Onko Eloranta Putinin mies?

Anonyymi

Onko Eloranta Putinin mies? SAK nostattaa eripuraa suomalaisten joukossa, Sitä Kreml haluaa. Onko SAK:n neuvottelijat hallitusneuvottelupöydässä Kremlin kätyreitä? Saako SAK tukirahaa Moskovasta? Nostaa ainakin valtavia osinkoja verotta.

Viime syksyn poliittiset lakot osoittivat, että SAK:n hallitus ei ainakaan ole Suomen asialla. Suopon on aihetta ottaa SAK;n toiminta suurennuslasin alle. Mitä eroa on liivijengeillä, jotka kiristävät prostitutioita ja tehtaan portilla olevilla ay-toimijoilla, joilla liiveissä lukee "lakkovahti"? Toiset ajaa moottoripyörillä ja toiset autoilla. Molemmat kiristävät ja uhkailevat.

Poliittiset lakot pitää kieltää. Poliittinen lakko on vaarallinen ase Putinin kätyrin käsissä! Aikooko Eloranta järjestää TAAS maan rattaiden pysäyttämisiä kiukuspäissään, jos hänen vaatimuksensa verouudistuksiksi ei mene läpi????

SAK:n aktiivimalli-mielenosoituksessa Senaatintorilla harvaluokuinen metelöivä jengi heilutti vallankumous-panderolia, kun Eloranta ja Paananen pitivät palopuheita. Oliko panderoli maksettu ruplilla? Onko SAK:n toiminta anarkiaa? Vuonna 1918 38.000 rip, vuonna 1992 2.000 rip, vuonna 2008 yli 100.000 työpaikkaa ulkomaille, 2016-2017 yli 100.000 pitkäaikaistyötöntä lisää. Kenen asialla SAK?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliittiset lakot on kiellettävä.

      • Anonyymi

        Päin vastoin! Työnantajat nuo työpaikat siirtää ulkomaille ei työntekijät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päin vastoin! Työnantajat nuo työpaikat siirtää ulkomaille ei työntekijät.

        Kyllä työnantataja päättää. Ajattelepa tätä: yrittäminen on vapaaehtoista, vain yritykset tarjoavat työapaikkoja, vain kannattava yritys jatkaa toimintaansa. Ei ole pakko "ottaa turpaan" koko ajan ammattiyhdistykseltä. Työpaikat voi viedä miellyttävämpään ympäristöön. Vuoden 2008 ylisuurten palkankorotusten jälkeen siirtyi yli 100.000 teollisuustyöpaikkaa ulkomaille, Kiito kiky, jota SAK jallitti yli vuoden ja aiheutti yli 100.000 pitkäaikaistyötöntä lisää . oli pelastus monelle perheelle. Kiky paransi toivoa yritysmaailmassa ja sen ansiosta syntyi 40.000 - 60.000 työpaikkaa. Hyvä. Nyt on esitetty, että tarvitaan uusi kiky, että saadaan työllisyyttä lähemmäs 75%.

        Kun sekä palkkoja, että veroja lasketaan samanaikaisesti, niin käteen jää yhtä paljon ja kerrannaisvaikutuksia enemmän. Se luo kilpailukykyä ja työpaikkoja. Yksi osoitus kikyn veronalennuksesta oli viime joulukuussa maksetut ennätysmäiset veronpalautukset. Se oli kaikille mannaa! Höpötys lomarahan pienennyksestä on ay-pomojen kusetusta. Ay-pomot itse valitsivat lmarahan pienennyksen kun eivät halunneet pidentää työaikaa. He ovat paenneet vastuutaan osoittamalla sormellaan viattomia. Valehtelu ei kovin kristillistä.

        Veronkorotus on myrkkyä, joka tappaa. Kaikki veronkorotukset tulevat lopulta yksittäisen kansalaisen maksettavaksi; kaikki ja jokaisen kansalaisen, tavalla tai toisella.


    • Anonyymi

      SAK kaataa lopulta hallitusneuvottelut veropäsmäröinnillään. Suutari pysyköön lestissään, kuten sanotaan!

    • Anonyymi

      Ammattiliitot on jo tiensä päässä, sanotaan mitä sanotaan. Nuoriso päättää ja heitä ammattiliitot ei jaksa kiinnostaa. Sopimisen kulttuuria tarvitaan ja työntekijän omaa sitoutumista työpaikkaansa. Ei siinä tarvita rettelöisijöitä ja eikä työntekijöden ylläpitämää amattiliittoeliittiä. Ammattiliittojen aika on ohi ja näkyy se demareiden suosio hiipuvan myös siinä samassa.

      • Anonyymi

        Kyllä se on nähty mikä on työnantajien agenda; aina on kriisi päällä ja pitää säästää / tehdä tulosta -> Palkat alas ja muut etuudet pois. Paikallinen sopiminen on työnantajien sanelua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3350
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2882
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2740
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2658
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2544
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2365
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1853
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1777
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1654
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      149
      1501
    Aihe