Sukulainen tarjoaa meidän mökkiä sen kavereille.

Anonyymi

ai että on ärsyttävää. jos sen kaveri tuumii tarvitsevansa mökkiä kesällä niin tuo yksi on sitten aina ehdottelemassa ja suosittelemassa sille meidän mökkiä. En tiedä kännissäkö kehuu ja yrittää olla mökittömien ystävien pelastaja . Mutta meidän mökki ei ole mikään vuokramökki. ai vittu. jakelee numeroa ja sitten täytyy kohteliaasti selittää soittajille ettei mökki ole vuokran.

en tiedä pitääkö itkeä vai nauraa.sanottiin asiasta viime kesänä mutta ei näytä menevän jakeluun. ja jos sanoo muulle suvulle asiasta niin kaikki katsovat meitä kuin tyhmiä ja ovat ihan että ai miksi ei voi joku tuntematon mennä sinne mökille... ettehän te siellä koko ajan ole kuitenkaan. niin edelleenkään se ei ole mikään vuokramökki vaan meidän mökki

3 kommenttia

Vastaukset

 • Niinpä kuule sellaisia typeryksiä on olemassa. Että pitävät toisten omaisuutta kuin se olisi heidän omaansa. He jopa suuttuvat ja syyttelevät jos sanot miten asiat oikeasti ovat. Narsisteja mitä lienevät.

 • Turhasta rutiset.
  Sanot kerran vielä suoraan sukulaisellesi, silloin kun kyseinen tyyppi on selvin päin, sanasta sanaa näin;
  Meidän mökki ei ole vuokrattavana. Toistan, emme lainaa emmekä vuokraa sitä kenellekään.
  Sanon tämän vielä kolmannen kerran. En vuokraa enkä lainaa kesämökkiäni kenellekään. Se on vain minun ja perheeni käytössä. Piste.

  Jos ei mene jakeluun, sanot jokaiselle soittajalle, että sori, en tiedä mitä xxx viinapäissään sekoilee, ei ole mitään mökkiä vuokrattavana. Kyllä se siitä muutamassa vuodessa loppuu.

 • mullon kanssa sellanen täti joka kuvittelee että hänellä olisi oikeus käyttää meidän perheen mökkiä. no, mökki on myyty ja täti taas soitteli sanoin vaan että yllä senkus menet sinne. voi uusi omistaja olla ihmeissään.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.