Jade infra oy ja henkilöstöpalvelu vähäketo oy kokemuksia?

tietoaetsin

Millaisia kokemuksia kyseisistä firmoista, maksavatko palkan ajallaan ja tes-mukainen, miten työajat ja ehdot jne? Ja muuten kokemuksia asfaltti-ja maanrakennustöistä?

19

6994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo aika perseestä on touhu! Edut on tosiaan se että saa painaa tauotta töitä ja jos hyvin menee niin vittuillaan vielä kylkeen. Sairaus päivistä ei makseta mitään. En suosittele kyllä kellekkään. Olin viime vuonna vähän aikaa, ihan huonoo. Työnjohto ei ole yhtään ajan tasalla pari siideripissistä koittaa pyörittää koko lafkaa ja kaikki asiat ihan sekasin. Ilmeisesti omistaja laskee vaan rahoja pattayalla, ei kiinnosta yhtään miten homma toimii.

    • Anonyymi

      Älkää vaan menkö Vähäketo nimiseen paikkaan töihin!!!!!
      Alussa luvataan maat ja mammonat mutta totuus on se että yksi nuori likka päättää kuka saa päivittäin töitä ja kuka ei. Jos kyselet työoloista ja vaadit lakisääteisiä taukoja niin loppuu työkutsut ja silti kokoajan haetaan lisää porukkaa töihin. Päivät on 10-12 tuntisia ilman ainuttakaan taukoa. Kuselle pääset pikaisesti pusikkoon jos sellanen sattuu olemaan lähettyvillä. Istua et saa hetkeäkään vaan kokoajan pitää seisoa. Työkutsut tulee kännykkään illalla joskus 18-21 välillä seuraavalle päivälle. Aina vaan yksi päivä kerrallaan ettei vaan tartte maksaa sairaspäiviltä kenellekkään jos sattuu tulemaan kipeäksi. Paska paikka. Ei ikinä enää!!!!

    • Anonyymi

      Itse olen ollut tyytyväinen Vähäketoon, homma on toiminut niinkuin pitää. Kerrottiin suoraan, että taukoja pidetään silloin kun keretään, miten työvuorot ilmoitetaan yms.

      Ei tosin sovellu sellaisille, jotka tykkää istua.

    • Anonyymi

      Työ tauot on kuitenkin lakisääteiset ja niistä ei voi lipsua. Mitä jos kesä kuumalla työntekijä tokkurassa aiheuttaa suuronnettomuuden ihan sen takia, koska ei ole pystynyt pitämään lakisääteistä taukoa? Miettikääs tätä, mikä on sitten tärkeintä?

      • Anonyymi

        Jade infralle ko meet toihi ei paljo tartte lakisääteisiä taukoja pyyellä. Ensi haukkuvat pystyyn ja sitte lentää helvettii koko lafkasta


    • Anonyymi

      Aivan kusetus firma toi Jade Infra Oy.
      Lupasivat töitä mutta kuukauden ajan työnaloitus on siirtynyt koko ajan myöhemmäksi. Ennen sopimuksen kirjoittamista (työpaikka jo luvattu) ehdin sanomaan usealle muulle työnantajalle ei, koska ajattelin että työt alkaisivat silloin kun sovittiin. Vielä sopimuksen kirjoituksen jälkeenkin työn aloitusta siirretään. Töitä on tarjottu yli sadan kilometrin päästä yksittäisille päiville, josta ei ollut mitään puhetta työsopimuksen yhteydessä tai muutenkaan.
      Muutaman viikon päästä, vaikka työsopimuksessa lukee "kokoaikainen", ilmoitettiin että viikot ovatkin mahdollisesti vajaita eli osa-aikatyö.
      Kiertäkää kaukaa kyseinen työpaikka.

    • Anonyymi

      Jade infrasta en ole kuullut mitään hyvää, Vähäketo vaikuttaa ihan ookoo firmalta sen perusteella mitä tuttavat on kertoneet.

      Sami Rajala,Espoo

    • Anonyymi

      Firman toimisto ihan sekasin sekoilevat keikkojen muutama typpi saa parhaat keikat

    • Anonyymi

      Juu älkää missään nimessä menkö. Palkkaaminen perseestä, pomot mulkkuja, valehdellaan pimitetään käytetään hyväksi ei perehdytetä ei taukoja jne jne. Sitte ku et jotai osaa ku ei infota mistäö mitää nii päälle vittuillaan. Mitään hyvää tossa lafkassa.

