Naisen jututus lenkkipolulla

Anonyymi

Haluaisin tähän naisten palautetta seuraavista mietteistäni. Näissä asioissa käy vainoharhaiseksi, kun media on täynnä näitä juttuja seksuaalisesta ahdistelusta ja #metoo ja mitä näitä nyt on.

Näen lenkkipolulla jatkuvasti kivannäköisiä naisia ja ajattelin, että tulisin juttelemaan ja katsomaan, miten juttu lähtee luistamaan. Miten sinä (nainen) suhtautuisit tällaiseen lähestymiseen. Ehdottaisin esim. että saanko liittyä seuraan seuraavaan mutkaan asti, juttelisin niitä näitä ja kysyisin lopuksi, jos huvittaa nähdä uudestaan jossain.

Onko lenkkipolku hyvä paikka sellaiselle toiminnalle. MIten suhtautuisit, jos olisit varattu tai minä en olisi sinun tyyppiäsi?

Lenkkeilijä

14

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä, mikä taika siinä on, mutta itsestä on paljon helpompi jutella tuntemattomien miesten kanssa, jos on esimerkiksi hiihtämässä tai pyöräilemässä kuin kävelylenkillä, silloin koen sen jollain tapaa ahdistavana, jos joku aivan tuntematon mies lähestyy.

    • Anonyymi

      Enpä tykkäisi vaikka en ole varattukaan. Lenkkeilen kuitenkin metsäisellä pururadalla jossa ei välillä ole ketään muita. Sun lähestyminen alkaisi ahdistamaan. Heti miettisin, että mikähän raiskaaja toi tyyppi on ja mitähän se hakee.
      Seuraavalla kerralla tulisi mieleen, että onkohan se roikkujatyyppi jossain puskan takana.
      Tulisi alitajuntaan tunne, että jo vuosia ollut tuttu ja turvallinen lenkkipolku onkin turvattomampi kuin mitä se oli ennen sun lähestymistä. Sori, mutta näin ajattelisin.

    • Anonyymi

      Riippuu niin paljon naamasta, kuten tiedätte: ulkonäkö merkkaa naisille eniten.

      Jos ruma, niin sanon mee pois ja jos komea, niin juttuseura käy, miksei muukin jos jalkovälini on kuin niagaran putous;)

    • Anonyymi

      Jos olisin varattu, niin en antaisi yhteystietojani enkä sopisi seuraavaa tapaamista. Olen silti joka kerta valmis juttelemaan.
      Minulle sisäinen kauneus on tärkeämpi kuin ulkonäkö, joten sosiaaliset taidot ratkaisevat ensitapaamisessa.

    • Anonyymi

      En tykkäisi. Lenkillä ollaan lenkkeilemässä, ei etsimässä seuraa. Ja tuntemattoman miehen tuppautuminen seuraan kyllä ahdistaisi.

    • Anonyymi

      Joo, en minäkään tuosta tykkäisi. Kyllä siinä vähän sellainen olo väkisinkin tulee, että mitäs tuo oikein nyt sitten meinaa. Ei tosiaankaan aina tiedä tuntemattomista ja on oppinut olemaan välillä vähän liiankin varuillaan.

      Lenkkeily muutenkin sellaista omaa aikaa ja siihen asennoituu yleensä niin, että ei kerkiä/halua jutella, vaan mieluiten miettii omia ajatuksia.

    • Anonyymi

      En tykkäisi, jos tuntematon mies lenkkipolulla seuraan änkeisi. Vois jopa pelottaa. Notskipaikoilla oon kyllä jutellut heidän kanssaan ja se on ihan jees.

    • Anonyymi

      Nykyajan miehet tuskin, lähestyvät lenkkipolulla yksinäistä naista ja kysyvät saanko liittyä seuraasi seuraavaan mutkaan asti. Minäkin ajattelisin normaalissa olosuhteessa että, mitäs tuo nyt meinaa ja varmasti katsoisin miestä hyvin tarkasti.
      Mutta on myös toinen pointti. Olen ulkoiluttamassa koiraani siellä lenkkipolulla ja koirani on hyvin herkkävaistoinen, eikä pidä kaikista ihmisistä.
      Koirani siis on melkoinen pideltävä, jos hän ei pidä sinusta.
      Lähestyminen näin on huono idea, koska juttelu ei onnistu koiran läsnä ollessa kauhean hyvin. Koirani on perheenjäsen ja hänen hyvinvointinsa on tilanteessa tärkeää. Lähesty jossain muualla, mutta jätä rauhaan jos ei asiat synkkää.
      En pidä miehistä jotka jäävät roikkumaan ja jotka eivät ole rohkeita,
      oma aloitteisia.

    • Anonyymi

      voi kun naiset lähestyisivät...

      • Anonyymi

        Naiset lähestyy kännissä ja lenkkipolulla ei sallaisia naisia taida olla.


    • Anonyymi

      Usein tulevat lenkillä vastaan koiraihmisiä, pysähdyn ja vaihdan muutaman sanan :D

    • Anonyymi

      Mulla ei ole lukihäiriötä, mutta luen otsikon joka kerta: naisen jujutus ... - Nm. Mielikuvitushärö

    • Anonyymi

      Mielestäni tuossa ei MISSÄÄN NIMESSÄ olisi mitään väärää (viitateen metoo tms. juttuihin) - yhtä paljon väärää, kuin vaihtaa sanaa bussipysäkillä mummelin/papparaisen kanssa.

      Mutta että mitenkö suhtautuisin? Lenkkeilessä, salilla tmv. en välitä yhtään jutella (kävely eri homma) edes tuttujen kanssa. Mutta jos totuudenmukaisesti, niin en kehtaisi varmaan suoraan sanoa että enpä suostu nyt juttelemaan sulle. Sitten seuraavassa välissä varmaan miettisin pääni puhki, että miten tuon tyylikkäästi sivumainintana esiin, että olen naimisissa. Niin, että en nyt heti ole olettamassa iskuyritykseksi, mutta myös niin että en tuhlaisi toisen aikaa jos vain iskumielellä lähestyy. Suhtautuminen olisi samanlainen - olisi tyyppiäni tai ei.

      PS. Lenkkeilen siis harvoin syrjäisillä lenkkipoluilla eli enpä tiedä pelkäisinkö nyt niin. En tiedä, varmaan riippuisi olemuksestakin.

    • Anonyymi

      Itseäni ei haittaisi jos tuntematon mies tulisi juttelemaan ja olisi seurana seuraavaan mutkaan asti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe