Mies teki törkeät oharit..... taas kerran

Anonyymi

Yleensä en keskusteluja aloita mutta nyt on ihan pakko purkaa sydäntä.

Mies lähestyi minua treffien kautta ja antoi numeronsa. Kun olin vastannut hänen viestiinsä niin hetken päästä mies jo soitti minulle ja sovimme juttutuokion aikana että tapaisimme seuraavana päivänä. Sovimme ajankohdan ja laitoin viestiä miehelle kun lähdin kotoa.....

Tämän jälkeen mies esti minut viestisovelluksessa, laittoi numeron mustalle listalle niin ettei tarvii vastata jos yritän soittaa. Eikä miestä tietenkään näkynyt sovitussa paikassa.

Tämä on viimeisin onnettomien treffien sarjassa.... olen yh-äiti joten minut on valmiiksi leimattu stereotyyppiin vedoten.

Alan vähitellen uskoa että koska olen pienituloinen yh-äiti ja minulla on elämänlaatuun vaikuttava sairaus niin en vain kelpaa kenellekään. Miehet näkevät minussa vain kauniit kasvot ja mahdollisuuden seksiin mutta muuten en kelpaa edes tapaamiseen.

Missä vaiheessa tästä maasta katosi rehelliset, itsestään huolehtivat, toista arvostavat ja terveet elämäntavat omaavat miehet?

8

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tässä maassa ole enää sellaisia miehiä, kuolleet sukupuuttoon.
      Olen kokenut samaa että seksiseuraksi kelpaa mutta ei mihinkään muuhun.
      Tsemppiä sulle.

    • Anonyymi

      Missä vaiheessa tästä maasta katosi järkevät naiset iästä riippumatta jotka eivät lankea jännämiehiin, huijareihin ja mamuihin?
      Miehiä on deittipalstat täynnä, mikä mahtoi olla seikka joka vangitsi ap,n että onnistui löytämään luuserimiehen, olisko ollut niin jännä pitkä mies.

    • Anonyymi

      Olet vain törmännyt vääränlaisiin miehiin. Mikä sai kuitenkin sopimaan treffit tämän miehen kanssa, kun muutaman viestin perusteella itse pystyn päättelemään, että onko mies tosissaan vai ei? Kyllä sinullekkin jokin mies on olemassa..

    • Anonyymi

      Joo hei älä masennu. Turhaa etit miestä täältä internetistä, koska ei täällä ole niitä oikeita, asiallisia, aikuisia, elämää kokeneita miehiä. Ei sinussa ole mitään sellaista vikaa että et kelpaisi. Yksinhuoltajuus on kohtalo ja se ei sinua ihmisenä pahenna yhtään. Sairauksista täällä ei kannata vihjasta sanallakaan, siihen tartutaan heti negatiivisesti. Ihmiset eivät ajattele eivät ymmärrä että, jokainen ihminen vanhenee ja jos ei jonkinlainen vaiva tule rasitteeksi eletystä elämästä niin saat sen sitten viimeistään sukurasituksena. Pienituloisuus ei haittaa liioin, meitä on paljon naisia joilla on vähän rahaa ja ei varallisuutta. Täällä internetissä on myös paljon miehiä, jotka ovat paljon enemmän kuin tyhjätaskuja.
      On muita tapoja löytää, ihminen rinnalleen ajattele kaikessa rauhassa.
      Mukavaa kesää sinulle. Kohtalotoveri melkein!

    • Anonyymi

      Ehkä parhaiten löytää todellisesta elämästä jonkin, mutta netissä voi olla muutama helmikin, enkä halua kokonaan lytätä kaikkia miehiä. Tuntuu, että todellisuuden taju kadonnut monilta nettideiteissä, etsitään jotain satuolentoa ja kohtuuttomat vaatimukset vaikka itse olis tavis.Eipä voi, kun ihmetellä, että mitä näiden mielessä liikkuu vai eikö mitään? Eikun menet kesällä rientoihin, ehkä jonkin tapaat. Tanssilavatkin vois olla hyvä paikka. Hyvää kesää sinulle!

      • Anonyymi

        "Tuntuu, että todellisuuden taju kadonnut monilta nettideiteissä, etsitään jotain satuolentoa ja kohtuuttomat vaatimukset vaikka itse olis tavis."

        Siis tämähän koskee vain naisia.


    • Anonyymi

      Ettet vaan ole sellanen nainen joka itkee kun ei löydy tollast amiestä mutta esimerkiksi tässä on sellanen mies joka on pyyntöjesi mukainen niin siltikin eräs yh äiti löi puukon selkään, itse en edes leimaile ihmisiä sen perusteella onko yh vai ei, mua ei haittaa yhtään jos nainen on yh äiti ylöeensäkin naisen hyväksyn omana ittenään, harmi että tullu vastaan vaan vaikeita viime aikoina joille ei kelpaa mikään, uskovat minusta levitellyt valheet sokeasti, eivät puhu suoraan vaikka itse sanonut että on tärkeää että ssuoraan puhuvat, muutenkin olen terve järkinen, aikuinen ja älykäs mies romanttinen ja herkkä en kuitenkaan mikään tossukka tai yliromanttinen.

      Ja haluan lapsia en jaksa mitään baaripanoja enää, seksiä mieluummin parisuhteessa että kyllä teistä naisista aika omoni stereotypisoi miehen ja jo heti alkuunsa tutustumatta sen kummemmin, ihme hommaa että vielä valheita levitellään vaikkei ole seurustellut kanssani, ei vaan jotku naiset voi myöntää sitä että olivat väärässä suhteeni ja turhaan leimasivat ja haukkuivat, ei ees ollu naista pyytää anteeksi muutamalla kuten aikuinen tekee.

      Ei paljon enää tule hymyiltyäkään naisille tai katottua enää silmiin kun sekin tuntuu ärsyttävän ja olen ulkoisesti komea ja hyväkuntoinen mies ja ihan normaali.

      Olen oma itteni rohkeasti ja erittäin sinut itteni kanssa ja tunnen itseni hyvin ja rakastan itseäni sekä kunnioitan, lisäksi olen tosi empaattinen ja tunteellinen mutta osaan käyttää järkeä hyvin, en mene siitä missä aita matalin.

      Perus duunari ja tosi ahkera sellanen, naisen ja perheen eteen tekisin kaikkeni vaikka henkeni antaisin jos sitä vaatii.

      Onnistuu kotityötkin hyvin ja ne miesten työt, osaan jopa sisustaa sekä oeln todella hyvä ruoan laittaja, tykkään tehdä remppaa sun muuta naisen kanssa yhdessä, sitä arjen romantiikkaa.

      Mutta ei nykyään saa edes sitä ensimmäistä mahista, sitten on kyllä osa tullut itkemään mahista uuestaan ja anteeksi antoa vaikka itse käyttäytyivät sen verran törkeästi ja luottamusta pettävästi että ei vaan uskaltanu luottaa enää.

      Kuitenkin pyrin luottamaan ihmisiin, mutta mua ei pysty manipuloimaan koska huomaan heti sellasen kun on hyvät vaistotkin jotka yleensä ovat ihmisistä oikeassa, on elämänkokemustaklin rankemmistakin jutuista niin osaan arvostaa normi asioita, enkä välitä nykyajan hömpötyksistä, kuten liiasta somettamisesta ja luurin tuijottelusta haluan keskustella naisen kanssa ja tunne tasolla tuntea toisen niin hyvin kuin mahollista.

      Pärjään yksinkin mutta kaipais sitä kumppania pitkästä aikaa. Kärsivällinen olen ehkä liiankin juurikin niiden vaikeimpien naisten kanssa minkä takia omaa tyhmyyttäni satutin sydäntäni, olen myös ymmärtäväinen että loppuun asti heitäkin yrittänyt ymmärtää niinku aina yritän, käytöstavatkin löytyy ja myös niitä vikoja mutta se ei haittaa mua, osaan myöntää vikani ja virheenikin.

      Kumma juttu haluais ihan perus normaalin mukavan älykkään naisen joka tykkää kans touhuta paljon niinku itekin ja tehdä käsillä vaan ei vaan tunnu kelpaavan enää.

      Enkä ole mikään poika enää vaan reilu 30, kuitenkin tiedostan että ihminen voi kasvaa henkisesti aina kunhan on rehellinen itelleen ja muille, sekä uskaltaa tutkia omaa sisintään rohkeasti ja kaunistelematta vaikka sattuskin välillä.

      Osaan myös näyttää tunteeni, toki pitää vähän tutustua ensin, ei voi olettaa että toinen on heti valmis paketti, kun parisuhteessahan sitä kumpikin muovautuu kans toistensa myötä.

      Oli pakko avautua jonnekkin, toki kyllä ihan kasvotustenkin uskallan avautua.

      Pitääkö nykyään olla joku ihme friikki tai sarjamurhaaja että olis tarpeeksi jännä, kyllä se jännittävä puolikin musta löytyy että osaan olla se ns "luolamieskin" jos nainen sitä haluaa, olen mukautuva persoona.

      Haastettakin löytyy jos sitä haluaa.

    • Koska olet nainen niin saat ainakin seksiä.
      Sairas, köyhä, yksinhuoltajaisä ei saa edes sitä.

      Suosittelen antamaan/ottamaan sitä seksiä, niin kauan kun olet vielä nuori ja toivomaan että kun mies saa säännöllistä hyvää seksiä, niin parisuhdekin alkaa kiinnostamaan häntä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2013
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1660
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe