Ukrainan vallanvaihto Venäjän etu?

Anonyymi

Kertaako historia itseänsä. Tuleeko uudesta Ukrainan päämiehestä Volodymyr Zelenskystä saman tapainen valtion päämies kuin mitä oli Viron Laidoner. Viron tasavalta muuttui sosialistiseksi neuvostotasavallaksi ja osaksi Neuvostoliittoa Laidonerin kehujen siivittämänä ja johtamana.

31

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaalitulos kertoo vain sen miten kyllästyneitä Ukrainassa ollaan sotimaan lännen bulvaanina Venäjää vastaan. Kai lännen suurvallat mielellään näkisivät Ukrainan sijaissotijanaan vaikka seuraavat 50 vuotta. Mikä sen mukavampaa lännen suurvalloille mutta epämukavaa ja kallista Ukrainan kansalle.

      Jokainen sota kannattaa joskus lopettaa ja jos se nyt tapahtuu niin mikä sen parempaa. Typerää lännen kannalta hakea liittolaisekseen aina suurimmat rosvot ja omien taskujensa täyttäjät. Toivottavasti Poros. pannaan lukemaan tiilenpäitä loppuiäkseen vaikka lännen kätyri onkin.

      • Anonyymi

        "Vaalitulos kertoo vain sen miten kyllästyneitä Ukrainassa ollaan sotimaan lännen bulvaanina Venäjää vastaan."

        Vaalitulos on ennen kaikkea protesti korruptiota ja yleistä paikallaan polkemista vastaan.

        Venäjän tukema kapina on Ukrainan sisäinen asia.

        "Jokainen sota kannattaa joskus lopettaa ja jos se nyt tapahtuu niin mikä sen parempaa. "

        Kapina loppuu, kun Venäjä lopettaa tukensa. Ukraina on taattava venäjänkielisen kansanosan oikeudet.

        "Typerää lännen kannalta hakea liittolaisekseen aina suurimmat rosvot ja omien taskujensa täyttäjät. Toivottavasti Poros. pannaan lukemaan tiilenpäitä loppuiäkseen vaikka lännen kätyri onkin."

        Porosenko on vapailla vaaleilla valittu presidentti. On luonnollista, että demokraattista Ukrainaa on lännestä tuettu.


      • Anonyymi

        Porošenkon presidenttikaudella toteutettiin enemmän tärkeitä ja välttämättömiä reformeja kuin koko Ukrainan itsenäisyyden aikana. Niitä on ajettu läpi samalla kun maa on ollut käytännössä sodassa Venäjää vastaan Itä-Ukrainassa.

        Porošenko ei selvästikään kuitenkaan halunnut kitkeä korruptiota kunnolla tai tehdä Ukrainasta oikeusvaltiota. Niin hän oli osaltaan jatkamassa eliitin yhteisten etujen suojelemista.

        Kansa näki sen korruption kukoistuksena samalla kun sen arki ei juuri parantunut. Niinpä tavalliset ihmiset näyttävät pitävän Porošenkoa osana vanhaa eliittiä ja jarruna Euromaidanin tavoitteiden toteutumisessa. Sotaankin on väsytty.

        Porošenko joutuu siis osin vastaamaan muidenkin synneistä. Huonoon taloustilanteeseen vaikuttaa myös sota, jolla Venäjä pitää Ukrainan heikkona. Volodymyr Zelenskyin nähtiin tarjoavan uuden – tai monien silmissä minkä tahansa –vaihtoehdon, mutta on vaikea sanoa kuinka paljon hänen voittonsa johtui hänestä itsestään.


    • Anonyymi

      Ihan niin kuin tällä "presidentillä" ei olisi mitään taustaryhmää. Ukrainan kansaa taidetaan taas viedä kuin pässiä narussa. Ja aika näyttää mihin ne viedään.

      • Anonyymi

        "a aika näyttää mihin ne viedään. "

        Tuskin mihinkään sen huonompaan mihin Poro jo vei.


    • Anonyymi

      Huonosti on jos vain 2 ehdokasta. Janutskin huijasi kansaa ja lähti pakoon Venäjälle. Varmaan haaveilee yhä vallasta ja valuutasta. Turha toivo.
      Porotsenkko voisi siirtyä vapaalle, mutta joku fiksu pitäisi saada tilalle.
      Nyt ei ole sellaisia tarjolla ja venäläiset kolkuttaa rajoilla.
      Rukoilen, että saisivat elää rauhassa ja venäläiset jättäisivät heidät rauhaan.

      • Anonyymi

        ....Varmaan haaveilee yhä vallasta ja valuutasta. ....

        Mistä valuutasta? Ei ole enää, Porosenko vei ne jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ....Varmaan haaveilee yhä vallasta ja valuutasta. ....

        Mistä valuutasta? Ei ole enää, Porosenko vei ne jo.

        Miten se poro vei kun Janukovyts ehti sen tyhjentää ja paeta.


    • Anonyymi

      Seuraavaksi pääsee Janukovyts kotiin. Suuret juhlallisuudet tulossa. Koko kansa on iloisella mielin.

      • Anonyymi

        Vankila onkin Janulle sopiva koti.


    • Anonyymi

      Kukin lukekoon tuo jutun ja voi tehdä omat johtopäätöksensä. Ukraina vajoaa yhä syvemmälle pa...kaan ja sekasortoon kun kaikki ovat kaikkia vastaan, kukaan ei ole minkään puolesta.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d3fef72f-7455-4dfa-8aee-5b5a165f5702

      Naurettava maa, suorastaan ns. valtio mutta ei oikea valtio laisinkaan kun ei ole järjestystä. Rosvoja kököttää oksat täynnä joka puolella, kädet vieraissa taskuissa koko ajan. Mistä länsi löytääkään liittolaisikseen aina kaiken maailman pahimmat rosvot ja rosvovaltiot.

      • Anonyymi

        "Mistä länsi löytääkään liittolaisikseen aina kaiken maailman pahimmat rosvot ja rosvovaltiot."
        Eihän länsi ole liitossa mm. Venäjän, Syyrian tai vaikka Venezuelankaan kanssa. Ryssillä on mainio aisti löytää ne pahimmat diktatuurit, toki onhan itse samanlainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mistä länsi löytääkään liittolaisikseen aina kaiken maailman pahimmat rosvot ja rosvovaltiot."
        Eihän länsi ole liitossa mm. Venäjän, Syyrian tai vaikka Venezuelankaan kanssa. Ryssillä on mainio aisti löytää ne pahimmat diktatuurit, toki onhan itse samanlainen.

        Kaikille suurvalloille ja liittoutumille niin idässä kuin lännessä on aina kelvannut liittolaiseksi millainen rosvo tahansa kunhan se vain on ajanut liittolaistensa etuja samalla kuin omiaankin. Silloin kaikkea rosvousta ja murhaamista katsellaan läpi sormien.


      • Anonyymi

        Kostetaanko Ukrainalle Chelmnitskin juttuja?


    • Anonyymi

      Nehän otti siellä Ukrainassa nyrkkitappelun kesken parlamentti-istunnon. Olisi opittavaa demokratiasta ja käytöstavoista.

      Mitäs sanoisitte, jos vaikka Orpo heittäisi Harkimolle nyrkkiä naamaan tv-kameroiden aikana. Sitä kun jurppii todella raskaasti puolueen hajoittaminen.

      • Anonyymi

        ”Nehän otti siellä Ukrainassa nyrkkitappelun kesken parlamentti-istunnon. Olisi opittavaa demokratiasta ja käytöstavoista.”

        Ilmeisesti et sitten nähnyt sitä, kun V. Zirinovski heitti Venäjän duumassa täysin
        Isellä vesilasilla naiskansanedustajaa aivan puhujapöntön vieressä?

        Osataan sitä meilläkin!


    • Anonyymi

      Ukrainalaiset näyttää venäläisiltä ja heidän puheensa kuulostaa venäjältä ja tämän nykyisen koomikko-presidentin äidinkielikin on venäjä.

    • Anonyymi

      Öööö. Mitä sä hourailet? Neuvostoliittoa ei ole enää olemassa.

    • Anonyymi

      USA tuhosi Tsernobilin aivan samalla lailla kuin wtc tornit. Heillä on sellainen ase. Samalla aseella tuohottiin Kalifornian metsät. Miksi usa tuhoaa omia taloja ja metsiä. Se saa syyttää niistä muita. False flag nääs.

    • Anonyymi

      https://www.politifact.com/facebook-fact-checks/statements/2019/aug/05/facebook-posts/no-el-paso-and-dayton-mass-shootings-were-not-fals/

      Se, mitä minä ajan takaa näillä false flag opeillani (tässä op =oppi eikä operaatio) on, että tapahtumat on lavastettu näyttämään sellaiselta kuin media ne meille näyttää. Nuo kirjoitukset (yllä) ajaa sellaista agendaa kuin ne olisivat kuitenkin tapahtuneet niin kuin media ne meille näyttää mutta media ei kerro totuutta vaan valehtelee aivan muissa asioissa kuin siinä että tapahtumat oltaisi lavastettu näyttämään että joku muka todella ampui noissa paikoissa ihmisiä. Alemmassa linkissä kiistellään vain tekaistun tekijän plaa plaa plaa henkilöstä ja plaa plaa plaa mitä tuo oli muka sanonut plaa plaa plaa jossain aikaisemmin ja tuosta sanomisesta tehdään politiikkaa.

      https://www.buzzfeednews.com/article/janelytvynenko/el-paso-dayton-disinformation-hoax

      Meneekö oppini teille perille?

      • Anonyymi

        "Meneekö oppini teille perille?"

        Ei mene. Eihän se ole mennyt itsellesikään.

        Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä.


    • Anonyymi

      https://newsmaven.io/indiancountrytoday/news/u-s-cities-el-paso-dayton-and-gilroy-racked-by-three-deadly-mass-shootings-in-one-week-b7C5UhZcc0-dC3mbB8acXg/

      U.S cities El Paso, Dayton and Gilroy three deadly mass shootings in one week.
      Yhdysvaltain kaupungeissa El Pasossa, Daytonissa ja Gilroyssa kolme tappavaa joukko ammustoa viikossa. (Mihin unohtui Chicago? Sielläkin ammuttiin)

      https://www.foxnews.com/us/7-people-shot-chicago-park-1-killed-3-wounded

      Jotkuthan noista ammuskeluista kai on aitojakin eli hullut siellä riehuu aseineen. Se menee siihen että hulluja aletaan tarkkailla kaikin nykyaikaisin keinoin seurata ihmisiä salaa ja varmaan kaikki jotka ajattelevat jotenkin poikkeavasti massasta joutuvat suurennuslasin alle. Qui bono (kuka hyötyy) Lakeja kiristetään niin että nyt voidaan alkaa tarkkailemaan oman maan kansalaisia niin kuin ennen tarkkailu kohdistui ulkomaalaisiin Patriot actin myötä. Puhunko järkeviä vaikka ei tämä aloittajan aihetta täysin liippaakkaan, mutta näin meille ujutetaan pikku hiljaa näitä isoveli valvoo metodeja. Sammakot kattilassa. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15813042/nwo-arjessa-

    • Anonyymi

      Neuvostoliiton johtaja Nikita Hruštšov myönsi kirjallisesti, että Neuvostoliiton punaarmeija piiritti Venäjän Mainilan kylän vuonna 1939 syyttäen Suomeen kohdistuvaa hyökkäystä perustana Talvisodan käynnistämiselle Suomea vastaan. Venäjän presidentti Boris Jeltsin oli yhtä mieltä siitä, että Venäjä oli ollut hyökkääjä talvisodassa. (Tämä on käännetty tuosta tekstistä tässä alla)

      Soviet leader Nikita Khrushchev admitted in writing that the Soviet Union’s Red Army shelled the Russian village of Mainila in 1939 – while blaming the attack on Finland – as a basis for launching the “Winter War” against Finland. Russian president Boris Yeltsin agreed that Russia had been the aggressor in the Winter War.

