Kumppanikseni nainen, joka nauttii muistakin miehistä

Hei ihmiset,

Kirjoitanpa tännekin. Erosta on jo sen verran aikaa, että aloittaisin mielelläni suhteen, jos sopiva kiva kumppani löytyisi. Kaipaisin kumppania, joka haluaisi nauttia muistakin miehistä. Profiilini löytyy treffeistä nimimerkillä kosketukselllasi.

Kaunista kevättä ! :)

7

147

  Vastaukset

  • Oletko löytänyt toivomasi kumppanin?

   Minäkin olen samassa tilanteessa, etsimässä naista elämääni ja haluan naisen jolla olisi muita miehiä lisäkseni.

  • Varmaan usean miehen toive. Jo pelkkä ajatus saa mielikuvituksen laukkaamaan, oma nainen rakastelemassa toisen miehen kansa. Kiihoittavaa.

  • Saako kysyä, mikä siinä niin kiihottaa?

   • Jospa minä kertoisin. Ensin se sopivan henkilön etsiminen, mistä ikinä nyt sitten etsitäänkin. Sitten tapaamisen suunnittelu. Vaimon valmistautuminen kaikkinensa, mukaanlukien seksikkäät alusasut. Tapaaminen ja lyhyet jutustelut. Vaimon riisuuntuminen ja myös toisen miehen näkeminen alastomana kalu pystyssä. Kalun painaminen vaimon sisään ja rytmikäs työntely. Vaimon punaiset kynnet kaverin takamuksissa ja kivesten nouseminen. Miehen laukeaminen vaimon sisään ja jos pannaan paljaalla, sperman valuminen... ai että ei ole kiihottavaa vai ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jospa minä kertoisin. Ensin se sopivan henkilön etsiminen, mistä ikinä nyt sitten etsitäänkin. Sitten tapaamisen suunnittelu. Vaimon valmistautuminen kaikkinensa, mukaanlukien seksikkäät alusasut. Tapaaminen ja lyhyet jutustelut. Vaimon riisuuntuminen ja myös toisen miehen näkeminen alastomana kalu pystyssä. Kalun painaminen vaimon sisään ja rytmikäs työntely. Vaimon punaiset kynnet kaverin takamuksissa ja kivesten nouseminen. Miehen laukeaminen vaimon sisään ja jos pannaan paljaalla, sperman valuminen... ai että ei ole kiihottavaa vai ?

    Todella kiihoittavaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Todella kiihoittavaa.

    Fetissi mikä fetissi ja fetissit vaan rajoittaa elämää.


  • Surullisinta on se, että kun ihmisillä on näitä fetissejä, niin ne ohjaavat elämää vahvasti. Aika harva näistä miehistä löytää sitä mitä oikeasti tarvitsee :( Sitten ollaan fantasioimassa ja tyydyttämässä itseään näiden ajatusten parissa. Olisihan se parasta ikinä jos kaikki fetissitapaukset saisivat sen mitä aidosti tarvitsevat. Harmi vain, että 99% näistä veijareista jää yksin fantasioidensa kanssa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kuolleisuus kääntyikin kovaan laskuun koronakriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen vaikutus, karanteenitoimet ovat säästäneet henkiä. Tulokset ovat vielä hyvin alustavia, mutta Yhdysvaltain tautikeskuksen CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention) viikoittaisten kuolintilastojen mukaan koronaepidemian aikana kokonaiskuolleisuus on selvästi laskenut.

   8
  • Noniin nyt on alettu jo puhumaan

   koronan jälkilaskusta. Verojen korotukset ja maksujen nostamiset ym ei ole pois suljettu vaihtoehto kun tämä tauti on loppunut!!! Arvatkaas vaan ketkä maksaa? Tukien asiakkaat ja pienipalkkaiset, lapsiperheet, opiskelijat, vanhukset, sairaat vammaiset, eläkeläiset... Kaikki osallistuu paitsi rikkaat ja poliitikot.

   130
  • Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.

   28

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   41
   2180
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   31
   1287