Kokoomusta äänestää jokaisessa vaaleissa liian moni!

En voi käsittää sitä miten onkaan mahdollista että Kokoomus saa Suomessa vaalista toiseen hyvän kannatuksen!? Niitä äänestää rikkaimmat ja keskituloiset aina köyhimpiin ja työttömiin ihmisiin! Vaalikamppanjassaan kokoomuslaiset kertovat olevansa työpuolue vaikka tahtovat repiä jokaiselta työntekijältä silmät pois päästä ja jakaa palkan alennuksia.
Jos työsopimuksien päätökset siirrettään ammattiyhdistyksiltä paikalliseksi sopimukseksi niin luultavammin Suomessa moni lopettaa työnteonsa siihen. Ei ketään enää halua tehdä töitä "täysin turvattomassa tilassa". Kohta vuosia rakennusmiehenä olleilla on ansiosidonnaisen päivärahan suuruinen palkka lisättynä 9e/pvä, jos työnantajalle annetaan mahdollisuus päättää.
Niin kauan kuin markkinataloutta janoavat työnantajat arvostavat työntekijöitään kuin rukkasta tällaiseen paikalliseen sopimiseen ei ole mahdollisuutta siirtyä.

Jokin tässä nyt kusee omille kintuilleen ja se on kokoomusta äänestävät typerät ihmiset! Jos hinkuu palkan alennuksia itselleen niin eivät äänestäisi kokoomusta kun moni muu ei halua niitä palkan alennuksia itselleen.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääntentarkistus

      En usko, että suomen vaalit ovat rehelliset.
      Tuloslaskennan hoitaa Tieto Oyj (kok).

    • kaapeli12

      yksi riittäisi eduskuntaan sais kerran neljässä vuodessa minuutin puheen vuoron vois sieltä nurkasta inistä miten rikkailla on NIIN raskasta.

      • Anonyymi

        hyvä ajatus, juuri noin !
        VasemmistoNaiset taluttaa räksyttävän rakin nurkkaan häpeämään ja
        perskokkare saa inistä minuutin neljässä vuodessa.


    • kokoomus_on_paras

      Koko Kokoomuksella ja varsinkin Lepomäellä on talousasiat hallussa.
      Ei mitään teatteriyleisön lannoittamista puoltavaa harakkaa taloustehtäviin.

      • Olen kuullut vähän toista mitä ajatellaan Lepomäen talousasioiden tuntemuksesta. Taloutta ei pidä laskea uusliberalismin kiihkolla!


    • näin_näin

      Tiedän näitä wannabee kokoomuslaisia, ovat tavan duunareita, mutta ostavat velkarahalla bemaria ja hienoa asuntoa ja leikkivät olevansa ylempää keskiluokkaa.
      Äänestävät sitten omien etujen vastaisesti tässä kuplassaan, säälittävää.

    • ei_ainakaan_SösDem
      • Katainenhan se oli siinä hallituksessa pääministeri. Siihen ei ole muilla ministereillä paljon päätäntävaltaa, millaisia päätöksiä ko. hallituksessa tehdään vaan siinä tehdään niin kuin pääministeri sanelee. Sitähän ei politiikkaa tajuamattomat tai persuja ennen "nukkuvia äänestäneet" eivät koskaan tule tajuamaan!!


      • proffa33

        Muistan hyvin kun -40 -luvulla, jolloin olin 10 vuotias, kun talon isännät äänestivät kokoomusta ja suurella rintaäänellä vakuuttivat silloisten kokoomuksen arvojen mukaan: Koti, uskonto ja isänmaa. Niitä voi todella sanoa arvoiksi. Nykyään ei pitäisi puhua mistään arvoista lainkaan, sillä kaikki on vaatimuksia. Kokoomuksenkin arvot ovat kai lähinnä nykyisin vaatimuksia, että kaikki hyvä ulkolaisille sijoittajille ja niille suomalaisille rahamiehille, joilla jo paljon on ennestään. Eikä demaritkaan ole sanoneet, mitä ne heidän arvonsa ovat, sillä ne ovat pelkkiä vaatimuksia, joten niitä on vaikea arvoiksi muuttaa. Esim. , turvallisuus, jota perussuomalaiset kuuluttaa on sellainen asia, jota voidaan kutsua arvoksi.


      • proffa33 kirjoitti:

        Muistan hyvin kun -40 -luvulla, jolloin olin 10 vuotias, kun talon isännät äänestivät kokoomusta ja suurella rintaäänellä vakuuttivat silloisten kokoomuksen arvojen mukaan: Koti, uskonto ja isänmaa. Niitä voi todella sanoa arvoiksi. Nykyään ei pitäisi puhua mistään arvoista lainkaan, sillä kaikki on vaatimuksia. Kokoomuksenkin arvot ovat kai lähinnä nykyisin vaatimuksia, että kaikki hyvä ulkolaisille sijoittajille ja niille suomalaisille rahamiehille, joilla jo paljon on ennestään. Eikä demaritkaan ole sanoneet, mitä ne heidän arvonsa ovat, sillä ne ovat pelkkiä vaatimuksia, joten niitä on vaikea arvoiksi muuttaa. Esim. , turvallisuus, jota perussuomalaiset kuuluttaa on sellainen asia, jota voidaan kutsua arvoksi.

        Demareiden arvot olet halunnut sivuttaa siksi koska et ole niistä kiinnostunut.
        Ilman demareita Suomessa olisi kaikki hieman toisin ja päin persettä. Kenelläkään ei olisi minkäänlaisia oikeuksia vaan eniten vaan velvollisuuksia. Ilman demareita ja ammattiyhdistyksiä ei kenelläkään suomalaisella olisi kesälomia tai 8-tuntista työpäivää.

        Se joka väittää ettei demareiden Forssan kokous v. 1903 ole ollut merkittävin "poliittinen ohjelma" niin ei tiedä mitään politiikasta.

        Kokoomuslainen porvari oli aikoinaan sentään porvari ja arvosti työntekijöitään ja sitä ketä heidän yritykseensä toi sen rahan. Nykyisin vaan kokoomuslaisista ei ota senkään vertaan selvää, mikä muu heidän arvona rahan lisäksi on kuin Suomen yksityistäminen ja julkisen sektorin romuttaminen. Rahakin on siis muuttanut muotoaan!
        Harmaan talouden kitkeminen on kokoomukselta vain silkkaa vaalipuhetta, sillä yksikään kansainvälinen yhtiö ei toimi ilman "harmaata taloutta" tai veroparatiiseja.


      • Anonyymi
        ateisti1982 kirjoitti:

        Katainenhan se oli siinä hallituksessa pääministeri. Siihen ei ole muilla ministereillä paljon päätäntävaltaa, millaisia päätöksiä ko. hallituksessa tehdään vaan siinä tehdään niin kuin pääministeri sanelee. Sitähän ei politiikkaa tajuamattomat tai persuja ennen "nukkuvia äänestäneet" eivät koskaan tule tajuamaan!!

        Demarit, vas ja vihr nuolivat porvareita. Nämä olivat hallituksen enemistö mutta niin vaan ajoivat porvarien asioita.
        Ja nyt kepun kanssa ajavat ulkomaalaisten etuja.
        Että turha sitä on duunarin vassareita huutaa avuksi.


    • kerronmiksi

      Kerronpa miksi, niin oivallat mistä on kyse kun puotipuksu tai siivooja äänestää porvaria. Köyhän tuleekin äänestää menestyjää ja miljonääriä. Miksi äänestää kaltaistansa köyhää ehdokasta. Sellaista kannattaa äänestää joka tietää rikastumisen salaisuudet. Sellaista jolla on näyttöjä. Sellaista jolla on näyttää että pätäkkää ja mammonaa löytyy. Kun äänestät rikasta ja niin vauraus voi tarttua jopa sinuunkiin. Kun äänestät tyhjätaskua joka ei ymmärrä rikastumisesta yhtään mitään niin sehän vain lisää yhteiskunnan köyhyyttä. Tyhjätaskulla on tarjota vain oppimansa köyhyyden kaava.

      Okei. Sarkasmia kirjoitin. Ei rikkaan menestys tietenkään oikeasti tartu kroonisesti köyhään.

    • Anonyymi

      Jokainen järkevä oman työnsä tuloksilla toimeentuleva äänestää Kokoomusta.

      • Anonyymi

        Miksi? Se on varmin tapa menettää ne työnsä tulokset. Vai eikö asia 30 vuodessa vielä ole valjennut hitaalla käyvälle?


    • Anonyymi

      Nykyisen yritysten ja niiden omistajien määrä on siinä ehkä 400 000 paikkeilla mutta kokoomusta äänestää kuitenkin yli 500 000 ,joka on heidän kannatuksensa eli n 16% tällä hetkellä. Nuo muut äänestäjät n.100 000 ovat ilmeisesti paljon yrittäjien puolisoita jotta heidän perheissä säilyy joku sopu ideologioista,eikä tule eroa.

      Mutta minäkään en kyllä ymmärrä enää miksi kukaan ajattelee enää oikeiston tavalla että minun toimeentulo ensin ja muut eläkööt miten pystyvät jos pystyvät kun tiedetään tasan tarkkaan että kapitalismi ja markkinatalous ei voi elättää rahataloudessa ilman tekohengitystä kuin noin puolet kansasta,joka on nykyisinkin tulonsiirroilla ja työnteolla/ yrityksillä elävien ero.
      Ilman tulonsiirtoja muut eli vähemmän ahneet jäisi ilman yhteiskunnan ulkopuolelle ja kuolisi. Eihän sellaista kukaan täysijärkinen voi haluta.

      Ja lisäksi kun ensimmäinen aalto köyhiä kuolisi,aiheuttaisi se niin suuren loven kysyntään että näivettymiskierre olisi valmis ja alkaisi , seuraavassa vaiheessa eli lamassa seuraava puolikas taas kuolisi jne. ,Kunnes koko yhteiskunta ja kaikki rahaliikenne lakkaisi ja jäljelle jäisi vain muutamia tuhansia yksilöitä tehtaineen ja joka paikkaan äärivelat,joita kukaan ei pysty maksamaan kenellekään koskaan ,niin kuin vähän jenkeissä ja monessa muissakin maissa on nyt taas käymässä koronan takia tällä kertaa.
      Markkinatalous voisi toimia jotenkin ainoastaan jos rahaa pumpataan maailmaan koko ajan lisää mutta otetaan sitten sieltä pois johon sitä kertynyt liikaa jotta inflaatiot pysyy hallinnassa eikä hinnat karkaa koskaan käsistä.

      Mutta paras yhteiskunta olisi ,jos ei olisi rahaa ollenkaan vaan toimittaisiin esim.vain niiden työtuntien mukaan jota jokaisen on koneilla tehtävä jotta saa tarvittavat elinhyödykkeensä kasaan.
      Muutahan ei kukaan edes tarvitse elläkseen ,ja näin oltaisiin jo paljon järkevämmässä ja luontoa säästävämmässä yhteiskunnassa kuin nykyään ikinä voidaan olla tai tulla.
      Mutta näinhän oikeisto ei koskaan halua että toimittaisiin koska ovat kyltymättömän ahneita muihin nähden koko ajan ,he siis viis välittää muista. Ja se on väärin.

      ÄO heidän kaltaisillaan todellakin ehkä vain jotain 100:n paikkeilla,ei enempää.
      Maailman suurimmat älyköt on tulleet aina vapaa-ajattelu demokraatti vasemmistosta,ei diktatuurivasemmistosta,vaan niistä jotka oikeasti haluaa tasa-arvo ja tasavalta maailman.
      Näin se vain on ja näin se tulee aina olemaan,saa nähdä kuitenkin toteutuuko koskaan tämä unelma parhaasta mahdollisesta maailmasta ja maailman rauha vai onko elämämme vain sitä yhtä taistelua paikasta auringossa jossa aina vähemmän ahneet ja demokraattisemmat tasavaltaista ideaa kannatravat tapetaan nälkään ja muihin puutteisiin niin kuin nykyään on aina käymässä ja vaikka nyt vitsaavasta koronasta saataisiinkin yliote rokotteen muodossa.

      Näin vasemmistohenkisenä ei oikein muuta voi todeta tämänkään hetken maailman menosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe