Mies torjui törkein sanoin

Anonyymi

Olen kokematon aloitteentekijä. Haluaisin kuulla teiltä muilta naisilta, että miten tavallista on että mies torjuu aika tylyillä sanoilla, esim. 'ei vois vähempää kiinnostaa' tms. Itse sain kokea tällaista ja olin aika tyrmistynyt. Jos nykyajan nuoret miehet ovat useinkin tuollaisia, niin ei tosiaan hirveästi innosta ilmaista kiinnostusta :'(. Että mitenkä tavallista tuollainen on??? Olen ymmärtänyt, että vastaamatta jättäminen olisi tavallisin tapa.

Miehetkin voivat kommentoida että oletteko torjuneet naista noin rumasti, vai torjutteko nätisti ja toista kunnioittaen?

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olitko liian hyökkäävä? Tylyt pakit on toisinaan aloitteentekijän itsensä aiheuttamat, on tultu tilanteeseen liian tungettelevasti ja vastapuoli on joutunut puolustautumaan (hyökkäys on paras puolustus).

      Hienovaraiset lähestymiset ovat enemmänkin suloisia ja niistä jää hyvä mieli. Minä muistan varmaan aina, kun nuorempana opiskellessani minun naispuolinen luokkatoverini toi minulle viestilapun rinnakkaisluokallamme opiskelevalta ystävättäreltään, joka avautui viestissään olevansa ihastunut minuun ja kiinnostunut alkamaan seurustelemaan kanssani. Loppuun nuori naisenalku kirjoitti vetoavasti, että mikäli en ole kiinnostunut hänestä, niin hän antaisi suuren arvon sille että tuhoaisin viestilapun enkä kertoisi siitä kenellekään ettei hän joutuisi pakkien takia kohtaamaan kiusaamista. Paria meistä ei tullut, mutta tuhosin lapun enkä maininnut siitä koskaan kenellekään.

    • Anonyymi

      Mua ei oo vieläkään ykskään mies torjunu vaan kaikilla roikkuu kieli pitkällä.

    • Anonyymi

      Pahin on se ettei kelpaa edes ystäväksi, mies katkaisee yhteydenpidon kokonaan.

    • Anonyymi

      Miehenä voin sanoa, et kokemasi kommentti oli toiselta kyl spontaani ja törkeä heitto. Kuvastaa vaan luonnetta, jonkalaisen kanssa on parempikin olla etäällä, eikä tekemisissä. Hyvä ajatella, et miten kaveri käyttäytyy suhteessakin ollessaan, jos tulee vastoinkäymisiä.

      Tylyys on toisille tapa päästä irti ei mieleisistä tilanteista itsekkäästi, toisen tuntemuksista välittämättä? Tsemppiä sinulle, iloitse ennemminkin siitä, et koit nyt mitä mies oli miehiään ja onneksi päättyi näin, pääsit vähällä, kun et ollut suhteessa häneen tällaisen julkitulon aikaan tmv.

    • Joskus olen sanonut törkeästi, kun toinen humalassa lähetti viestiä exästään vasta parin tapaamisen jälkeen. Seuraavana päivänä olisi ollut menokin vielä yhdessä, mutta hän päätti lähteä ryyppäämään.

      Ei ole hirveästi ollut naisjuttuja, viime aikoina. Mutta koitan olla diplomaattinen. Tyyliin. "Olet kiva, mutta olemme niin erilaisia. Uskon että löydät vielä sopivan itsellesi." tai vastaavaa. Koskaan en ole jättänyt sanomatta siitä että missä mennään. Itse suoraan sanottuna vihaan epätietoisuutta.

      Ne pari naistakin ketkä torjuivat minut tuossa joku aika sitten, olivat kanssa ihan asiallisia. Kehuivat ja kieltäytyivät. No hard feelings.

    • Anonyymi

      Tervetuloa miesten maailmaan. Alkaa ilmeisesti tasa-arvo toteutua.

      • Anonyymi

        Vielä on tasa-arvoon matkaa siinä että naisetkin huutelis ilkeyksiä tuntemattomien miesten ulkonäöstä kadulla, baareissa yms. "Hyi v*ttu", "en panis", "kato tota" yms. Tuota nimittäin miehet tekevät yllättävän paljon. Tervetuloa sitten naisten maailmaan. Voi kun monet miehet kasvaisi aikuisiksi.


    • Nii olet vain ruma miehen mielestä ja ruma ätmi teki kuten naiset torjuu.

      • Anonyymi

        Mistä oletat kyseisen tyypin olevan ruma ätmi?


    • Höh, en ole koskaan tullut torjutuksi noin. Itseasiassa pikemminkin vaikenemalla, kun selittelemällä tai öykkien.

      Parisuhteessa on sitten jo tuttuina voitu tiuskia ja puhua mitä sylki suuhun tuo, torjuakin mun ideoita tai aikeita töykeestikin. Muttei tilanteessa missä vasta lähestytään tutustumisaikeissa.

      Onhan tuollanen moukkamaista käytöstä.

      • Jaa mutta huoriteltu on tilanteessa, jossa olen itse torjunut lähentelyt ja korvaan huohottamiset. Enkä ole osoittanut kiinnostusta puhella enempää.

        Tyyliin, lähetkö panee...lähe tanssii...ja sitten lähennellään vaikka sanoo, kiitos ei tai en lähde tai en ole haku päällä, olen varattu.

        Nääkin tyypit on olleet vahvasti päihtyneitä ja jopa täysipäiväisiä renttuja. Tyyppiä johon en muutenkaan lämpenis missään tilanteessa. Ne sitten hermostuu kun ei kiinnostu..


    • Anonyymi

      Jos Tinderissä joku läski akka alkaa viestitellä niin mä vaan ignoraan sen.

      • Anonyymi

        Voiko tinderissä läski akka edes viestitellä sulle, ellette ole molemmat ”tykänneet” toisistanne? Miksi sä siis ylipäätään olet laittanut sille tykkäyksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko tinderissä läski akka edes viestitellä sulle, ellette ole molemmat ”tykänneet” toisistanne? Miksi sä siis ylipäätään olet laittanut sille tykkäyksen?

        Välillä vaan hakkaan sydäntä kaikkien naisten kohdalla ja siksi sinne matcheihin kertyy näitä yli-ikäisiä tai ylipainoisia sontiaisia jotka ei oikeesti voisi vähempää kiinnostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Välillä vaan hakkaan sydäntä kaikkien naisten kohdalla ja siksi sinne matcheihin kertyy näitä yli-ikäisiä tai ylipainoisia sontiaisia jotka ei oikeesti voisi vähempää kiinnostaa.

        Olet nolo.


    • Anonyymi

      Unohda ja mene eteenpäin, vaikka vähän aikaa ehkä pahalta tuntuukin.
      Omalla kohdalla kohtasin fiksummat miehet opiskelupaikassani, jossa vuosien mittaan näki millainen mies on arjessa selvinpäin ja opiskelupippaloissa. Syntyi paljon kaveri ja ystävyyssuhteita ja muutama rakastuminen.
      Tarkkaile tilannetta, älä anna liian innokasta kuvaa.
      Toivottavasti joku kiva tyyppi tekee aloitteen ja haluaa tutustua sinuun, näinkin päin.

      • <<...älä anna liian innokasta kuvaa.<<

        Huono neuvo. Tarkoittaa suunnilleen samaa kuin: "Leiki vaikeasti tavoiteltavaa." Moni tyttö on kulkenut näin onnensa ohi. Parempi neuvo: "Näytä jo alkuunsa, että olet tositarkoituksella liikkeellä." Sinulla on kuitenkin oikeus katkaista millä hetkellä tahansa, kun näkyy, että suhde on toivoton.

        Etsivä saa kuulla törkeyksiäkin. Niistä ei ole syytä pahastua. Tulee vain heti selväksi, että tuon kanssa ei syntyisi mitään. Myös me miehet olemme kuulleet törkeyksiä. Onnea sinulle!🌹


    • Anonyymi

      Sampleri, kun ei ole varaa torjua yhtäkään naista, joka lähestyisi, koska yksikään nainen ei rumaa miestä lähesty.
      Jos lähestyisi, niin olisi jo lähestynyt, senverran olen liikkunut eri paikoissa, joissa naisiakin liikkuu, mutta naiset ei vaan lähesty.

      t. Maapallin rumin mies

    • Olen sosiaalisesti niin kömpelö etten ymmärrä taka-ajatuksia, jos nainen yrittää lähestyä minua 😂.

      Mutta tuo aloitus kuulostaa todella erikoiselta. Ehkä ei ole mielenterveys kunnossa tai sitten humalatila tuonut todellisen luonteen esiin.

      • Anonyymi

        Kaikki tapahtu itse kuin hyvaksut itsea, mutta ajatus ja pointti pita ola mukaan
        Vain jokasta se riipu mita han on valmis ja mita han tarvi ka onko han onnelinen sen jalken jan pysty antaa etta onnea itse tansi ympäri


      • Anonyymi

        Sanat ovat kyllä suomea, mutta vuodatuksesta puuttuu sisältö ja järki. Tämäkö kuvaa Suomen nykykoulutuksen tasoa? Ei ihme, että PISA -tulokset romahtavat...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanat ovat kyllä suomea, mutta vuodatuksesta puuttuu sisältö ja järki. Tämäkö kuvaa Suomen nykykoulutuksen tasoa? Ei ihme, että PISA -tulokset romahtavat...

        Kirjoittaja ei ole selvästikään elänyt syntymästä asti Suomessa, sen huomaa mm. sanojen taivutuksesta. Kantasuomalaisiltakin näkee silti välillä todella huonoa kirjoitustaitoa.


    • Anonyymi

      En torjuisi jos on kiinnostava nainen kyseessä. Jos ei niin torjun nätisti ja kunnioittaen. Jos on kyseessä joku joka on rikkonut minua niin silloinkin torjun nätisti... paitsi jos ei tajua jättää minua rauhaan. Sitten olen tyly... ehkä jopa liiankin tyly.

    • Anonyymi

      En tiedä ehkä se on kuitenkin hyvä että sanoi ettei ole kiinnostunut.. koska joskus joku narsismisaaan ei sano edes sitä totuutta ettei kiinnosta, vaan roikottaa jonain vähän varalla se on kuitenkin pahempi asia..

    • Meidän ulosanti kertoo vain meistä itsestä.

      Miehellä on itsellä paha fiilis, kun esittää asian tökerösti. Joskus itse sain omasta mielestä tökeröitä ja ylimielisiä kommentteja jossain seuranhakuohjelmissa, niin kiittelin vaan kovasti ja sanoin, että enpähän mä mitään menetä. 😃
      Yks kaks määrätietoinen ihminen toisessa päässä saattoikin olla utelias, että miten niin. Tuumin vaan, että kummankin mielenkiinto toista kohtaan on perusedellytys ja toivotin hyvää loppuelämää. 😊

      Minusta olen ollut onnekas noiden kohdalla, ettei mun ole tarvinnut heihin tutustua enempää. 😊👌

    • Anonyymi

      SINIPUOLUE TUTKI, DONT BE WORRY NE TUTKI HIIDASTI KUIN NEILLÄ KIIRE

    • Anonyymi

      Älä tommosesta loukkaannu, miehellä oli pieni ippeli.
      Ei se kehdannut sitä sulle näyttää :)

    • Anonyymi

      Harvemmin on ollut tarvetta torjua, kyllä se on ollut naisten etuoikeus.
      Yhdelle joka ilmoitti olevansa normaalivartaloinen, mutta läskistä olisi toiseenkin vartaloon riittänyt, jouduin nätisti ilmaisemaan, että olet kyllä mukava, mutta sinua on vähän liikaa näin hintelälle miehelle. Parille muulle, että taidamme olla liian erilaisia toisillemme. Myöhemmin ilmeni, että osa heistä hakikin oikeasti tulevaa omaishoitajaa.
      Muista torjunnoista on naiset pitäneet huolen. Fiksuimmat vain lopettaneet yhteydenpidon; tökeröin kehitti riidan tyhjästä, oli jo kuukausia sitten löytänyt toisen mutta halusi testata moneen kertaan ja valinnan tehtyään teki näin.
      Sitten on useita tapauksia että en omaa sosiaalista taitamattomuuttani osannut tarttua tarjottuun täkyyn ja siksi olenkin vielä eläkeikäisenäkin yksin ja yksin jään.
      Taas meni yksi elämä hukkaan, mutta tähän on vain tyytyminen.

    • No siis useimmat naiset ovat kokemattomia aloitteentekijöitä...Naiset alkavat hankkia kokemusta aloitteellisuudesta yleensä vasta 40 ikäisinä..

      Mutta joo..Kyllä se vastaamattomuus on yleensä deittipalstoilla se helpoin tapa jos ei kiinosta...
      Joskus olen saanut seitsemänkin flirttiä joltain naiselta niin sitten on jo joutunut sanomaan jotain perusteita kun en ole vastannut.

      Toisinaan taas tulee vastattua ja jokunen viesti vaihdettua vaikka ihminen ei vastaa hakemaani, mutta kyllä siitä lähdetään ,että asiallinen ja kohtelias pitäisi aina olla ja osata arvostaa sitä, että joku vaivautuu lähestymään ja näkee sinussa jotain mielenkiintoista ja tutustumisen arvoista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      19201
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      70
      16052
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      394
      9519
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      83
      6755
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      19
      4964
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      213
      3971
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      127
      2222
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1485
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      111
      1437
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1287
    Aihe