Hauiskääntö 50kg:n levytangolla - paljon vai vähän?

Anonyymi

Olen tällainen lähes 60v. kotitreenari, jokseenkin normaalipainoinen (184/88) mutta pitkäraajainen. Minulla on kulmatanko ja käsipainot, irtotavaraa siis. Olen kokeillut hauiskääntöä 50kg:n tangolla ja pari menee puhtaasti, siihen jää. Tämä nyt vaan ihan kokeilumielessä, miten on muilla, tuleeko kokeiltua vai onko 5kymppää ihan vakitreenipaino?

On tullut aika kauan kotona treenailtua, ja on jotain tulostakin tullut sillä mittanauha näyttää hauiksen kohdalla tällä erää 42,5 senttiä. Olen kyllä aika tyytyväinen tuohon, kun mietin että olen tän ikäinen ja treenailen vaan kotona.

4

<50

Vastaukset

  • Normaalit tulokset ja kädethän on sen paksuiset kuin geenit määrää. Tavallisen treenaamattoman ihmisen tuloksia.

  • Riippuu aivan siitä kuinka hauiskääntö tehdään.Itse teen 45kg 12 toistoa puhtaasti seinää vasten.Pinnaamalla 3 toistoa 75kg.Ikäseksi olet kyllä ihan vahva.Jos haluaa isot kädet niin pitää treenata myös ojentajia paljon.Ojentajat on vieläkin tärkeämpi kohde kuin haukkarit.Itsellä hauis 48cm,olen bodannut 12v.

  • Ihan hyvät tulokset mutta jos lihasta pitää saada niin pitäisi sillä 50kg tehdä pari huijaus sarjaa. Eli heijataan paino ylös ja lasketaan hitaasti alas. Pitäisi kestää noin 5 sekuntia. Näitä 5 toistoa ja heti perään otetaan painoa pois 10kg ja tehdään hyvällä tekniikalla 10 toistoa.
    Oma hauis 52 cm ja teen hauistreenin tuolla ohjeella pari kertaa viikossa, tietty painoa enempi tangossa kuin tuo 50kg.

    • Kuulostaa hyvältä, täytynee koittaa.

      avaaja


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.