Onko Eloranta Putinin mies?

Anonyymi

Onko Eloranta Putinin mies? SAK nostattaa eripuraa suomalaisten joukossa, Sitä Kreml haluaa. Onko SAK:n neuvottelijat hallitusneuvottelupöydässä Kremlin kätyreitä? Saako SAK tukirahaa Moskovasta? Nostaa ainakin valtavia osinkoja verotta.

Viime syksyn poliittiset lakot osoittivat, että SAK:n hallitus ei ainakaan ole Suomen asialla. Suopon on aihetta ottaa SAK;n toiminta suurennuslasin alle. Mitä eroa on liivijengeillä, jotka kiristävät prostitutioita ja tehtaan portilla olevilla ay-toimijoilla, joilla liiveissä lukee "lakkovahti"? Toiset ajaa moottoripyörillä ja toiset autoilla. Molemmat kiristävät ja uhkailevat.

Poliittiset lakot pitää kieltää. Poliittinen lakko on vaarallinen ase Putinin kätyrin käsissä! Aikooko Eloranta järjestää TAAS maan rattaiden pysäyttämisiä kiukuspäissään, jos hänen vaatimuksensa verouudistuksiksi ei mene läpi????

SAK:n aktiivimalli-mielenosoituksessa Senaatintorilla harvaluokuinen metelöivä jengi heilutti vallankumous-panderolia, kun Eloranta ja Paananen pitivät palopuheita. Oliko panderoli maksettu ruplilla? Onko SAK:n toiminta anarkiaa? Vuonna 1918 38.000 rip, vuonna 1992 2.000 rip, vuonna 2008 yli 100.000 työpaikkaa ulkomaille, 2016-2017 yli 100.000 pitkäaikaistyötöntä lisää. Kenen asialla SAK?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliittiset lakot on kiellettävä.

      • Anonyymi

        Päin vastoin! Työnantajat nuo työpaikat siirtää ulkomaille ei työntekijät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päin vastoin! Työnantajat nuo työpaikat siirtää ulkomaille ei työntekijät.

        Kyllä työnantataja päättää. Ajattelepa tätä: yrittäminen on vapaaehtoista, vain yritykset tarjoavat työapaikkoja, vain kannattava yritys jatkaa toimintaansa. Ei ole pakko "ottaa turpaan" koko ajan ammattiyhdistykseltä. Työpaikat voi viedä miellyttävämpään ympäristöön. Vuoden 2008 ylisuurten palkankorotusten jälkeen siirtyi yli 100.000 teollisuustyöpaikkaa ulkomaille, Kiito kiky, jota SAK jallitti yli vuoden ja aiheutti yli 100.000 pitkäaikaistyötöntä lisää . oli pelastus monelle perheelle. Kiky paransi toivoa yritysmaailmassa ja sen ansiosta syntyi 40.000 - 60.000 työpaikkaa. Hyvä. Nyt on esitetty, että tarvitaan uusi kiky, että saadaan työllisyyttä lähemmäs 75%.

        Kun sekä palkkoja, että veroja lasketaan samanaikaisesti, niin käteen jää yhtä paljon ja kerrannaisvaikutuksia enemmän. Se luo kilpailukykyä ja työpaikkoja. Yksi osoitus kikyn veronalennuksesta oli viime joulukuussa maksetut ennätysmäiset veronpalautukset. Se oli kaikille mannaa! Höpötys lomarahan pienennyksestä on ay-pomojen kusetusta. Ay-pomot itse valitsivat lmarahan pienennyksen kun eivät halunneet pidentää työaikaa. He ovat paenneet vastuutaan osoittamalla sormellaan viattomia. Valehtelu ei kovin kristillistä.

        Veronkorotus on myrkkyä, joka tappaa. Kaikki veronkorotukset tulevat lopulta yksittäisen kansalaisen maksettavaksi; kaikki ja jokaisen kansalaisen, tavalla tai toisella.


    • Anonyymi

      SAK kaataa lopulta hallitusneuvottelut veropäsmäröinnillään. Suutari pysyköön lestissään, kuten sanotaan!

    • Anonyymi

      Ammattiliitot on jo tiensä päässä, sanotaan mitä sanotaan. Nuoriso päättää ja heitä ammattiliitot ei jaksa kiinnostaa. Sopimisen kulttuuria tarvitaan ja työntekijän omaa sitoutumista työpaikkaansa. Ei siinä tarvita rettelöisijöitä ja eikä työntekijöden ylläpitämää amattiliittoeliittiä. Ammattiliittojen aika on ohi ja näkyy se demareiden suosio hiipuvan myös siinä samassa.

      • Anonyymi

        Kyllä se on nähty mikä on työnantajien agenda; aina on kriisi päällä ja pitää säästää / tehdä tulosta -> Palkat alas ja muut etuudet pois. Paikallinen sopiminen on työnantajien sanelua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      259
      2860
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      21
      2101
    3. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      126
      1725
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      19
      1618
    5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      98
      1444
    6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1270
    7. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      23
      1040
    8. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1033
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1003
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      61
      988
    Aihe