Kumppanikseni nainen, joka nauttii muistakin miehistä

Hei ihmiset,

Kirjoitanpa tännekin. Erosta on jo sen verran aikaa, että aloittaisin mielelläni suhteen, jos sopiva kiva kumppani löytyisi. Kaipaisin kumppania, joka haluaisi nauttia muistakin miehistä. Profiilini löytyy treffeistä nimimerkillä kosketukselllasi.

Kaunista kevättä ! :)

7

130

Vastaukset

 • Oletko löytänyt toivomasi kumppanin?

  Minäkin olen samassa tilanteessa, etsimässä naista elämääni ja haluan naisen jolla olisi muita miehiä lisäkseni.

 • Varmaan usean miehen toive. Jo pelkkä ajatus saa mielikuvituksen laukkaamaan, oma nainen rakastelemassa toisen miehen kansa. Kiihoittavaa.

 • Saako kysyä, mikä siinä niin kiihottaa?

  • Jospa minä kertoisin. Ensin se sopivan henkilön etsiminen, mistä ikinä nyt sitten etsitäänkin. Sitten tapaamisen suunnittelu. Vaimon valmistautuminen kaikkinensa, mukaanlukien seksikkäät alusasut. Tapaaminen ja lyhyet jutustelut. Vaimon riisuuntuminen ja myös toisen miehen näkeminen alastomana kalu pystyssä. Kalun painaminen vaimon sisään ja rytmikäs työntely. Vaimon punaiset kynnet kaverin takamuksissa ja kivesten nouseminen. Miehen laukeaminen vaimon sisään ja jos pannaan paljaalla, sperman valuminen... ai että ei ole kiihottavaa vai ?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jospa minä kertoisin. Ensin se sopivan henkilön etsiminen, mistä ikinä nyt sitten etsitäänkin. Sitten tapaamisen suunnittelu. Vaimon valmistautuminen kaikkinensa, mukaanlukien seksikkäät alusasut. Tapaaminen ja lyhyet jutustelut. Vaimon riisuuntuminen ja myös toisen miehen näkeminen alastomana kalu pystyssä. Kalun painaminen vaimon sisään ja rytmikäs työntely. Vaimon punaiset kynnet kaverin takamuksissa ja kivesten nouseminen. Miehen laukeaminen vaimon sisään ja jos pannaan paljaalla, sperman valuminen... ai että ei ole kiihottavaa vai ?

   Todella kiihoittavaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Todella kiihoittavaa.

   Fetissi mikä fetissi ja fetissit vaan rajoittaa elämää.


 • Surullisinta on se, että kun ihmisillä on näitä fetissejä, niin ne ohjaavat elämää vahvasti. Aika harva näistä miehistä löytää sitä mitä oikeasti tarvitsee :( Sitten ollaan fantasioimassa ja tyydyttämässä itseään näiden ajatusten parissa. Olisihan se parasta ikinä jos kaikki fetissitapaukset saisivat sen mitä aidosti tarvitsevat. Harmi vain, että 99% näistä veijareista jää yksin fantasioidensa kanssa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1060
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  823
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  401
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  400