papparaista.

   • Tähän vanhempana herrasmiehenä haluan sanoa, että vanhat miehetkin haluavat seikkailua joskus nuoren naisen kanssa, jolloin siis molemmat haluavat samaa asiaa.

    Kumppaniksi en tod. näk. kelpuuta enää ketään, koska naisista ei ole sellaiseen iästään riippumatta.

    Onnellinen sinkkuna


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tähän vanhempana herrasmiehenä haluan sanoa, että vanhat miehetkin haluavat seikkailua joskus nuoren naisen kanssa, jolloin siis molemmat haluavat samaa asiaa.

    Kumppaniksi en tod. näk. kelpuuta enää ketään, koska naisista ei ole sellaiseen iästään riippumatta.

    Onnellinen sinkkuna

    Ei vaan sinusta ei ole sellaiseen, kuten ei kenestäkään "seikkailijasta" eikä varattujen paneskelijasta.


  • Jospa nainen vain yksinkertaisesti pelkäsi jäävänsä junan alle ja siksi pälyili, niin hermostuneena ympärilleen. Olet varmaan tulkinnut asian väärin.

  • Mikähän olisi pointti? Rikkoisit heidän parissuhteen todennäköisesti jossakin vaiheessa kiinni jäädessänne. No, moraalinsa kullakin.

  • Sinun on syytä pitää näppisi irti hänestä. Monistakin syistä. Vaikka tuo nuori nainen olisi 'vaikuttunut' sinusta. Voisi käydä niinkin, että hänen miehensä pimahtaisi, jolloin mitkään seuraukset hänelle eivät merkitsisi mitään ja sinä menettäisit jopa henkesi tai invalidisoituisit loppuiäksesi. Siksikin on olemassa Käskyjä ja ohjeita "Älä tee aviorikosta", "älä himoitse lähimmäisesi aviopuolisoa...."...

  • Selvästi keksitty tarina. Aloittaja kertoilee vain omia päiväunelmiaan.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   27
   1422