      Suomalaiset ymmärtävät mitä false flag operaatio tarkoittaa, kun kyse on sitä itseään vastaan tehty operaatio. Miksi Mainilaan hyökättiin, johtui Suomen haluttomuudesta keskustella asiasta, eikä pitänyt Neuvostoliiton pelkoa Hitlerin hyökkäys-suunnitelmia NL:n suhteen vakavina. Oliko syytä Suomessakin että sota syttyi. Nyky false flag operaatioita onkin sitten vaikeampi ymmärtää. Mutta tuo minun false flag oppini selittää jotain jos joku jaksaa perehtyä siihen. Perehtykää!

      TÄMÄ ON TUOLTA YLEMÄSTÄ VIESTISTÄ. PEREHTYKÄÄ UUDESTAAN!

      https://www.politifact.com/facebook-fact-checks/statements/2019/aug/05/facebook-posts/no-el-paso-and-dayton-mass-shootings-were-not-fals/

      Se, mitä minä ajan takaa näillä false flag opeillani (tässä op =oppi eikä operaatio) on, että tapahtumat on lavastettu näyttämään sellaiselta kuin media ne meille näyttää. Nuo kirjoitukset (yllä) ajaa sellaista agendaa kuin ne olisivat kuitenkin tapahtuneet niin kuin media ne meille näyttää mutta media ei kerro totuutta vaan valehtelee aivan muissa asioissa kuin siinä että tapahtumat oltaisi lavastettu näyttämään että joku muka todella ampui noissa paikoissa ihmisiä. Alemmassa linkissä kiistellään vain tekaistun tekijän plaa plaa plaa henkilöstä ja plaa plaa plaa mitä tuo oli muka sanonut plaa plaa plaa jossain aikaisemmin ja tuosta sanomisesta tehdään politiikkaa.

      https://www.buzzfeednews.com/article/janelytvynenko/el-paso-dayton-disinformation-hoax
      Meneekö oppini teille perille? Anonyymi vastasi melkein heti agressiivisesti tosin.

      Anonyymi
      6.8.2019 11:23
      "Meneekö oppini teille perille?"
      Ei mene. Eihän se ole mennyt itsellesikään.
      Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä.

      Hänen mielestään syyttömien ihmisten ampuminen ja puukottaminen ja autoilla päälleajot ovat normaalia 'hullun ihmisen' toimintaa. Se että niitä ei saada kuriin ja hallinttaan on varmaan Trumpin syy, vaikkei hän ole ollut presidenttinä kuin tovin. Näinhän teidät manipuloidaan uskomaan.

      Tuo yksittäisen suden (lue hullun) terrorismi alkoi kauan ennen kuin Trump astui kuvioihin. Puukotukset eivät nouse enää niinkään otsikoihin johtuen kai siitäkin että ne ovat loppuneet tai niissä ei kuole tarpeeksi porukkaa että ne ylittäisi uutis-kynnyksen.

      Nämä neljä Yhdysvalloissa tapahtunutta ampumavälikohtausta ovat kaikki yksitäistapauksia ainakin siinä mielessä että yksittäinen susi (lue hullu) teki ne.

      Yhteistä niillä on vain se että yksittäinen ampuja teki ne. Media ja jopa trollit täällä Suoli 24:ssä haluaisi syyttää jotain tahoa niistä kun se ajaa jotain agendaa. Vaikka Trumpin puheita. Se mitä hän on sanonut käytetään häntä vastaan poliittisesti.

      En ymmärrä. Tapetaan ihmisiä jotta tappaminen loppuisi. False flag operaatioita mitä selvimmin. Kyllä siellä takana on isommat voimat ja tahot, mutta ei ne mitä media haluaa sanoa niiden takana olevan. Se tekee politiikkaa.

      Mutta voisiko jokin poliittinen taho nykyaikana tappaa aikuisten oikeesti viattomia ihmisiä vain sen takia että vaikka voittaisi vaalit edes Ameriikassa.