    • Anonyymi

      Vähäketo, eivät osaa pitää lankoja hyppysissään...kaikki ihan sekaisin. En voi suositella työnantajana, työkaverit tosin kivoja <3

    • Anonyymi

      Kerran ollu tuolla töissä ja toista kertaa en mene

    • Anonyymi

      Kyllähän tosi on että kerran ko tuolle firmalle on duunissa toista kertaa ei mene. Armotonta vittuilua, tauoista ei tietoakaa saatikka että tiedonkulku toimisi. Omaan auton saa kuluttaa loppuun jos sen erehtyy ottamaan käyttöö, vaikka kuinka kusettasi kuselle ei pääse ko ei ole tauottajia. Ihan vain ko firmalla on oma pikku nais lauma mikä pitää kauempana omaa pikku kahvitaukoa. Ja sitte vielä kerran se vittuilu! Se on ihan omaa luokkaa ja sitä riittää! Ja palkka paska jos sen sattuu saamaa ja ko saapi taitaa pattajalta kiertää lenkin ko kestää ja kestää. Kerran olen ollu tolle firmalle töissä ja toiste en mene

    • Anonyymi

      niin teettävät sopimukset ns 0 sopimuksilla ei ole heillä velvoitetta tarjota työtä toisaalta työntekijälläkään ei ole velvoitetta ottaa sitä vastaan ..että silleen ne hoitaa --

    • Anonyymi

      joo tässä oltu 10kk niiden kirjoilla 3 työtarjousta hevonperseestä sitten loppu tarjoukset..toisaalta jos 0 sopimuksilla teettävät työsopparit ei ole velvollisuutta ottaa työtäkään vastaan että sellanen putka ..ei kiitos ikinä enää tälläsiin paikkoihin

    • Anonyymi

      täysi paska paikka

    • Anonyymi

      näyttää jade infra rekrytoivan taas porukkaa kesäksi 2024 myivät liiketoimintansa Ramudder oy.
      teettävät työsopimukset 0 sopimuksilla. älkää helvetissä allekirjoittako niitä ,,ei niillä ole velvoitetta tarjota silloin työtäkään ..toisaalta työntekijälläkään 0 sopimuksella ei ole velvollisuutta ottaa edes sitä vastaan ,,erittäin huonoja kokemuksia tästä yrityksestä .ite roikuin siellä saamatta yhtäkään työkeikkaa että sellainen firma..

    • Anonyymi

      Viime vuosi Jade Infralla. Töitä oli kohtuullisesti. Sanotaan että huhtikuun puolesta välistä lokakuun alkuun. Sen jälkeen hommat väheni sen verran että ei enään kannattanut sijoittaa bussikorttiin. Tauotus toimi silloin tällöin. Palkka olisi tosin voinut olla isompi. Perus liikenteenohjaaja hommaa.
      Tänä vuonna aloitin vähäkedolla työt. Nyt 1.5 viikkoa olleena tiedotus mielestäni toimii paremmin ja + on isot työmaat samantien varrella ettei tarvitse ihan jokapäivä vaihtaa kohdetta.
      Kaikille jotka harkitsevat alaa pieni muistilista
      -hanki firman kenkiin pohjalliset tai mieluummin osta omat. Sieviltä saa koko päivän siniseen tarkoitettuja pehmustettu ja hyviä kenkiä.
      -Telttatuoli, pilkkijakkara tms. Tyhjää risteystä kun katselet 8 tuntia niin saa välillä istuakkin
      -joku rätti päähän,kypärä ei suojaa aurongonpistoksilta.
      -aurinkorasvaa
      -Juotavaa, helle kelillä kun olet 10-12 tuntia auringonpaisteessa 5 litraa ei riitä. Kannattaa suosia osittain myös urheilujuomia josta saa menetettyjä suoloja takasin pelkkä vesi ei riitä.
      - Riittävästi evästä, nälkä kiukkuileva liikenteen ohjaaja on työkavereiden ja autoilijoiden pahin painajainen.
      Tämmöiset terveisin -Joonas Mustapuro- liikenteenohjaaja vähäketo.

      • Anonyymi

        Hyvä firma. Itse ollut tyytyväinen ja suositellut kavereille.


      • Anonyymi

        Ikävää luettavaa kaikki tuo edelläkirjoitettu.

        Mutta: Onko teillä mitään turvallisuuskoulutusta hommaan? Lapualla ajelin tänään keskustassa, jossa tehtiin asfaltinpaikkausraitaa. Tikkarimies seisoi SELIN LIIKENTEESEEN kymmeniä sekunteja! Katseli vain kohti asfalttikonetta ja höpötti tärkeitä radiopuhelimeensa. Päällänsä pahasti haalistunut 'turvavaate'. Ei mitään puomeja eikä valkoista nuolta sinisellä pohjalla. Ei mitään, mikä olisi selkeästi kertonut keskellä kaistaa tapahtuvasta hommasta! Tulin siihen jonon kärkenä, en siis jonon perään. Joku puolisokea pappa olis ajanu hengiltä tuollaisen!

        Eihän sitä koulutusta varmaan paljon anneta, mutta luulisi oman järjen sanovan jotain. Toivottavasti on vielä hengissä!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe