Naisten tylytys ?

Anonyymi

Naisethan tunnetusti tylyttävät sinkkumiehiä (ainakin kaikkia muita kuin super-YTM luokkaan kuuluvia).

Mutta minulle miehenä tuli yllätyksenä, että naiset ovat myös toisiaan kohtaan ns. selkäänpuukottajia, ja aivan käsittämättömistä syistä !

Lainaus muualta netistä selventää asiaa:
"Menin vajaat kuusi vuotta sitten uuteen työpaikkaan iloisin mielin. Pian siellä kuitenkin alkoi olla huonot oltavat. Naiset alkoivat välittömästi osoittaa antipatioitaan mm. jättämällä minut aamuisin tervehtimättä. Miehet silti tervehtivät. Tämä oli minulle uutta. Olen aina ollut ”se rumempi”, enkä näin ollen ole millään lailla kiinnittänyt miesten huomiota itseeni. Niinpä eivät naiset ole minua yleensä vihanneet muuten kuin lapsettomuuteni takia.

Nyt ollessani jo keski-ikäinen, tapahtui yht´äkkiä tämä. Naiset vihasivat minua ja miehet eivät. Olin tästä ensin tavallaan iloissani, koska se oli täysin uusi tilanne. Sitten asia alkoi muuttua pahemmaksi. Vaikka naiset eivät olleet siellä johtavassa asemassa, he kuitenkin määräsivät pelisäännöt. Niinpä he alkoivat kaivaa minulle kuoppaa.

Olin hyvä työntekijä, mikä ei sopinut heille. Minusta etsittiin vikoja ja tottahan niitä löydettiinkin. Tein kaikki työt huonosti, tukkani oli ruma, olin lihava ja haisin pahalle. Yritinpä silti vielä iskeä miehiäkin. Minulla kuulemma oli suhteitakin heidän kanssaan. Itse en niistä tiennyt. "

Siis tuo nainen, joka tuon on kirjoittanut, on joutunut muiden naisten tylytyksen kohteeksi työpaikallaan, ja muka "lapsettomuuden takia".

Ensinnäkin: mitä se muille työpaikan naisille kuuluu, onko tällä naisella lapsia tai ei ole.
Ja jos on sinkku, niin on aivan luonnollista ettei ole silloin lapsiakaan!
Ei kaikki naiset onneksi ole niitä, jotka saattavat tähän maailmaan aviottomia lapsia (joiden isä on joku super-YTM, jonka nainen onnistui houkuttelemaan kanssaan yhden yön seksisuhteeseen, mutta jonka kanssa naisella ei missään vaiheessa ollut mahdollisuutta oikeaan parisuhteeseen).

Toiseksi: miten lapsettomuus voi olla jokin tylyttämisen syy? - tuohan on aivan selvää työpaikkakiusaamista!

Ja vielä yleisesti: jos tuon kirjoittanut nainen ei itse ole sieltä kauniimmasta päästä (kuten hän kirjoituksessaan antaa ymmärtää), niin onko sitten niin, että ulkoisesti kauniimmat naiset ovat usein juuri niitä sisäisesti rumimpia, jotka tylyttävät niin miehiä, kuin samassa työpaikassa olevia naisiakin ?

Entä harrastukset?
Jos nainen käy vaikkapa uimahallin vesijumpassa, niin tylyttävätkö naiset toisia naisia esim. saunassa, suihkutiloissa, pukuhuoneessa jne ?

Mitä nämä tylyttäjät oikein saavat käytöksestään ? vai onko niin, että naisista huomattava osa on psykopaatteja, jotka saavat jotain sadistista nautintoa muille ihmisille tuottamastaan kärsimyksestä ?

Vaikka olen mies, aihe kiinnostaa silti.
Ehkä siksi, että vaikka olin pitkään sinkkuna, olen nyt naimisissa, ja kun vaimoni opinnot päättyvät, hänen on aika siirtyä työelämään. Koska vaimoni on joutunut koulukiusaamisen kohteeksi, herää kysymys, onko todella se, ettei meillä ole lapsia, jokin sellainen syy, jonka takia vaimollani on keskimääräistä korkeampi riski joutua työpaikkakiusaamisen kohteeksi ?

Millaiset ohjeet minun siis pitäisi antaa vaimolleni, jotta riski työpaikkakiusaamisen kohteeksi joutumisesta saataisiin minimoitua?

Sinkkuvuosina todellakin jouduin itse suominaisten tylyttämisen kohteeksi.

Olen joskus kuviteelut olleeni ATM, mutta jos ATM on sellainen, joka ei saa naista koskaan, niin sitten kai olen KTM. Ei se saaminen itsellenikään mitenkään helppoa ollut, päinvastoin!

Ja täytyy todeta, että jos suominaisen saaminen sänkyyn tuntuu vaikealta, niin suominaisen saaminen parisuhteeseen on yli 10x vaikeampaa kuin saman naisen saaminen sänkyyn yhdeksi yöksi.

Vaimoni on siis ulkomaalainen, ja tässä en ymmärrä suominaisten logiikkaa: miksi ulkomaalainen nainen koetaan uhkaksi, eihän nämä suominaiset minua olisi puolisokseen kuitenkaan halunnut !

Ei se, että minulla on ulkomaalainen vaimo, ole millään tavalla suominaisilta pois.
Jos joku olisi minut halunnut puolisokseen, niin siihen olisi ollut yllin kyllin aikaa.

Yksikin tapaus sopi alustavasti treffit, mutta syrjäisestä asuinpaikastaan johtuen hänen olisi ollut tarkoitus tulla treffeille omalla autolla. Mutta sovittuna treffipäivänä nainen sanoi puhelimessa ottaneensa alkoholijuomaa siinä määrin, ettei ole ajokunnossa - emme siis tavanneet ikinä.

Toinen (tapaus vuosien takaa) ilmeisesti keksi täysin tekaistun ulkomaanmatkan (kaikki merkit viittaavat siihen, että todellisuudessa ko. matkaa ei ollut olemassakaan). Tämä tapaus, kun soitin hänen työpaikalleen (aikana ennen matkapuhelimia), väitti tulleensa edellisenä iltana ulkomaanmatkalta ja löytäneensä samana iltana uuden miehen (lentokentän baarista isketty, vai ?)

Näitä tarinoita voisi tähän laittaa lisääkin, mutta oleellista asiassa on kai se, että jos sopii sokkotreffit, niin mies, johon on tutustuttu puhelimessa, ei suominaisen mielestä ole minkään arvoinen, ja valehdella voi!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Vaimoni on siis ulkomaalainen, ja tässä en ymmärrä suominaisten logiikkaa: miksi ulkomaalainen nainen koetaan uhkaksi, eihän nämä suominaiset minua olisi puolisokseen kuitenkaan halunnut !"

      Tuo uhkaksi luuleminen on omassa päässäsi. Miehet jostain syystä aina haluavat ajatella ja perustella juuri niin. Harvemmin se niin todellisuudessa on.

    • Anonyymi

      Ootko varmasti mies? Jaarittelusi kuulostaa naismaiselta. Ehkä olet kaapissa.

    • Anonyymi

      Kyl apn tarinasta löytyy myös totuuden siementä. Tilanteiden kärjistyessä tilanteet voivat mennä aivan övereiksi. tehdään mitättömältä kuulostava tilanne niin suureksi, et ollaan valmiita nöyryyttämään toista omilla mielikuvilla tilanteesta? Ensin oma reakointi voi olla enemmänkin huvittunut, mut jälkeenpäin huomaakin toisen olleenkin tosissaan. Kiusallisia hetkiä kokeneena.

    • Anonyymi

      Miten niin tunnetusti tylyttävät sinkkumiehiä, itse en sinkkumiehenä ole tuollaista havainnut.

    • Anonyymi

      Älä ap yleistä. En koskaan ketään tylytä. T:Nainen

    • No ei pitäisi olla yllätys, että ihmiset ovat joskus selkäänpuukottajia, kiusaajia, epäreiluja, ilkeitä, pahoja... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tällä lailla toimivia on molemmissa sukupuolissa ja kaikissa ikäryhmissä. Eivät ne miehet sen parempia ole - käy vaikka kysymässä niiltä pojilta ja miehiltä, joita toiset pojat/miehet ovat kiusanneet päiväkodissa, koulussa, armeijassa ja työpaikalla, tai joihin on kohdistunut väkivaltaa toisten miesten taholta joko yksityisillä tai julkisilla paikoilla. Että eivät miehetkään aina kauhean solidaarisia ole toisiaan kohtaan.

    • Ihmiset on välillä yksiä v.päitä..muttei toki kaikki kiusaa ja tylytä. Noita tylyttäjiä tarttee vaan pitää sopivan loitolla, jos mahdollista..

      Töissä voi kiusaamiseen puuttua ihan kuten muuallakin, jos sellaista havaitaan..

    • Anonyymi

      Ai se on tullut sulle uutena, että "nainen on naiselle susi". Et ole ollut kovin empaattinen joka toista ihmistä kohtaan, mutta sehän on yleistä.

      Naiset ovat ihan yhtä hirveitä naisia kohtaan kuin raukkamaisimmat miehet ovat naisia kohtaan, joita eivät saa iskettyä. Valehtelua, mustamaalausta, kieroilua, silmien pyörittelyä, tarkoituksellista juoruilua, yritystä vaikeuttaa toisten elämää...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      201
      5220
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      125
      3209
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2445
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2384
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2002
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1576
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1531
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1413
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1101
    Aihe