      Eihän Ameriikassa sellaista voi tapahtua saatika Euroopassa, puhumattakaan Pohjolassa. Tietenkin Venäjällähän sellaista voidaan tehdä ja Kiinassa, muista "kehitysmaista" puhumattakaan.

      Saudi-Arabiakin on kehitysmaa, vaikka on rikas kuin mikä. Meillä moni ottaa kantaa ulkomaan asioihin, mutta nuo edellisen hallituksen köyhdyttämät työläiset on jätetty oman onnensa nojaan. He joutuvat käymään ruokajonoissa, jollaisia ei meillä ollut ennen EU:hun liittymistä. Kekkonen piti meistä köyhistä huolta.

      Ilmasto lämpenee! Jäätiköt sulaa! Eläkeläiset ja työttömät ajelevat ikivanhoilla Ooppeleillaan ja saastuttavat maaseutuamme ja estävät turisteja tulemasta tänne lentokoneilla jotka eivät saastuta maailmaa ollenkaan. Näitä "kehitysmaiden" köyhiä turisteja tulee kiittää Suomen tueismista saamista valuutta tuloista joista penniäkään ei mene ilmastonmuutoksen haitta kassaan, missä sellainen sitten onkin ja kuka niihinkin rahoihin pääsee käsiksi. Ei ainakaan Suomen köyhät.

      • Anonyymi

        "Meneekö oppini teille perille?"

        Ei mene. Eihän se ole mennyt itsellesikään.
        Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä.


    • Anonyymi

      Nimimerkki "Housut tulessa" väitti että El Paso ja Dayton ammuskelut olisivat olleet "deep staten" tekemiä huijauksia ja media vastasi siihen ettei ollut. Tosta "deep statesta" voitte lukea netistä iseksennekin. Vaikka myös itse väitin tuolla ylempänä niiden olleen huijauksia niin en minä "deep statea" niistä syytä.

      Pants on Fire!
      Facebook posts
      The El Paso and Dayton shootings were "false flag" attacks coordinated by the "deep state."
      — Facebook posts on Sunday, August 4th, 2019 in Facebook posts

      VASTAUS: Ei, Dayton El Paso ammuskelut olleet 'false flag' operaatioita.
      No, the El Paso and Dayton mass shootings were not ‘false flag’ operations.

      Tässä otin netistä tällasen, jossa luetellaan 53 todeksi myönnettyjä huijauksia.
      https://www.globalresearch.ca/53-admitted-false-flag-attacks/5432931

      Me kaikki ymmärrämme aprillipilat ja niille sai jopa nauraa, mutta kukapa Suomen sotien veteraanit nauraisivat Mainilan laukauksille. Ne eivät olleet aprillipilaa.

      Wtc iskut ja (9/11 ylipäätään) väitettynä että al-Qaida olisi Osama bin Ladenin käskystä hyökänneet Amerikkaan on aikamoinen aprillipila ja se saattaa jopa nostaa hymyn joidenkin teikäläisten suupieliin. (sen myöntämistä listassa ei näy)

      Miten joku minun laillani voi väittää tuollaiset ampumiset, missä median mukaan kuolee jopa lapsia, olla huijausta. Olenko sydämetön ihminen kun noin väitän.

      Mutta minä eroan noista amerikkalaisista sosiaali median käyttäjistä siinä kun he väittävät iskujen olleet "deep staten" tekemiä false flag (huijaus) iskuja yrittäen saada vasemmiston syylliseksi (leftist ja antifa), niin minä väitän, ettei noissa iskuissa ammuttu ketään, vaan niiden tekemisten motivaatio on aivan muualla.

      Some social media users claim — without evidence — that the tragedies were planned and coordinated by leftists. (coordinated by leftists - motiivi väitteelle?)

      Nuo 'social media users' (sosiaalisen median käyttäjät) saavat aikaan sen, että siitä ei keskustella, etteikö siellä ihmisiä oikeasti oltaisikaan ammuttu. Juupas - eipäs ja vaikutetaanhan ihmisten mieliin kuitenkin jollakinlailla jopa näillä S -24 palstoilla.

      Kansa alkaa pytämään turvallisuutta viranomaisilta ja poliisilta ja poliitikoilta jotka sitten laativat lait jotta he saisivat tarkkailla näitä "pahoja poikia". Niin kuin juuri leftistejä ja antifaa. Ranskassa "kelta liivejä".

      Minua tarkkaillaan kun tiedän näistä asioista vaikka yks Anomyymikko sanoikin pahasti. Hän väitti ettei juttuni mene perille ja "Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä. "

      Voihan olla ettei sinulle mene perille kun olen noin xxxxxxxx xxxxx. Itse sensuroitu moderoinnin eli poiston pelossa.

      Ideas on se kun joku alkaa syyttämään toista teosta johon tuo on täysin syytön niin hän joutuu puolustus kannalle ja voi olla että syytökset ja puolustuksen tekee näillä keskustelupalstoilla sama taho. Aivo pesu on valmis. Molempia pidetään hulluina ja kaheleina (sekä oikeistoa että vasemmistoa) ja virallinen politiikka voitta johon kuulumiseksi täytyy olla vaalikelpoinen ja valta media pitää huolen siitä mitä puolueet ovat hovikelpoisia. Usassa se on oikeastaan vain kaksi. Reput ja demarit. Meillä ns. taistolaiset jyrättiin maan alle ja nyt kävi Väyryselle samoin.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      6.8.2019 15:34
      "Meneekö oppini teille perille?"
      Ei mene. Eihän se ole mennyt itsellesikään.
      Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä.

      Tuli jostain aivoni syvimmästä kolkasta tuo sana esiin. "Hovikelpoinen". En minä sinulle suutu noista sanoista vaikka haukutkin minua sekavaksi hölynpölyttäjäksi.

      Aivo pesu on valmis. Molempia pidetään hulluina ja kaheleina (sekä oikeistoa että vasemmistoa) ja virallinen politiikka voittaa. Tarkoitan tietenkin äärioikeistoa ja äärivasemmistöa. Toisessa maailman sodassa heitä edustivat Hitlerin kannattajat ja Stalinin kannattajat ja kuka voitti. Roosevelt ja Churchill > äärikeskusta.

      Sodan päätyttyä alkoi kylmäsota ja voittaja valtion jakoivat ensiksi hävinneen Hitlerin maat. Äärikeskusta, joka tosin lähentelee Hitlerin oppeja (Kosola - Mussolini) ja nyky maailmassa Suomen nykyhallitus, joka on sateenkaaren kirjo, on kaiken hyväksyvällä linjalla. Panee alleen kaikki toisinajattelevat. Jos vihaat homoja olet toisinajatteleva (dissidentti). Jos vaadit kuolemantuomiota massamurhaajille olet dissidentti. Olet paha ihminen. Jos väität, että virallisen politiikan edustajat tekevät lavastettuja terroritekoja, olet dissidentti.

      Sinä olet kuitenkin tuollainen hölynpölynimuri ja kaikki mitä sanon menee sinun kaaliisi ja alitajuisesti alat ajattelemaan asiaa toiselta kannalta mitä ennen teit.

      Virallisen politiikan edustajat (median avulla) tekevät lavastettuja terroritekoja.
      Nuo vallassa olevat päämiehet ja -naiset eivät ole ajan tasalla vaan ulalla ja he saavat valmiit puheet mitä sanoa aina tapahtuneista iskuista ja tapahtumista. Heitä auttavat ja ohjailevat valtaa pitäjät. Virallista poliittista valtaa pitävät salaneuvokset. Nitä heille kerrotaan ei vastaa sitä mitä todellisuudessa tapahtui. Siksi presidenttejä on helppo manipuloida. Kekkosta oli vaikea kusettaa paitsi ihan loppuvuosina kun tuo alkoi sekoilla.

      • Anonyymi

        "Meneekö oppini teille perille?"
        Ei mene. Eihän se ole mennyt itsellesikään.
        Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä.

        Et ymmärrä niitä itsekään.


    • Anonyymi

      VÄIYYELY SIIRTYNYT SALALIITTOPALSTALLE. Kiivas yksinpuhelu meneillään.

      Anonyymi
      6.8.2019 18:27
      Uusi

      https://thefreedomarticles.com/false-flag-formula-15-ways-to-detect/

      Linkki alkaa näin: "A false flag formula is becoming readily apparent in the face of so many mass shootings and bombings in the US. The phenomenon has..." ja jatkuu.

      Kaava jolla false flagejä tehdään (false flag formula) on helposti tunnistettavissa useissa ammuskeluissa väkijoukkoihin (mass shootings) ja pommi-iskuissa (bombings) USA:ssa. Ilmiöstä on tullut niin yleistä viimeisen 3 vuoden aikana, että siitä on tullut amerikkalaisempaa kuin itse omenapiirakka. ShootingTracker.com-sivuston mukaan Yhdysvalloissa on toistaiseksi suoritettu 353 joukkoammuntaa vuonna 2015. Kuitenkin, niin pelottavalta kuin numerot näyttää, hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse olla niistä peloissasi kuten ehlä luulet. Hyvin suuri määrä niistä - ja kaikki ne, joilla on ollut tiedotusvälineille merkitystä ja mihin he ovat huomiosa kiinnittäneet - ovat lavastettuja false flag terroritapahtumia.

      Joissakin on ollut todellisia uhreja, toisissa ei, mutta kuinkapäin tahansa, rikollisin kaikista instituutioista - hallitus - on niiden takana ollut järjestävä elin.
      (nyt asiat on vähän muuttunut kun hallitus on Trumpin käsissä ja hän ei pidä näistä)

      Te voitte käyttää Google kääntäjää apuna jos enkku alkaa tökkii jossain kohdin ja tietenkin jos asia kiinnostaa. Pitäs kiinnostaa sillä Ruotsissa mennään jo kovaa vauhtia samaan tahtiin vai oisko siellä oikeaa tappamista meneillään.
      Minähän väitin tuolla että nuo lavastetut iskut on lavastettuja ja ketään ei kuole ja toisaalta false flag astuu kuvioihin siinäkin mielessä että niistä saatetaan ja syytetäänkin jotain tahoa ilman syytä saattaakseen ne huonoon valoon. Joko islamisteja, äärioikeistoa tai -vasemmistoa.

      Virallista poliittista linjaa kannattavia ei koskaan. Joskus syytetään vain jotakuta sekopäätä, kun halutaan aselakeja uudistaa ja muuttaa. Melkein ain vain yksittäinen ampuja kyseessä, jolla on mielenterveys ongelmia ja epäillään hänellä olevan kytköksiä aariliikkeisiin.
      Hovikelpoinen poliittinen linja käsittää molemmat valtapuolueet Jenkeissä ja meillä Suomessa nykyhallituksen ja osan oppositiosta. Euroopassa sama juttu. Ne ketkä pärjäävät vaaleissa ovat hyviksiä. Kiitos median manipulaation. Nyt oli ilmaston muutos kova sana. Vaaliteemana aika neutraali asia. Muka yhdistää kansaa niin kuin Suomessa sodat aikoinaan.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      6.8.2019 21:39
      Uusi
      Anonyymi
      6.8.2019 20:20
      Uusi
      No voi sun kanssa. Mutta kiitos kun olet kiinnostunut päinvastoin kuin muut. Tässä parempi käännös vaikka itse kehunkin. Joko alatte tunnistamaan näitä tapauksia.

      False Flag Formula #1: Lähistöllä ollut samoihin aikoihion pelastusharjotus
      False Flag Formula #2: Asiasta tiedetty etukäteen
      False Flag Formula #3: Silminnäkijöillä ristiriitaisia todistuksia
      False Flag Formula #4: Syyllisen tiedot esiin nopeasti ja hänet demonisoidaan
      False Flag Formula #5: Ei aseenkäsittely koulutusta, ampuu tarkasti ja nopeaan
      False Flag Formula #6: Hänet tapetaan paikanpäälle, huumataan tai tekee itsarin
      False Flag Formula #7: Ampuja jättää manifestin
      False Flag Formula #8: Todisteen tuhoutuvat sopivasti
      False Flag Formula #9: Ei mitään sopivaa motiivia teolleen
      False Flag Formula #10: Aselakeihin halutaan välitöntä muutosta
      False Flag Formula #11: Vale "uhreja" = Kriisi näyttelijöitä > Crisis Actors
      False Flag Formula #12: “Uhreja" käytetään muuallakin- Kuolevat kahdesti
      False Flag Formula #13: Uhrin perhe kuuluu eliittiin tai niillä on näyttelijätausta
      False Flag Formula #14: Uhrin perheellä ei tunteita, jopa naureskelevat
      False Flag Formula #15: Uhrien perheille maksetaan miljoonien korvaukset

      Anonyymi
      6.8.2019 21:19
      Uusi
      False flag formula list includes 15 ways to detect false flag operations, either with real victims – or fake ones (false flag hoaxes).
      Huijauksen matemaattinen kaava. lim x → ∞ f ( x ) = a tai lim x → − ∞ f ( x ) = a

      Kiinnostus on jo kauan lähestynyt nollaa asymptoottisesti.
      Jos kiinnostuksesi huijauksiin (false flag hoaxes) kohtaan olisi nyt 100%, niin lähestytkö prosenttiin nolla (0%) asymptoottisesti suoraan vai käyräviiväisesti.

      Asymptootit määritellään raja-arvon avulla:
      Olkoon f funktio. Tällöin suora y=a on f:n vaakasuora asymptootti, jos
      lim x → ∞ f ( x ) = a tai lim x → − ∞ f ( x ) = a . {\displaystyle \lim _{x\to \infty }f(x)=a\,{\mbox{ tai }}\lim _{x\to -\infty }f(x)=a.} {\displaystyle \lim _{x\to \infty }f(x)=a\,{\mbox{ tai }}\lim _{x\to -\infty }f(x)=a.}

      False Flag Formula #1: Drill at the Same or Nearby Time and Place
      False Flag Formula #2: Foreknowledge
      False Flag Formula #3: Eyewitnesses Have Conflicting Accounts
      False Flag Formula #4: MSM Quickly Name and Demonize the Patsy
      False Flag Formula #5: Patsy Has No Military Training, Yet Shoots Extremely Fast and Accurately
      False Flag Formula #6: Patsy Gets Killed, Drugged or “Suicided”
      False Flag Formula #7: Shooter Leaves Manifesto
      False Flag Formula #8: Evidence Gets Conveniently Destroyed
      False Flag Formula #9: No Obvious Motive for the Mass Attack
      False Flag Formula #10: Immediate Calls for Gun Control
      False Flag Formula #11: Fake “Victims” = Crisis Actors
      False Flag Formula #12: “Victims” Get Killed Twice
      False Flag Formula #13: Families of “Victims” Have Elite or Acting Backgrounds
      False Flag Formula #14: Families of “Victims” Show Little to No Emotion, and Even Snigger and Laugh
      False Flag Formula #15: Families of “Victims” Receive Millions in Federal Payoffs
      Alan katselemaan Bondia TV 4. Olen nähnyt sen pariinkin kertaan mutta juonta ei oikein enää muista, sillä aikaa on kulunut viimeisestä kerrasta. Aika jännää miten muisti toimii noitten elokuvien ja kirjosen kanssa. Sitäkään en muista mitä kaikkea tänne Suomi 24:ään olen kirjoittanut noin suoralta kädeltä. From straight hand.

      Tämä poistettiin. Luuli että mä vittuilen ja sai poiston aikaa. Ylläpitoham tottelee ketä vaan joka pyytää poistoa. Onko tämä sananvapautta?

    • Anonyymi

      "Meneekö oppini teille perille?"
      Ei mene. Eihän se ole mennyt itsellesikään.
      Juttusi ovat sekavaa hölynpölyä.

      Et ymmärrä niitä itsekään.

      Tämä on historiapalsta. Saitin teemana on Ukrainan vallanvaihto, ei USA:n ampumiset.
      Et ymmärrä sitäkään.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe