Itä-Suomen Tinder narsisti

Tiina187

Pääsin siis tinderin kautta treffeille. Swaippaus oikealle ja match tuli, ja siitä viestittelemään.
Viesteissä tämä Itä-Suomen pienessä kaupungissa asuva mies vaikutti kuin unelmalta, totuus kuitenkin paljastui myöhemmin, mutta ei liian myöhään.
Suuret tarinat siitä kuinka exä jätti hänet yksin pienen tytön kanssa kahdestaan, ja lähti omille teilleen, uuden miehen mukaan.
Oli siis ero takana ja hometalon hän omistaa samaisessa pikku kaupungissa.
No, se täytyy myöntää että talo siellä todellakin oli, ja jopa lehtijuttu talokäräjistä oli kirjoitettu Karjalan heiliin. Kaikki kuulosti siis todelta.
Sääliksi kävi, etenkin kun miehellä oli vielä muitakin terveyshuolia. Syytän siitä omaa hoivaviettiä kun halusin lähteä leikkiin mukaan.
Tavattuamme hän vaikutti edelleen siltä ihanalta reppanalta, joksi viestien ja puheluiden perusteella hänet ajattelin.
Mitä nyt muutamaa raivokohtausta ja jatkuvaa pakonomaista käsienpesua ihmettelin.
Jatkuvasti hän puhui itsestään kuinka hän sitä ja tätä, puhui pahaa exästään ja exän nykyisestä miehestä.
Tosin hänen tyttönsä taas kehui että tykkää äidistä ja sen miehestä. Siitä kuinka he aina leikkivät keskenään kun on vierailulla äitinsä luona.
Tästä alkoi ihmettelyni siihen ettei tämän tinder casanovan puheet aivan pidä paikkaansa. Otin asian jopa hänen kanssa puheeksi.
Vastaukseksi sain raivokasta huutoa ja käsiksikin kävi, ei tullut vammoja, mutta karkuun oli lähdettävä. Ja tämän kohtauksen sai siis silloin kun tyttönsä ei ollut paikalla.
Tein casanovasta kyselyjä ja sain selville että kaikki oli keksittyä, kaikki ne suuret puheet, eleet ja kehut kuinka hän tuntee paljon ihmisiä.
Taloakaan hän ei itse omistanut, edelleen omisti sen exänsä kanssa. Ja exä oli todellisuudessa maksanut oman puolikkaansa käteisellä ja miehen puolikkaan omistaa pankki.
Onneksi kaikki oikeasti selvisi aikanaan.
Haavojani tapauksesta nuolen edelleen, mutta osaan seuraavaksi olla varovaisempi.

5

<50

  Vastaukset

  • Lainaten erästä suomalaista parisuhdepsykologia niin " suomalainen nainen on tyhmä". Sen huomion hän oli tehnyt toimittuaan toistakymmentä vuotta parisuhdeterapeuttina. Suomalainen nainen etsii pelastettavaa reppanaa ja hoidettavaa, sitten valitetaan kun suhteessa ei lapsen tasolle vajonneesta aikuisesta kuoriudukaan mies. Sitä saa mitä tilaa ja tyhmyydestään saa kärsiä. Aikuinen tervepäinen ihminen kantaa itse ongelmansa ja elämänsä, ei käytä muita ihmisiä roskakorinaan varsinkaan lähes tuntemattomia ihmisiä eikä todellakaan hae seuraa sääliin vedoten. Jos haluatte hoitaa jotain naiset hankkikaa lemmikki, kukkanen tai vaikka lapsi yksin, mutta älkää alkako aikuisen miehen kainalosauvaksi ja sitten valita, kun ette jaksa kantaa hänenkin painoaan. Omalta exältäni kerran kysyin miksi kertoo näitä säälitarioita hakiessaan seuraa niin kun sillä saa p***** ja toimii kuin junan vessa tämä taktiikka naisiin. Sillä saa rumempikin mies. Koittakaa nyt ottaa se järki käteen kun haette näitä omaishoitajan paikkoja ja ehdoin tahdoin haluatte pilata elämänne.

  • Voi olla ennemminkin juoppohullu kuin narsisti. Mutta paskiainen kumminkin.

  • Mihin perustuu väite juoppohullusta?

  • Juu se on selvö että nuo omaisuusasiat kannattaa selvittää heti. Että omistaako yksin vai onko exä viemässä jotain. Tyhjätaskuista pääsee nopeemmin sit eroon jos ei ookaan sitä maallista mammonaa jaettavaks.

  • Valehdella voi kuka tahansa, ei siihen narsistia tarvita. Juopoille tyypillistä on vihaongelmat kuten raivoaminen, koska alkoholi rasittaa maksaa ja maksa on yhteydessä vihaan. En tunne narsismia, mutta mitä juttuja oon kuullu niin aina se menee niin ettei narsistia tunnista narsistiks ennenku vasta vuoden päästä aikasintaan tms.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Mika ”Immu” Ilmen biletti 80-luvulla al-Holin leirillä viruvan ISIS-äidin kanssa: Bandiitti hakkasi Fatiman ostarilla!
  • Kuva! TIS-Vilma lomaili Juuso-rakkaansa kanssa – kaunottaren raskausvatsa käänsi katseita Tallinnassa!
  • Kiekkotähti iski silmänsä kauniiseen hotellivirkailijaan! Näin Mikko Koivun ja Helena-vaimon eroon päättynyt rakkaus roihahti!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3441
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   104
   862
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   757
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   498